Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 21:55   #121
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja oglądam finał You Can Dance i zaraz koniec także za moment będę na forum o ile wszystkie spac nie pójdziecie
ja miałam oglądac, ale jakaś taka jestem wypluta dziś żę nawet mi się nie chce iść przed telewizor...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:01   #122
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
JAKA TY JESTEŚ ŚLICZNA! Masz piękny uśmiech, więcej fotek z uśmiechem proszę !!!

No to jeszcze jedno. Muszę się wygadać :| Jestem taka zdołowana. Zmotywujcie mnie. (( Na nic nie mam ochoty, nawet spać mi się zbytnio nie chce. Piję ogromne ilości kawy. Nie jem regularnie. Ogólnie mam doła i brak chęci by żyć :O Wszystko wydaje się być bez sensu, odchudzanie mnie nie cieszy A chciałabym jeszcze troszkę...
Dziękuję pięknie bardzo mi miło uśmiech mam straszny bo te zęby przednie jedynie widać a reszty jakbym w ogóle nie miała :/
fotek więcej nie mam, jak zrobię jakieś to Wam wrzucę

Ajjj ja Cie nie pociesze bo też mam doła wykańcza mnie mój okres. Cycki mam jak balony i bolą niemiłosiernie mam pełno syfów na gębie, jestem opuchnięta i brzuch mnie boli jakbym okres miała a nie dawno mi się skończył..... żyć mi sie odechciewa normalnie.... waga ogromna bo znowu 60 kg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:02   #123
klausss
Raczkowanie

Monika a gdzie można zobaczyć te Twoje albumy? Kilka Twoich zdjęc zapisałam sobie na dysku, ale z chętnie zobacze też inne jesli mozna

ja tez mialam taką wadę zębów jak Ty, że wlasnie tylko te przednie zeby bylo widać a te po bokach byly schowane i mialam przez to taki "wąski" usmiech i nie podobalo mi sie to i do tego mialam takie kły, a w poniedzialek ide juz zdjąc aparat po 1,8 roku noszenia ogolnie polecam noszenie aparatów ortodontycznych, jednak jest to straszny wydatek i to jest powazny minus ;/

Edytowane przez klausss
Czas edycji: 2012-06-06 o 22:06
klausss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:03   #124
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
dzień dobry...? jest tu dla mnie miejsce...?
witam... odchudzam się już od jakiegoś czasu, pierwszy wątek grupowy jaki był to padł, drugi nadal się trzyma ale widzę że wy trzaskacie tyle postów - to dla mnie w tej chwili dobrze, bo przechodzę przez ten okres diety gdy waga stoi w miejscu. to hej wszystkim
hej
Zapraszamy napisz nam więcej o sobie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-06, 22:07   #125
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja już uciekam do łóżka @ daje sie we znaki brzuch boli to ide poleżeć. buziaki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:52   #126
monika01011986
Zakorzenienie

Coctail zapomniałam Ci pogratulować tego zaliczenia czy co to tam było super fajnie, że juz masz z głowy to zdolniacho Ty nasza

Zosia ja gratuluję Tobie pieknej wagi 57 kg zazdroszczę!!!!!!
No i jak tam w pracy? jak nóżka? mniej boli? dałas radę ???

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Baby jestem i ja,
Bylam na spacerze, potem na mega zakupach jedzeniowych ,bo jedziemy na wioske zabitą dechami , a jutro święto ,no i bylam u rodziców.
Potem szybko dziecko wykąpa
lam ,polozylam spać , chate ogarnęlam jako tako i siedzę, uff.
ooo widzę wypad się szykuje? fajnie tak na wioske pojechać, poczuć te wiejskie klimaty
Moje dziecko jeszcze nie śpi a w chacie syf

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Monia, moja mama pracuje w bgz ,wiec ja tez mam tam konto , w sumie nie mam wyboru ,heh Także nawet na inne nie patrzę.
No ja o BGŻ nic nie słyszałam także nawet nie wiem co to za bank :P
Ale jak Cie nie wkurzają no to jest ok

