Moje piersi (zdjęcia) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 20:23   #121
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Dot.: Moje piersi (zdjęcia)

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
A ja chciałabym mieć mniejsze To nie zawsze jest tak kolorowoz dużymi piersiami, nie ubierzesz każdego ciuszka, albo nie leży on na tobie idealnie
Taaaak, tylko że jak się ma mały biust, to z kolei nie leżą na Tobie dobrze niektóre piękne bluzki, uszyte na większe piersi. I bluzka albo koszula (zazwyczaj tyczy się to koszul w moim przypadku) jest fajna i ładna ale nie leży na mnie, bo mam za małe cycki żeby ją u góry wypełnić... Tak więc to akurat nie jest argument za małymi piersiami - że ciuchy się nie układają na dużych.

Tak jak większość dziewczyn uważam, ze każdy facet ma inny gust. Dla niektórych liczą się tylko duże piersi (nieważne czy sztuczne czy prawdziwe, byleby duże), inni cenią naturalność, jeszcze inni wolą tylko malutkie. Także nie załamuj się, bo jest wielu facetów którzy lubią małe takie jak Twoje Jak to już wiele osób pisało, liczy się jędrność Naucz się doceniać zalety swoich, tak jak i ja Ja na przykład nigdy bym nie zdecydowała się na operację, nie chciałabym mieć jakiegoś sztucznego dziadostwa w ciele...
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 20:27   #122
Weronikapr
Wtajemniczenie

Idź do bra fitterki. Miłość do własnego biustu siedzi w głowie Ja całe życie myślałam, że noszę 75B albo nawet 80A, poszłam do brafitterki i dowiedziałam się, że noszę 75C. I ta jedna literka + to jak mój TŻ świruje z powodu mojego biustu sprawiło, że dzisiaj go uwielbiam (biust nie faceta, chociaż jego też )
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 20:29   #123
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
No wiesz dla małego biustu wyjście bez biustonosza w zabudowanej bluzce to tak jak dla większego biustu dekolt i widoczny 'rowek'. Trochę dla mnie przesadzasz.. Nie chodzi o to żeby gwizdali za nią robotnicy ale jak facetowi jakiemuś się wzrok zatrzyma o tą sekundę dłużej na nas niż na innych mijanych kobietach to dla mnie to komplement i tak, czuję się lepiej bo czuję się atrakcyjna.

Mnie takie zdrowe zainteresowanie skutecznie z kompleksów wyleczyło;] i jak kiedyś nie włożyłabym nawet bardziej obcisłych spodni przez krzywe nogi tak teraz uwielbiam szorty i miniówki i widze że faceci oglądaja się za moimi wg mnie krzywymi nogami
Uściślę >> nie chodzi o to żeby się nie podobać. Chodzi o to, że jak dziewczyna z kompleksami nadzieje się na ulicy np. na wulgarnego robotnika to jej to wyrządzi więcej szkody niż pożytku. To raz. I właśnie o to chodzi, że nie ma wpływu na to kto będzie za nią gwizdał (czy tam porządliwie tylko zerkał), a kto nie. Chyba, że sobie napisze na biuście nie dla robotników
A dwa - takiej kobiecie raczej trudno będzie (o ile nie będzie to niemożliwe) podkreślić swoje "problematyczne" miejsca w taki sposób o jakim mówiła Margo.
A trzy - nie każdą kobietę dowartościowuje obce oko i nie każda może mieć ochotę w taki sposób leczyć swoje kompleksy i zwracać na siebie uwagę. Być może autorka wątku się do nich nie zalicza, nie wiem i być może nie ma o czym gadać i od lata będzie świecić sterczącymi brodawkami pod obcisłą bluzeczką aż miło
Swoją drogą obcisła bluzka upalnym latem - ło losie
Resztę już wyjaśniałam wcześniej i mi się nie chce powtarzać.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-03-07 o 21:45
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 20:41   #124
dzustam
Zakorzenienie

Ta moja opisywana szczupła znajoma, to swoje piersi eksponowała w staniku, za to z dekoltami. Teoretycznie zbereźne to nie było, bo teoretycznie nie miała czego eksponować . W praktyce, jak się okazało, wielu osobom wydawało się to ogromnie nęcące.

