Do 30-tki się zbliżamy, w głowie milion myśli mamy... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 14:07   #91
thelilah
Zadomowienie

Dot.: Do 30-tki się zbliżamy, w głowie milion myśli mamy...

hej

dziękuję za gratki
pierścionek mam a jakże jak tylko cyknę fotki to się pochwalę
opowiedzieć o zaręczynach hm... nic nadzwyczajnego...
przede wszystkim nie spodziewałam się nic a nic... nie zdradził się ani słowem... zaprosił mnie do siebie, wypiliśmy kawkę a potem wyszedł do drugiego pokoju, jak wrócił z ogromnym bukietem czerwonych róż to już mi się śmiać chciało

witam też nowe 30-tki

co do porządków to mój (już)narzeczony to straszny pedant jest, wiecie tu równiutko tam równiutko, nic nie może odstawać, wystawać... ja do tego podchodzę bardziej na luzie

a perfekcyjnej pani domu nie oglądam, a jak zerknę to przypadkiem... do tej pory śmiejemy się tż'tem jak któregoś razu oglądaliśmy program na polsacie chyba, coś pozamiataj czy pozamiatane, też o porządkach... i w tym programie podzielili się z widzami taką tajemną mądrością życiową mianowicie, że brudną patelnię najlepiej umyć płynem do mycia naczyń
od tamtej pory z przymrużeniem oka traktuję tego typu programy

Edytowane przez thelilah
Czas edycji: 2012-09-26 o 14:33
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 15:46   #92
Sigilo
Raczkowanie

Do 30-stki brakuje mi jeszcze 2 lat, ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie
thelilah - gratuluję
Stary 2012-09-26, 17:13   #93
Selene _
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

co do dzieci to ja uważam, że każdy ma mieć swoje zdanie na ten temat ale powiem tylko, że "tylko krowa nie zmienia zdania" i ja jeszcze rok temu też nie myślałam o dzieciach i nie wyobrażałam sobie siebie jako Matki a potem mi się tak wszystko pozmieniało, że teraz nie wyobrażam sobie żebym mogła nie mieć dziecka także nigdy nic nie wiadomo, ja już się nauczyłam żeby nie mówić nigdy

Dokładnie, własnie o to chodzi, żeby każdy mógł decydować o sobie, a nie robić coś pod przymusem albo dlatego, że "tak wypada".

Czyli co, wcielasz już plany w życie?

Cytat:

a co do polskiej edycji też mi się wydaje naciągana, chodzą plotki ze to nie dom Rozenkowej pokazuja w programie i że ona sama ma pomoc do sprzątania a tylko się kreuje na taką perfekcyjna a co do uczestniczek to też mi się wydaje trochę wyreżyserowane, wierzyć mi się nie chce że można mieć taki syf a nawet jeśli to że ktoś pokaże to w tv nawet za pieniądze
Nawet podobno już nie tylko plotki, lecz sprawdzony news, że dom jest wynajęty na potrzeby programu, a pani Rozenkowa wcale taka perfekcyjna nie jest.
Nie rozumiem, komu tak zależy na promocji tej kobiety, czyżby mężuś miał aż takie wpływy?

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
hmmm , raczej odwrotnie zwykle, moj wiek to tajna sprawa, zreszta to tylko biologiczny, czlowiek ma przeciez 3
Ale przed nami chyba ukrywać nie będziesz, tu sami swoi, przyznaj się, ale już

Cytat:
tez poznanianka,
No proszę, to kiedyś trzeba będzie zrobić jakiś minizlocik, skoro już nam się tworzy mała grupka poznanianek. Co Wy na to, dziewczyny?

Cytat:
dla mnie jest dziiiwna i nie moze miec 34 lat skoro urodzila syna po 30 z in vitro, a on jest nastolatkiem

niemniej pomijajac program fajnie zmodyfikowala swoja urode i to mi sie podoba. chociaz wyglada cos jak moja Mama wiec daje jej po 40 kawalej
Hehe no nieźle, i wyszło szydło z worka. A to pewne info, że rodziła po 30-stce?
Chyba że dzieci z in vitro tak szybko dojrzewają
Też mi się kiedyś obiło o uszy, że ona jest po 40-stce i mi tak własnie wygląda na jakieś 43 lata.

