|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
![]() Ja chyba na Twoim miejscu już nie wytrzymała i zrobiła test. Sama mam ochotę już robić test ale cierpliwie czekam do środy. Z tymi objawami jest różnie. Mojej szwagierce spóźniał się okres i nic poza tym a jak zrobiła test i wyszły dwie kreski to od razu wymioty itd. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Spadła mi dzisiaj temperatura więc zapewne jutro przyjdzie miesiączka. Trzy miesiące a ja mam dość.
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zaciskam kciuki! a u nas jakoś tak... chuba owu do mnie puka od środka, a mnie się nawet seksić nie chce... później znów będę ryczeć, że cykl zmarnowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
... ale w ramach podkręcenia trochę atmosfery zakupiłam sexi gorset ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Smutno się zrobiło,bo myslałam a może jednak... Przynajmniej dalej z Wami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ... ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ogóle wkurza mnie gadanie ludzi... i smutno mi trochę, bo to moje życie i moje decyzje... po pytaniu czy jestem w ciąży (wzięliśmy szybki ślub, większość znajomych nawet nie wiedziała ;P) i mojej odpowiedzi, że nie następuje "a to dobrze, młoda jeszcze jesteś, dopiero za mąż wyszłaś, wyszalej się, ble ble ble" szlag mnie trafia, co komu do tego kiedy chcę mieć dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
.
_/\"/\_ (=^.^=)(") (,("')("') Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2012-12-17 o 03:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() A ja się cały czas miotam kiedy przestać się całkowicie zabezpieczać ![]() ![]() lilka_vanilka rozumiem, że każdy ma inne używki, ale abstrahując od tego jaka jest ich forma, mimo wszystko jak nie można polegać na facecie jak nie ma dziecka, obowiązków itp. to pomyśl co będzie z dzieckiem jak zacznie płakać, marudzić, czy taki facet nie pójdzie gdzieś z kolegami a Ciebie nie zostawi z maluchem ![]() ![]() ![]() powodzenia, zdrowego dzieciaczka i rozumu dla tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
.
_/\"/\_ (=^.^=)(") (,("')("') Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2012-12-17 o 03:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... potem sie obraź i graj zimną ![]() ![]() ... nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem, każdemu może się zdażyć jakaś głupota bardziej lub mniej chcący... jesli jest spoko, a to tylko drobna wpadka z jego strony, to co innego pozostaje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Hej!
Lilka_vanilka ja uważam, że jedna wpadka nie może przekreślić Waszego małżeństwa. Chociaż zachował się mało odpowiedzialnie i nie wiadomo jak się zachowa jak będziesz w ciąży i później jak urodzisz i będziesz potrzebować jego opieki. Ale myślę, że powinnaś dać mu szanse. ![]() Dziewczyny czuje, że u mnie @ zbliża się wielkimi krokami ![]() ![]() Koronek przyszła @ czy nie? Monriks szkoda, że tylko jedna kreska ale może następnym razem się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
koronek a Ty dzisiaj testujesz czy czekasz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ale nas tu teraz dużo
![]() ![]() Trochę mnie nie było... w sobotę byliśmy z tż na weselichu (przy tych upałach myślałam, że skonam po prostu). Bawiliśmy się nieźle mimo moich bąbli i odcisków na nogach, które wyskoczyły już koło 22.00 ![]() Poza tym bez zmian. Czekam na @ tylko znowu nie wiem, kiedy się pojawi. U mnie to dopiero 15 dc. I chyba już po owulce (tak myślę, na podstawie obserwacji). Mąż nadal w delegacji.... ![]() ![]() ![]() koronek ![]() monriks nadzieja umiera ostatnia. Jak nie ten cykl to następny na pewno już będzie tym właściwym ![]() ![]() Dziewczyny, która teraz w kolejce do testowania. Za wszystkie cały czas ![]() lilka_vanilka też uważam, ze rozwód z powodu jednej wpadki to przesada. Przecież macie być na dobre i złe a on też człowiek i błędy popełnia (oby więcej ich nie powtarzał bo przyjedziemy i mu tam w głowie poustawiamy jak trzeba ![]() ![]() ![]() ![]()
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My teraz w sobotę idziemy na chrzciny i też mają być upały. Jak bym była w ciąży to się większość zorientuje bo zazwyczaj sobie drineczka wypije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Póki co nie, ale jeszcze cały dzień ....
Czekam do jutra ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#140 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
prawidłowo! ![]() Cytat:
i widzę, że jesteśmy na podobnym etapie cyklu, u mnie dziś 17dc, wczoraj mnie pobolewał brzuch więc podejrzewam owu., wykorzystałam mężovskiego i mam nadzieję jeszcze dzisiaj 'doprawić' ![]() Dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!!!
![]() ![]() ![]() I trzymam kciuki za testy! A mam pytanie - czy wszystkie odstawiłyście alko czy papierosy? Ja z alkoholu zrezygnowałam, lecz z fajkami ciężej.. ale ograniczam. Może i na dobre mi wyjdzie ta sytuacja z TŻ, bo mam więcej czasu na redukcję fajek ![]()
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja z alko nie zrezygnowałam, w weekend miałam imprezkę i piłam sobie winko i czasem zdarzy mi się papierosa wypalić, ale to bardzo rzadko ![]()
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do alko ja piję jakieś tam piwko, czy drinka, pewnie będę mieć większe wątlipości od przyszłego miesiąca, jak już zaczniemy na "powaznie", ale ponoć dzidziuś na początku nie żywi się tym co jemy, dopiero jak się wykształci łożysko i pępowina a to ileś tam trwa, muszę doczytać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wtedy sama bym sobie odradzała rozmnażanie
![]() A z tymi używkami, to większość koleżanek nie planowała ciąży, piły też w pierwszym miesiącu (dopóki się nie dowiedziały) i dzieciaczki mają zdrowe. Jeśli natomiast ciążę się planuje, to należałoby się przygotować... Jednak tak lubię te papierosy, że wolę czekać na dwie kreski i wtedy rzucić ![]() ![]()
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ależ upał! Niech ta burza wreszcie przyjdzie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() więc i ja się melduję jeśli pozwolicie oczywiście ![]() mam już jedną gwiazdeczke a teraz chce drugiego bobaska ![]() ![]() od kiedy planuje.... hm w sumie zawsze myślałąm że jak będzie to będzie i nie zabezpieczaliśmy się z tz specjalnie jakoś aż w końcu zaczeło mnie to niepokoic i od 2 cykli poczynamy dokładniejsze staranka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poza tym to nie wiem czy chcecie cosik jeszcze wiedziec?? ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- a i odnośnie papierosów i alkoholu w czasie ciąży może wyjdzie na to że jestem na maxa nietolerancyjna ale zawsze mówię co myśle a nie to co ktoś chce uslyszec,więc jestem zdecydownie na NIE! i sorki dziewczyny ale nie ma dla mnie tłumaczenia że ciężko rzucic itp.itd albo wbijamy sobie do głowy fakt że teraz dziecko płód czy nazywajcie to jak chcecie jest NR1 albo po prostu odłużmy ciąże na inny czas, kiedy będziemy w stanie poświęci się dla dobra dzidzi ![]()
#147 |
Raczkowanie
|
Hej!
agi_82 zapraszamy. No niestety @ dzisiaj przyszła. No trudno. ![]() Zaczynamy od początku. Już mi się dzisiaj wszystkiego odechciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
![]() Ja już w pracy, więc na chwilkę do Was zajrzałam... ![]() koronek jak tam?? testujesz?? ![]() ![]() U Nas dzisiaj coś ok 10dc, wczoraj działaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....co do palenia i picia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie co za dużo myśleć tylko czekać na kolejne staranka. ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Co do alkoholu to nie też do końca nie rezygnuje. A papierosów nie palę więc nie mam takiego problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do fajek i alko - ja rzucę jak będę w ciąży, a teraz może faktycznie będę ograniczać mocno. Alko i tak mało piję bo nie mam kiedy ![]() Cytat:
![]() ![]() Nowy cykl - nowe możliwości do działania. Ja wierzę, że w końcu nam się uda ![]() Dziewczyny wiecie od kiedy wiesiołek powinien działać?, tzn. od kiedy widać różnicę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.