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez klausss Pokaż wiadomość
Monika a gdzie można zobaczyć te Twoje albumy? Kilka Twoich zdjęc zapisałam sobie na dysku, ale z chętnie zobacze też inne jesli mozna

ja tez mialam taką wadę zębów jak Ty, że wlasnie tylko te przednie zeby bylo widać a te po bokach byly schowane i mialam przez to taki "wąski" usmiech i nie podobalo mi sie to i do tego mialam takie kły, a w poniedzialek ide juz zdjąc aparat po 1,8 roku noszenia ogolnie polecam noszenie aparatów ortodontycznych, jednak jest to straszny wydatek i to jest powazny minus ;/
Muszę mieć Cie w znajomych żebyś ujrzała mój album
hehe moje zdjęcia masz na dysku?? które

No ja mam też taki wąski uśmiech właśnie. Myślę, że w przyszłym roku sobie założe aparat tylko czy ja juz nie za stara jestem????? mam 27 lat !
A jakie efekty u Ciebie? zadowolona jesteś? masz takie ząbki jak chciałaś?

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Nie macie nic przeciwko żebym się dołączyła do Was ? Bardzo mi na tym zalezy bo uwielbiam Was i w ogole mega mnie motywujecie!
Monia i Meedzik, jesteście moimi GURU od początku
oo dziękuję bardzo mi miło i Madzi pewnie tez będzie jak to przeczyta Pewnie, że nie mamy nic przeciwko skoro czytasz nas od początku to pewnie znasz nas na wylot juz co?

Cytat:
Tak więc ja nazywam się Klaudia, za dwa miesiące skończe 18 lat, mam 165 cm, waże 62,8kg i kocham ponad życie JUST FITY Z MLEKIEM dziś zjadłam znowu dużo za dużo i pewnie jutro bd więcej. Od jutra zaczym pełną parą diete !!! Chce dojśc do wagi 48 kg to jest mój cel od początku. Kiedys wazylam 68kg ale juz te 5kg jakos spadło, ale ciągle jest o wiele za dużo. Ale jestem w dobrej myśli bo wiem że mi się z Wami uda
jeju to tak jak ja!!! Just Fity z mlekiem to mój number 1 wśród jedzenia kocham je ponad wszystko szkoda tylko, że tak drożeją ciągle :/ pamiętam jak kiedyś były za 1,99 podajże, potem2,49, 2,69...2,99a teraz 3,79? jakos tak, nie pamiętam ile dokładnie.
Widze, że impreza się szykuje u Ciebie? osiemnastka zazdroszczę
za te 5 kg !!! super!! to teraz walczymy o 5 z przodu! Trzymam kciuki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-06, 22:56   #127
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia no ja psiaka golę co 2 miesiące
A nawet nie wiem jakiej jest firmy ten Kallos ale na prawdę polecam, bo super maska włoski po niej takie miękkie i pachnące możesz ją sobie używać np raz w tygodniu
To ta: http://allegro.pl/kallos-maska-mlecz...372487510.html
naprawdę warto kupić ja ją miałam prawie rok a cena niziutka.
A co do rolek to zobaczę jeszcze w Nysie jak będę, a jak nie to zamówię chyba na allegro jak już wiem jak one wyglądają na żywo
Jak mnie kot wkurzy to też go ogolę hahaha bo wszędzie mam jego sierść
Juz znalazłam w necie że Kallos to włoska maseczka. Także może w Niemczech tez gdzies będzie w tym sklepie fryzjerskim obok naszego bloku poszukam jak pojadę. Na razie chce wszystkie maski z Pantene wypróbować
Pewnie w Nysie znajdziesz jakieś roleczki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-06, 23:07   #128
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Ja na chwilę, bo nie żyję jestem taka zmęczona, że szkoda gadać dobrze, że długi weekend przede mną przyszłam Wam życzyć udanego wypoczynku i oby pogoda dopisała my jutro rano wyjeżdżamy i w ogóle chyba nawigacja usłyszała moje żale, że pójdzie do naprawy bo działa nie wiem jakim cudem, ale działa

