![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Może dla dobra sprawy powinnam przytyć?
![]() Giovinezza! Ty żyjesz! ![]() Przepraszam bardzo, ale z czego tu się śmiać ![]() ![]()
#122 | |
Zakorzenienie
|
ejj co to za powitanie :P i czemu się śmiejesz, wlasnie wszystkie wzielysmy sie w garsc
![]() Cytat:
![]() no niestetty, jak chcesz spodniczke , to chyba nie masz wyjscia ![]() ![]() 2. dokladnie ![]() a ja zjadlam drugie śniadanie: serek wiejski z bananem i truskawkami, tatuń mi kupil w nagrodę, ze jestem taka dzielna córcia! ![]() slodziaczek ![]()
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
mmm bańka - podziel się
![]() giovinezza - no tak zapomniałam,że przecież z Nami nie da się 'naprawdę' chudnąć ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i mam jeszcze lody koktajolwe z korala, lubicie je? są jakieś nowe, truskawkowo waniliowe. średnie. te poprzednie byly lepsze ![]() 2. ![]()
![]() |
#125 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I uważaj bo mandaty chodzą parami i to się sprawdza :P Ja dostałam jeden,a po miesiącu drugi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz w Biedrze jest jakieś nowe 1l.wino-z nutą cytryny albo jagody za niecałe 15zł, już miałam wziąć ale zobaczyłam że zamiast korka ma nakrętkę i zrezygnowałam ![]() U mnie w mieście tak,ale nie wybieram się. Nudzą mnie muzea, zamki ![]() ![]() Cytat:
![]() Wszem i wobec ogłaszam,że dzisiaj odbyło się ważenie i mierzenie iiii ... przez ostatnie 9dni schudłam 2kg. i po 1-2.5cm. w wymiarach ![]() Jeszcze 8kg. i będę super turbo laską, z taką waga jakiej nigdy nie miałam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Brawoo Monia, jak to zrobiłaś?
![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
Monia cudownie!
![]() Mam sprzęcior od naczelnego, oooch! Czuję, że jestem w raju ![]()
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Eej BŚ, serialowa maniaczko, zauważyłaś, że przez wszystkie seriale przewijają się te same osoby? ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Canon EOS 550D + kilka obiektywów, ale używam jednego + lampa, ale też nie biorę, bo po co
![]() Obcykałam naszego nowego kota z plamką pod nosem a'la Hitler ![]() Za 20 minut mecz, pora się przygotować!
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Jestem beznadziejna.
![]()
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() staram się jak mogę żeby w domu był zrelaksowany i rozluźniony ![]() gratulacje!! ![]() psyhe - co jest? dzisiaj się dowiedziałam,że moja koleżanka z która grałam kilka lat w siatkówkę... nie żyje. miesiąc temu źle się poczuła i zemdlała. rodzice postanowili wysłać ją na badania. odebrała wyniki i okazało się,że to białaczka... leżała w szpitalu, była już po 2tyg. chemioterapii. niestety złapała jeszcze przy tym zapalenie płuc i dzisiaj zmarła... w szpitalu zdawała maturę... a 26 maja miał być organizowany koncert na zbiórkę pieniążków na leczenie... nie mogę w to uwierzyć... mieć 19 lat, całe życie przed sobą i umrzeć... ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-19 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Psyhe, a Tobie co znowu? ![]() ![]()
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Drastycznie ograniczyłam jedzenie
![]() Cytat:
![]() Masz niemieckiego kota? ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie lato, lecę się ogarnąć i nad wodę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Pipole, gratuluję spadków, to tak na początku
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moi rodzice dali się wrobić w wesele w Białymstoku (!!!). Przegięcie, jechać taki kawał drogi na jedną noc, ani to się wyspać i jeszcze tylko same koszta :P Ciekawe czy mi chociaż rzeczy na studia przewiozą? Moja siostra dostała 100zł za przechodzenie po torach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
TŻ mi powiedział, że schudłam! Jaram się ![]() Wiecie co, nakupowałam na wyjazd zupki chińskie, konserwy i już mi się rzygać chce, jak na to patrzę ![]() Julianek pojechał do Krakowa ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-20 o 10:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||||||||