Sama też nie jestem posiadaczką wielkiego biustu i ... trudno .
Czasami warto mieć w swoim otoczeniu osobę, która to, co my możemy uznać za kompleks, traktuje jako wielki atut. Nawet na granicy samouwielbienia. To sprowadza do pionu. Jakoś nigdy nie miałam obsesji na punkcie wielkości biustu, ale kilku znajomym z miłą chęcią bym ją przedstawiła, żeby się pozbyły swoich wyimaginowanych kompleksów .

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 20:52   #125
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

dzustam - ja tez mam koleżankę z malutkim biustem (chyba 60C z tego co pamiętam), która nosi duże dekolty i eksponuje swoje niby słabe strony W sumie muszę przyznać, że wygląda to całkiem fajnie, szczególnie latem, kiedy pod lekko przezroczystą, luźniejszą białą bluzkę zakłada jakiś kolorowy stanik od bikini.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:00   #126
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paolyn Pokaż wiadomość
są małe , to fakt wg mnie stanik zmieni wizulanie parę rzeczy, ale tu nie ma co migrować i nagle nie zrobi się jej ' cyc w rączkę ' jak tu wyczytalam trochę przesadzacie z tymi cudami stanikowymi, natury nie oszukasz mogą być pełniejsze, ale dalej będą małe. no i trudno o niejędrne, kiedy nie ma co wisieć masz ładny kształt mnie się osobiscie nie podobają, ale mi nie muszą
Mnie teoretycznie też nie miało co migrować Może niech się wypowiadają osoby które MIAŁY doświadczenie z odpowiednio dobraną bielizną, a nie teoretycy i sceptycy?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:07   #127
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Jak Cię jakiś chłop pokocha, to i za biustem oszaleje... a uwierz, że nic Ci nie pomoże pokochać swoich piersi tak,jak to. Jasne, że nie każda kobieta się przekona , niektóre mimo to będą chciały je powiększyć, ale wielu to pomaga. Sama tak miałam
Osobiście jestem przeciwniczką powiększania biustu, zwyczajnie nie potrafię patrzeć na sztuczne piersi jak na normalny biust, dla mnie to zwyczajnie kawałek silikonu pokryty skórą. Dlatego osobiście nie zrobiłabym tego.

A co do Twoich piersi, fakt, są z tych mniejszych, ale mnie osobiście takie piersi podobają się bardziej niż w drugą stronę, zbyt duże. Z resztą sama mam trochę większe i je lubię Ale ja generalnie jestem fanką szczupłych, filigranowych kobiet z małym biustem.

Edytowane przez wisienka_na_torcie
Czas edycji: 2012-03-07 o 21:21
wisienka_na_torcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 21:07   #128
Dopefiend
Raczkowanie