Śpijcie zdrowo i kolorowo! Buziaki!
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:23   #129
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
monika popieram, ja też prywatne mam w ING i jestem zadowolona, mam jeszcze w PKO BP ze względu na kredyt właśnie, ale jak się dowiedziałam jakie tam są opłaty za konto internetowe , przelewy itp to służy mi ono jedynie do spłaty kredytu właśnie. W pracy mam teraz lokalny Bank Spółdzielczy, to jest dopiero hardcore, ich system bankowości internetowej doprowadza mnie do szału
A zęby masz całkiem w porządku, myślałam że masz coś podobnego do mojej wady, ale nie. To zależy jak bardzo ci to przeszkadza, bo wiem jak krzywy zgryz może zatruwać życie. Ale jeśli nie zatruwa, to przemyśl to dokładnie.
No to tak jak my w Polbanku mamy bo musimy mieć ze względu na kredyt. A takie konto z którego korzystam na codzień to mam w ING i jestem zachwycona i to juz od 3 lat. Kocham ten bank normalnie - potrafi bardzo ułatwić ludziom życie ja wszystko przez internet robię także dla mnie rewelacja!
O PKO wiele złego słyszałam a nic dobrego. Dużo osób w mojej byłej pracy miało konta w PKO i ciągle narzekali, wyzywali i się wkurzali.
A Spółdzielcze banki to 100 lat za murzynami! w życiu bym tam konta nie załozyła!
Ja myślę że w następnym roku pojadę na konsultacje i wtedy się zdecyduję. Na razie musze poczekać bo przeprowadzka za miesiąc więc kasa potrzebna.

Cytat:
A przed kąpielą zafoliowałam uda i zrobiłam 150 przysiadów. Tak się upociłam, że folia zjechała mi na kolana
oooo dobra jesteś ja po 50 przysiadach wysiadam
No i o to chodzi żeby sie upocić wtedy są efekty wlaśnie!

Cytat:
Przez wasze wczorajsze pisanie zaspałam dziś do pracy To znaczy zdążyłam, ale miałam 25 minut na umycie włosów, zrobienie sobie śniadania, nakarmienie stada głodnych psów, wysuszenie głowy, umycie się i umalowanie. Zdążyłam Z tym że wszystkie 3 śniadania to były kanapki z twarogiem, nie miałam czasu na szykowanie owsianki czy wymyślanie czegoś bardziej urozmaiconego. Do tego na podwieczorek wypiłam sobie shake malinowego, a godzinę później zjadłam rożka śmietankowego Czyli dziś dietowo do doopy
w 25 minut to wszystko zrobiłaś????????????????? ??
Jezuuuu ja to bym zdążyła się tylko pomalować, ubrać i może coś zjeść.... nic więcej. A może i bym nawet zjeść nie zdążyła! Ja musiałam godzinę wcześniej przed pracą wstawać a tylko się ubierałam, malowałam, robiłam kanapki i jadłam. Nic więcej. Głowy nigdy w zyciu rano nie myłam
Szybka bestia z Ciebie

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja wróciłam byłam u teściowej robiłam jej pedicure i hybrydki Dzisiaj nie ćwicze mam @ wiec mam wytłumaczenie. Ale właśnie siedze i sie trzęsę przez serum chłodzące
Kurde coraz bardziej żałuję że nie mieszkamy bliżej
nie dość że na rolki byśmy chodziły to jeszcze pazurki bym robiła sobie u Ciebie i oczyszczanie buzi

ooo a wiesz, że ostatnio w Bruchsal w salonie piękności szukali do pracy polską kosmetyczkę! i nie wymagany był język niemiecki! Bo pracowała tam tez inna polka i rosjanka więc one by nauczyły niemieckiego nową pracownicę. Sama bym chętnie poszła no ale ja nie kosmetyczka :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-06, 23:37   #130
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej

Ja na chwilę, bo nie żyję jestem taka zmęczona, że szkoda gadać dobrze, że długi weekend przede mną przyszłam Wam życzyć udanego wypoczynku i oby pogoda dopisała my jutro rano wyjeżdżamy i w ogóle chyba nawigacja usłyszała moje żale, że pójdzie do naprawy bo działa nie wiem jakim cudem, ale działa

Śpijcie zdrowo i kolorowo! Buziaki!
No odpoczniesz sobie w końcu
Wyczarowałaś sobie tą nawigacje! przyznaj się Ty czarownico! "czara" rzuciłaś i masz
No to grzecznie tam u rodziców nie przesadzaj z jedzeniem
Miłego wyjazdu i szczęśliwej drogi
buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-06, 23:43   #131
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja miałam oglądac, ale jakaś taka jestem wypluta dziś żę nawet mi się nie chce iść przed telewizor...

a ja się wkurzyłam, bo chciałam, żeby Ania wygrała a nie ten gej Brajan....
Jak zwykle nie po mojej myśli!!! ajj dobrze, że już sie pokonczyły wszystkie te programy, bardzo sie cieszę!

