|
|
#121 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV
Cytat:
Ale goście dopisali, więc naprawdę miałam kupę śmiechu, zabawy i tańca. Ważne, że czułam się na siłach![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() Ja ostatnio wypiłam całe pikolo truskawkowe, tak mi smakowało ![]() Mój tż nie mógł być na genetycznym mam nadzieję, że na następnej wizycie będzie mógł być.
|
||
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
ajka89
dziekuje ![]() a ja w sobote ide na 25-lecie slubu rodzicow Tż
,, Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam, kiedyś tam ... A dziś jesteś mały jak okruszek, Który Los rzucił nam... " Nasza Księżniczka ! Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:21 |
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś dołączam do osób bez nastroju ogólnie źle się czuje od wczoraj mi niedobrze i mnie głowa boli, a muszę ogarnąć jeszcze parę rzeczy bo popołudniu chłopaki ruszają z remontem dużego pokoju
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Mniam
Już czuję te bąbelki uderzające do głowy No i oczywiście życzę szczęścia i spełnienia na nowej drodze życia dla naszej Panny Młodej :-*
Edytowane przez mrowka88 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:25 |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już tyle alko wypiłam przez ost. kilka lat że w ogóle mi nie tęskno do %
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
odwyk czasami się przydaje
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
#128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście plan upadnie, gdybym za drugim razem miała bliźnięta, co w moim przypadku jest możliwe, jednak najpierw muszę przetrwać bezpiecznie jedną ciążę i wytrzymać z tż. O drugim dziecku on nie chce nawet rozmawiać, bo jest rozwodnikiem i ma już dwoje, więc lękiem napawa go nawet wizja jednego. Ostatnio zapowiedziałam mu, że zgodnie z jego życzeniem rozmawiać nie będziemy. O zakupach też jeszcze nie rozmawialiśmy. Jak wieczorem wspomniałam o wczorajszych, to spytał tylko, czy nie za wcześne. Z jednej strony tak, a z drugiej co, jeśli nagle trafię do szpitala i będę leżeć do końca? Wiem, że sam też by wszystko kupił, ale ja wolę kompletować wyprawkę po trochu i szukać czegoś taniego, a przed użyciem jeszcze muszę wszystko wyprać i wyprasować. Cytat:
![]() Kolor dość mocny, ale to pewnie ja muszę się przestawić. Ajka - Gratuluję wytrwałości. Ja nie wyobrażam sobie przetrwania nawet wesela, a poprawiny mogłyby trwać 3 dni, ale chyba beze mnie. Uciekłabym dość szybko. |
|||
|
|
|
#129 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W każdym razie ja bym przyjęła nawet "mutanta" z miłą chęcią,ale nikt się jakoś nie pali, zeby nam dać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naturalne włosy są piekne, ale mój naturalny kolor -szaro mysi blond robi ze mnie stara, zaniedbaną babę i nie mam wyjścia, trzeba naturze pomóc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze życzenia dla babci i dziadka i trzymam kciuki za wizytę!
|
||||||
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym watku
narazie nie jestem w stanie nadrobić,idziecie jak burza ![]() trzymam kciuki za wszystkie wizyty,i gratuluje tych które były! Mamusiom chorowitkom zyczę zdrówka jestem jeszcze troche na starym troche na nowym i u teściów ![]() cięzko to ogarnąć wiec nie moge być z Wami na bieżąco ![]() buziaki i pozdrowienia |
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kocham takie mocne kolory
Ewentualnie moglabym jeszcze tolerować seledynowy
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja zupełnie nie znam się na wozkach. Ciągle jestem na etapie czytania Waszych porad.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz doczłapałam sie do domu, gin sie dzis spoznił bo robił cesarskie cięcie ........ godzine sie spoznił, dobrze z ebyłąm pierwsza
![]() no wiec tak: przytyłam przez te 2 tyg 1 kg wyniki mam dobere, mojegu wymazu dalej niema![]() gin na badaniu powiedział ze w środku wszytsko pięknie na bóle brzucha kazał duzo lezec (to nie nowosc )a ja ublagałam gina na usg ale na piatek mnie wcisnął na 10.15 mowie do niego ze chce dzidziola podgladnac a on ze co taka cikeawaska jestem z eniema takiej potrzeby,a ja mowie ze bym bardzo chciała no i mnie wcisnął ![]() ![]() a tak na marginesie, wchodze do niego rozbieram sie a tu bach luteina mi pociekła po nogach a on to nic dał papier i sie usmiechnał![]() a na wstepie mówi o ładnie pani wyglada wiec dobrze ze jest pani zdrowa i nic nie dolega lubie tego gina taki smieszny jest, mówi bym nie była taka roztrzepana i zwolniła tępo i wiecej lezała a ja mwoie ze chyba wiecej sie lezec ju nie da (chyba dlatego ze duzo gadam i ciagle i szybko i zawsze go zasypuje pytaniami itp )zjadam pączka dzis robie pizze
|
#135 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja idę dzisiaj, już nie mogę się doczekać, żeby wyglądać jak ludź ![]() Cytat:
Cytat:
No i wszystkiego dobrego na Nowej Drodze życia Cytat:
Cytat:
![]() Witam w dzień walenia tynków Jakie plany na dzisiaj? Ja mam wizytę u położnej, potem fryzjera, a wieczorkiem pewnie posiedzimy sobie z małżowiną, więc w razie jakbym się już dziś nie udzielała, życzę wszystkim udanego dnia i żeby dla każdej z Nas Walentynki były codziennie
|
|||||
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle z tą luteiną Jak mam rano jakieś badanie albo wizytę, to biorę lutkę dopiero po, właśnie żeby uniknąć takich sytuacji
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja na początku chciałam nowy, ale wydawać ponad 3tys mimo że to nie ja płacę mi się srednio widziało, a tak za tysiaka mam fajny sprzęt w wymarzonym kolorze
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
to nie trzeba luteiny tak o tcyh samych porach miejwiecej? ja zawsze o 6 rano (albo w granicach 6 ) a wieczorem zawsze meidzy 19 a 20.