Zakorzenienie
|
aniabaniaa ej, ale zmotywował Cię do ćwiczeń czy nie?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Meredith z VD grała w Pretty Little Liars! co zrobiłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż z muzeopodobnych czaję się na Centrum Nauki Kopernik ![]() I nowe muzeum Śląskie zapowiada się fantastycznie! I KAŻDE muzeum samochodowe w którym byłam było świetne. Od czeskiego muzeum Tatry do muzeum BMW ![]() Uwielbiam muzea, galerie i wszystkie inne, mogłabym chodzić po nich godzinami ![]() Julian pojechał złożyć za Ciebie papiery na CMUJ? ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- W ogóle dziewczyny, dzisiaj odstawiam tabsy, brałam je przez 3 lata. Wczoraj skończyło się opakowanie, dzisiaj pierwszy dzień bez. Boje się tego jak zareaguje mój organizm ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko będzie dobrze! ![]() A jak Twoja dieta? ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-05-20 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, Julianek pojechał z tatą na 2 miesiące do akademika, a potem wróci na miesiąc na Pomorze, a potem mamusia go odbierze, jak wróci do Polski
![]() Nieee, wiesz co, nie składam papierów na CMUJ, progi nie spadną aż o tyle pkt., żebym się dostała ![]() ![]() Nie bój żaby, może nie będzie źle ![]() PS Jakbym miała odstawić teraz pigułki, to pewnie przeżywałabym podobny horror. Mój organizm dzięki nim funkcjonuje idealnie- szkoda, że to za pomocą substancji chemicznych podobnych do hormonów ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-20 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dieta ok, chociaż po rozstaniu zaczęłam wpierniczać lody i żelki ![]() ![]() ![]() Ja tam lubię Stefana w każdym wcieleniu ![]() Ale jest faktycznie jak w polskich serialach, ci sami aktorzy ![]() W ogóle! pojechałam do tego Krakowa, spotkałam się z tym kuzynem ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Nie popełniaj mojego błędu- nie złożyłam dokumentów na prawo do Wrocławia, bo myślałam że się nie dostanę, a jak zobaczyłam wyniki- dostałabym się spokojnie. Mój też pracuje idealnie, świetnie się czuję po tabsach... No ale nie będę ich przecież brała bez potrzeby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Nie, to nie tak... Nie chcę tutaj wchodzić w szczegóły, ale na decyzję o tym, że ostatecznie nie złożę papierów na CMUJ składa się wiele czynników. Myślę, że z Poznania też będę zadowolona, jeśli będzie przy mnie TŻ, byle gdzieś studia skończyć. Bycie farmaceutą jest ogólnie bardzo cenione na rynku pracy bez względu na to, gdzie się kończy studia.
No jasne, jak dla mnie branie tabsów wchodzi tylko w grę w celach antykoncepcyjnych albo gdy ma się straszne problemy z cerą. Ja mam zamiar je odstawić dopiero przy robieniu dziecka, wcześniej to się chyba trochę boję. Głupie, w ogóle nie znam swojego organizmu... Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-20 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. wurst to moje ulubione słowo z ulubionego języka ![]() 3. trochę chodzę, trochę nie chodzę ![]() ![]() 4. no to się doskonal, a nie zamulasz :P 5. ej, pokazuje mi wartość poza normą, więc ufam, że jest wiarygodna xD Cytat:
![]() ![]() fu, sangria, pamiętam, jak po pijaku próbowaliśmy ją dwa lata temu przehandlować ze studentami na juwenaliach za kiełbaskę z grilla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurde, jak patrzyłam na te linki od Psyhe, to ona tam takie podstawowe układy taneczne pokazywał, nie możemy mówić o tych samych ćwiczeniach ;> Ja dziś ćwiczę z Ewą i uwaga z TŻ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przekładki to standard, ja je najpierw wycinam, maluję, różne takie, mijają dwa dni i jestem w czarnej dupie ![]() cyborgiem, niiiie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
xDDDD gałgan to ostatnio jedno z moich ulubionych słów ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() wystarczy mi 3, ale dziękuję za wiare ![]() ![]() ![]() ja chcę!
