|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
![]() To może chodźmy solidarnie wszystkie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
ok jak Wy to ja tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
No. Ja już leżę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten antybiotyk pewnie na receptę ? a krem miałaś z tej firmy Synergen? Możliwe że właśnie wysuszona jest bo ja mam pokój na poddaszu i u mnie jest lepiej niż w saunie można nago spać z otwartym oknem a i tak jest gorąco i jeszcze w gratisie komary zrobią sobie z twojej dupy bufet. Nie dziwię się że jest sucha chociaż jestem w tym pokoju od niedawna. Nigdy nie stosuję kremów własnie ze względu na to że cere mam wtedy jeszcze gorszą raz w życiu kupiłam krem z Garniera i moja twarz wyglądała jak masło na rozgrzanej patelce. Potem spróbowałam krem Nivea bo najbardziej naturalny.. efekt był jeszcze gorszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc więc, do rana
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- Choco, pozwól, że odpiszę Ci jak wstanę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Dobranoc burdelmama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Lux Mundi
|
Bry
![]() ![]() Właśnie weszłam do domu ![]() Raczej ![]() Ponad rok temu adoptowałam pierwszego kota z miau.pl, a dokładnie z tej strony, którą mam w podpisie ![]() ![]() I wg starszeństwa później : Borys [przyszedł 6 grudnia do Mamy pod sklep i został z Nami ![]() Fiodor Attila <== oba szkraby znalazłyśmy z Mamą ok miesiąc temu podczas spaceru, były w rowie - bardzo prawdopodobne, że jakiś patałach wyrzucił je z auta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||||||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś bym Ci opowiedziała historię mojego pobytu na Ukrainie, to dopiero była akcja - podczas powrotu miałam więcej szczęścia niż rozumu ![]() Cytat:
Ale niestety za młodaś ![]() Cytat:
![]() Który słowiański ? ![]() Ale ja z Tobą chyba nie ![]() ![]() Wątek Szczecinowy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- Cytat:
U mnie problem z cerą uwarunkowany genetycznie + w momencie zatrzymania okresu dostałam tabsy po odstawieniu których nie mogę sobie poradzić z wagą do dnia dzisiejszego ![]() Ale z cerą poradziłam sobie i to całkiem nieźle ![]() Próbowałam wielu rzeczy, a że jestem przeciwniczką chemii- wszelkiego rodzaju antyboli i paskudztw pisanych 'na pałę', a nie na podstawie wyników, więc eksperymentowałam. Cera stała się idealna po kuracji nalewką z czarnego orzecha [ostatnio ciężko dostępna] ==> http://lekizaptekinatury.pl/pl/p/Nal...nut-Extract/24 oraz łykaniu Padmy wraz z Biogalem http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p15378-Padma_Basic_kapsulki_100_ szt + http://www.e-zikoapteka.pl/product/d...al-60kaps.html Ogólnie wychlałam pól butelki tej nalewki z orzecha [piłyśmy z Mamą na pół], a Padmę i Biogal brałam 2 razy dziennie po 2 jednego i drugiego przez pół roku. Kosztowna sprawa, ale efekt jest ![]() ![]() Wychodzi więc na to, że wytłukło mi jakąś bakterię ![]() ![]() I oczywiście moje KWC wśród kremów ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...enerujacy.html Używam go na zmianę z oleju z pestek malin, który faktycznie NIE ZAPYCHA ![]() ![]() Z podkładów używam aktualnie tego ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...o-default.html Ujednolica koloryt, nie jest bardzo kryjący, ale to akurat jego plus. Na niespodzianki [pojawiają się niestety przed @ ![]() w połączeniu właśnie z w/w podkładem. Na całą twarz nie mogę go niestety stosować, bo zapycha, ale miejscowo właśnie, jest świetny ![]() A twarz myję tym ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nosrebrem.html Sprawdza się też świetnie jako płyn do higieny intymnej ![]() I oczywiście twarzy wycieram papierowymi, jednorazowymi ręcznikami. Wszystko to u mnie działa, niekoniecznie musi u Ciebie, a zawsze można spróbować ![]() Co do kremu - nie ma niestety do niego próbek, ale jeśli byś chciała, to mogę wycisnąć troszkę od siebie i Ci wysłać ![]() ---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ---------- Cytat:
