|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
pulcherija Przepraszam, musiałam dotrzeć co pisałaś bo cały dzień mnie nie było
Ja też nienawidzę pobierania krwi ale właśnie myślę, że najwyższy czas zrobić jakieś badania. Zwłaszcza, że przechodzę przez drugą już dietę i kurcze trzeba posprawdzać czy wszystko jest w porządku Co do prażonej pszenicy...nie mam pojęcia (?)Jestem z siebie dumna bo nie jem kompletnie słodyczy...no może oprócz rozpuszczonej łyżeczki miodu w miksturze z drożdżami. Dziewczyny polecają jeszcze rozpuszczać drożdże w wodzie z kostką rosołową ale jak o tym myślę to....bleeee ! |
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w tym pięknym dniu
Po wczorajszym 3godzinnym treningu wróciłam straszliwie głodna, ale też zadowolona Wizja przyszłorocznych zawodów strasznie mnie zmotywowała!Dziś się zważyłam i zmierzyłam. Waga bez zmian - 64.8 kg, ale zastój zwalam na @. Za to wymiary troszkę się zmniejszyły - w talii było 79 cm, jest 76, brzuch (w najszerszym miejscu) niestety bez zmian, ale w udzie było 61 cm, jest 59 Dzisiejszy jadłospis: 1. dwie kromki (niestety) białe, jedna z serkiem pomidorowym, druga z jajkiem i pomidorem, zielona herbata, 2. serek homo "menu b", 3. mandarynka 4. dwa krokiety domowe z jakąś kupną surówką albo sałatą 5. jogurt owocowy light. Ćwiczenia: 20 min twistera, 10 min skakanki, no i coś na uda ![]() Mam nadzieję, że dziś żaden uczeń nie przyniesie mi czekoladek tylko kwiatki ![]()
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI !!!!!!!!!!! Ja dziś mam wolne od zajęć (tzn mam jeden wykład ale sobie odpuściłam z okazji dnia kobiet ). Na śniadanko była kaszka bananowa Nie wiem czy ona mi się kiedyś znudzi Zaraz poobracam hula hop i porobię troszkę brzuszków bo popołudnie chyba z TŻ A Wy co porabiacie dzisiaj?
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyjścia nie zaplanowane, chyba że mężny coś kombinuje
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Przez 3 dni schudłam 0,3 kg.
Nie wiem czy to mało czy dużo. Znaczy ogólnie mało, ale chodzi o dni..
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
W naszym dniu życzę wam i sobie, abyśmy zdobyły upragnioną figurę, wyglądały zaje biście, bysmy zadużo nei grzeszyły, miały dużo motywacji do ćwiczeń Byśmy były jeszcze piękniejsze
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, dziękuję za życzenia i również życzę wszystkiego najlepszego!
A co do postów, to jutro na szczęście weekend się zacznie i wszystko ponadrabiam, ale w ogóle nie mam czasu teraz A szczerze... czasu ani chęci, ale nie, żeby do Was pisać, tylko, żeby dietkować. Moje upadki mnie przytłaczają i nie mam motywacji... I jeszcze ta pogoda Wrócę... może jutro, może kiedyś. Muszę zrobić porządek sama ze sobą!
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
wgl nasi chłopacy w klasie nie kupili nam kwiatka tylko co? CZEKOLADE Zostałam zapchana faworkami i lodem ale to nasze święto więc chyba moooożna, raz na jakiś czas ![]() dzisiaj: sniadanie: owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, musem z morel drugie: serek wiejski obiad: pół schabowego, pieczarki, surówka z kapusty, marchewki i czegoś tam, buraczki "kolacja": faworki, 1/3 kuli casatte ![]() jutro mam spradzian z matmy, jak ktoś od 9:50 do 10:30 potrzyma za mnie kciuki to będzie mi bardzo miło ![]() Cytat:
Ale tak przez jakiś czas jest super.
|
|
#130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet
Cytat:
![]() dobrze , ze masz to juz za soba![]() A co do pszenicy to nie wiem szczerze mowiac pierwszy raz o prazonej słysze ![]() Cytat:
nawet słodzic przestałam![]() Cytat:
za spadki super, ze juz sa efekty![]() Cytat:
oby tak dalej albo i lepiej![]() Cytat:
nawet zeby pogadac mam nadzieje, ze sobie wszystko poukładasz i bedzie dobrze![]() No ja wlasnie do domku wróciłam po pracy byłam po nowy telefon i pozniej z kumpela w studiu tatoo , bo sobie robiła a ja towarzyszyłam![]() Ciesze sie ze jutro w koncu piatek ![]() Wogóle dziewczyny z pracy jutro chca pic u jednej w domku, ale mi sie wogole jakos nie chce isc, nie wiem nie mam ochoty
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-03-08 o 21:52 |
|||||
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Kalirona nie zostawiaj nas na długo
Aga idź na tą posiadówkę Po całym tygodniu ci się należy Ja dziś do czasu gdy byłam na uczelni z dietką trzymałam się cudnie. Niestety w domu zostałam uszczęśliwiona toffife od brata i białą czekoladą od tatusia No ale jak to okresliła minthema raz na jakiś czas można . Wiecie co ? Coprawdą marcuję dopiero tydzień, ale czuje, że moje uda się takie hmm "zwięzłe" robią , jakieś mięśnie się pojawiają chyba . Za jakiś czas może będę mieć tę seksowną szczeliną w udach
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jeszcze pohulam i porobię brzuszki bo przed wyjściem zrobiłam 150. Ja też mam wrażenie, że moje nogi jakoś też takie się "zbite" zrobiły, nie takie rozlazłe, choć to może być efekt systematycznego stosowania Eveline w moim przypadku.
|
||
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wzmocniły mi się pazurki i trochę baby hair się pojawiło, trochę dłuższe włosy, coś tam to dało
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Martik to dałyśmy czadu
Cóż odpokutujemy to . Może ja naprawdę też zacznę się tym evelinem smarować
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam jeszcze tego do biustu i też jest świetny ! Mam zamiar jeszcze nabyć fioletowy na pośladki
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak minał Dzień Kobiet? Ja też dostałam mnóstwo słodkości od męża taty i kolegów z pracy ale jestem z siebie dumna bo nie zjadłam ani odrobinki
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?? No nie !
Ja właśnie wcinam grzecznie kaszkę, jako że wczoraj nagrzeszyłam teraz już totalna samodyscyplina i jem tak jak wcześniej Na szczęście jadę tylko na chwilę do dziekanatu, później do starej pracy podpisać papierki a później do koleżanek z uczelni (mam nadzieję, że nie będę kuszona jakimiś dobrociami )W ogóle brzydli dzień dzisiaj w Krk, taki szary, a jak u Was? Miłego dnia
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ani jednej chmurki na niebie nie ma . Ja dziś już też wracam do normalności. Po uczelni koniecznie muszę poćwiczyć, bo wczoraj jakoże byłam zawalona pisaniem notatek to zrobilam tylko brzuszki i przysiady. A dziś dam czaduuu oo
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Puk Puk
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Przepraszam Was kobietki Nie będę się rozpisywać dlaczego zniknęłam, mam nadzieję że zrozumiecie. Wiem że ostatnio już obiecywałam że to się nie powtórzy ale znów to zrobiłam. Chyba sama nie chciałam dostrzec tego co robię i odcięłam się od wszystkich którzy mogli by mi to uświadomić. Chodzi oczywiście tu o część życia dotyczącą jedzenia, na razie jest dobrze. Mam namiar na specjalistę i jak kryzys wróci sięgnę o pomoc sama nie dam rady. Zuzia jak zawsze słodka i kochana, przez przedszkole rozwija się dużo lepiej i zrobiła wielkie postępy Z M też jest dużo lepiej a całe te problemy się wzięły z tego że znów nie wychodziłam z domu. Tyle żeby małą zawieźć do przedszkola i odebrać Ale mam nadzieję że teraz się uda. Mam dużo wiary w siebie I chyba siłę na to żeby jeszcze Was motywować Dziękuje za to że mnie wzywałyście ![]() Eldo_rado jak mogłaś o mnie zapomnieć w pierwszym poście Proszę szybciutko mnie dopisać. Witam kolejne piękne kobietki pragnące spalić to co zbędne i przesyłam spóźnione życzenia z okazji wczorajszego dnia kobiet
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Licytujemy się
Ja przebiję Was wszystkie do kupy Za wczoraj: Pół paczki owocowych mentosów 7 days Lód rożek Algida kawałek sernika Obiad: ziemniaki z piersią kuraka Pół napoleonka (mąż kupił mi i mamie na dzień kobiet) (Tak, tak, na codzień nie nawidzę słodyczy )Poza tym: 3 herbaty czerwone, 3 melisy Ćwiczenia: Pół h na rowerku + 150 brzuszków ![]() Dzień kobiet bardzo miały, dostałam wielki bukiet od męża ![]() Piekiełko trzymaj sie z Nami, razem jakos damy radę i się zmotywujemy wzajemnie Dobrze że z rodzinką Waszą wszystko w porządku
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj dostałam od taty czekoladki i nie zjadłam ani jednej
Na weekend zostaliśmy sami i miałam ochotę na małą imprezkę ale zrezygnowałam. Po co na początku robić sobie samemu pokusę. Psychicznie nie jestem jeszcze gotowa na to żeby tylko patrzeć na % i pyszne jedzonko więc dupka Na 20 jadę na aerobik, znów zaczęłam ćwiczyć i spacerować ))
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#144 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Od dzisiaj totalna poprawa żywienia.
Właśnie zjadłam sałatkę z tuńczykiem mojego własnego pomysłu. w miarę dietetyczną oczywiście! Ale pod koniec dnia może być ciężko, bo spotykam się z koleżanką na mieście i boję się, że coś kalorycznego może wpaść... Wieczorem też koniecznie stepper. Miało być bieganie, ale potwornie zimno!
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#146 | ||||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
walka ze słodeczami to trudna sprawa, coś o tym wiemy! tym bardziej szacuneczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj warto! Eeveline to inwestycja, która zawsze się opłaci! Cytat:
o nikim nie zapomniałam. edytowałam ten psot już wiele razy, bo każda mi inengo dnia wysłała na priw wiaodmośc z danymi do wpisu... jak to zrobisz to Cię wpiszę
|
||||
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam dzielna. Dostałam od dzieci czekoladę i czekoladki, ale oddałam TŻowi i kazałam zjeść jak nie będę patrzeć
![]() Dziś zjadłam: 1. owsianka z mlekiem i suszonymi owocami, 2. bułka razowa z żurawiną i serek wiejski light, 3. makaron ze szpinakiem i odrobiną żółtego sera, 4. pół zestawu sushi - mieliśmy z TŻtem kupon gruper na zestaw sushi, więc skorzystaliśmy. Pierwszy raz w życiu jadłam i okazało się pyszne!5. pomarańcza. Wieczorem idziemy z TŻ na mecz!
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Piekielkoo cieszę się, że wróciłaś
Ja jakiś dół załapałam Mam ochotę pożreć wszystko co jest w kuchni, ale jednocześnie wiem, że jak tylko przełknę coś "fe" to będę mieć wyrzuty sumienia . Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, żeby o jedzeniu nie myśleć. BOże spraw by z nieba spadła mi kasa na karnet na siłownię ![]() ![]() :pro si:---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- 30 min orbitrek, 30 min hulahop, 60 przysiadów, 140 brzuszków, rozciąganie - zaliczone
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nie chce iść biegać.. ale muszę! Bo inaczej zaburzę cały cykl biegania
A poza tym jutro robię urodziny, wpadną moje 2 najbliższe przyjaciółki, taki babski wieczór i potrzebuję dobrego przepisu na sałatkę gyrosa (z gyrosa? ).
|
|
|
|
#150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Będziemy się wzajemnie motywować Cytat:
mam nadzieję, że się uda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też miałam dziś iść z TŻ na Wisełkę ale jutro ma egzamin i musi się uczyć więc oglądam w domu...![]() Cytat:
Ale nie znam przepisu, jadłam ją kilka razy będąc "w gościach" ![]() U mnie dietkowo dzisiaj jako - tako: - kaszka bananowa - sok grejpfrutowy - pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem z sosem czosnkowym - 2 tekturki z serkiem topionym, mozarellą i pomidorem - 0,5 l wody Może wypiję jeszcze herbatkę zieloną ale muszę kupić jakiś nowy smak bo już mi się nudzi moja o smaku pomarańczy Pokręcę jeszcze hh i zrobię moje 150 brzuszków
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Ja też nienawidzę pobierania krwi ale właśnie myślę, że najwyższy czas zrobić jakieś badania. Zwłaszcza, że przechodzę przez drugą już dietę i kurcze trzeba posprawdzać czy wszystko jest w porządku 

). Na śniadanko była kaszka bananowa
Nie wiem czy ona mi się kiedyś znudzi 

A szczerze... czasu ani chęci, ale nie, żeby do Was pisać, tylko, żeby dietkować. Moje upadki mnie przytłaczają i nie mam motywacji... I jeszcze ta pogoda
ale to nasze święto więc chyba moooożna, raz na jakiś czas 

za spadki
Dobrze że z rodzinką Waszą wszystko w porządku

- mieliśmy z TŻtem kupon gruper na zestaw sushi, więc skorzystaliśmy. Pierwszy raz w życiu jadłam i okazało się pyszne!