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||||
Zakorzenienie
|
Bandzia, ja uwielbiam ćwiczenia siłowe, zwłaszcza te, w których podczas opuszczania ciężaru, trzeba kontrolować ruch i robić to wolno, wtedy czuję wszystkie mięśnie, jakie mam, nawet te, o któych istnieniu nie miałam pojęcia
![]() Cytat:
![]() pokaż kotka, ciekawa jetsem ![]() niiie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
4 kg, wow! gratulacje, oby tak dalej ![]() zgadzam się ze Śmietanką, zawsze warto jest próbować! Jest tak pięknie na dworze,a ja się uczę ![]() zjadłam dziś mega niedietetyczny obiad, ale mieliśmy taaaka ochotę! wie któraś z was w ogóle, co to są prażonki (aka pieczonki, duszonki i inne dziwne nazwy ![]() uciekam ewkować ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Wróciłam ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Aaaaaaaa jestem już. Matko, to był jeden z gorszych dni w moim życiu. Wczoraj wszystko klasa, relaksik na słońcu, rewelacyjna impreza a dzisiaj się zaczęło... Strułam się strasznie alkoholem, nie wypiłam niesamowicie dużo, do domu wracałam praktycznie trzeźwa, nie mieszałam, nie piłam soków... tylko shoty zagryzane cytryną i popijane wodą. I oczywiście mój żołądek się poddał. Koszmarny ból, nudności, ryczeć mi się chciało już. Wróciliśmy z TŻem wcześniejszym pociągiem i dogorywam w łóżku... jedyne co dziś zjadłam to kilka McNuggetsow (w południe poczułam sie dobrze i oczywiście głupek zamiast zjeść suchą bułkę, to wszyscy poszliśmy do Maca i coś chciałam zjeść). Boże, nikomu czegoś takiego nie życzę.
Po prostu nie mogę pić, jedno piwko na słonku czy kieliszek wina do obiadu - OK, ale na imprezach pozostaje mi pozostać wiecznym kierowcą, bo wszelkie próby zabawy z mocniejszym alkoholem kończą się koszmarem. Jeeeeej, jak mi jest wciąż okropnie ![]() ![]()
![]() |
#146 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A właśnie byłam ciekawa jak tam Twoja dieta uga-buga! ![]() ![]() Ja z kolei wiedziałam, że się dostanę, ale bałam się, że od razu wylecżę ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pokażesz nam się w tej swojej maxi ![]() ![]() ![]() BŚ, spoko, możesz mówić ile ważyłaś, ja miałam chwilę kiedy ważyłam 69 ![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-05-20 o 19:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem co mówię, bo często mam rewolucje żołądkowe po piciu. Mogę dużo wypić i być trzeźwa, ale następnego dnia mój żołądek mówi ała! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
W ogóle moje menu....... grahamka z kurczakiem i dwa żurawinowe reddsy
![]() Winyl, jest lepiej, miałam zły nastrój, bo tak popatrzyłam sobie na siebie w lustrze i się podłamałam...... ![]() Na randce było zabójczaście! No i będziemy z X. cierpieć, bo się nieźle spiekliśmy na słonku ![]() Jednak nie miałam maxi, bo pojechaliśmy nad zalew ![]()
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
![]() raju trochę mnie tu nie było a tyle już zdążyłyście napisać! No nic muszę nadrobić zaległości, zgłoszę się za jakiś czas ![]()
#150 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.fe. i takim komentarzem skwituje swoja dezaprobate. ![]() 3. wiesz. zal zalem. ale nie mozesz ograniczać Julianowi kontaktow z ojcem. moze i jest Ci przykro, ale on potrzebuje ojca, meskiego towarzystwa. Cytat:
2. serio?! ale wtopa ![]() ![]() a jak im sie cos nie spodoba to poszukam wujka w algidzie. xD 3. kurcze, to faktycznie potezna zmiana + ostateczne odciecie sie od tego co było. Musisz byc dzielna! Cytat:
![]() a nie bralam nic, jestem czysta. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. ja wiem! choc kompletnie nie mam pojecia jak sie to nazywa :P moja babcia to robila, i w ten sposob czasami pojawia sie i u moich rodzicow. srednio mi to smakuje, w ogole srednio lubie ziemniaczory. ALE apropo niedietetycznych obiadow moje dzisiejsze menu makflary pizza xD wczoraj tez jadlam pizze . i na obiad -sama, tz pil tylko soczek ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.