Mi sie wydaje,ze w erze plastiku taki biust jest najwiecej wart.Mały ale przesliczny, ktory mozna calowac godzinami
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:16   #129
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Mnie teoretycznie też nie miało co migrować Może niech się wypowiadają osoby które MIAŁY doświadczenie z odpowiednio dobraną bielizną, a nie teoretycy i sceptycy?
no więc jako posiadaczka średniej krajowej przy miękkim biustonoszu bez fiszbin mam piersi ,które żyją własnym życiem.
to garderoba "po domu",natomiast biustonosz usztywniany,z fiszbinami w dobrym rozmiarze nadaje odpowiedni kształt formując i zaokrąglenia i rowek
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:21   #130
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
no więc jako posiadaczka średniej krajowej przy miękkim biustonoszu bez fiszbin mam piersi ,które żyją własnym życiem.
to garderoba "po domu",natomiast biustonosz usztywniany,z fiszbinami w dobrym rozmiarze nadaje odpowiedni kształt formując i zaokrąglenia i rowek
Moje na szczęście już nie żyją własnym życiem, kurde, może ja mam jakieś uległe cycki? Jasne, że nie mam takiego rowka jak w ładnej balkonetce, ale przynajmniej nawet bez stanika paczą do przodu, a nie pod pachy
Stary 2012-03-07, 21:23   #131
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Osobiście jestem przeciwniczką powiększania biustu, zwyczajnie nie potrafię patrzeć na sztuczne piersi jak na normalny biust, dla mnie to zwyczajnie kawałek silikonu pokryty skórą. Dlatego osobiście nie zrobiłabym tego.
widocznie nie widzialas dobrze zrobionych piersi na zywo,sa praktycznie nie do odroznienia od naturalnych piersi i w dotyku sa jaknajbardziej naturalne.mozesz mi nie wierzyc ale w swoim zyciu majac juz te piersi spalam z 2 mezczyznami ktorzy nie domyslili sie ze moj biust jest zrobiony.kiedys mialam przeswietlenie klatki piersiowej i pielegniarka mi powiedziala ze mam fantastyczne piersi po dwojce dzieci byla w szoku jak powiedzialam ze to sylikony.
problem z sylikonowym biustem jest taki ze dziewczyny przewaznie nie maja umiaru pakuja za duze implanty i dziwia sie ze to wyglada jak dwie przyklejone kule.taki biust mi sie tez nie podoba i nie bylabym szczesliwa z czyms takim.majac do wyboru dwie kule a biust jak autorka wolalabym jej.
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:25   #132
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Moje na szczęście już nie żyją własnym życiem, kurde, może ja mam jakieś uległe cycki? Jasne, że nie mam takiego rowka jak w ładnej balkonetce, ale przynajmniej nawet bez stanika paczą do przodu, a nie pod pachy
nie dyndają ?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:28   #133
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;32787902]widocznie nie widzialas dobrze zrobionych piersi na zywo,sa praktycznie nie do odroznienia od naturalnych piersi i w dotyku sa jaknajbardziej naturalne.mozesz mi nie wierzyc ale w swoim zyciu majac juz te piersi spalam z 2 mezczyznami ktorzy nie domyslili sie ze moj biust jest zrobiony.kiedys mialam przeswietlenie klatki piersiowej i pielegniarka mi powiedziala ze mam fantastyczne piersi po dwojce dzieci byla w szoku jak powiedzialam ze to sylikony.
problem z sylikonowym biustem jest taki ze dziewczyny przewaznie nie maja umiaru pakuja za duze implanty i dziwia sie ze to wyglada jak dwie przyklejone kule.taki biust mi sie tez nie podoba i nie bylabym szczesliwa z czyms takim.majac do wyboru dwie kule a biust jak autorka wolalabym jej.[/QUOTE]

Ale ja nie powiedziałam, że idąc ulicą potrafię prześwietlać babkom biusty i odróżniać te żywe od tych mniej. Pisałam w kontekście mojego własnego ewentualnego powiększenia, że nawet gdyby biust był profesjonalnie zrobiony , nie potrafiłabym przestać czuć,że jest sztuczny. I analogicznie, kiedy wiem, że czyjś tam biust jest sztuczny, uroda tej osoby dużo mniej mnie zachwyca i dużo mniej mi się podoba, nawet , jeśli przed dowiedzeniem o silikonie ów biust zachwycał mnie do granic możliwości.

Edytowane przez wisienka_na_torcie
Czas edycji: 2012-03-07 o 21:30
wisienka_na_torcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:28   #134
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Cytat:
piersi autorki patrzą pod pachy ???
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:35   #135
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie dyndają ?
niet

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;32788067]piersi autorki patrzą pod pachy ???[/QUOTE]

Gdzie tak napisałam???
(kurde, jednak wszyscy powinni pisać nową maturę z polaka, więcej ludzi czytałoby ze zrozumieniem....)

napisałam to w kontekście tego, że stanik MOŻE zmienić wizualnie biust. Autorka nie ma tego biustu "zebranego" a może się on nieco zebrać pod wpływem lepszego stanika, bardziej ściśliwego, jeśli będzie go nosić na co dzień.