No właśnie - wbrew pozorom i temu, że skóra jest tłusta [świeci się] trzeba ją nawilżać i natłuszczać. Zanim do tego doszłam zmarnowałam sporo czasu i cery, bo cały czas katowałam ją jakimiś wysuszaczami i tonikami na alkoholu, co przynosiło kompletnie odwrotny skutek ![]() Benzacne to leczenie tylko skutku, a nie przyczyny. Może pomóc, ale nie musi. Co do Garniera, to największy shit jaki może być - większość ludzi uczula + testuje na zwierzętach ![]() Nivea Visage i wszystko co ma w składzie glicerynę, alkohol i parabeny będzie Cię zapychać i powodować pogorszenie się cery ;/
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Lux Mundi
|
Aż się cofnęłam
![]() No faktycznie, tak opisanaś, że niech Cię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I fogle, to wstyd mi za Was ![]() Takie Sowy - kto by pomyślał ![]() Dopiero przed 4, a już nie ma z Kim pogawędzić ![]() No nic, takim to sposobem i ja uciekam - może książkę dokończę i chleb z żurawinką zjem - niedawno upieczony, jeszcze cieplutki ![]() Kolorowych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() grafik, pracuje na zlecenia(tzn.jak mi sie zachce ![]() ![]() Ps.1. nienotowana ![]() Ps.2 lubie jeść ale na szczescie zdecydowanie tego po mnie nei widac ![]() aaaaaa a moja dziewczyna to Sayurii ![]() Dobranoc. Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-19 o 03:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie kolejna będzie mnie tu kusić samymi dobrymi rzeczami ![]() Mniam chleb z żurawiną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia robaczki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
aaaa cindy widzisz teraz to juz kojarze
tyle ze tamten watek dawno nie odwiedzalam i malo sie chyba dzialo ostatnio jesli pamietam to zapomnialo mi sie skad jestes ![]() oliv te 4gb to na system i aplikacje jest wydzielone a jakies niecale 4 to na jakies foty,muze itd moge uzyc opinie ok tylko ten tel w irlandii od moze 3mies jest jesli dobrze kojarze i wiadomo nie bedzie az tak wiele opinii jak po dluzszym uzytkowaniu zobacze czy w tym salonie maja umowe na rok bo wtedy by mi pasowalo najbardziej ale tylko pod warunkiem ze za tel nie beda chcieli za wiele prawie cala noc nie spalam skora to mnie tak grzeje ze ledwo leze |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||||
Lux Mundi
|
Do 5.30 szukałam paletek Sleek na alle
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rasa aryjska się kłania ![]() ![]() Tyż nie palę ![]() ![]() Za ślubami również nie przepadam, chociaż przez tyle lat już przyzwyczaiłam, że to tylko praca [czasem obstawiam uroczystość- teraz w sierpniu byłam na 3 ![]() ![]() PS. Nie notowana too ![]() Lubię gotować, jeść takoż - ale idzie mi nie tam, gdzie bym chciała, więc zazwyczaj jestem na wiecznej diecie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() irenkaaa, też mnie tam dawno nie było ![]() ![]() Idę się ogarniać ![]() Miłego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
kurcze juz poza hotelem
czekamy na znajomego zabiera nas do siebie a potem na pociag odwiezie ja nie chce wyjezdzac |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Irenka znam ten bol wyjazdow, tez nigdy tego nie lubie:/
Cindy podziwiam ludzi na diecie, ze tak w ogóle potrafią ![]() kiedys mialm czas, ze chcialam przytyc troche ale teraz ciesze sie ze nie jest mi dane więcej ciala niz mam ![]() Sayuri ladne zdj zrob i pokaz pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
![]() Kurna, zarwałam niedawno noc, tylko po to, żeby 2 dni wstać porządnie po 9. Wczoraj położyłam się o 1, zmęczona (!), nie mogłam zasnąć, nie wiem do której, 3,4,5.. I obudziłam się o 15:30 ![]() Dzisiaj chyba znowu nie będę spać wcale.
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarz często przemywam tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 tylko że trochę innej wersji która jest bez alkoholu no i może ma parę innych rzeczy . nie działa niekorzystnie na moja twarz ale tez nie poprawia jej stanu zreszta jak reszta kosmetykow ale to i tak sukces bo moja twarz juz prawie nic nie toleruje myję twarz ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html akurat to jest krem bo żelu nie ma na KWC ale z tej linii czasem myję : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...koniczyny.html i dermatolog przepisał mi jeszcze to ale skóra mi się bardzo po nim świeci ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23950,accos-zel.html mój nowy podkład : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-do-cery.html to chyba tyle. oprócz tego używam parę maseczek ![]() mimo tego całego arsenału moja skóra wygląda jakby ktoś na nią nasrał boję się kupić cokolwiek nowego bo wiem że mogę mieć wysyp i wydam kasę na marne i znowu zacznie się kuracja do stanu przynajmniej możliwego żeby wyjść z domu Dużo twoich kosmetyków jest dla mnie za droga dość że wszystko kupuję za swoje pieniądze Dermacol chętnie wypróbuję bo już wcześniej planowałam go kupić ze względu na wory pod oczami i niedoskonałości jak i okropne ślady po trądziku to mydełko też wypróbuję krem trochę drogi ;/ bardzo dziękuję za twoje rady ![]() no jeśli ci nie szkoda to możesz podesłać trochę tego kremu, wolę przed kupnem już teraz zawsze próbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ja pierdziu...
Pociag ,metro juz przerobilismy a teraz jedziemy rozdzieleni ( jakos tak sie rozsiedli ze 2 miejsca osobno i ni diabla sie nie chcial przesiasc albo po ang nie czail facet) autobusem pelnym wlochow. Jazda jakies prawie 1godz i 20min , zapali sie , zje cos , i czekac na samolot. Dobrze ze kredyty na tel sa i pakiet w miare na roamingu bo za 2e 50mb na dzien . Nudno tak ich sluchac bo sie szczerze mowiac nie zamykaja i nadaja caly czas. Wy pewnie troche posiedzicie dzis. Ja jutro i pojutrze jeszcze odpoczywam na szczescie tzn .zakupy,sprzatanie itd mam nadzieje ze chociaz dzisiejsza noc przespie bo ostatnia noc to masakra z ramionami spalonymi sloncem. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Irenka ale glupio sie osobno siedzicie:/
ale nie az tak dlugo to wytrzymasz tam ![]() tylko ramiona Ci to slonce spalilo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ramiona,dekolt,twarz,szyj a,rece bo jakos specjalnie sie nie opalalam tylko chwycilo jak na spacerze bylismy albo jak jedlismy na tarasie
kurcze odnosze wrazenie ze wlosi nie przestaja gadac jak takie katarynki francuski przez ten caly czas jak tu przyjezdzam nie wzynal mi sie tak w uszy ![]() strasznie goraco mimo ze niema przejrzystego niebieskiego nieba to boje sie co by bylo jakby slonce bezposrednio dawalo |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Oo, włosi!
![]() Zapytaj "puoi sedere su un'altre posto?" - może zaczają ![]() A ja Wam poodpowiadam jeszcze później. Umówiłam się z kolegą na piwo, nawet nie wiem kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
wlasnie włosi ble
![]() Oliv zadzwon i sie spytaj, bo moze juz czeka na Ciebie od godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hehe nawet nie mam słuchaj jego numeru
![]() ![]() A toć przyjedź, jam w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Siema, już jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.