A czemu taka wypluta jesteś? co tam dzisiaj( wczoraj) porabiałaś?

Cytat:
Ja już uciekam do łóżka @ daje sie we znaki brzuch boli to ide poleżeć. buziaki
No najlepsze rozwiązanie to iść poleżeć trzymaj sie tam dzielnie i aby przestało boleć życze

dobra po odpisywałam Wam i padam ide spać. Miałam głowe umyć ale nie chce mi się .... jutro wstanę to umyje i ładnie wyprostuje włoski potem idę do teściów na wyżere i do moich rodziców pewnie też i jak tu schudnąć do diabła???????????
Dobranoc lachonki moje buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 05:51   #132
klausss
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim, widze że wstałam dziś najwcześniej z wszystkich Jade dziś z tatą pojeździć autem, bo niedawno zapisalam sie na prawo jazdy i juz mnie tak korcilo zeby pojezdzic, ze postanowil mnie wziąść juz pare razy jezdzilam, pierwszy raz z chlopakiem ale o maly wlos mu nie rozwalilam skrzyni biegow bo wrzucalam biegi bez sprzegla haha masakra :P potem z bratem smartem i mi juz super szło, znaczy robilam luk i parkowalam i mysle ze jak na pierwszy raz to okej

Monia no ja mam od dawna twoje zdjęcia na dysku i prawie codziennie je oglądam i od Meedzik też Twoje mam takie jak stoisz w morzu jak jestes jeszcze w ciazy i jestes owinięta ręcznikiem bialym, potem jak z dziećmi w baseniku siedzisz, jak stoisz w pokoju w czarnym stroju z cenzurą na twarzy :P potem jak w tym twoim nowym stoju z allegro z tymi kolorowymi wstawkami tez w jeziorze stoisz , bo to chyba jezioro bo nie wiem dokładnie w sumie jeszcze mam w bialych sppdniach i fioletowym gorsecie z jakiegos przyjecia rodzinnego, pozniej jak trzymasz swoich synkow w takich czerwonych szortach... no sporo sie tego znalazło od Meedzik też mam hehe i uwielbiam je ogladać i robie to po 100 razy !

No co Ty, oczywiście ze nie jesteś za stara!!! Co ty wygadujesz :P Przecież niektore gwiazdy nosily jeszcze pozniej, taka Hanna Lis, albo nie wiem Brodka też jest w Twoim wieku mniej wiecej chyba, albo np ta Marzena Rogalska z kocham cie polsko...ja jestem mega zadowolona z aparatu, mam prościutkie zęby, tylko te kły mi jeszcze zostały ale rozważam ich spiłowanie delikatne, ale to jeszcze sie zastanowie bo jak narazie mój chłopak mi zabrania bo jemu sie podobaja hehe, chyba lubi takie wampirzyce bo sam ma też takie, może nie chce sie czuć przy mnie głupio :P Ja płacilam za górny łuk 1400 a dolny 1300 i kazda wizyta co miesiac prawie 100zł i teraz 14.06 ide odebrac aparat retencyjny taki ktory trzeba potem nosic przez jakis czas i on znowu kosztuje 450zł , a w poniedzialek rano juz ide ściągac. bardzo szybko mi poszlo leczenie, juz po pierwszym miesiacu widzialam zmianę Tylko przy zdjęciach z daleka wyglądalam jakbym miala dziury w zębach przez te srebrne zameczki :/ jak ściagne to wam wkleje zdjęcia przed i po

dobra ja spadam jest śniadanko , oczywiscie tropikalne just fity z mlekiem o otrębami pszennymi i owsianymi. Wczoraj specjalnie brata wyciągnelam zeby ze mną pojechal do biedronki i kupilam 3 paczki od razu na zapas. Masz racje Moniu że one ciągle drożeją, zaplacilam prawie 12 zł za to!!! Ale za nie dam każdy pieniądz

Odezwe sie później, miłego poranka ;*

Edytowane przez klausss
Czas edycji: 2012-06-07 o 06:20
Stary 2012-06-07, 08:18   #133
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A czemu taka wypluta jesteś? co tam dzisiaj( wczoraj) porabiałaś?
no właśnie nic innego niż zwykle...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 08:25   #134
meeedzik
Zakorzenienie

Hej lachonki moje kochane
Ja wczoraj już do Was nie zajrzałam, bo po YCD poszłam spać
U mnie dziś nawet ładna i słoneczna pogoda w końcu mogłoby być już coraz cieplej, ale nie zapowiadają, niestety

Klaus witaj jej strasznie mi miło cieszę się, że mogę być dla kogoś motywacją no coś Ty, moje zdjęcia też masz hihi
Ja pamiętam jak się udzielałaś a później nas opuściłaś Zero satysfakcji też pamiętam, zaczęła biegać i też gdzieś wsiąkła
oo widzę, że prawko robisz ja na szczęście mam to już za sobą trzymam kciuki, żeby udało Ci się szybko zdać

Monia ja też się wkurzyłam, bo chciałam, żeby wygrała Ania :/
A Ty koniecznie zrób jakieś nowe zdjęcia może dziś mówisz, że włoski prostujesz to pewnie super będziesz wyglądać mnie też dziś korci, żeby trochę przeprostować, ale muszę być twarda

A co do just Fitów to ja w Lidlu kupuję podobne chyba Fitella się nazywają, czy jakoś tak są po 2,99 a w promocji chyba 2,69 zawsze to taniej i smakują jak just fity

Dobra ja uciekam śniadanko robić muszę głowę umyć, olej zmyć, bo od wczoraj mam na włosach dziś idziemy na obiad do Tż rodziców

Miłego dnia laseczki
Stary 2012-06-07, 08:46   #135
klausss
Raczkowanie

Dziękuję Madziu powiem Ci jak będę mniala egzamin, każde kciuki się przydadzą wtedy narazie bylam dopiero na dwóch spotkaniach wiec dopiero za okolo miesiąc zacznę jazdy

Tak wiem udzielałam się, ale potem troche się zniechęciłam. Tzn było to tak, że napisałam ze mam w lydce 38cm i zero satysfakcji z inną dziewczyna napisaly potem do siebie ze z nimi chyba jeszcze nie jest aż tak źle, bo "taka inna dziewczyna z tego forum" (czyli ja) ma wiecej.. no i mi sie przykro zrobilo, może to nie bylo nic zlego, moze to ja jestem taka przewrażliwiona, nie wiem. Ale w każdym bądź razie powracam do Was z pełną determinacją

Wróciłam tez nie dawno z jazd z tatą, my mamy smarta i jest on łatwiejszy w obsłudze, bo ma polautomat, nie ma sprzęgła i jest prościej, ale nie umialam w ogole luku do tylu zrobic ;/ ale to dopiero moje początki więc sie nie przejmuje. Ide sie zbierać bo ide do kosciola a jeszcze musze zrobic wlosy i sie pomalować. Zjem może jabłko i wypije kawke bo śniadanie zjadłam o 7 rano. W ogole mam wrażenie ze gdybym mogła spać dluzej to byloby mi latwiej zmieścic się w tych 1000 kcal bo ominełabym jeden posilek, np jak jestem w szkole to musze zjeść kanapke albo jogurt a to zawsze ok 200 kcal wiecej teraz jak ściągne ten aparat to bede nosila jabłka do szkoly, wiecie jak juz sie nie moge doczekać zeby ugryść jablko normalnymi zębami? haha masakra tak mi tego brakuje

Edytowane przez klausss
Czas edycji: 2012-06-07 o 08:49
Stary 2012-06-07, 09:53   #136
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde coraz bardziej żałuję że nie mieszkamy bliżej
nie dość że na rolki byśmy chodziły to jeszcze pazurki bym robiła sobie u Ciebie i oczyszczanie buzi

ooo a wiesz, że ostatnio w Bruchsal w salonie piękności szukali do pracy polską kosmetyczkę! i nie wymagany był język niemiecki! Bo pracowała tam tez inna polka i rosjanka więc one by nauczyły niemieckiego nową pracownicę. Sama bym chętnie poszła no ale ja nie kosmetyczka :/
No szkoda, że nie mieszkamy bliżej przynajmniej by mi sie nie nudziło
O prosze mnie tż nawamia żebyśmy sie wyprowadzili do Kanady albo Holandii, ale ja chce najpierw mgr zrobić późiej sie zobaczy jak sie życie otoczy

Cytat:

No najlepsze rozwiązanie to iść poleżeć trzymaj sie tam dzielnie i aby przestało boleć życze
Wzięłam tabletke przed którą sie broniłam cały dzien no ale trudno

Cytat:
Dzień dobry wszystkim, widze że wstałam dziś najwcześniej z wszystkich Jade dziś z tatą pojeździć autem, bo niedawno zapisalam sie na prawo jazdy i juz mnie tak korcilo zeby pojezdzic, ze postanowil mnie wziąść juz pare razy jezdzilam, pierwszy raz z chlopakiem ale o maly wlos mu nie rozwalilam skrzyni biegow bo wrzucalam biegi bez sprzegla haha masakra :P potem z bratem smartem i mi juz super szło, znaczy robilam luk i parkowalam i mysle ze jak na pierwszy raz to okej
edzik też mam hehe i uwielbiam je ogladać i robie to po 100 razy !

No co Ty, oczywiście ze nie jesteś za stara!!! Co ty wygadujesz :P Przecież niektore gwiazdy nosily jeszcze pozniej, taka Hanna Lis, albo nie wiem Brodka też jest w Twoim wieku mniej wiecej chyba, albo np ta Marzena Rogalska z kocham cie polsko...ja jestem mega zadowolona z aparatu, mam prościutkie zęby, tylko te kły mi jeszcze zostały ale rozważam ich spiłowanie delikatne, ale to jeszcze sie zastanowie bo jak narazie mój chłopak mi zabrania bo jemu sie podobaja hehe, chyba lubi takie wampirzyce bo sam ma też takie, może nie chce sie czuć przy mnie głupio :P Ja płacilam za górny łuk 1400 a dolny 1300 i kazda wizyta co miesiac prawie 100zł i teraz 14.06 ide odebrac aparat retencyjny taki ktory trzeba potem nosic przez jakis czas i on znowu kosztuje 450zł , a w poniedzialek rano juz ide ściągac. bardzo szybko mi poszlo leczenie, juz po pierwszym miesiacu widzialam zmianę Tylko przy zdjęciach z daleka wyglądalam jakbym miala dziury w zębach przez te srebrne zameczki :/ jak ściagne to wam wkleje zdjęcia przed i po
Powodzenia w prawku Ci życze Początki czasami są trudne mi na pierwszych 3 jazdach troche nie wychodziło instruktor mi nie wytłumaczył tego co najważniejsze i takie skutki

O bardzo mało płaciłaś za aparat u nie metalowu 1800, kosmetyczny 2200, a bezligaturowy estetyczny 2500
Czekam z niecierpliwości na zdjęcia A właśnie przez noszenie jedynki zmienily Ci jakby kąt nachylenia ? Ja np mam takie proste w dół a moja kuzynka po aparatcie ma takie lekko do przodu ;/

Ja dzisiaj pospałam troche dłużej Zważe sie dopiero po 2
Stary 2012-06-07, 10:09   #137
LosingMyWay
Zadomowienie

hej
klausss witam a skąd jesteś ?

Monia ahaaa, to Twoje albumy już obejrzałam wzdłuż i wszerz

Cocktail ja też mam tak trochę do przodu zęby i przez to nie do końca jestem zadowolona z efektu

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-06-07 o 10:10
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:26   #138
ChocoMonster
Zakorzenienie

Hej, można dołączyć?
Jestem Ania, mam 165cm wzrostu, jem coś w stylu MŻ+WR w granicy 1100kcal
Stary 2012-06-07, 10:27   #139
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
hej
klausss witam a skąd jesteś ?

