![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Cytat:
Tak jak większość dziewczyn uważam, ze każdy facet ma inny gust. Dla niektórych liczą się tylko duże piersi (nieważne czy sztuczne czy prawdziwe, byleby duże), inni cenią naturalność, jeszcze inni wolą tylko malutkie. Także nie załamuj się, bo jest wielu facetów którzy lubią małe takie jak Twoje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Idź do bra fitterki. Miłość do własnego biustu siedzi w głowie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A dwa - takiej kobiecie raczej trudno będzie (o ile nie będzie to niemożliwe) podkreślić swoje "problematyczne" miejsca w taki sposób o jakim mówiła Margo. A trzy - nie każdą kobietę dowartościowuje obce oko i nie każda może mieć ochotę w taki sposób leczyć swoje kompleksy i zwracać na siebie uwagę. Być może autorka wątku się do nich nie zalicza, nie wiem i być może nie ma o czym gadać i od lata będzie świecić sterczącymi brodawkami pod obcisłą bluzeczką aż miło ![]() Swoją drogą obcisła bluzka upalnym latem - ło losie ![]() Resztę już wyjaśniałam wcześniej i mi się nie chce powtarzać. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-03-07 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ta moja opisywana szczupła znajoma, to swoje piersi eksponowała w staniku, za to z dekoltami. Teoretycznie zbereźne to nie było, bo teoretycznie nie miała czego eksponować
![]() Sama też nie jestem posiadaczką wielkiego biustu i ... trudno ![]() Czasami warto mieć w swoim otoczeniu osobę, która to, co my możemy uznać za kompleks, traktuje jako wielki atut. Nawet na granicy samouwielbienia. To sprowadza do pionu. Jakoś nigdy nie miałam obsesji na punkcie wielkości biustu, ale kilku znajomym z miłą chęcią bym ją przedstawiła, żeby się pozbyły swoich wyimaginowanych kompleksów ![]()
![]() |
#125 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
dzustam - ja tez mam koleżankę z malutkim biustem (chyba 60C z tego co pamiętam), która nosi duże dekolty i eksponuje swoje niby słabe strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Jak Cię jakiś chłop pokocha, to i za biustem oszaleje... a uwierz, że nic Ci nie pomoże pokochać swoich piersi tak,jak to. Jasne, że nie każda kobieta się przekona , niektóre mimo to będą chciały je powiększyć, ale wielu to pomaga. Sama tak miałam
![]() Osobiście jestem przeciwniczką powiększania biustu, zwyczajnie nie potrafię patrzeć na sztuczne piersi jak na normalny biust, dla mnie to zwyczajnie kawałek silikonu pokryty skórą. Dlatego osobiście nie zrobiłabym tego. A co do Twoich piersi, fakt, są z tych mniejszych, ale mnie osobiście takie piersi podobają się bardziej niż w drugą stronę, zbyt duże. Z resztą sama mam trochę większe i je lubię ![]() Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2012-03-07 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Mi sie wydaje,ze w erze plastiku taki biust jest najwiecej wart.Mały ale przesliczny, ktory mozna calowac godzinami
![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to garderoba "po domu",natomiast biustonosz usztywniany,z fiszbinami w dobrym rozmiarze nadaje odpowiedni kształt formując i zaokrąglenia i rowek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
problem z sylikonowym biustem jest taki ze dziewczyny przewaznie nie maja umiaru pakuja za duze implanty i dziwia sie ze to wyglada jak dwie przyklejone kule.taki biust mi sie tez nie podoba i nie bylabym szczesliwa z czyms takim.majac do wyboru dwie kule a biust jak autorka wolalabym jej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;32787902]widocznie nie widzialas dobrze zrobionych piersi na zywo,sa praktycznie nie do odroznienia od naturalnych piersi i w dotyku sa jaknajbardziej naturalne.mozesz mi nie wierzyc ale w swoim zyciu majac juz te piersi spalam z 2 mezczyznami ktorzy nie domyslili sie ze moj biust jest zrobiony.kiedys mialam przeswietlenie klatki piersiowej i pielegniarka mi powiedziala ze mam fantastyczne piersi po dwojce dzieci byla w szoku jak powiedzialam ze to sylikony.
problem z sylikonowym biustem jest taki ze dziewczyny przewaznie nie maja umiaru pakuja za duze implanty i dziwia sie ze to wyglada jak dwie przyklejone kule.taki biust mi sie tez nie podoba i nie bylabym szczesliwa z czyms takim.majac do wyboru dwie kule a biust jak autorka wolalabym jej.[/QUOTE] Ale ja nie powiedziałam, że idąc ulicą potrafię prześwietlać babkom biusty i odróżniać te żywe od tych mniej. Pisałam w kontekście mojego własnego ewentualnego powiększenia, że nawet gdyby biust był profesjonalnie zrobiony , nie potrafiłabym przestać czuć,że jest sztuczny. I analogicznie, kiedy wiem, że czyjś tam biust jest sztuczny, uroda tej osoby dużo mniej mnie zachwyca i dużo mniej mi się podoba, nawet , jeśli przed dowiedzeniem o silikonie ów biust zachwycał mnie do granic możliwości. Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2012-03-07 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
niet
![]() [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;32788067]piersi autorki patrzą pod pachy ???[/QUOTE] Gdzie tak napisałam??? (kurde, jednak wszyscy powinni pisać nową maturę z polaka, więcej ludzi czytałoby ze zrozumieniem....) napisałam to w kontekście tego, że stanik MOŻE zmienić wizualnie biust. Autorka nie ma tego biustu "zebranego" a może się on nieco zebrać pod wpływem lepszego stanika, bardziej ściśliwego, jeśli będzie go nosić na co dzień. Takie trudne to było do wymyślenia samemu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
High Quality Since 2007
|
U mnie zdecydowaną różnicę zrobiła dobrze dobrana bielizna. Na tyle dużą, że zaczął mi się w ogóle mój biust podobać.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Autorko poogladaj sobie kilka filmow kobiet po operacji powiekszenia piersi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam troszke wieksze, ale zawsze byl to moj kompleks. Mam TŻ ktory uwielbia mnie jaka jestem i nie mam juz kompleksow, widze i czuje ze mu sie podobam. tez kupowalam staniki wypychane, teraz jak mam juz kilka lat wiecej wiem ze nie warto bo samej siebie nbie oszukam, kupuje dopasowane i wiem ze wygladam dobrze i tez nic nie odstaje ![]() anty biore 2 lata nie oprzytylam nic a chcialam bo szczupla jestem, ale cala jestem szczupla, zle bym z balonami wygladala ![]() moja kuzynka byla taka sama, moja mama tez, po ciazach sie zmienilo troche ![]() uszy do gory, cyc do przodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() I bulwersuje mnie, że ten świat tak zwariował, że już nawet nastolatkom lekarze bez oporów robią boob joba. No i teraz po tej aferze z silikonem łazienkowym ![]() Ale też uważam, że jak ktoś ma gigantyczne kompleksy, z którymi nie umie sobie w żaden sposób poradzić, które ograniczają go w życiu i powodują, że jest nieszczęśliwy i np. samotny, to czemu ma sobie nie pomóc. Dla takich ludzi jest chirurgia plastyczna. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Twoje piersi są w porządku, rzeczywiście małe, ale kto powiedział, że małe piersi są brzydkie? Ważne, że mają kształt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A u mnie to ja nie wiem po kim mam takie mini... Jako jedyna, siostry i mama zawsze narzekaly w druga strone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie rozumiem po co takie pocieszanie na siłe? To tak jakby ktoś pytał czy ma grube czy chude nogi? A odpowiedź by brzmiała że ma fajnie opalone.Biust masz rzeczywiście bardzo mały i jeżeli operacja miałaby podnieść Twoją samoocenę i pewność siebie, znasz wszelkie za i przeciw i świadomiepodejmiesz tą decyzję to czemu nie? A nie zadręczanie się całe życie i do tego masa kompleksów , które w końcu Cie ograniczają jak np wspomniałas w kontakcie seksualnym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
moim zdaniem to, ze kogoś tego typu niedoskonałość ograniczenia w kontakcie seksualnym jest wyłącznie kwestia głowy a nie rozmiaru biustu. i od strony głowy warto nad tym pracować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
xfrida - Na pewno technika idzie do przodu i silikony mogą teraz wyglądać jak prawdziwe i naturalne, jeśli tak jak mówisz są dobrze dobrane i z umiarem, Choć ja się nie znam bo nigdy nie orientowałam się w temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Ja poza tym wiem, ze nie czułabym silikonowym biustem nawet jakby był super zrobiony. nie chciałabym miec czegos sztuczego w sobie. poza tym miałabym poczucie, ze tak naprawdę nie są to juz do końca " moje" piersi wiec jakoś trudno mi by było być z nich dumną i sie nimi zachwycać nawet jakby wyglądały idealnie.
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2012-03-07 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Wiedziałam, że za chwile zacznie się przechwalanie "a ja to mam 85 d, a ja to mam 90g, a ja to mam 90e.." - żałosne
![]() Myślicie, że autorke wątku interesuje jak wielkie macie cyce? Rajcuje Was to, że ją jeszcze bardziej dołujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Większość argumentów jest bez sensu. Taka jest prawda, że z małego biustu dobrze dobrany stanik nie zrobi takich cudów. Będzie widoczna zmiana, ale Wy piszecie o tym tak nachalnie i tak jakby to była zmiana z miseczki A na D ![]() Argumenty z lepszym doborem ubrań - słabe. O ile z małym biustem mogę sobie pozwolić na noszenie żabotów to kupienie zwykłej koszuli to wyczyn. Większość ma zaszewki, które nawet przy małym rozmiarze są za duże. Takiej koszuli nie da się już przerobić, więc znalezienie pasującej to wyczyn. Tak samo ze strojami kąpielowymi w sieciówkach. Co z tego, że wejdziesz w 34/36 na dole, jeśli góra jest za duża. Ja muszę przerabiać pełno ciuchów, zwłaszcza tuniki - skracanie ramiączek (na biuście inaczej leżą i nie trzeba ich wszywać), wszywanie pod pachami. Sukienki bez ramiączek też odpadają, bo nie mają się na czym trzymać. Mogłabym jeszcze tak wymieniać. Bez stanika nie odważyłabym się wyjść. Wyglądałabym jak dwunastolatka... Moim zdaniem są dwa wyjścia - albo zaakceptować albo zrobić sobie operację. Ja próbuję się zaakceptować, także dlatego, że źle znoszę narkozę i nie chciałabym sobie zafundować po raz drugi kilkumiesięcznego wypadania włosów.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.