Cytat:
Napisane przez Sigilo Pokaż wiadomość
Pewnie, zresztą zdaje się, że tu jeszcze żadna nie dobiła do tej magicznej liczby
A napiszesz coś więcej o sobie?

Edytowane przez Selene _
Czas edycji: 2012-09-26 o 17:16
Selene _ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 17:55   #94
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
no ja slyszalam, ze pierwsza seria zawierala nawet cytaty z poczatkow brytyjskiej edycji i dlatego teraz ona ma zwiekszony pr w prasie i necie, ze niby taka jest "naturalnie super czysta", ze to nie jest skopiowane itd.

co za żenada, robienie z widza idioty

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Dzień dobry...Męczę się z katarem, pocieszycie?
łączę się w bólu bo też jestem "pociągająca" od dwóch dni dlatego właśnie nie lubię jesieni i zimy zdrówka! ja się od wczoraj kuruję fervexem i jest jakby lepiej
Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
hej

dziękuję za gratki
pierścionek mam a jakże jak tylko cyknę fotki to się pochwalę
opowiedzieć o zaręczynach hm... nic nadzwyczajnego...
przede wszystkim nie spodziewałam się nic a nic... nie zdradził się ani słowem... zaprosił mnie do siebie, wypiliśmy kawkę a potem wyszedł do drugiego pokoju, jak wrócił z ogromnym bukietem czerwonych róż to już mi się śmiać chciało

a perfekcyjnej pani domu nie oglądam, a jak zerknę to przypadkiem... do tej pory śmiejemy się tż'tem jak któregoś razu oglądaliśmy program na polsacie chyba, coś pozamiataj czy pozamiatane, też o porządkach... i w tym programie podzielili się z widzami taką tajemną mądrością życiową mianowicie, że brudną patelnię najlepiej umyć płynem do mycia naczyń
od tamtej pory z przymrużeniem oka traktuję tego typu programy

to nie mieszkacie jeszcze razem z Tż? a jak reszta Dziewczyn tutaj?

a wracając do perfekcyjnej to właśnie też mnie śmieszą te rady, nie wiem czy faktycznie istnieją takie hmm "nieświadome" kobiety że trzeba je edukować w kwestii takich podstaw prowadzenia domu czy oni naprawdę mają oglądające za kretynki? a że ja nie lubię jak się robi ze mnie idiotkę więc nie oglądam

Cytat:
Napisane przez Selene _ Pokaż wiadomość

Czyli co, wcielasz już plany w życie?

No proszę, to kiedyś trzeba będzie zrobić jakiś minizlocik, skoro już nam się tworzy mała grupka poznanianek. Co Wy na to, dziewczyny?
nie no co Ty przed 30tką to dla mnie tak mając 29,5 więc mam jeszcze trochę czasu zanim zaczniemy się starać a tak serio to chcemy się jeszcze nacieszyć mieszkaniem we dwoje a ostatnio swoje uczucia "rodzicielskie" przelewamy na naszego małego brytyjczyka a właśnie a propo kota to mi przed chwilą wskoczył do sedesu zanim zdążyłam spuścić klapę obie tylne łapy umoczone więc była minikąpiel i suszenie suszarką tych szkitek

a co do spotkania to ja jestem jak najbardziej za
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 18:43   #95
Szprycha174
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Dzień dobry...Męczę się z katarem, pocieszycie?
Pocieszam

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Ja wam powiem że moje kol. ma taki syf w domu, ze sie zastanawiałam czy jej nie zgłosić Więc naprawde są takie laski
Stary 2012-09-26, 19:06   #96
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sigilo Pokaż wiadomość
thelilah - gratuluję
dziękuję i witamy
(mnie też do 30-tki brakuje ale tytuł wątku do 30-tki się zbliżamy, więc wszystkie 25 wzwyż są pewnie mile widziane

kashmirka, mieszkamy razem, ale teraz jesteśmy na urlopie, a w Pl a tutaj nie mamy jeszcze wspólnego mieszkanka (takowe jest w planach)
a kotek szybki hehe zdąrzył zażyć sedesowej kąpieli

