|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty- kosmetyki, perfumy & biżuteria
Hej.
Z chęcią bym się wymieniła, ale to nie byłoby dla Ciebie opłacalne. Ten mój big ma już zużycie, nie pamiętam jakie, musiałabym sprawdzić, ale na pewno większe znacznie niż Twój ![]() edit: zerknęłam na niego.. Nie jest tak źle jak mi się zdawało.. Dużo go zostało.. Mogę jutro zważyć całość albo zrobić fotkę jeśli chcesz
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2012-03-26 o 00:30 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic. a masz coś z mojej listy?? szukam zwłaszcza plecaka.....
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
To szkoda
Pozdrawiam
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Sitko oczywiście jest. Wyjęłam je do zrobienia zdjęcia tylko
![]() A jeśli chodzi o fioletowe cienie, to mam w samplowych ilościach, tak jak na blogu było widać: - fioletowo różowy z CS (nie znam nazwy) - fioletowo-śliwkowy z nutą różu? z CS (nie znam nazwy) - Orchid z CS - Amethyst z CS - fiolet ze złotem duochrom z CS (nie znam nazwy) - Metallic Pixie Purple z CS - Golden Plum Lumiere - Silk Naturals Taffeta - Lily Lolo Golden Lilac ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Obawiam się, że niewiele zobaczysz ![]() Nie mam tam swatchy tylko zbiór cieni ogólnie.. Nie sądzę, żeby to Ci specjalnie pomogło ![]() Daj znać jak coś zdecydujesz. Pozdrawiam |
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Interesują mnie jasne sample meow i sunny bronze. A jakie jeszcze masz oleje?
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za -
Avril Lavigne, Black Star, 15/30ml - Paco Rabanne, Lady Million edp 8ml - La Perla, Dark extacy EDT 5ml |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko. Pozdrawiam
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie podkładów pozbywać się nie chcę. AwGM też bardzo lubię, a oddaję bo zwyczajnie strasznie mnie kusi sprawdzenie tej formuły Lumiere. Biorę ją w sumie w ciemno, bo po testach Cashmere i Luminesse, mam ochotę na dalsze testy.
Za to cieni mam od groma - chętnie się podzielę. |
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, coś u mnie za te rzeczy?
bigi: - podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm - bronzer Nude 4gm Albo chociaż za sam podkład? Poza wątkiem mam trochę odlewek perfum, wymienię Ci je wszystkie na życzenie, mogłabym również odlać trochę Vatiki kokosowej.
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znalazłabyś cos u mnie za podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm?
|
#138 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Coco Mademoiselle EDT (do 3 ml), Juicy Couture (10 ml), Brit EDT (do 5 ml), Dolce Vita (10 ml), Parisienne (10 ml), Addict (do 2 ml), Byredo Bal d'Afrique (1 ml), Chance (1 ml), Boudoir (1 ml), Royal Muska (do 2 ml)
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Przypełzłam po podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL Zajrzyj do mnie ![]() |
|
|
|
#141 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
bigi:
- podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm - bronzer Nude 4gm Chętnie przyjmę oba Chyba oleje chciałaś ode mnie ostatnio.... |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm ???
Oddam co zechcesz, poszperam tez po za wątkiem |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
- bronzer Nude 4gm
i ew. Avril Lavigne, Black Star, 15/30ml - najchętniej wymienię w Lublinie, z racji tego, że nie mam pudełka, a kształt nie pozwala raczej na wysyłanie pocztą cos u mnie? nie wiem czego szukasz mogę ew. poszukać poza wątkiem, mam np. nowy YVES ROCHER peeling, masło TBS, puder rozśw. z vipery użyty kilka razy ale prawie nie widać, nowy błyszczyk z vipery w kolorze czerwieni... odlewki markowych perfum. zajrzyj.
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
chyba odpisałam wszystkim
|
|
|
|
#145 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No jasne, że masz rację
- ale po 1) bardziej mi zależy na podkładzie a po 2) mam jeszcze inne rzeczy do wymiany, więc może znajdziesz coś za oba?Mam min. TAKĄ wersję YSL w odlewce i |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dać Ci odpowiedź jutro? Dostałam wczoraj od narija biga w formule VV, ale w innym kolorze, nałożę go dziś na twarz i zobaczę czy pasuje mi bardziej niż AwGM ok?
![]() Jeżeli będzie mi pasowała ta formuła to taka wymianka jak najbardziej mi odpowiada. Zarezerwujesz go do jutra?
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
bigi: - podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm - bronzer Nude 4gm
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
podkład Veena Velvet, Light Medium Neutral XXL 12gm bronzer Nude 4gm coś za? Mogę poszukać poza wątkiem.
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Przykro mi ale testy VV pokazały, że choć ta formuła też mi odpowiada, to jednak AwGM wyglądają na mojej skórze o wiele lepiej więc nie chcę się ich pozbywać. Dlatego też podziękuję za wymiankę. Pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

Zajrzyj do mnie