|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do 30-tki się zbliżamy, w głowie milion myśli mamy...
Cześć dziewczyny
![]() Pozdrawiam
|
|
#122 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście w porę się zorientowaliśmy pojechaliśmy z nią na kolejne badania, ale do innego weta, a po miesiącu przywitałam na świecie 4 mega słodkie szczeniaki ![]() Cytat:
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
ja mam 26 lat to nie wiem czy mogę dołączyć czy jestesm za młoda
|
|
#124 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czujcie się jak u siebie i piszcie co tam ślina na język przyniesie ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() psina odwdzięczy się taką miłością, że nie pożałujesz ![]() Cytat:
żeby nie było tak źle...Cytat:
więź można budować i nie mieszkając razem... mieszkanie razem to bardziej na zasadzie przyzwyczajania się do bycia razem na codzień, 24h na dobę... i mieszkanie razem nie jest wyznacznikiem bycia szczęśliwym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj no gromadkę kociaków masz niezłą
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór, dziękuję za miłe przyjęcie
chyba się tu zadomowię na dłużej. Na szybko przeleciałam cały wątek, żeby mieć ogólne pojęcie co się tutaj dzieje. Widzę, że rozmowy były m.in. o dzieciach. Osobiście nie mam ciśnienia, ale jak byłam z eksem to takie myśli miałam Właśnie skończyłam piec placki na jutrzejszą imprezę (imieniny dziadka) i taka jestem przesłodzona, że szok...chyba zaraz padnę do wyra, bo się ruszać nie mogę a jak Wam mija wieczorek?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z pracy i mnie gardło boli...
![]() A wczoraj i przed wczoraj pisałam smsy z kolegą kolegi W skrócie - Kolega z nim pracuje i mu mnie na fb pokazał Fajny facet i fajnie mi się z nim pisało Okazało się że jego kuzynka prowadzi schronisko
|
|
#128 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jak napisała Mariatta my wszystkie jesteśmy młode ![]() Cytat:
![]() A powiesz co się stało, że TŻta pogoniłaś? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() Bierz kolegę i psa
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Lukałam na stronę tego schroniska i mi jeden kundelek sie spodobał
Obiecał, że zapyta o niego i mi powie czy wzięcie/odsprzedanie go jest jeszcze aktualne ![]() Mistrzynią flirtu może i nie jestem, ale napisał, że miło mu się ze mną pisze... Rozpuściłam się jak kałuża ![]() Obj bruneci
|
|
#130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki najpoważniejszy zarzut to to, że wszystko było ważniejsze ode mnie...ja rozumiem praca, nauka, rodzina itp. ale żeby kumpli i wódkę miał przede mną to never nie mogłam na niego liczyć, o wszystko musiałam "żebrać", wszystkie moje problemy olewał tekstem "będzie dobrze", jak miałam problemy zdrowotne to w kółko powtarzał, że przesadzam, wyśmiewał moje pasje, co mnie bardzo bolało w dodatku dla niego nie było kompromisu, jak już sobie coś umyślał, to musiało być na jego, albo wcale podam przykład: miał w planach wyprowadzkę zagranicę i wyskoczył z tekstem 'albo jedziesz ze mną, albo się rozstajemy' a poza tym to był jakiś dziwny związek niby byliśmy razem, ale każde żyło własnym życiem...i miałam wrażenie, że jestem taka awaryjna, że jak nie będzie miał co robić wieczorem to się spotkamy i jego wieczne obiecanki cacanki, jak ja tego nienawidzę i ja razem z nim, bo ile ja hektolitrów łez przez niego wylałam to wiem tylko ja i mój pies ![]() A po rozstaniu byłam taka szczęśliwa, że aż sama siebie nie poznawałam. I nagle znajomi moi się pojawili, którzy zeszli trochę na boczny tor przez misiaczka i zaczęłam z domu wychodzić, a nie czekałam ze łzami w oczach na wiadomość i kolejną wymówkę i przestałam wreszcie rozmyślać co ja takiego robię źle i jak uleczyć ten związek ![]() Cytat:
jakbym tylko mogła zabrałabym wszystkie zwierzaki do siebie, kocham psy Jak tylko masz możliwość to bierz ze schroniska
|
|
|
#131 | |||
|
Zadomowienie
|
dobrze gada, polać jej
Cytat:
Cytat:
![]() ale się cieszę i mocno kibicuję ![]() jesteś jesteś, zaraz nam tu kolegę oczarujesz i będzie Twój ![]() a to schronisko to znak ![]() tak jak pisała theanna, bierz psiaka i kolegę ![]() Cytat:
![]() dobrze, że przejrzałaś na oczy ![]() i mam podobnie, nie mogę patrzeć bo ryczeć mi się chce tylko... biedne te psiurki wszystkie, jakbym mogła to wzieła bym je wszystkie
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
też się cieszę
tak czy siak dobrze się stało. Ale jakoś teraz nie mam ochoty na nowy związek, może mi jeszcze przejdzie ![]() Chyba udam się w objęcia Morfeusza, bo jestem padnięta do jutra moje nowe koleżanki
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie,że dobrze się stało, zasługujesz na kogoś lepszego dobranoc i do jutra
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry!