Monia ahaaa, to Twoje albumy już obejrzałam wzdłuż i wszerz

Cocktail ja też mam tak trochę do przodu zęby i przez to nie do końca jestem zadowolona z efektu
Kurcze, bo ja właśnie takiego efektu nie chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 10:34   #140
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, bo ja właśnie takiego efektu nie chce

A no właśnie najgorsze jest to, że w aparacie jeszcze tego nie widać, że może tak być, dopiero po sciągnięciu

ChocoMonster hej, zapraszamy napisz skąd jesteś, co robisz, ile masz lat
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:46   #141
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie najgorsze jest to, że w aparacie jeszcze tego nie widać, że może tak być, dopiero po sciągnięciu

Pochodzę z dolnego śląska - okolice Gór Sowich
Mam 17 lat, uczę się, chodzę do liceum, interesuje się językami, ale także prawem też mam aparat na zęby
Stary 2012-06-07, 10:50   #142
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Z resztą nie wiem co mi się ostatnio poprzestawiało, ale w ogóle nie chce mi się jeść Rano to się muszę zmuszać do śniadania, bo jest mi niedobrze
Wiesz co..mam podobnie
Kiedyś to od razu po wstaniu leciałam do kuchni zjeść śniadanie a teraz....to ja wieki czekać mogę, żeby sobie jedzenie zrobić, a potem czuję się taka meeega ciężka jak już je zjem:/

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Dodałam fotki, zapraszam do oglądania Ale ja Was też chce pooglądać, dodajcie coś
O boooszz...jaka Ty laska jesteś!!!

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Byłam na długim spacerze, nawet ciepło dzisiaj na dworze. Kupiłam sobie metkę cebulową i zjadłam z bułką taka głodna wróciłam ze spaceru że masakra a bułeczki takie świeże
Ta metka cebulowa to na pocieszenie nieudanych podejść z bankiem
Przerypane z tym Dzwoniłaś do nich? Do banku?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:52   #143
meeedzik
Zakorzenienie

Klaus nie ma co się przejmować wiadomo, że dopiero zaczynasz się odchudzać to proste, że masz troszkę więcej tu i ówdzie nie widziałaś jak ja wyglądałam przed odchudzaniem jak patrzę na zdjęcia to samej nie chce mi się wierzyć w albumie mam do porównania z przed i po
A Ty schudniesz i będziesz taka laska, że fiu fiu trzymam kciuki
A co do jazd to teraz nie masz się co przejmować, że łuk nie wychodzi itp. Jak będziesz miała pierwsze jazdy z instruktorem to on Ci wszystko dokładnie wytłumaczy a na łuk to jest sposób i jak już raz Ci pokaże to szybko załapiesz i za każdym razem będzie wychodził ja robiłam z pamięci

Cocktail moja ciocia z wujkiem i kuzyn z dziewczyną wyjechali w styczniu do Kanady i są zachwyceni strasznie im się tam podoba i jak im się uda to będą chcieli zostać tam na stałe tylko wiadomo, że tam trzeba mieć wizę i co jakiś czas przedłużać :/
Mi w Holandii nie podobało się lepiej już w Niemczech Holandia wcale mnie nie zachwyciła

Kurcze chyba zaraz zamówię te rolki na allegro chciałabym już się wybrać z Cocktail to nie mogę :/ w Nysie pewnie taniej nie kupię.

A ja już wszystko zrobiłam włoski uczesane ( nie prostowałam jednak ) pomalowana, pedicure zrobiony brwi wyregulowane teraz siedzę i piję kawusie
Stary 2012-06-07, 10:58   #144
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Zapytam babki czy można jakoś tego uniknąć

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Pochodzę z dolnego śląska - okolice Gór Sowich
Mam 17 lat, uczę się, chodzę do liceum, interesuje się językami, ale także prawem też mam aparat na zęby
Witamy O Prosze kolejna z aparatem To ja Cie pomęczę czy jesteś już zadowolona z efektów? Jaki nosisz ?
Ja przepraszam że tak wszytskich molestuje, ale wiecie jak to jest Nie jest to mala kwota to chce sie dowiedziec wszystkiego

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Cocktail moja ciocia z wujkiem i kuzyn z dziewczyną wyjechali w styczniu do Kanady i są zachwyceni strasznie im się tam podoba i jak im się uda to będą chcieli zostać tam na stałe tylko wiadomo, że tam trzeba mieć wizę i co jakiś czas przedłużać :/
Mi w Holandii nie podobało się lepiej już w Niemczech Holandia wcale mnie nie zachwyciła

Kurcze chyba zaraz zamówię te rolki na allegro chciałabym już się wybrać z Cocktail to nie mogę :/ w Nysie pewnie taniej nie kupię.

A ja już wszystko zrobiłam włoski uczesane ( nie prostowałam jednak ) pomalowana, pedicure zrobiony brwi wyregulowane teraz siedzę i piję kawusie
No właśnie rodzina mojego tż jest w Kanadzie chcieliśmy lecieć na wakacje ale 8 tys nie nasze za bilety a to za duzo A wizy do Kanady znieśli Za 3 tyg lecą teście z synkiem i nie potrzebowali wizy

No kupuj rolki, bo też już bym pojeździła
Stary 2012-06-07, 10:59   #145
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik To zaszalałyście z mamą na zakupach xD Teraz widzisz, że się opłaca z allegro kupić te rolki
Maski, ech, ja też muszę uzupełnić zapasy. A gumę do włosów to ja kupiłam z biedronki Ale muszę powiedzieć, że w niczym nie zauważyłam różnicy podczas stosowania gumy biedronkowej a innej firmy, po prostu marki nie ma i tyle
A nad szamponem następnym zastanawiam się czy nie wziąć Bingo jajecznego...
http://4.bp.blogspot.com/-LBUL2FrWd5...opia+kopia.jpg

O ten

Stary 2012-06-07, 10:59   #146
meeedzik
Zakorzenienie

ChocoMonster, Drabineczka witamy
Stary 2012-06-07, 11:00   #147
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
dzień dobry...? jest tu dla mnie miejsce...?
witam... odchudzam się już od jakiegoś czasu, pierwszy wątek grupowy jaki był to padł, drugi nadal się trzyma ale widzę że wy trzaskacie tyle postów - to dla mnie w tej chwili dobrze, bo przechodzę przez ten okres diety gdy waga stoi w miejscu. to hej wszystkim
Ooo, witam! Razem raźniej, pewnie

Stary 2012-06-07, 11:01   #148
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
W koncu wyspana pół dnia sie juz lenie w łozku i ogladam filmy no , ale nalezy mi sie odpoczynek a co
Zaraz sie zbiore i wezme za cwiczenia i SPA sobie wieksze zrobie w koncu mam na to czas a pozniej nie wiem moze na bloga w koncu dodam dłuższy wpis
Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?
Jestem Ania, mam 165cm wzrostu, jem coś w stylu MŻ+WR w granicy 1100kcal
hej jasne ze mozesz
Cytat:

Ale z Ciebie laseczka rewelacyjnie wyglądasz

Aaaa i witam pozostałe nowe dziewczyny

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-06-07 o 11:03
aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 11:01   #149
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Przy okazji wklejam, fajna stronka, podobają mi się ćwiczenia: http://fitappy2.wordpress.com/
Aaa, znam tą bebczkę z filmików na youtubie

Stary 2012-06-07, 11:04   #150
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail znieśli całkiem?? A to ja nie wiem, bo wiem że ciotka z wujkiem jak jechali to dostali na pół roku i po tym czasie muszą starać się o przedłużenie.

Zoska no masakra tyle kasy poszło chyba zamówię te rolki na allegro bo z chęcią to już dziś bym sobie pojeździła
A co do szamponu to słyszałam, że jest dobry ja kupiłam ze Stapiza z keratyną za litr dałam 7,50 a wzięłam go bo mama chciała w domu mam końcówkę Stapiza z jedwabiem i też był dobry
A co do gumy to ja się tam nie znam, bo nie używam Tż zawsze kupuje z Joanny i innej nie chce miał raz biedronkową ale nie był zadowolony

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości