|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
heeej Ty tutaj?
zapraszamy! (jak sie czujesz??)bez kitu też chce ciepełko... teraz są takie wichury, deszcze, że szok. Mam nadzieje, że schemat wiosny z zeszłego roku sie nie powtórzy ![]() kurna słyszałyscie o tym nocnym wypadku busa wiozącego górników z pracy do domu?? Po Żywcem uderzyła w busa naczepa z ciężarówki i wiele osób zginęło... strasznie mnie to ruszyło. Mój tato był tyle lat górnikiem ![]() i jeszcze Wam powiem, ze moja teściowa jest mega dziwna... Kobieta ewidentnie panikuje w moim towarzystwie, nie wie jak sie zachować i zawsze walnie taką gafę, ze szok... dzisiaj sie mnie zapytała, czy nie zostałabym nianią jej wnuka (siora TŻta ma małe dziecko) ja sie z tą siostrą MEGA NIEZNOSZE i mówie, że nie ma takiej opcji... a ta mnie przekonuje, że napewno jeszcze sie kiedys zaprzyjaźnimy Jak jej tłumacze, że mnie laska notorycznie obgaduje i nastawia TŻta przeciwko mnie, kłamie, jest chamska i nieprzyjemna, to nie mam interesu byc dla niej nawet miła....i co? nie widze sie z teściową miesiac wszystko ok, potem jedna krótka wizyta i mam dosc na kolejny miesiac
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:51 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam
ale to chyba było już ładnych parę dni temu.
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka też słyszałam, a raczej widziałam w necie rysunek... nic więcej, tv, radio... z dala się trzymam jakoś teraz lub po prostu nie mam na to czasu...
zuuu miałam lepszą akcję bo siostra mojego tż-a poprosiła jego ex o zajmowanie się jej dzieckiem.... :| to "moja teściowa" wyklnęła siostrę tż-a strasznie, mówiąc m.in., że to nie fair w stosunku do nas ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- ha! dziś mama tż-a robi pizzę i mnie zapraszają
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Zuzik no, nawiedziłam Was
a dość dobrze u mnie ![]() Onieśmielasz babeczkę Miko to bardzo w porządku zachowała się Twoja teściowa ![]() Trochę pizzy Nam możesz tu podesłać ![]() I wiecie o czym jeszcze marzę? ![]() O pracy kurde
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no faktycznie była ok, w sumie jest zaraz do nich jadę ale pizza domowej roboty jego mamy jest pyszna już raz jadłam ![]() a o pracy też marzę... ślę co chwilę CV jak znajdę oferty dla mnie
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
W jakimś kierunku szukacie pracę czy żeby po prostu coś było?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() To i ja pozwolę sobie dołączyć jeśli można jakieś wkupne?
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki.
\Własnie sobie kupilam Uncharted 3 i bede grac jak znajde czas.No i za 2,5 tyg wiedzmin Ale wracajac do wątku, tez mi sie marzy lato, bo w Krk to deszczowo, szaro,wietrznie, chłodno a jutro ma być śnieg
|
|
|
|
#130 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
omg! I Ty? ale czad! nic wkupnego, uśmiech i szczerość co u Pani?![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miko wysęp od teściowej p[rzepis na ciasto do pizzy
|
|||
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Patuska na razie szukam czegoś byleby było, nawet o staże za granicę wysyłam
Kryzys...Doświadczenie jakieś tam mam, ale widocznie nie znam 5 języków i nie mam 5 letniego doświadczenia ![]() Asia cześć
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm u mnie nic nowego. W czwartek zaliczyłam kolejną mikrodermabrazję i jest lepiej
tak mi się wydaje. Zakupiłam też Noscar i za parę dni zaczynam się smarować. Muszę mieć jednolitą buzię 9 w Lany poniedziałek narzut ma urodziny, a 10 Imieniny i muszę prezent skombinować. Chce mu zakupić model czołgu do sklejania m.in. Chłopaczek będzie skakał pod sufit ![]() ooo i witam kawę_ z mlekiem Tych użytkowniczek wiażu nie ma chyba tak wiele. Świat wizażu wbrew pozorom też mały
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-31 o 14:51 |
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie łatwiej Ci coś wymyśleć mnie czekają w kwietniu TŻtowe imieniny w maju urodziny... już zaczynam kombinowac
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne!
![]() Ja dzisiaj lecę do kina na "igrzyska śmierci" trzeba się oderwać.Wy narzekacie na teściowe, a ja chyba bardziej na własną mamę, która niestety jak do niej dzwonię gada i gada.... i gada... o swoich problemach, kłopotach. Coś zaczęła mi chrzanić, że nie powinniśmy wynajmować mieszkania tylko od razu kupić nowe, a później ewentualnie sprzedawać. Od dupy strony by brała się za wszystko. |
|
|
|
#135 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
A mnie marzy się tak kiedyś zatańczyć...
http://www.youtube.com/watch?v=PJBAf...ure=plpp_video http://www.youtube.com/watch?v=Us_QX...ure=plpp_video http://www.youtube.com/watch?v=2ubIz...ure=plpp_video http://www.youtube.com/watch?v=8dK2a...ure=plpp_video
|
#136 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczek ja również Cię witam
W ogóle witajcie sobotnio. Skończyłam o 20 pracę, bo tak jak myślałam, ruchu w ogóle nie było. Szef wkurzony chodził, bo mały utarg. Ale jakoś czas mi zleciał, bo tu coś posprzątałam, tu poogarniałam. |
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Laski
![]() Moje marzenie na chwilę obecną? Znalezienie pracy |
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Ech, śnieg!
Co to ma być, ja nie chcę! ![]() Aha, i jeżeli Was to interesuje to pogodziłam się z Tż
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Na to trzeba cierpliwości, ale kciukam.
![]() Cytat:
![]() O coś poważnego poszło? Dobrze, że już się pogodziliście. |
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem - warto! Nie jest według nas to film rewelacyjny, ale naprawdę dobry. Główna aktorka gra bardzo niesamowicie przekonująco.
Zastanawiamy się nad kupnem książki ![]() Moje marzenie na najbliższe dni - poprawa pogody ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie, jak i co? robi wrażenie seriooooa Ty tu co? ![]() żartuje, witojże łączę się w bólu też szukam i mnie kurna nawet na rozmowe nie zapraszają![]() Cytat:
coś ustaliliście w kwestii pierdzionkowej??a ja właśnie wróciłam z dodatkowej fuchy gdzie za 5.5 godziny zgarnęłam stówę a ta ciezka robota polegała na: obejrzeniu z dziećmi wieczorynki, podaniu kolacji, pomalowaniu farbkami, zaciągnięciu dwóch młodych chłopaczków pod prysznic, położeniu ich do łózka i przekonaniu że już pora spać i na kolejnych 3 godzinach spędzonych samotnie z kubkiem herbaty, pod kocem i przed tv i nawet kurna napiwek dostałam uwielbiam być luksusową nianią w miedzynarodowym środowisku bogaczy i [przyjechał po mnie TŻcik, za co kupiłam mu piwko i sobie tak sobotujemy ![]()
|
|||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Marzycielki.
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
Mam do Was dziewczyny wielką prośbę o pomoc w spełnieniu mojego marzenia - napisania pracy magisterskiej. W ramach pracy badawczej przygotowałam krótką, łatwą do wypełnienia ankietę. Tyczy się ona szeroko rozumianej ochrony środowiska, bo i taki kierunek studiowałam. Jak to w ankiecie nie ma dobrych i złych odpowiedzi - wszystkie szczere i Wasze są dla mnie ważne. Ankieta powinna zająć Wam około 5-7minut. Na końcu przewidziałam miejsce do podzielenia się uwagi i komentarzami. Zachęcam do napisania czegoś od siebie czy to będą wrażenia/doświadczenia czy może wątpliwości do konkretnych pytań. Dziękuje serdecznie za poświęcony czas. W tym roku miałam takie marzenie, które spełniło się. Chciałam zrobić kartki wielkanocne scrapbookowe i zrobiłam ich z 40 i jestem z siebie niesamowicie dumna ![]() Pozdrawiam Was wszystkie, b. A oto i link do ankiety: www. ankietka. pl/ankieta/ 82092/ swiadomosc-ekologiczna-a-wybory-konsumenckie.html |
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mogłabyś wkleić tutaj foto tych kartek strasznie jestem ciekawa duzo trzeba było wydać na materiały? Też kiedyś chciałam spróbować, ale kurna czasu nie mam a lubie wszystko co ręcznie robione![]() Dobry wszystkim pospałam jak suseł![]() Mleczna klikam!
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, ja pitole..nie skapłam się, że to o mnie chodzi i zaczęłam szukać w wątku kto to jest Mleczna.
|
|
|
|
#148 |
|
jestę wieszczę
|
Ach, jak dobrze wstać skoro świt
. Ej, na co się śni cmentarz?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bananku raczej na dobre edit: albo i nie: "niepokój z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji zobaczyć: utrata ukochanego człowieka widzieć cmentarz wojskowy: zapowiedź politycznego wrzenia i niebezpieczeństwo wojny przynieść kwiaty na cmentarz: zapowiedź śmierci w rodzinie." Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-04-01 o 11:39 |
|
|
|
|
#150 |
|
jestę wieszczę
|
Właśnie w sennikach jest napisane, że na coś złego. Jakieś choroby. Myślę, że nic gorszego niż w latach 2008-2010 mnie nie spotka, więc jestem optymistką mimo wszystko
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

takie +25 stopni już 
(jak sie czujesz??)

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

i bede grac jak znajde czas.