|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Iwonka zakupy śliczne, mam nadzieję, że bardzo się nie obraziłaś na nas, że nie komentujemy
![]() ![]() mała mysz mam nadzieję, że te Twoje plamienia w końcu ustąpią. Tak bym chciała, żebyś miała spokojniejszą głowę. To róbcie dziewczynki porządki na liście, ja ile wiedziałam to pomogłam, każda najlepiej nich sprawdzi, czy jest na liście, czy termin i płeć się zgadzają, bo gda była, ale jednak jej nie było ![]() Mnie Colds możesz jeszcze wpisać imię: BARTOSZ, mam nadzieję, że już zmian nie będzie w tej kwesti ![]() Życze udanego weekendu, odezwę się w poniedziałek, buźka kobitki moje słodkie ![]()
Bartosz 13.09.2012 Edytowane przez anusiaaniaanusia Czas edycji: 2012-05-19 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cześć. Ja dzisiaj w pracy siedze
![]() Wczoraj się Wam nie pochwaliłam, ale kupiłam pierwsze ubranko dla dzidzi - body z Kubusiem Puchatkiem. Jutro wrzuce zdjęcie. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Piszecie o arbuzie - uwielbiam, mogłabym jesć tonami, ale w ciąży niestety za każdym razem ląduje w łazience ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Przepraszam, że pisze tak na 3 razy, ale w pracy komp nie przyjmuje mi dłuższych niż 3-4 linijki postów. Sojka ja też nie dostałam hasła ![]() Bardzo się ciesze, że Dzidzia nadrobiła. Ma jeszcze troche czasu i pewnie sie wyrówna ![]()
#123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gda: a moze zupe krem z brokulow? z grzankami. u nas dzisiaj 24 stopnie zapowiadaja. musze poszukac takiego koca na trawe co ma pod spodem taka izolacje bo chetnie bym poszla nad rzeczke ale mysle ze ziemia jeszcze zimna, ciekawe gdzie ja znajde takie cos. ten leżaczek jest super! mi sie tez takie podobaja ale drogie to cholerstwo jak nie wiem. sojka: super ze wszytsko sie unormowalo! ![]() mialam w planach dzisiaj male pierwsze zakupy ale tak mi sie niechce ze szok. a tu jeszcze sprzatnie mnie czeka...blee. milego weekendu mamusie! a i fajniuchna nazwa ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- uwielbiam arbuza! i bardzo mnie cieszy ze jest na niego sezon! moge jesc na kilkogramy! m y niestety nie bedziemy mieli osobnego pokoiku dla dzidzi tak wiec jakies motywy odpadaja. moze kiedys indziej. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- acha i poprosze jeszcze o nowe haslo na maila.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||||||
Raczkowanie
|
Melduję się i ja!
No ja już dziś porządki zaliczyłam. Udało mi się też Was nadrobić i co najważniejsze zacytować na raz kilka postów (ależ jestem z siebie dumna ) Zaraz idę coś wszamać bo mi kiszki marsza grają a potem na leżaczek do altanki się edukować bo jutro egzamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Gratuluję rozpoczętego tygodnia ![]() Cytat:
![]() No, a teraz już uciekam, bo mi tak burczy już w brzuchu, że normalnie aż strach ![]() Zajrzę do Was pewnie dopiero w poniedziałek, więc miłego weekendu i nie piszcie za dużo, co by mnie nie ominęły ważne rzeczy ![]() Jeszcze tylko coś z tym suwaczkiem muszę zrobić bo jakiś taki niewyraźny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
anusia - Bartosz dopisany
![]() kraven - Gratuluję pierwszych zakupów ![]() axxxa - My też na razie nie będziemy mieć pokoiku dla maluszka.. Więc żadnych motywów ściennych nie przewidujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Tamlin a mogłabyś jeszcze raz wrzucić linka do tych fajnych ręczników z Ikei, które masz już wypróbowane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
witam i ja w kolejnej czesci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki teraz kupiłam, dla Paulinki miałam biały. Jakość super i duże są, choć ten Pauli większy. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
orchid, wydaje mi się, że rożek jest bardzo potrzebny, m.in przy karmieniu czy noszeniu maleństwa. chyba zresztą noworodki lubią być tak ciasno opatulone by czuć się jak u mamy w brzuszku
![]() ![]() Cytat:
![]() gda, mam do Ciebie pytanko. wspominałaś ostatnio, że kiedyś kupiliście dla kotki ocieplaną budę na zimę, jak ona wygląda, drewniana czy z innego materiału? pytam bo sama mam na działce przybłędę i dokarmiam go. teraz jest ciepło i sobie radzi na dworze ale jak przyjdzie zima biedaczysko zamarznie... przez kilka miesięcy próbowałam go udomowić ale niestety nic z tego ![]() jeszcze takiego szkodnika nie widziałam, chociaż z kotami mam do czynienia od dziecka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-05-19 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogóle witam się z Wami w nowej IVczęści!!!
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczymy na to, że tym razem pobędziesz z Nami troszkę dłużej ![]() Miałyśmy aktualne poszukiwane usunąć z listy poszukiwanych, ale myślę, że w takim razie zostawimy Cię tam jeszcze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny witam w kolejnej części. W poniedziałek chyba będę mogła do listy dodać płeć mojego Dzieciaczka bo jedziemy na USG do Katowic i myślę, że nie będzie wątpliwości co do tego co noszę w brzuszku. Tymczasem zaczęłam 6 miesiąc, czuję się dobrze i cały czas pracuję co mnie bardzo cieszy. Robiłam w tym tygodniu glukozę z obciążeniem i wiecie, że mnie to smakuje :P ja to w ogóle dziwna jestem. Wyniki w normie co mnie bardzo cieszy bo genetycznie jestem obciążona cukrzycą. Poza tym kompletnie nic nie mam jeszcze dla Dzidziusia, ale mama powiedziała, że jak już będziemy znali płeć to ona zaczyna kupować. Miłego weekendu Wam życzę ![]()
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niusia, cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. trzymam kciuki za wizytę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na mieście, chciałam kupić płatki mydlane do wyprania nowych ciuszków dla małej, ale wyobraźcie sobie, ze we wszystkich sklepach nie ma płatków! Ani w rosmannie,ani w naturze, ani w innych drobnym prywatnych sklepach dzieciowych i kosmetycznych ![]() ![]() ![]() ![]() Mój wózek jednak dzisiaj nie dojechał....pewnie w poniedziałek będzie - kolejny dzień stracę na czatowanie na kuriera ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
colds, a może na listę mamuś poszukiwanych wpisać jeszcze dziewczyny, które mają mniej niż 5 postów a usunąć je z listy głównej. jak się pojawią i trochę z nami popiszą (więcej niż 1 posta
![]() to tylko taka luźna propozycja, nie wiem co Wy na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo ta buda stała w miejscu, gdzie przebiegają rury, więc grzało je od dołu. Nasz dozorca z kamienicy obłożył też tę budę od tyłu kartonami i przysypał liśćmi i gałęziami, także miały swoja prawdziwą norę ![]() Tylko trzeba uważać, bo bardzo często takie budki "przejmują" dla siebie JEŻE! A potem koty nie chcą już wchodzić do takiej "skażonej" budki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem za usunięciem tych osób z listy głównej.
![]() |
#139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem z siebie taka dumna ![]() Cytat:
Sojko super,że przyniosłaś dobre wieści,bo trochę się martwiłam,długo nie pisałaś od wizyty... angel ![]() ![]() Idę jeszcze nadrabiać
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas podobnie jak u Ciebie, maleństwo przez pewien czas będzie z nami w sypialni. wstawimy mu łóżeczko bym miała na niego cały czas oko ![]() a pokój i tak szykujemy, tam będą komody, zabawki i inne pierdółki. kolor na ścianach już jest, (ciemne cappucino) bo malowaliśmy w zimę, gdy jeszcze nie było wiadomo, że dzieciątko w drodze ![]() ![]() na podłodze mamy panele ale chyba położymy na nie wykładzinę, przynajmniej na jakiś czas, dopóki mała nie zacznie bawić się plasteliną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Te z jakąś ilością postów usunęłam z list głównych, a dałam do poszukiwanych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() powinnam ogarniac moja szkole i prace zaliczeniowe, ale wszystko sie wydaje bardziej interesujace od tego, nawet sprzatac zaczelam:P
![]() |
#143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie zacznę rozglądać się za taką budką już teraz. jeszcze sporo czasu do zimy ale po porodzie będę miała inne rzeczy na głowie ![]() będę musiała uważać na jeże, bo u nas ich pełno ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
jeny dziewczyny padam na pysk
![]() umylam wszedzie podlogi , okna i serio nie mam sily juz na nic ![]() powiem wam ze teraz ta 1 strona lepiej wyglada ![]() ![]() wiec dobra robota ![]() i tez uwazam ze jakby ktos chcial sie udzielac to by sie udzielal a nie poszukiwac ich no ale jak tam chcecie ![]() ide polezakowac troche bo maz wraca wczesniej z Poznania, a potem idziemy do kina ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
niegrzeczna - Oprócz tego, że są w poszukiwanych, to w sumie taki akcent, że były niedawno, coś napisały i zniknęły, to nic więcej nie jest robione w kierunku nawrócenia tych osób
![]() Daj znać jak film, bo też bym się z chęcią na niego wybrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oki dam znac napewno ![]() ![]() aa no i Iga chyba mi w brzuchu fikolki robi albo stoi na glowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak już wspominałam ja na pierwsze miesiące będę miała kołyskę, taką jak na zdjęciu, chociaż zaczynam się zastanawiać czy to dobrze, że dziecko najpierw będzie w kołysce a później w łóżeczku. A co do wózka to oglądałam ostatnio i bardzo mi się spodobał ten: http://allegro.pl/roan-marita-spacer...333055381.html
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kołyska jest prześliczna ![]() lidka, mam zapytanie do Ciebie ![]() ![]() muszę wreszcie się na coś zdecydować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Zarówno za pierwszym jak i za drugim razem miałam z cytryną, za pierwszym razem same laborantki mówiły, że można, a i ja słyszałam gdzieś, że to nie przeszkadza, cytryna ma niskie IG więc chyba nie ma wpływu na wynik.
#150 | |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki dziękuje z gratulacje
![]() zdjęcia ze ślubu wstawię jak będe miec ![]() QUOTE=aga_ton;34207860]a to moje wczorajsze łupy ![]() - misiek z biedrony, pierwsza zabawka dla malutkiej (choć przyda jej się dopiero za jakiś czas) z bajerami, szeleszczącymi stópkami i lustereczkiem na brzuszku ![]() - rożek z pepco, dopiero w domu przyjrzałam mu się dokładniej i raczej drugiego tam nie kupię,jakiś dziwny materiał... - naklejki na ścianę do pokoju malutkiej. umyśliłam sobie, że głównym motywem będą bohaterowie z kubusia puchatka ![]() uwaga, chwalę się ![]() u nas też !!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Weronika trzymamy kciuki, będzie dobrze ![]() Konczi super leżaczek !!!! my w prezencie od tz z pracy mamy 250 zl dla malej cos kupic i chyba wlasnie bedzie to leżaczek, bardzo mi sie ten co podałas podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.