mnie zostawił mój Tż jakieś 3 miesiące temu po 3,5 roku związku i zaręczynach :O a uargumentował to tym, że musi zobaczyć czy to nie przyzwyczajenie i spotkać się z innymi laskami :O
|
|
#135 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że go pogoniłaś Spotkasz kogoś dla kogo będziesz najważniejsza Cytat:
W sumie to czasem dobrze, że wychodzi szydło z worka i w porę można przekonać się na jakiego "księciunia" się trafiło Pogonić i szukać tego właściwego Dzień dobry
|
|
|
#136 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, chce ktoś placuszka?
właśnie jem na śniadanie ![]() Cytat:
ale spotkałam się kiedyś z takim egzemplarzem...ale ja byłam po tej drugiej stronie. Miałam być testerką jego związku w sumie trochę żałuję, że nie spróbowaliśmy, ale ja to chyba jestem jakaś dziwna, bo za zajętego faceta się nie wezmę z drugiej strony w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone podobno ![]() Cytat:
wiem, że takim myśleniem skazuję się z góry na porażkę, ale jak tu myśleć inaczej?
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak już się pospotyka to do Ciebie wróci? No palant jeden ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny!
ale mnie boli głowa znak, że wczorajszy babski wieczór się udał Magic Mike jest słabym filmem i gdyby nie wiadome sceny, których jest raptem w całym filmie 4 to na pewno byśmy go nie obejrzały do końca takie na siłę dorabianie nieco ambitniejszej historii do filmu o striptizerach, zupełnie nie wiem po co tak więc same występy polecam ![]() wzięłam tabletkę bo myślałam, że mi głowę rozsadzi, piję kawę a zaraz muszę się ogarnąć i mieszkanie po tej wczorajszej imprezce, potem jedziemy z Tż zrobić zakupy jedzeniowe na dzisiejszą kolację- będą jednak te papryki nadziewane mięsem i niech się dzieje wola nieba ![]() witam wszystkie nowe dziewczyny w wątku! tootsie86 strasznie przykre to co piszesz o rozstaniu i zerwanych zaręczynach ALE myślę sobie, że to lepiej że wyszło teraz szydło z worka a nie np. po ślubie bo byś się mogła nieźle zdziwić podejrzewam jakkolwiek banalnie to brzmi na jednym facecie nie kończy się świat i jeszcze przyjdzie czas że będziesz temu gościowi wdzięczna, że Cię od siebie samego uwolnił ![]() Zolza u Ciebie też niezła historia, doskonale Cię rozumiem bo sama byłam też w związku podobnym do Twojego i chociaż nie było tak że byłam na ostatnim miejscu to od samego początku wiele rzeczy mi nie pasowało a ja przymykałam oczy i wmawiałam sobie że przecież każdy ma wady bo moja potrzeba bycia szczęśliwą była silniejsza niż zdrowy rozsądek i też się tak męczyłam 2 lata aż w końcu odnalazłam w sobie niewyobrażalną siłę, która pozwoliła mi odjeść mimo, że tym samym wywróciłam sobie życie do góry nogami bo mieszkaliśmy razem więc musiałam się wyprowadzić do rodziców na wieś (czekali na mnie z otwartymi ramionami co mi też dało mnóstwo siły), zmienić dojazdy do pracy i poprzestawiać wiele innych rzeczy ale było warto. Było warto bo 2 miesiące po rozstaniu poznałam mojego Tż, który jest moim ideałem- facetem, któremu nie mogę nic zarzucić, po prostu od samego początku czułam że to jest właśnie To i minęło już prawie 1,5roku odkąd jesteśmy razem a ja jestem wciąż tak samo mocno zakochana i ekstremalnie szczęśliwa, razem spełniamy marzenia i budujemy wspólną przyszłość- kiedyś myślałam że takie rzeczy to tylko w filmach a jednak sama się przekonuje że życie potrafi być bardzo bliskie ideałowi ![]() Cytat:
nauczyłaś się czegoś, wyciągnęłaś wnioski, wiesz już czego oczekujesz od związku a na co sobie nie pozwolisz także nie ma co żałować tylko cieszyć się że to co dobrego przeżyłaś to Twoje oraz wierzyć, że najlepsze przed Tobą ![]() Szprycha no ładnie sobie poczynasz kto by pomyślał że trafi Ci się pakiet fajny pies + fajny facet Ty za dużo z nim nie esemesuj tylko się umówicie, raz się żyje, co Ci szkodzi! a dyrektora nie zazdroszczę, ja bym chyba szybko została zwolniona z takiej roboty bo u mnie co w sercu to na języku (niestety) ale się rozpisałam, sorry dziewczyny, ale dużo gadam z natury ![]() miłego weekendu Wam życzę! |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka - dobrze pisze
Polać jej ![]() Cytat:
W każdym razie nie wybiegam w przyszłość za bardzo, bo to raptem dwie sms-owe rozmowy były Nie chce się zachowywać jak debilka-desperatka, nie chce mu sie wpychać z buciorami w życie, więc na razie tylko czekam Cierpliwość i spokój Ja też dużo gadam
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyda się do popołudniowej kawki ![]() Dla mnie zajęci faceci to też inna bajka jest ![]() Uda Ci się znaleźć/trafić na właściwego, zobaczysz Też racja! Mój obecny TŻet tak jakby sam się znalazł ![]() kashmirka fajnie, że wieczór się udał Też dużo gadam, ale muszę trochę ludzi poznać żeby się rozgadać. Staram się też nie opowiadać o sobie za dużo nowo poznanym osobom, tak jakoś już mam ![]() Najpierw obserwuję, a potem jak zacznę nadawać i komentować to no
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te ich argumenty są niemożliwe, jeszcze lepszego znajdziesz. |
|
|
|
|
|
#142 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że ktoś też tak miał jak ja i mnie rozumie ale kiedy zaczęłam być nieszczęśliwa to był znak, że coś jest nie tak. Chyba mam prawo do szczęścia ![]() wszyscy mi to powtarzają, że to nie jest czas zmarnowany i chyba faktycznie coś jednak z tego związku wyniosłam. Stałam się silniejszą kobietą, zaczęłam siebie akceptować i w przyszłości nie dam się tak traktować Szkoda dziewczynki, że nie miałam Was jak miałam te swoje problemy, bo jakoś mi od razu lepiej jak się trochę wygadałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja myślę, że mi się uda, już najwyższy czas a ja za to mało gadam, w ogóle jestem taka cichutka, spokojniutka i nieśmiała i muszę się trochę oswoić z nowo poznanym otoczeniem żeby się odezwać. Niewielu jest ludzi, z którymi złapałam kontakt od razu. Może to też wynikać z faktu, że przez otoczenie jestem postrzegana jako niedostępna (wtf? ) i zyskuję dopiero po bliższym poznaniu
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Biorę oba, a co! Cytat:
Bardzo mało znam osób, które od razu łapią dobry kontakt z wszystkimi nowo poznanymi osobami A mnie zaczyna łapać mały stres, bo za tydzień szykuje się właśnie taki dzień kiedy poznam dużo nowych osób i obawiam się, że będzie ciężko, a trzeba będzie zrobić dobre wrażenie bo to rodzina TŻta będzie
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest osoba mniej rozmowna niż ja, to ja zagaduję, jak więcej - lubię słuchać W pracy teraz tak miałam że jakoś nie mogłam długo sie dogadać ze współpracownikami, za to z podopiecznymi od razu W każdym razie duzo razy słyszałam ze zyskuję dopiero po dłuższym poznaniu - teraz też usłyszałam, ze fajnie by było, gdybym została w pracy (bede pracować tylko do 6.12 - bo jestem na zastepstwo tylko ) Miło mi się zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() I tak trzymaj Ja też po moim związku wiem, jakich błędów już nie popełnię i że będę bardziej o przyszły związek dbać - bo gdybym też nie popełniła błędów, to może by się nie rozleciało, a może rozleciało, ale w inny sposób - nie tak bolesny?
|
|
|
#146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Z dziadka imienin nic dzisiaj nie wyszło, bo wszystkim pasuje jutro. Zrobiłam sobie więc dzisiaj wieczór SPA...kąpiel w pianie i różne zabiegi pielęgnacyjne a przed chwilą zadzwonili znajomi i wychodzimy na miasto na jakieś piwko lub balety Miłego wieczorka
|
|
|
#147 | |||
|
Zadomowienie
|
hej
Cytat:
)a mnie zajęci nie intersują pewnie, że zdąrzysz i znajdziesz swoją miłość, zobaczysz Cytat:
![]() fajnie,że z obecnym tż'tem się układa i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytat:
Edytowane przez thelilah Czas edycji: 2012-09-30 o 20:47 |
|||
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Ładniutki
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
thelilah, piękny pierścionek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

,
, nie musze mowic , ze zostal zastapiony innym ekspertem
pojechaliśmy z nią na kolejne badania, ale do innego weta, a po miesiącu przywitałam na świecie 4 mega słodkie szczeniaki
żeby nie było tak źle...
Podobno też proponuje laskom seks, szczególnie sekretarkom - ale do mnie bezpośrednio nic nie mówił - więc nie wiem czy to prawda 

jakbym tylko mogła zabrałabym wszystkie zwierzaki do siebie, kocham psy 

do jutra moje nowe koleżanki
ale spotkałam się kiedyś z takim egzemplarzem...ale ja byłam po tej drugiej stronie. Miałam być testerką jego związku
znak, że wczorajszy babski wieczór się udał 
i muszę się trochę oswoić z nowo poznanym otoczeniem żeby się odezwać. Niewielu jest ludzi, z którymi złapałam kontakt od razu. Może to też wynikać z faktu, że przez otoczenie jestem postrzegana jako niedostępna (wtf?