Starlett, współczuję kataru
Stary 2012-09-26, 20:04   #97
julianna-p
Wtajemniczenie

thelilah o , wlasnie doczytalam i tez gratuluje zareczyn, tez jestem w tym stanie, ze tak powiem, nieco dluzej, ale calkiem fajny

starlett pocieszam i radze mleko z miodem, dziala na mnie od dziecka

kasmirka super kot, ja tam opieke glownie ceduje na mojego psiaka i dobrze mi z tym.
na dzieci mialam cisnienie kilka lat temu, ale to tylko biologia i przeszlo

selene no ifo co perfekcyjnej tak, bo w wywiadzie sama sie przyznala do in vitro i , ze miala po 30 . w sumie nigdy nie slyszalam, ze ona ma 34 tylko wlasnie zawsze, ze jest po 40. ale jesli dzieci z in vitro tak szybko rosna to moze sie skusze, w pierwszej pieciolatce doczekamy matury i po sprawie

co do spotkanie czemu nie,
a co do wieku to mam zasade rodzinna- nigdy o nim nie mowic, co sie sprawdza bo cala rodzina wyglada na dwie dekady mniej

sigilohej

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 20:44   #98
Selene _
Raczkowanie

Cytat:

nie no co Ty przed 30tką to dla mnie tak mając 29,5 więc mam jeszcze trochę czasu zanim zaczniemy się starać a tak serio to chcemy się jeszcze nacieszyć mieszkaniem we dwoje a ostatnio swoje uczucia "rodzicielskie" przelewamy na naszego małego brytyjczyka a właśnie a propo kota to mi przed chwilą wskoczył do sedesu zanim zdążyłam spuścić klapę obie tylne łapy umoczone więc była minikąpiel i suszenie suszarką tych szkitek
aa, zrozumiałam, że to takie marzenie na już ale skoro dajesz sobie jeszcze ponad 2 lata to luz, jeszcze trochę czasu masz

co do kota - no nieźle, na początku przeczytałam, że wskoczył do sedesu zanim zdążyłaś spuścić wodę

Cytat:
Napisane przez Szprycha174 Pokaż wiadomość

Ja wam powiem że moje kol. ma taki syf w domu, ze sie zastanawiałam czy jej nie zgłosić Więc naprawde są takie laski
Wcale nie tak mało takich osób . Ja się na studiach namieszkałam z różnymi ludźmi, więc mnie już chyba nic nie zdziwi. Moja koleżanka też zawsze miała straszny syf w pokoju - na podłodze skrawka wolnego miejsca, różne rzeczy się tam walały, ubrania, puszki, trociny z terrarium (miała królika) itp. Aż dziwię się, że jej facet to tolerował.

Ale muszę się przyznać, że jak mam takie tygodnie, kiedy nie wiem, w co ręce włożyć, to sama mam niezly bajzel w pokoju. Ogarniam go dopiero, jak mija ten gorący czas.

Tak że tego, są różni ludzie i różne sytuacje

Cytat:

selene no ifo co perfekcyjnej tak, bo w wywiadzie sama sie przyznala do in vitro i , ze miala po 30 . w sumie nigdy nie slyszalam, ze ona ma 34 tylko wlasnie zawsze, ze jest po 40. ale jesli dzieci z in vitro tak szybko rosna to moze sie skusze, w pierwszej pieciolatce doczekamy matury i po sprawie
Poważnie nie słyszałas? Toż jej wiek jest tak samo kontrowersyjny jak i jej domniemana perfekcyjność. Na wszystkich portalach niezmiennie twierdzą, że Perfekcyjna Pani Domu liczy sobie wiosen 34, a i na stronie tvn-u stoi jak byk ta sama liczba.
Nie wiem, może po tej serii operacji plastycznych, jaką sobie zafundowała, uznała, że nie tylko ciało, ale i metrykę można zmienić .
Ale to takie trochę robienie z ludzi idiotów, bo kto się na to nabierze .
Stary 2012-09-26, 21:45   #99
julianna-p
Wtajemniczenie

selene powaznie, ja o niej troche czytalam w czasie pierwszego sezonu i wtedy bylo, ze ona po 40. nie wiem, ale przeciez jesli ona by miala 34 lata to powinna prowadzic program jak starzec sie szybciej niz rowiesnicy o 20 lat
no i kiedys na pudlu widzialam jej zdjecia sprzed nie wiem 8 lat, tzn mialaby 26 , a wygladala wtedy na 39

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2012-09-26, 22:04   #100
Selene _
Raczkowanie

Czyli z sezonu na sezon młodnieje, istny cud
Kwestia wieku pani Rozenek to jak widać tajemnica poliszynela, tylko nie wiem, po co ta szopka, bo tak naprawdę tym odmladzaniem metryki tylko sobie szkodzi. I robi przy okazji czarny PR chirurgom plastycznym, utrzymując, że ma 34 lata

Edytowane przez Selene _
Czas edycji: 2012-09-26 o 22:06
Stary 2012-09-27, 07:14   #101
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość

kashmirka, mieszkamy razem, ale teraz jesteśmy na urlopie, a w Pl a tutaj nie mamy jeszcze wspólnego mieszkanka (takowe jest w planach)
a kotek szybki hehe zdąrzył zażyć sedesowej kąpieli

a w jakim kraju mieszkacie jeśli mogę spytać? ja ostatnio byłam na mini wycieczce w Szwecji i tak mi się tam spodobało, że teraz namawiam Tż żebyśmy tam wyemigrowali

Cytat:
kasmirka super kot, ja tam opieke glownie ceduje na mojego psiaka i dobrze mi z tym.
poka zdjęcie psiaka! też miałam psa ale musiałam się z nim pożegnać na początku roku[*] był ze mną 13lat i był to naprawdę cudowny czas

a co do "ciśnienia" w kwestii posiadania dzieci to zawsze może wrócić

Cytat:
aa, zrozumiałam, że to takie marzenie na już ale skoro dajesz sobie jeszcze ponad 2 lata to luz, jeszcze trochę czasu masz

co do kota - no nieźle, na początku przeczytałam, że wskoczył do sedesu zanim zdążyłaś spuścić wodę

Wcale nie tak mało takich osób . Ja się na studiach namieszkałam z różnymi ludźmi, więc mnie już chyba nic nie zdziwi. Moja koleżanka też zawsze miała straszny syf w pokoju - na podłodze skrawka wolnego miejsca, różne rzeczy się tam walały, ubrania, puszki, trociny z terrarium (miała królika) itp. Aż dziwię się, że jej facet to tolerował.

Ale muszę się przyznać, że jak mam takie tygodnie, kiedy nie wiem, w co ręce włożyć, to sama mam niezly bajzel w pokoju. Ogarniam go dopiero, jak mija ten gorący czas.

Tak że tego, są różni ludzie i różne sytuacje
no tego by jeszcze brakowało żeby się w moich siuśkach wymoczył ale naprawdę trzeba na niego uważać bo jest tak szybki i zwinny że można mu niechcący krzywdę zrobić np zamykając szafę czy lodówkę ostatnio nie zdążyłam wyjąć masła a on już siedział na ostatniej półce w lodówie

hmm no ja szczerze powiedziawszy nie znam takich osób a może znam ale nie byłam np. u nich w domu i nie wiem jaki bajzel tam mają też mi się zdarza mieć nieporządek ale co innego rozrzucone rzeczy czy książki a co innego tygodniami nie wycierany kurz i brud

aż z ciekawości zajrzałam do wujka google i tam jest też napisane, że Rozenkowa ma 34lata nie wiem po co cała ta szopka bo przecież mogliby w ogóle nie mówić o jej wieku i też by było ok a tak mamy farsę

Dziewczyny a Wy jesteście z tych gotujących? bo ja uwielbiam gotować i właśnie szukam inspiracji na

a) jakąś sałatkę w ramach przegryzki do babskiego wieczoru (jutro przychodzą do mnie przyjaciółki, będziemy pić wino i ślinić się oglądając "Magic Mike )
b) kolacje dla rodziców Tż i Jego brata z żoną bo zaprosiliśmy ich na sobotę wieczór

za wszelkie pomysły z góry dziękuję!

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2012-09-27 o 07:16
Stary 2012-09-27, 09:37   #102
theanna
Rozeznanie

Cytat:
Pokaż psa, pokaż
Też mam pod opieką psinkę i nie wyobrażam sobie już życia bez psa

Jak długo jesteś zaręczona? Mi w sierpniu minął rok, ale na razie nic nie planujemy jeszcze, a jak u Ciebie? Data już jest?

Cytat:

hmm no ja szczerze powiedziawszy nie znam takich osób a może znam ale nie byłam np. u nich w domu i nie wiem jaki bajzel tam mają też mi się zdarza mieć nieporządek ale co innego rozrzucone rzeczy czy książki a co innego tygodniami nie wycierany kurz i brud
Też rozumiem, że czasem bałagan może się zdarzyć, ale to co czasem pokazują u Rozenkowej to masakra, nie wierzę, że ludzie żyją w takim brudzie i to tolerują, mnie najnormalniej w świecie by to ruszyło i posprzątałabym

Zazdroszczę mieszkania z TŻtem, my póki co oddzielnie jeszcze :/
Pochwal się kociakiem

A z gotowaniem u mnie średnio, tzn gotuję tylko to co lubię

theanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 09:54   #103
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez theanna Pokaż wiadomość
Pokaż psa, pokaż

Jak długo jesteś zaręczona? Mi w sierpniu minął rok, ale na razie nic nie planujemy jeszcze, a jak u Ciebie? Data już jest?

Też rozumiem, że czasem bałagan może się zdarzyć, ale to co czasem pokazują u Rozenkowej to masakra, nie wierzę, że ludzie żyją w takim brudzie i to tolerują, mnie najnormalniej w świecie by to ruszyło i posprzątałabym

Pochwal się kociakiem

zdjęcie mojego kociałki mam w podpisie chętnie zobaczę też Twojego psiaka

uwielbiam mieszkać z Tż, jak w maju przenosiliśmy się do nowego mieszkania i musiałam pomieszkać 2 tyg u rodziców to myślałam, że zwariuję no ale u nas to w ogóle szybko poszło bo jak się poznaliśmy to ja wynajmowałam pokój ale po 3 miesiącach przeniosłam się do kawalerki i tak Tż zaczął zostawać na noc, dwie aż w końcu nocował w domu raptem raz w tygodniu więc się zebraliśmy i wynajęliśmy większe mieszkanie razem

tak sobie dumam, przeglądam przepisy i chyba zrobię na jutro sałatkę gyros bo jest konkretna i sycąca, a dla rodziny Tż on sam miał coś wymyślić i wolałabym żeby to on gotował bo jego brat jest jednym z najlepszych szefów kuchni w PL więc ja się nie podejmuje zaspokojenia jego podniebienia najlepiej jakby to było coś jednogarnkowego żeby się nie bawić za dużo, może Tż zrobi chili con carne? a jak nie to ja mogę zrobić papryki nadziewane mięsem mielonym.. sama już nie wiem, zobaczymy
Stary 2012-09-27, 10:24   #104
thelilah
Zadomowienie

ja tam nie przywiązuję wago do wieku Rozenkowej

julianna pokaż pieska a jak długo jesteś zaręczona?

kashmirko w Irl mieszkamy ale ten twój tiger boski jeju chyba bym go zagłaskała

a gotować nie lubię
zdarza mi się, ale nie są to jakieś wyszukane dania, tylko takie zwyczajne hehe ostatnio częściej gotuję zupki dla mojego dziecięcia i tyle mojego gotowania, a o obiady martwi się tż
Stary 2012-09-27, 15:30   #105
Starlett
Wtajemniczenie

Lubiłam oglądać zagraniczną wersję perfekcyjnej pani domu, ale ta nasza trochę mnie drażni. Tamta prowadząca była sympatyczna, a ta jest chyba....zbyt "perfekcyjna"
Nadal nie mogę się uporać z przeziębieniem, a tu niedługo kończy mi się urlop i do pracy trzeba wracać

Ja nawet lubię gotować, robię to codziennie - nasze obiady plus teraz zupki dla Malutkiej Wymaga to sporo inwencji

Edytowane przez Starlett
Czas edycji: 2012-09-27 o 15:31
Starlett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 15:36   #106
Szprycha174
Zakorzenienie

A ja sie poważnie zastanawiam czy jakiegoś psiaka nie przygarnąć ze schroniska Serce mam wielkie jak drzwi do stodoły do kochania, więc czy to koniecznie musi być facet?

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Stralett - też lubiłam Torbicką mi przypominała
Stary 2012-09-27, 15:52   #107
theanna
Rozeznanie

Cytat:
A ja sie poważnie zastanawiam czy jakiegoś psiaka nie przygarnąć ze schroniska Serce mam wielkie jak drzwi do stodoły do kochania, więc czy to koniecznie musi być facet?
Pewnie, że nie musi
Przemyśl, przemyśl. I jeśli tylko warunki Ci pozwalają to z całego serca Ci kibicuję i daj dom jakiemuś zwierzakowi, odwdzięczy Ci się tak, że nawet sobie tego nie wyobrażasz
Wiem co mówię

kashmirka ale słodziak, piękny kociak

Edytowane przez theanna
Czas edycji: 2012-10-02 o 10:31
Stary 2012-09-27, 16:57   #108
Selene _
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny a Wy jesteście z tych gotujących? bo ja uwielbiam gotować i właśnie szukam inspiracji na

a) jakąś sałatkę w ramach przegryzki do babskiego wieczoru (jutro przychodzą do mnie przyjaciółki, będziemy pić wino i ślinić się oglądając "Magic Mike )
b) kolacje dla rodziców Tż i Jego brata z żoną bo zaprosiliśmy ich na sobotę wieczór

za wszelkie pomysły z góry dziękuję!
Ja do gotowania chyba nie mam talentu ani zacięcia, poza tym brak mi motywacji, tak że sytuacje, gdy stoję przy garach, są raczej rzadkie .
Ale jeśli chodzi o sałatki, ja ostatnio jestem fanką makaronowych - np. z kurczakiem, papryką, selerem, kukurydzą (plus ewentualnie inne warzywa).
Jeśli chodzi o brata twojego tż, skoro jest tak dobry w kuchni, to faktycznie masz wysoko postawioną poprzeczkę, lepiej niech się twój chłop martwi, co mu przygotować .
A w jakiej restauracji można ocenić jego umiejętności kulinarne?

Zazdroszczę Wam futrzaków, ja "od zawsze" chciałam mieć psa albo kota (notabene kociara ze mnie straszna, w dzieciństwie, jak jeździłam do babci na wieś, "molestowalam" wszystkie koty w okolicy ).
Niestety nie mam ku temu odpowiednich warunków ale może kiedyś...

Dziewczyny, jutro mam megastresujący dzień w pracy, w dodatku pewnie czeka mnie opieprz za niedopilnowanie pewnych spraw papierkowych (wyleciało mi to z głowy...), a pani dyrektor chyba tylko czeka, żeby mi coś wytknąć. Ehhh... I'm scared

Edytowane przez Selene _
Czas edycji: 2012-09-27 o 17:04 Powód: literówka
Stary 2012-09-27, 17:13   #109
Szprycha174
Zakorzenienie

Selene - Takiego ch**a jak mój dyro to nie ma nigdzie indziej, więc się nie bój

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 17:19   #110
julianna-p
Wtajemniczenie

kurcze probowalam pisac i wciaz nie moge zamiescic odpowiedzi
ostatnia proba

kasmirka psiaka pokaze bo jest cudny, ale musze wieczorkiem wgrac foty bo nie mam na komputerze, to najcudowniejszy silk chociaz wszyscy nazywaja go Yorkiem -wlacznie ze mna

Cytat:
Napisane przez theanna Pokaż wiadomość
Pokaż psa, pokaż

Pochwal się kociakiem

my planujemy slub na przyszly rok , gdzies tak w polowie, a zareczeni jestesmy od ponad pol roku. z tymze nie bedzie koscielnego a humanistyczny i cywilny i przygotowania na ostatnia chwile bo teraz ani mi sie sni
wspolczuje, ze nie mieszkacie razem bo to utrudnia zbudowanie wiezi, ale podziwiam jesli dajecie rade byc tak szczesliwi

Cytat:
zdjęcie mojego kociałki mam w podpisie chętnie zobaczę też Twojego psiaka

uwielbiam mieszkać z Tż, jak w maju przenosiliśmy się do nowego mieszkania i musiałam pomieszkać 2 tyg u rodziców to myślałam, że zwariuję no ale u nas to w ogóle szybko poszło bo jak się poznaliśmy to ja wynajmowałam pokój ale po 3 miesiącach przeniosłam się do kawalerki i tak Tż zaczął zostawać na noc, dwie aż w końcu nocował w domu raptem raz w tygodniu więc się zebraliśmy i wynajęliśmy większe mieszkanie razem

tak sobie dumam, przeglądam przepisy i chyba zrobię na jutro sałatkę gyros bo jest konkretna i sycąca, a dla rodziny Tż on sam miał coś wymyślić i wolałabym żeby to on gotował bo jego brat jest jednym z najlepszych szefów kuchni w PL więc ja się nie podejmuje zaspokojenia jego podniebienia najlepiej jakby to było coś jednogarnkowego żeby się nie bawić za dużo, może Tż zrobi chili con carne? a jak nie to ja mogę zrobić papryki nadziewane mięsem mielonym.. sama już nie wiem, zobaczymy
tez wole mieszkac z TZ-tem,
ja bym podala moja tarte z wedzonym lososiem i rozowym winem a na deser cos z gruszek albo szarlotke
jesli cos wiecej z konkretow to moze plus mieso

Cytat:

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Stralett - też lubiłam Torbicką mi przypominała
popieram posiadanie psa, nie musi byc to facet do kochania
widze, ze tez jestes ruda

Stary 2012-09-27, 17:29   #111
Szprycha174
Zakorzenienie

Jestem i to była moja najlepsza decyzja w życiu
Stary 2012-09-27, 17:35   #112
Selene _
Raczkowanie

Cytat:
Selene - Takiego ch**a jak mój dyro to nie ma nigdzie indziej, więc się nie bój
A co takiego robi twoj dyro?
Ale powiem Ci, że ja mimo wszystko wolę za szefów facetów, jakoś łatwiej się z nimi można dogadać, baby są strasznie wredne...
a moja pani dyr. sam wyraz twarzy ma taki, że ja się jej boję

Cytat:
wspolczuje, ze nie mieszkacie razem bo to utrudnia zbudowanie wiezi, ale podziwiam jesli dajecie rade byc tak szczesliwi
Racja, utrudnia, ale jak za wcześnie się zamieszka razem, to też może to zaszkodzić związkowi. Ja mieszkałam z facetem od samego początku znajomości (byliśmy współlokatorami), dzień w dzień razem - i cóż, za szybko zaczęły się zgrzyty i rutyna, przynajmniej z mojej strony.
Tak że zdecydowanie tak dla wspólnego mieszkania przed ślubem, byle nie podejmować tej decyzji za wcześnie.
Choć oczywiście każdy przypadek jest inny.

Cytat:
popieram posiadanie psa, nie musi byc to facet do kochania
Za to pies obowiązkowo płci męskiej, będzie można w razie czego powiedzieć, że jakiś chuop jest na stanie

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Jestem i to była moja najlepsza decyzja w życiu
a jaki jest twoj naturalny kolor?
Stary 2012-09-27, 17:42   #113
Szprycha174
Zakorzenienie

Mój dyro ogólnie to tyran i układa własne jakieś chore przepisy; nie ma dnia żeby komuś za cokolwiek się nie oberwało - mało tego - czasem za powody wręcz z kosmosu Podobno też proponuje laskom seks, szczególnie sekretarkom - ale do mnie bezpośrednio nic nie mówił - więc nie wiem czy to prawda W każdym razie jest śprośny, lubi gadać obleśne kawały i wszystko mu sie kojarzy. I tak ogólnie - śmiejmy się bo wypada - bo jak się nie uśmiechniesz z jego żarcikow to już ci po pensji pojedzie lub nie da jakiejś tam premii czy coś.

Mój naturalny - brąz średni, chociaż kiedyś przypadkiem mi czarne wyszły i z czarnych rozjaśniałam na rudy - wręcz pomarańczowy
Stary 2012-09-27, 17:49   #114
julianna-p
Wtajemniczenie

selene wpsolczuje, wez dzisiaj porzadne spa, przeczytaj cos albo obejrzyj film, w dobrymnastroju latwiej isc na taka rozmowe
a co do bledu to nie myli sie ten co nic nie robi
no u mnie pies , ale kastrat

szprycha no tak rudosc to jest to, chociaz czasem mam ochote na romans z inna opcja

Stary 2012-09-27, 17:52   #115
Szprycha174
Zakorzenienie

ja romansu nie zamierzam mieć No way :P
Stary 2012-09-27, 17:56   #116
theanna
Rozeznanie

Cytat:
my planujemy slub na przyszly rok , gdzies tak w polowie, a zareczeni jestesmy od ponad pol roku. z tymze nie bedzie koscielnego a humanistyczny i cywilny i przygotowania na ostatnia chwile bo teraz ani mi sie sni
Też żałuję ale póki co nie mamy warunków więc jakoś trzeba dać radę Trochę pomieszkiwaliśmy razem, raz na 2 miesiące, teraz ostatnio na ponad 3, poza tym spędzamy weekendy razem, raz u niego, raz u mnie... A więzi budujemy i bez mieszkania, w tym i z tym akurat problemów nie widzę... na szczęście (odpukać puk puk )

Cytat:
Racja, utrudnia, ale jak za wcześnie się zamieszka razem, to też może to zaszkodzić związkowi. Ja mieszkałam z facetem od samego początku znajomości (byliśmy współlokatorami), dzień w dzień razem - i cóż, za szybko zaczęły się zgrzyty i rutyna, przynajmniej z mojej strony.
Tak że zdecydowanie tak dla wspólnego mieszkania przed ślubem, byle nie podejmować tej decyzji za wcześnie.
Choć oczywiście każdy przypadek jest inny.
Zgadzam się z Tobą, różne pary są i czasem wczesne zamieszkanie ze sobą źle się kończy. Nie u wszystkich oczywiście, ale u każdej pary to taki test dla związku, że ho ho i nie wyobrażam sobie nie mieszkać ze sobą przed ślubem

Szprycha174 współczuję dyra nie trawię takich ludzi

Mogę się pochwalić, że moje próby wyciągnięcia od TŻta co dostanę na urodziny zakończyły się powodzeniem moją nową zawieszką do bransoletki pochwalę się po 3 października no chyba, że skubaniec mi naściemniał żebym mu spokój dała, to wtedy pochwalę się czymś innym

Stary 2012-09-27, 18:03   #117
anianutella
Raczkowanie

Witam, chyba dołączy do was kolejna panna, rocznik orwellowski, za 3 tyg stuknie 28 ale nie wyglądam
no i fajnie że jest taki wątek, bo jako nie posiadająca tż i nie cierpiąca na żadne choroby przewlekłe nigdzie nie mogłam się wpasować
ps. mam 5! kotów i taka perfekcyjna pani domu by mi się przydała na etat bo mi chałupę rozniosą..

Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde
anianutella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-27, 18:06   #118
Szprycha174
Zakorzenienie

Hej
Stary 2012-09-27, 18:10   #119
theanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anianutella Pokaż wiadomość
Witam, chyba dołączy do was kolejna panna, rocznik orwellowski, za 3 tyg stuknie 28 ale nie wyglądam
no i fajnie że jest taki wątek, bo jako nie posiadająca tż i nie cierpiąca na żadne choroby przewlekłe nigdzie nie mogłam się wpasować
ps. mam 5! kotów i taka perfekcyjna pani domu by mi się przydała na etat bo mi chałupę rozniosą..
hej
wow 5 kociaków, ładna gromadka...

Stary 2012-09-27, 20:26   #120
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anianutella Pokaż wiadomość
hej,
5 to niezle, ale u mnie w domu bylo 8 na stale, a po przygarnieciu bezdomnych kotek 18 mlodych po miesiacu, wet nie zauwazyl ciazy , nie musze mowic , ze zostal zastapiony innym ekspertem
natomiast tak gromadka to niezla zabawa na co dzien

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości