|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: szminki, lakiery, podkłady, bb cream, produkty do włosów i inne :)
tak, oddałabym kremy za te kosmetyki
nie wiem czy to są jedynki, ale są to najjaśniejsze odcienie,bo ja blada jestem
|
|
|
|
#122 |
|
A cobra on my left...
|
o jakiej ilości? hmm, nie wiem, czy ten pozostały skrzyp masz w blistrach czy luzem...
ilości0wo to 1/3 takiego opakowania mi wystarczy: http://www.apteka.gda.pl/humavit-skr...ywa-p-350.html ale z drugiej strony, jeśli są luzem, to musiałabyś dotykać każda tabletkę, to też w sumie bez sensu... właściwie to mogę przygarnąć resztę tego szamponu, żeby zobaczyc czy mi podpasuje... |
|
|
|
#123 |
|
A cobra on my left...
|
to jaka jest Twoja propozycja? bo już nie wiem, co z tym szamponem
|
|
|
|
#124 |
|
A cobra on my left...
|
ok, ale rozumiem, że ten szampon jest jeszcze ważny?
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- to co, wymiana adresów? ![]() nie wiem jeszcze tylko jak zabezpieczyć tę sól, bo ona jest w woreczku -takim napowietrzonym i boję się, ze jak ktoś przyciśnie kopertę na poczcie, to ten woreczek pęknie. mogę włożyć jeszcze w torebkę foliową, ale i tak może rozsypać się w środku...
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2012-08-28 o 15:44 |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, przepraszam, zapomniałam ją podać, 287 Rouge Couture Midnight Red
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam,ale jednak nie jestem zainteresowana wymianą tych rzeczy za kremy bb
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, nie ma sprawy, zapraszam na PW
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, jestem zainteresowana jesli plyn ma dluga date przydatnosci i jesli to ten w wersji 360ml - http://www.cibavision.com.sg/lens_ca...are_aqua.shtml i jesli moglabys wyslac go priorytetem jeszcze w poniedzialek rano (tak zebym zdarzyla odebrac przed wyjazdem ;-) ew.wymienic osobiscie we wtorek w wwie choc moge byc nieelastyczna czasowo (szal przedwyjazdowy ;-)
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-09-01 o 10:20 |
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnei za
1. Oriflame - Coral Red, nowy 10. Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, zużycie widoczne ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- a chcesz sie zamienic za te rzeczy ktore mi sie u ciebie podobaja? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- niestety w tym momencie podklad poszedl.. interesuje cie wymiana puder sunergen za lakier czerwony?
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Maysun,
jednak zestaw nr 3 poleci najprawdopodobniej do tamtam. A zaden z dwoch pozostalych Cie nie zainteresowal? |
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
7. Eveline Colour Instant - 627, raz użyty 2. Avon - Peppermint Leaf, raz użyty . Golden Rose Paris - 211, widać zużycie 7. Wibo Extreme Nails - 48, zostało ok 4/5 ?? ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- a czy ten magnetyczny ma w zestawie magnesik?? i jaki jest termin lakierów?? interesowałaby mnie jakaś odlewka tego szamponu do przetłuszczających się włosów ![]() Ok to napisz mi jak u nich z trwałością, czy aby nie gęstnieją
Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-09-02 o 01:15 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A co mi się u Ciebie podobało? Bo póki co to nic nie widzę.
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- A już wiem, ale niestety nie posiadasz już tych rzeczy. Daj mi znać w takim razie jeśli masz coś z mojej wish. |
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za Sephora Rouge - kolor R07
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za torbę nike?
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za pomadke oriflame i lakier eveline?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
masz bazę pod lakier?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

nie wiem czy to są jedynki, ale są to najjaśniejsze odcienie,bo ja blada jestem

Niepojęte są pokłady ludzkiej niekumacji