Takie trudne to było do wymyślenia samemu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 21:38   #136
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Ale ja nie powiedziałam, że idąc ulicą potrafię prześwietlać babkom biusty i odróżniać te żywe od tych mniej. Pisałam w kontekście mojego własnego ewentualnego powiększenia, że nawet gdyby biust był profesjonalnie zrobiony , nie potrafiłabym przestać czuć,że jest sztuczny. I analogicznie, kiedy wiem, że czyjś tam biust jest sztuczny, uroda tej osoby dużo mniej mnie zachwyca i dużo mniej mi się podoba, nawet , jeśli przed dowiedzeniem o silikonie ów biust zachwycał mnie do granic możliwości.
i wlasnie dlatego ze niektorzy nie potrafia zyc z czyms sztucznym we wlasnym ciele operacja plastyczna nie jest rozwiazaniem idealnym dla kazdego .
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:40   #137
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
U mnie zdecydowaną różnicę zrobiła dobrze dobrana bielizna. Na tyle dużą, że zaczął mi się w ogóle mój biust podobać.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:45   #138
KarolinaK
Zakorzenienie

Autorko poogladaj sobie kilka filmow kobiet po operacji powiekszenia piersi mnie to autentycznie przerazilo (nie to ze kiedykolwiek planowalam, byl program w tv wiec ogladalam z ciekawosci) Od tamtej pory moje mi wystarczaja . Zreszta ja tam wole naturalne mimo ze male. One nie maja sie podobac nam ani wszystkim dookola ale Tobie i Twojemu Tz'owi. A takiego ktoremu beda odpowiadaly znajdziesz na pewno. Bo sa rzeczy ktore naprawde licza sie bardziej dla mezczyzn niz wielkosc Twoich miseczek. I Ci mezczyzni powinni byc jedynie warci Twojego zainteresowania.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 21:58   #139
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miriuri Pokaż wiadomość
Mam podobne. No może ciut większe, ale tylko ciut.

Długo się katowałam jakimiś puszapami z wielkimi gąbkami, etc. Ale to jak byłam nastolatką Teraz jestem około Twojego wieku, bardzo je lubię, przyzwyczaiłam się do tego, że są leciutkie, i za nic bym nie chciała cięższych Mały biust to faktycznie może być (choć wcale nie musi!) problem, jeśli na dodatek jest nieładnego kształtu, ale masz ładny, malutki, jędrny biust z fajnymi sutkami.

Ja się bez oporu rozbieram przed TŻ i on je też uwielbia

Dobrałam odpowiedni stanik i wyglądają po prostu dobrze. Dodam, że od jakiegoś czasu biorę tabletki anty, i piersi trochę mi się zaokrągliły, jednak to absolutnie nie może być cel sam w sobie! To tylko miły dodatek do rzetelnego zabezpieczenia, no i wiadomo, bez wpływu na organizm to nie pozostaje,więc nie warto tylko po to brać tabletek. Taki dizklejmer, żeby nie było
zgadzam sie

mam troszke wieksze, ale zawsze byl to moj kompleks.

Mam TŻ ktory uwielbia mnie jaka jestem i nie mam juz kompleksow, widze i czuje ze mu sie podobam.

tez kupowalam staniki wypychane, teraz jak mam juz kilka lat wiecej wiem ze nie warto bo samej siebie nbie oszukam, kupuje dopasowane i wiem ze wygladam dobrze i tez nic nie odstaje

anty biore 2 lata nie oprzytylam nic a chcialam bo szczupla jestem, ale cala jestem szczupla, zle bym z balonami wygladala

moja kuzynka byla taka sama, moja mama tez, po ciazach sie zmienilo troche

uszy do gory, cyc do przodu
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 22:05   #140
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Autorko poogladaj sobie kilka filmow kobiet po operacji powiekszenia piersi mnie to autentycznie przerazilo (nie to ze kiedykolwiek planowalam, byl program w tv wiec ogladalam z ciekawosci) Od tamtej pory moje mi wystarczaja .
Często oglądam tego typu - rzeźnickie - programy. Głównie nocą Ostatnio widziałam jak kobiecie wkładali implanty przez pępek. Ciekawe.

I bulwersuje mnie, że ten świat tak zwariował, że już nawet nastolatkom lekarze bez oporów robią boob joba.

No i teraz po tej aferze z silikonem łazienkowym to już bym też nie miała zaufania i w tym względzie.

Ale też uważam, że jak ktoś ma gigantyczne kompleksy, z którymi nie umie sobie w żaden sposób poradzić, które ograniczają go w życiu i powodują, że jest nieszczęśliwy i np. samotny, to czemu ma sobie nie pomóc. Dla takich ludzi jest chirurgia plastyczna.

Cytat:
One nie maja sie podobac nam ani wszystkim dookola ale Tobie i Twojemu Tz'owi. A takiego ktoremu beda odpowiadaly znajdziesz na pewno. Bo sa rzeczy ktore naprawde licza sie bardziej dla mezczyzn niz wielkosc Twoich miseczek. I Ci mezczyzni powinni byc jedynie warci Twojego zainteresowania.
Dokładnie o to mi też chodzi.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 22:07   #141
zzzielona
Wtajemniczenie

Twoje piersi są w porządku, rzeczywiście małe, ale kto powiedział, że małe piersi są brzydkie? Ważne, że mają kształt.
Stary 2012-03-07, 22:10   #142
KarolinaK
Zakorzenienie

A u mnie to ja nie wiem po kim mam takie mini... Jako jedyna, siostry i mama zawsze narzekaly w druga strone .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 22:12   #143
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie to ja nie wiem po kim mam takie mini... Jako jedyna, siostry i mama zawsze narzekaly w druga strone .
mam dokładnie tak samo
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 22:25   #144
spritfire
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eelmirka Pokaż wiadomość
Są małe i od przodu wyglądają, jak już ktoś zauważył, jak klatka piersiowa mężczyzny. Nie lubię takiego pocieszania na siłę jakie Ci od razu zaserwowano i nie sądzę żeby Ci to pomogło. Brałaś tabletki anty? Mógłby Ci po tym podskoczyć rozmiar. Oprócz implantów słyszałam o Macrolane - poczytaj o tym, wstrzykuje się to do piersi, mało inwazyjny zabieg a efekt byłby zadowalający.

Jeszcze jedno - jesteś dziewicą bo nie trafiłaś na odpowiedniego faceta a nie bo masz małe cycki, tego jestem pewna. I nie ma w tym nic dziwnego że w wieku 23 jesteś dziewicą, to dzisiejszej młodzieży się w dupach poprzewracało, nie daj się tej presji.
Podpisuje sie pod tym co napisałas
Nie rozumiem po co takie pocieszanie na siłe?
To tak jakby ktoś pytał czy ma grube czy chude nogi? A odpowiedź by brzmiała że ma fajnie opalone.Biust masz rzeczywiście bardzo mały i jeżeli operacja miałaby podnieść Twoją samoocenę i pewność siebie, znasz wszelkie za i przeciw i świadomiepodejmiesz tą decyzję to czemu nie? A nie zadręczanie się całe życie i do tego masa kompleksów , które w końcu Cie ograniczają jak np wspomniałas w kontakcie seksualnym
spritfire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 22:40   #145
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez spritfire Pokaż wiadomość
Podpisuje sie pod tym co napisałas
Nie rozumiem po co takie pocieszanie na siłe?
To tak jakby ktoś pytał czy ma grube czy chude nogi? A odpowiedź by brzmiała że ma fajnie opalone.Biust masz rzeczywiście bardzo mały i jeżeli operacja miałaby podnieść Twoją samoocenę i pewność siebie, znasz wszelkie za i przeciw i świadomiepodejmiesz tą decyzję to czemu nie? A nie zadręczanie się całe życie i do tego masa kompleksów , które w końcu Cie ograniczają jak np wspomniałas w kontakcie seksualnym
ale jakie oszukiwanie przecież nikt jej tu nie pisze, ze ma duże czy srednie, tylko, ze faktycznie mini ale to nie znaczy, ze nie mogą sie podobać.
moim zdaniem to, ze kogoś tego typu niedoskonałość ograniczenia w kontakcie seksualnym jest wyłącznie kwestia głowy a nie rozmiaru biustu. i od strony głowy warto nad tym pracować.
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 23:04   #146
zzzielona
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie wszystkie trzy baby (łącznie ze mną) mamy duży biust :P. Ja raczej nie narzekam .
Stary 2012-03-07, 23:04   #147
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
dzustam - ja tez mam koleżankę z malutkim biustem (chyba 60C z tego co pamiętam), która nosi duże dekolty i eksponuje swoje niby słabe strony W sumie muszę przyznać, że wygląda to całkiem fajnie, szczególnie latem, kiedy pod lekko przezroczystą, luźniejszą białą bluzkę zakłada jakiś kolorowy stanik od bikini.
60C to malutki? Nie jest to rozmiar duży ale malutki też na pewno nie.

