![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
To zostańmy przy tym co było a za próbki nuxe mogę Ci oddać ok 2ml Berrisom perfect cover bb cream
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
ginvera to taki "gumkowaty" peeling, ma postać przezroczystego żelu, a po rozprowadzeniu na twarzy zaczyna się rolować z sebum i suchą skórą, bardzo fajne, delikatne, ale skuteczne i niezłe ścieranie
![]() ![]() ![]() ![]() a serum jest razem z buteleczką z pipetką?
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
To jak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
znalazłabyś coś u mnie? bo ja u Ciebie spooooro
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606412
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
mineralne róże do policzków, Pixie Matt & Smooth Powder Kiss of Sun, Olej z róży rdzawej EKO, ![]() pozdrawiam ![]() hnmmm, Dreamworld Diva Orange sampel od DW i Sweetcents Blackstar Red sampel od Sweetscents też wyglądają kuszącoooo ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- W takim razie interesują mnie u Ciebie: róże: Glam Guru, Like Lady Bird Lake, Mauvelous, (oraz cienie do oczu ![]() Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-11 o 08:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
róży? jakiej róży się pozbyłam?..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() "...EDM będę miała chyba tylko 1 bo reszta idzie do kogoś. MEowa nie mam róży już. " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Co mogłabym chcieć:
Auriga Cernor XO – krem 4ml (x2) Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Vichy Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta Mazidła ekstrakt z centella asiatica Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty a co dasz, to czekam ![]()
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
aaa, taki deal!
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Muszę tylko pogrzebac co jeszcze masz ciekawego z minerałków ![]() - przepraszam za opóźnienia w odpisywaniu - ale jestem przed bardzo ważnym egzaminem ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Jak dla mnie bomba! ![]() wymieniamy się? ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() Co do Twoich rzeczy mam już pełną jasność - dziękuję. Napisz może jeszcze raz wszystkie te rzeczy które chciałabyś ode mnie (bo już troszkę się pogubiłam - tyle było propozycji i dokładek hahahha) i zaproponuję jakiś sensowny układ - zgoda? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml (jak masz więcej próbek to chętnie)
Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła mocznik (jakaś mała odsypka może być do woreczka strunowego, bo mój chyba zwietrzał) no i jakieś tam mydełko do twarzy mówiłaś, że możesz odkroić ![]() no i serum ![]()
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-12 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za:
- Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml - Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty - Biochemia Urody puder bambusowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
To ja się po raz kolejny upomnę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za
Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 oraz odlewki keratyny ,jedwabiu ?
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MO,ZE coś u mnie?
podoba mi sie kilka rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- cos u mnie za coś z: Kenzo L’eau per Kenzo 1ml Versace Crystal Noir 1,6ml Clinique Superdefense krem 50ml – zużycie 1/5 Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Clinique Turnaround – koncentrat saszetki 1,25ml (x4) NoniCare maseczka oczyszczająca nowa Ziaja kokosowa terapia skóry i zmysłów – balsam do ust nowy Yves Rocher Les Gestes D’Institut – podwójna maseczka oczyszczająca Mazidła kwas migdałowy 10g nowy 10 2014
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Przypominam się - możesz zganić za bezczelność
![]() Co mogłabym chcieć: Auriga Cernor XO – krem 4ml (x2) Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Vichy Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta Mazidła ekstrakt z centella asiatica Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty a co dasz, to czekam ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam, ze tak długo, ale miałam urwanie głowy od weekendu, przedterminy i kota kastrowałam, stąd ogólnie masakra i zero czasu.
Kurcze, średnio chciałabym robić odlewkę z fix + bo chciałam go całego wymienić a im go mniej będzie, tym trudniej go będzie całego wycenić ![]() mogłabym Ci dorzucić jakieś inne rzeczy do ginvery ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
I kolejny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
Avene krem z filtrem 50+ 5ml Lierac Hydra-chrono – przeciwzmarszczkowy krem nawilżający 5ml (x2) Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Biochemia Urody puder bambusowy Mazidła olej z nasion truskawki coś u mnie? niekoniecznie za wszystko naraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
hej i co z wymianą?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.