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#140 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Duzo MIŁOŚCI w Walnetynki ja dzis w miare sie wyspalam i wstalam o 11.40 a co raz na jakis czas moge , zaraz zbieram sie do uchni zrobic tzowi placek na walentynki![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dokladnie wszystko bada w 2 d, potem w 3 d i 4 d..badanie trwa ok 30-40 min wszystko wyjasnia, drukuje wyniki itp, daje zdjecia i plyte z filmemnio i dupa..tz przyszedl do domu, dobrze ze nie zaczelam robic ciasta...na szczescie za godzine ma isc spowrotem oczywiscie niczym mnie nie zaskoczyl ehhh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||||
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
Prince super że będziesz miała usg w piątek, a zrobił Ci to ktg czy za wcześnie jeszcze? |
|
|
|
#142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się że wszystko oki, akcja z luteiną niezła Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia |
||
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Chcialam Was przywitac z kubkiem kawy i talerzem nalesnikow ale zanim Was nadrobilam to juz wszystko zdazylam zjesc ![]() taka bylam wyglodniala po tych wczorajszych ekscesach.. Moja maruda zostala dzis w domu. Spi, rano wstal, przyniosl mi soczku i dostalam kwiatuszka i czekoladki takie ze sa w podloznym opakowaniu i na kazdym w kazde jest w ksztalcie serduszka ale w innych kolorach, na kazdym jest jedna literka i wychodzi I Love You i taka piekna kartke ![]() Szczerze to sie kompletnie nei spodziewalam ze mnie z ranca tak zaskoczy ![]() Gratki za udane wizyty ![]() I przytulanki dla tych bez humoru |
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
zaskoczyl mnie kompletnie
![]() a kwiatuszka roze jedna ![]() ale zawsze mi sie chce smiac bo jak dostaje od niego kwiaty to zawsze razem z wazonem ![]() i juz mam tyle wazonow ze masakra :P ta pojedyncza roza tez byla w taakim waskim szklanym lekko klepsydrowatym wazoniku ale pieknie to wyglada i taki czerwony piasek na samym dnie ![]() ale to sie przydaje :P jak na urodziny dostalam taki ogromny bukiet i od razu w wielkim szklanym wazonie
|
|
|
|
#146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam mieć cytologię w czwartek i gin mi powiedziała, żebym jutro i w czwartek nie brała wcale luteiny, bo inaczej szyjka będzie zaklejona i nici z badania. Trochę się boję tak nie brać 2 dni, ale skoro lekarz tak każe, to chyba wie, co robi ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Może on lubi wazony
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja pierwszy Walentynkowy prezent dostałam od listonosza, który przyniósł mi detektor tętna płodu, a drugi od maleństwa, które dało mi posłuchać swojego serduszka |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszy prezent ![]() ja serduszka sluchalam w zeszlym tyg jak bylam u poloznej
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
hej, dziewczyny.
Ech, cholera, smutno mi Był u nas przed chwilą jakiś fachman z administracji i zarządził gruntowne zmiany wyglądu przedpokoju. O co chodzi: mieszkamy w starej, XIX-wiecznej kamienicy. Przedpokój duży, długi, wysoki - z charakterystycznymi łukowatymi wnękami o szerokości 1,5m i wysokości 3m każda (są dwie). Niestety - zawsze zimą wnęki były nienormalnie zimne, w dole wilgotne, ze skłonnościami do zarastania grzybem. Zgłaszaliśmy to do administracji, już w zeszłym roku przysłane zostały dwie ekipy, osuszały ściany, przemalowywały jakąś specjalną izolującą farbą - pomagało na krótko. W tym roku problem się powtórzył, znów zgłaszaliśmy, znów przyszło dwóch majstrów. I co? i nic, dupa, jedyne wyjście to.. zabudowanie tych wnęk. Niby pierdoła, niby to dla zdrowia, ale i tak mi smutno Tak lubiłam te wnęki! Dodawały charakteru całemu pomieszczeniu, lustro i komody tak się nie elegancko wpasowywały.. Ech ![]() /w dodatku będę teraz miała robotników od świtu, przez kilka dni, bo przecież Niemcy wszystko robią jak w zwolnionym tempie/ |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prince, dobrze, że wizyta pomyślnie - no i doprosiłaś się o USG! Witam wszystkie w Dzień Świętego Walentego! A mi "spuchły" dziąsła... Zaraz będę szukać co mogę z tym zrobić. Działo mi się tak już wcześniej chyba z braku witamin - ale teraz nie powinnam mieć braków
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

mam nadzieję, że na następnej wizycie będzie mógł być.

a ja mwoie ze chyba wiecej sie lezec ju nie da
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)