xfrida - Na pewno technika idzie do przodu i silikony mogą teraz wyglądać jak prawdziwe i naturalne, jeśli tak jak mówisz są dobrze dobrane i z umiarem, Choć ja się nie znam bo nigdy nie orientowałam się w temacie Ale domyślam się, że każdy organizm może radzić sobie z taką operacją inaczej, jedna kobieta może czuć się wyśmienicie a inna odczuwać jakieś dolegliwości, bo każdy organizm jest inny.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 23:08   #148
201803300917
Konto usunięte

Ja poza tym wiem, ze nie czułabym silikonowym biustem nawet jakby był super zrobiony. nie chciałabym miec czegos sztuczego w sobie. poza tym miałabym poczucie, ze tak naprawdę nie są to juz do końca " moje" piersi wiec jakoś trudno mi by było być z nich dumną i sie nimi zachwycać nawet jakby wyglądały idealnie.

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2012-03-07 o 23:11
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 23:10   #149
magda170325
Wtajemniczenie

Wiedziałam, że za chwile zacznie się przechwalanie "a ja to mam 85 d, a ja to mam 90g, a ja to mam 90e.." - żałosne

Myślicie, że autorke wątku interesuje jak wielkie macie cyce? Rajcuje Was to, że ją jeszcze bardziej dołujecie?
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 23:32   #150
winklepicker
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że za chwile zacznie się przechwalanie "a ja to mam 85 d, a ja to mam 90g, a ja to mam 90e.." - żałosne

Myślicie, że autorke wątku interesuje jak wielkie macie cyce? Rajcuje Was to, że ją jeszcze bardziej dołujecie?
Dokładnie.

Większość argumentów jest bez sensu. Taka jest prawda, że z małego biustu dobrze dobrany stanik nie zrobi takich cudów. Będzie widoczna zmiana, ale Wy piszecie o tym tak nachalnie i tak jakby to była zmiana z miseczki A na D. (Tak, mam dobrze dobrany stanik od 2 lat.)

Argumenty z lepszym doborem ubrań - słabe. O ile z małym biustem mogę sobie pozwolić na noszenie żabotów to kupienie zwykłej koszuli to wyczyn. Większość ma zaszewki, które nawet przy małym rozmiarze są za duże. Takiej koszuli nie da się już przerobić, więc znalezienie pasującej to wyczyn. Tak samo ze strojami kąpielowymi w sieciówkach. Co z tego, że wejdziesz w 34/36 na dole, jeśli góra jest za duża. Ja muszę przerabiać pełno ciuchów, zwłaszcza tuniki - skracanie ramiączek (na biuście inaczej leżą i nie trzeba ich wszywać), wszywanie pod pachami. Sukienki bez ramiączek też odpadają, bo nie mają się na czym trzymać. Mogłabym jeszcze tak wymieniać. Bez stanika nie odważyłabym się wyjść. Wyglądałabym jak dwunastolatka...

Moim zdaniem są dwa wyjścia - albo zaakceptować albo zrobić sobie operację. Ja próbuję się zaakceptować, także dlatego, że źle znoszę narkozę i nie chciałabym sobie zafundować po raz drugi kilkumiesięcznego wypadania włosów.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości