![]() |
#121 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() Ja ostatnio wypiłam całe pikolo truskawkowe, tak mi smakowało ![]() Mój tż nie mógł być na genetycznym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
ajka89
dziekuje ![]() a ja w sobote ide na 25-lecie slubu rodzicow Tż ![]()
,, Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam, kiedyś tam ... A dziś jesteś mały jak okruszek, Który Los rzucił nam... " ![]() Nasza Księżniczka ! ![]() Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś dołączam do osób bez nastroju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Mniam
![]() ![]() No i oczywiście życzę szczęścia i spełnienia na nowej drodze życia dla naszej Panny Młodej :-*
![]() Edytowane przez mrowka88 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
a ja już tyle alko wypiłam przez ost. kilka lat że w ogóle mi nie tęskno do %
![]()
#126 |
Raczkowanie
|
odwyk czasami się przydaje
![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
#128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście plan upadnie, gdybym za drugim razem miała bliźnięta, co w moim przypadku jest możliwe, jednak najpierw muszę przetrwać bezpiecznie jedną ciążę i wytrzymać z tż. O drugim dziecku on nie chce nawet rozmawiać, bo jest rozwodnikiem i ma już dwoje, więc lękiem napawa go nawet wizja jednego. Ostatnio zapowiedziałam mu, że zgodnie z jego życzeniem rozmawiać nie będziemy. ![]() O zakupach też jeszcze nie rozmawialiśmy. Jak wieczorem wspomniałam o wczorajszych, to spytał tylko, czy nie za wcześne. Z jednej strony tak, a z drugiej co, jeśli nagle trafię do szpitala i będę leżeć do końca? Wiem, że sam też by wszystko kupił, ale ja wolę kompletować wyprawkę po trochu i szukać czegoś taniego, a przed użyciem jeszcze muszę wszystko wyprać i wyprasować. Cytat:
![]() Kolor dość mocny, ale to pewnie ja muszę się przestawić. Ajka - ![]() Gratuluję wytrwałości. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W każdym razie ja bym przyjęła nawet "mutanta" z miłą chęcią,ale nikt się jakoś nie pali, zeby nam dać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naturalne włosy są piekne, ale mój naturalny kolor -szaro mysi blond robi ze mnie stara, zaniedbaną babę i nie mam wyjścia, trzeba naturze pomóc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepsze życzenia dla babci i dziadka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym watku
![]() narazie nie jestem w stanie nadrobić,idziecie jak burza ![]() trzymam kciuki za wszystkie wizyty,i gratuluje tych które były! Mamusiom chorowitkom zyczę zdrówka ![]() jestem jeszcze troche na starym troche na nowym i u teściów ![]() cięzko to ogarnąć wiec nie moge być z Wami na bieżąco ![]() buziaki i pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Ja kocham takie mocne kolory
![]() ![]()
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
ja juz doczłapałam sie do domu, gin sie dzis spoznił bo robił cesarskie cięcie ........ godzine sie spoznił, dobrze z ebyłąm pierwsza
![]() no wiec tak: przytyłam przez te 2 tyg 1 kg ![]() ![]() gin na badaniu powiedział ze w środku wszytsko pięknie ![]() ![]() a ja ublagałam gina na usg ale na piatek mnie wcisnął na 10.15 ![]() mowie do niego ze chce dzidziola podgladnac a on ze co taka cikeawaska jestem z eniema takiej potrzeby,a ja mowie ze bym bardzo chciała no i mnie wcisnął ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie, wchodze do niego rozbieram sie a tu bach luteina mi pociekła po nogach ![]() ![]() ![]() ![]() a na wstepie mówi o ładnie pani wyglada wiec dobrze ze jest pani zdrowa i nic nie dolega ![]() ![]() lubie tego gina taki smieszny jest, mówi bym nie była taka roztrzepana i zwolniła tępo i wiecej lezała ![]() ![]() ![]() ![]() zjadam pączka ![]() dzis robie pizze ![]()
#135 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja idę dzisiaj, już nie mogę się doczekać, żeby wyglądać jak ludź ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam w dzień walenia tynków ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieźle z tą luteiną ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
No ja na początku chciałam nowy, ale wydawać ponad 3tys mimo że to nie ja płacę mi się srednio widziało, a tak za tysiaka mam fajny sprzęt w wymarzonym kolorze
![]() ![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
to nie trzeba luteiny tak o tcyh samych porach miejwiecej? ja zawsze o 6 rano (albo w granicach 6 ) a wieczorem zawsze meidzy 19 a 20.
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |||||
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() Duzo MIŁOŚCI w Walnetynki ![]() ![]() ja dzis w miare sie wyspalam i wstalam o 11.40 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nio i dupa..tz przyszedl do domu, dobrze ze nie zaczelam robic ciasta...na szczescie za godzine ma isc spowrotem ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
hej!
![]() Prince super że będziesz miała usg w piątek, a zrobił Ci to ktg czy za wcześnie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się że wszystko oki, akcja z luteiną niezła ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Chcialam Was przywitac z kubkiem kawy i talerzem nalesnikow ale zanim Was nadrobilam to juz wszystko zdazylam zjesc ![]() taka bylam wyglodniala po tych wczorajszych ekscesach.. Moja maruda zostala dzis w domu. Spi, rano wstal, przyniosl mi soczku i dostalam kwiatuszka i czekoladki takie ze sa w podloznym opakowaniu i na kazdym w kazde jest w ksztalcie serduszka ale w innych kolorach, na kazdym jest jedna literka i wychodzi I Love You ![]() ![]() Szczerze to sie kompletnie nei spodziewalam ze mnie z ranca tak zaskoczy ![]() Gratki za udane wizyty ![]() I przytulanki dla tych bez humoru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
zaskoczyl mnie kompletnie
![]() a kwiatuszka roze jedna ![]() ale zawsze mi sie chce smiac bo jak dostaje od niego kwiaty to zawsze razem z wazonem ![]() i juz mam tyle wazonow ze masakra :P ta pojedyncza roza tez byla w taakim waskim szklanym lekko klepsydrowatym wazoniku ale pieknie to wyglada i taki czerwony piasek na samym dnie ![]() ale to sie przydaje :P jak na urodziny dostalam taki ogromny bukiet i od razu w wielkim szklanym wazonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam mieć cytologię w czwartek i gin mi powiedziała, żebym jutro i w czwartek nie brała wcale luteiny, bo inaczej szyjka będzie zaklejona i nici z badania. Trochę się boję tak nie brać 2 dni, ale skoro lekarz tak każe, to chyba wie, co robi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszy prezent ![]() ja serduszka sluchalam w zeszlym tyg jak bylam u poloznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
hej, dziewczyny.
Ech, cholera, smutno mi ![]() O co chodzi: mieszkamy w starej, XIX-wiecznej kamienicy. Przedpokój duży, długi, wysoki - z charakterystycznymi łukowatymi wnękami o szerokości 1,5m i wysokości 3m każda (są dwie). Niestety - zawsze zimą wnęki były nienormalnie zimne, w dole wilgotne, ze skłonnościami do zarastania grzybem. Zgłaszaliśmy to do administracji, już w zeszłym roku przysłane zostały dwie ekipy, osuszały ściany, przemalowywały jakąś specjalną izolującą farbą - pomagało na krótko. W tym roku problem się powtórzył, znów zgłaszaliśmy, znów przyszło dwóch majstrów. I co? i nic, dupa, jedyne wyjście to.. zabudowanie tych wnęk. Niby pierdoła, niby to dla zdrowia, ale i tak mi smutno ![]() ![]() /w dodatku będę teraz miała robotników od świtu, przez kilka dni, bo przecież Niemcy wszystko robią jak w zwolnionym tempie/ |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prince, dobrze, że wizyta pomyślnie - no i doprosiłaś się o USG! Witam wszystkie w Dzień Świętego Walentego! A mi "spuchły" dziąsła... Zaraz będę szukać co mogę z tym zrobić. Działo mi się tak już wcześniej chyba z braku witamin - ale teraz nie powinnam mieć braków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.