![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wreszcie zapisałam się na pierwsze kursy ![]() ![]() ![]() A pogoda u nas taka, że się wszystkiego odechciewa dosłownie. Zimno, ciemno, leje, wieje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Wg psychologów prawdziwa osobowość ludzka po ukształtowaniu nie podlega większym zmianom w normalnych warunkach. To, co większość z nas postrzega, jako "zmienił się", jest w rzeczywistości "zmieniło się jego zachowanie wobec mnie". Ale ja tam nie wiem...
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- W ogóle ostatnio więcej czasu spędzam z młodszą o kilka lat siostrą mojej przyjaciółki i ona ma najładniejsze włosy, jakie na żywo widziałam. Coś po prostu kurna pięknego ![]() Wynik: ![]() Idę po colę i paluszki, bo dziś znowu robota całą noc... Czymcie kciuki, żebym nie prokrastynowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A natura, to np, jeden jest żywiołowy, a drugi spokojny. Cytat:
Czym według Ciebie? Czy tym, że nie potrafie rozpoznac i wyrazić swoich emocji, a po czasie tłumione wybuchają? Prokastynacja to straszna rzecz. ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-04-18 o 21:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam jeszcze dodać, że będę się szkolić u kobiety, która zdobyła 13 bardzo ważnych nagród w branży paznokciowej tutaj w UK (w tym zajęła 10 pierwszych miejsc), i która przez jakiś czas była manicurzystką m.in. Scarlett Johansson, Geri Halliwell, Dity von Teese i innych. Więc się podniecam jak małe dziecko. Normalnie czad ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-18 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
kimi - dla mnie osobowość i ludzka natura to jedno i to samo, oprócz tego, że to drugie można rozumieć bardziej szeroko jako predyspozycje i potencjał do czegoś. Aczkolwiek mam wrażenie, że nazewnictwo jest tu mniej istotne, wiadomo o co chodzi.
Co do Twoich reakcji, to już dziewczyny wielokrotnie Ci pisały, że dzieje się z Tobą coś złego, z Twoimi emocjami i psychiką, sama przed sobą ukrywasz co czujesz, czego chcesz a czego się boisz, sama przed sobą i przed nami zresztą też, kreujesz się na kogoś, kim nie jesteś, chyba nawet nie do końca świadomie, ale to się czuje. Ja już Ci wiele razy mówiłam, że Ty potrzebujesz terapii, bo sprawiasz wrażenie osoby bardzo zranionej. enjoy - super, będę jeździła na paznokcie do UK jak już będzie mnie na Ciebie stać ![]() W niedziele jest koncert. Ja na ten koncert chcę bardzo iść ale mam silne podejrzenia, że będzie mój eks na nim. I mówię do kumpla swojego, że "olaboga" itd. Na co on mi mówi, że już najwyższy czas, żebym to olała, poszła i miała w dupie, bo ile można, przy naszej częstotliwości wyjść, unikać jakiegoś szmatławca i się martwić gdzie go nogi poniosą. No i kurde to jest racja, ja mam nie iść na koncert, bo on przyjdzie, ja pitolę... Akurat to, że sala jest duża, to nie ma znaczenia, bo ja bym nie niego na płycie startowej wpadła, takie mam szczęście. ![]() Czyli wychodzi na to, że idę i mam to w dupie. Tylko jak to zrobić? ![]() ![]() Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-04-18 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poćwiczyć siłę opanowania? Nie wiem, co jeszcze, bo jak on znowu coś odwali, to nie wiem, co można zrobić.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Oj kimi, jak Ty ryczysz od takiego czegoś...
![]() Ja mam takie samo wrażenie, jak psycholożka, a nie mam żadnego przygotowania do wyczajania takich rzeczy i "widzę" Cię tylko przez internet... Wg mnie jedyna droga do szczęścia, to jest zaakceptowanie siebie takiego, jakim się jest i to dokładnie takiego i w takiej formie. Siłę opanowania na pewno sobie sprawdzę w tej sytuacji a jak on znowu coś odwali? No właśnie, co wtedy? Plus taki, że będę z dwoma kolegami, którzy na pewno nie zrobią akcji pt "wychodzimy z nim na kebaba". Bo jeden już był kilka razy podczas eksa scen i zawsze siedzi twardo przy mnie a drugi go po prostu nie zna i idzie ze mną ![]() ![]() Co mam zrobić, jak np znowu zacznie metr ode mnie się z kimś całować specjalnie i na pokaz, żeby pozbawić go tej satysfakcji? Wtedy go zignorowałam ale to nic nie dało. Zresztą to jest jakieś upokarzające tak siedzieć i mu pozwalać robić takie sceny. Ale ucieczka z miejsca zdarzenia niestety nie leży w mojej naturze. Może po prostu powinnam się go zapytać, czy może się przesiąść, skoro obiecał mi nie odwalać więcej takich akcji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Albo zrobię tak: http://img1.demotywatoryfb.pl/upload...Regist_500.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-04-18 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Ps. w moim przypadku ślub zmienił naszą relację - jest meeega pozytywnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Nie depcze krokusów
|
Fubi - pozostaje tylko się unikać w miarę możliwości. Co zrobić, jak zacznie ślimaczyć? Pójść gdzie indziej. Bo stać i udawać, że nic się nie dzieje, to nie ma sensu.
Cytat:
![]() Czekamy na szerszą relację i zdjęcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Donieśli mi, że Wielkie Nieobecne, Fubi i OtTakaJa się pojawiły
![]() Fubiiiiiiiiiii bez Twojego stylu pustawo tu było ![]() OtTakaJa - teraz w końcu możesz pokazać kieckę!!! ![]() Srogo ![]() Cytat:
![]() Czemu? Endorfiny okołoślubne potrafią się trzymać dość długo i długo uskrzydlać ![]() Cytat:
Po mojemu to Ty się trzymasz M też z tego powodu - bo "wróg, ale swój wróg". Bo się boisz co będzie, jak przyjdzie szukać, poznawać kogoś nowego, znowu przechodzić przez masakrę strachu, braku zaufania. Ale to jest tylko moja teoria, ja nie fachowiec. Temu potrzeba Ci prawdziwego, naprawdę dobrego fachowca i regularnej terapii. Bo jest źle. Po prostu.
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ale ja też chcę zdjęcia i sukienkę zobaczyć!!!
![]() Mi się dzisiaj śnił mój sen.. Wychodziłam za mąż za Gaela Garcię Bernala ![]() Póki co, traktuję to jako koszmar.. Aczkolwiek z niecierpliwością czekam na relację OtTakaJa ... ![]() PS: Jak się nudzić będziecie, możecie klikać mi ten baner śmieszny, dokładnie nie wiem o co chodzi, ale jak mam możliwość wygrać coś na odchudzanie, to to biorę !!! ![]() ![]() o, właśnie doczytałam, że można raz na 5 minut i nie można na siebie.. SZIT FAK ![]() Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2012-04-19 o 11:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Nie depcze krokusów
|
Kliknęłam! Nie można też czyścić przed kliknięciem plików cookies, aby ominąć 5 minut kolejki ani klikać z kilku przeglądarek na tym samym kompie, bo będzie ban.
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
OtTakaJa - zdjęciaaaaaa!!!!!!!!!
![]() Mi wiele osób mówiło, ze po ślubie jest lepiej, inaczej, że są już rodziną a nie tylko jakąś parą. Zresztą eks też mi ciągle opowiadał, jak to po ślubie będzie o wiele lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby był trochę wyższy, no ale te pośladki ![]() Za tydzień mam rozmowę o pracę!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z was pracowała/pracuje w spedycji? Bo coś mi się chyba obiło o oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Raczkowanie
|
A ja bym albo zaczęła się śmiać z tego (bo to żałosne...) poszła sobie jak Malla mówi, albo powiedziałabym coś w stylu, aby uważała, bo to jest już 10tą w tym miesiącu.. Ale ja to nie umiem w takich sytuacjach sobie radzić, więc unikam jak mogę, nawet moim kosztem...
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Przerabiałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że północna Europa nie ma katakumb pod miastami, bo bym pewnie nimi popierniczała i by mi zanikły gałki oczne w drodze ewolucji. Moi znajomi mi mówią, że unikać można ale do pewnego momentu i muszę do niego przywyknąć i mieć na jego żałosne sceny wielkie W, bo inaczej to się nigdy nie skończy. I przyznaję im już rację. Cytat:
![]() ![]() To, to by była prawdziwa praca ale nie zapeszam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W porównaniu do poprzedniej psycho, to nie wyszłam jakoś szczególnie rozwalona. Może to tak na początku wygląda.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
I jak Ci się powodzi w zwodzie Spedytorki? Chciałbym właśnie się w tym spróbować, tzn. długa droga przede mną, bo najpierw ta praca musi być. Póki co jest trochę ofert w mojej okolicy.
Naczytałem się trochę o tej pracy, no i zdania są podzielone. Jedni zadowoleni, drudzy nie, bo są wyzyskiwani... |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
OTTJ - a zdjęcia to gdzie?
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2012-04-19 o 23:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Ostro, ale dużo w tym prawdy
![]()
![]() |
#144 | |
po drugiej stronie szafy
|
enjoy - przedłużyłaś włosy?
![]() ![]() Cytat:
![]() Przymierzałam się do tego, bo fajna kasa, ale jednak za duża nerwówa jak dla mnie. Dziewczyny już to skomentowały odpowiednio.
![]() |
#145 |
Nie depcze krokusów
|
Właśnie, to nowe włosy czy stare zdjęcia?
![]() |
#146 |
po drugiej stronie szafy
|
Odcina się kolor, więc przypuszczam że doczepki...ale mój monitor może kłamać, temu pytam
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Znajomi namawiają mnie na imprezę jutro...i wszystko fajnie, tylko że są dwie opcje - jechać i nie pić i wracać samochodem w nocy...albo jechać, pić i nocować u Blondyna. No i jestem w kropce, bo w sumie wyszłabym trochę do ludzi, ale ani jedna ani druga opcja mi nie leży. Wrrr.
#147 |
Nie depcze krokusów
|
Czemu nie leży?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
po drugiej stronie szafy
|
1. Nie lubię wracać do domu w nocy z soboty na niedzielę, bo jadę przez wioski i mam mnóstwo nawalonej młodzieży leżącej po rowach albo koniecznie chcącej się rzucić mi na maskę...
2. Alko + puste łóżko Blondyna = powódź? ![]()
#149 |
Nie depcze krokusów
|
Dużo alko + puste łóżko = sprzątanie
Od kiedy masz jego klucze? ![]()
![]() |
#150 |
po drugiej stronie szafy
|
Nic nie mów, wczoraj winko do kolacji i pół nocy ogarniałam pokój (spać się dziecku nie chciało), już widzę siebie szalejącą z odkurzaczem o 3 w nocy
![]() ![]() Nie mam, bronię się rękami i nogami, wystarczy że mam problem żeby swoje upilnować ![]() Natomiast opcja "zawsze przecież możesz po imprezie spać u mnie, to też twój dom" wyszła pierwszy raz już jakiś czas temu. Nie korzystałam jeszcze.
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-04-20 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.