![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do 30-tki się zbliżamy, w głowie milion myśli mamy...
hej
![]() dziękuję za gratki ![]() pierścionek mam a jakże ![]() ![]() opowiedzieć o zaręczynach hm... nic nadzwyczajnego... przede wszystkim nie spodziewałam się nic a nic... nie zdradził się ani słowem... zaprosił mnie do siebie, wypiliśmy kawkę a potem wyszedł do drugiego pokoju, jak wrócił z ogromnym bukietem czerwonych róż to już mi się śmiać chciało ![]() witam też nowe 30-tki ![]() co do porządków to mój (już)narzeczony to straszny pedant jest, wiecie tu równiutko tam równiutko, nic nie może odstawać, wystawać... ja do tego podchodzę bardziej na luzie ![]() a perfekcyjnej pani domu nie oglądam, a jak zerknę to przypadkiem... do tej pory śmiejemy się tż'tem jak któregoś razu oglądaliśmy program na polsacie chyba, coś pozamiataj czy pozamiatane, też o porządkach... i w tym programie podzielili się z widzami taką tajemną mądrością życiową mianowicie, że brudną patelnię najlepiej umyć płynem do mycia naczyń ![]() od tamtej pory z przymrużeniem oka traktuję tego typu programy ![]()
Edytowane przez thelilah Czas edycji: 2012-09-26 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Do 30-stki brakuje mi jeszcze 2 lat, ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie
![]() thelilah - gratuluję ![]()
![]() |
#93 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli co, wcielasz już plany w życie? ![]() Cytat:
Nie rozumiem, komu tak zależy na promocji tej kobiety, czyżby mężuś miał aż takie wpływy? ![]() Cytat:
![]() No proszę, to kiedyś trzeba będzie zrobić jakiś minizlocik, skoro już nam się tworzy mała grupka poznanianek. ![]() Cytat:
Chyba że dzieci z in vitro tak szybko dojrzewają ![]() Też mi się kiedyś obiło o uszy, że ona jest po 40-stce i mi tak własnie wygląda na jakieś 43 lata. Cytat:
![]() A napiszesz coś więcej o sobie? Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-26 o 17:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
to nie mieszkacie jeszcze razem z Tż? ![]() a wracając do perfekcyjnej to właśnie też mnie śmieszą te rady, nie wiem czy faktycznie istnieją takie hmm "nieświadome" kobiety że trzeba je edukować w kwestii takich podstaw prowadzenia domu czy oni naprawdę mają oglądające za kretynki? a że ja nie lubię jak się robi ze mnie idiotkę więc nie oglądam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do spotkania to ja jestem jak najbardziej za ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Pocieszam
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Ja wam powiem że moje kol. ma taki syf w domu, ze sie zastanawiałam czy jej nie zgłosić ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (mnie też do 30-tki brakuje ![]() ![]() kashmirka, mieszkamy razem, ale teraz jesteśmy na urlopie, a w Pl a tutaj nie mamy jeszcze wspólnego mieszkanka (takowe jest w planach) a kotek szybki hehe zdąrzył zażyć sedesowej kąpieli ![]() Starlett, współczuję kataru ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
thelilah o , wlasnie doczytalam i tez gratuluje zareczyn
![]() ![]() ![]() starlett pocieszam i radze mleko z miodem ![]() ![]() kasmirka super kot ![]() ![]() na dzieci mialam cisnienie kilka lat temu, ale to tylko biologia i przeszlo ![]() selene no ifo co perfekcyjnej tak, bo w wywiadzie sama sie przyznala do in vitro i , ze miala po 30 ![]() ![]() ![]() ![]() co do spotkanie czemu nie ![]() a co do wieku to mam zasade rodzinna- nigdy o nim nie mowic, co sie sprawdza bo cala rodzina wyglada na dwie dekady mniej ![]() sigilohej ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kota - no nieźle, na początku przeczytałam, że wskoczył do sedesu zanim zdążyłaś spuścić wodę ![]() Cytat:
![]() Ale muszę się przyznać, że jak mam takie tygodnie, kiedy nie wiem, w co ręce włożyć, to sama mam niezly bajzel w pokoju. ![]() Tak że tego, są różni ludzie i różne sytuacje ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, może po tej serii operacji plastycznych, jaką sobie zafundowała, uznała, że nie tylko ciało, ale i metrykę można zmienić ![]() Ale to takie trochę robienie z ludzi idiotów, bo kto się na to nabierze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
selene powaznie, ja o niej troche czytalam w czasie pierwszego sezonu i wtedy bylo, ze ona po 40
![]() ![]() no i kiedys na pudlu widzialam jej zdjecia sprzed nie wiem 8 lat, tzn mialaby 26 , a wygladala wtedy na 39 ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Czyli z sezonu na sezon młodnieje, istny cud
![]() Kwestia wieku pani Rozenek to jak widać tajemnica poliszynela, tylko nie wiem, po co ta szopka, bo tak naprawdę tym odmladzaniem metryki tylko sobie szkodzi. I robi przy okazji czarny PR chirurgom plastycznym, utrzymując, że ma 34 lata ![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-26 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
a w jakim kraju mieszkacie jeśli mogę spytać? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do "ciśnienia" w kwestii posiadania dzieci to zawsze może wrócić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hmm no ja szczerze powiedziawszy nie znam takich osób a może znam ale nie byłam np. u nich w domu i nie wiem jaki bajzel tam mają ![]() ![]() aż z ciekawości zajrzałam do wujka google i tam jest też napisane, że Rozenkowa ma 34lata ![]() ![]() Dziewczyny a Wy jesteście z tych gotujących? ![]() a) jakąś sałatkę w ramach przegryzki do babskiego wieczoru (jutro przychodzą do mnie przyjaciółki, będziemy pić wino i ślinić się oglądając "Magic Mike ![]() b) kolacje dla rodziców Tż i Jego brata z żoną bo zaprosiliśmy ich na sobotę wieczór ![]() za wszelkie pomysły z góry dziękuję! ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-09-27 o 07:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mam pod opieką psinkę i nie wyobrażam sobie już życia bez psa ![]() Jak długo jesteś zaręczona? Mi w sierpniu minął rok, ale na razie nic nie planujemy jeszcze, a jak u Ciebie? Data już jest? Cytat:
![]() Zazdroszczę mieszkania z TŻtem, my póki co oddzielnie jeszcze :/ Pochwal się kociakiem ![]() A z gotowaniem u mnie średnio, tzn gotuję tylko to co lubię ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam mieszkać z Tż, jak w maju przenosiliśmy się do nowego mieszkania i musiałam pomieszkać 2 tyg u rodziców to myślałam, że zwariuję ![]() ![]() ![]() tak sobie dumam, przeglądam przepisy i chyba zrobię na jutro sałatkę gyros bo jest konkretna i sycąca, a dla rodziny Tż on sam miał coś wymyślić i wolałabym żeby to on gotował bo jego brat jest jednym z najlepszych szefów kuchni w PL więc ja się nie podejmuje zaspokojenia jego podniebienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
ja tam nie przywiązuję wago do wieku Rozenkowej
![]() julianna pokaż pieska ![]() kashmirko w Irl mieszkamy ![]() ![]() ![]() a gotować nie lubię ![]() zdarza mi się, ale nie są to jakieś wyszukane dania, tylko takie zwyczajne hehe ostatnio częściej gotuję zupki dla mojego dziecięcia i tyle mojego gotowania, a o obiady martwi się tż ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Lubiłam oglądać zagraniczną wersję perfekcyjnej pani domu, ale ta nasza trochę mnie drażni. Tamta prowadząca była sympatyczna, a ta jest chyba....zbyt "perfekcyjna"
![]() Nadal nie mogę się uporać z przeziębieniem, a tu niedługo kończy mi się urlop i do pracy trzeba wracać ![]() Ja nawet lubię gotować, robię to codziennie - nasze obiady plus teraz zupki dla Malutkiej ![]() ![]()
Książkowo: 97+26 Edytowane przez Starlett Czas edycji: 2012-09-27 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A ja sie poważnie zastanawiam czy jakiegoś psiaka nie przygarnąć ze schroniska
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Stralett - też lubiłam ![]() ![]()
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przemyśl, przemyśl. I jeśli tylko warunki Ci pozwalają to z całego serca Ci kibicuję i daj dom jakiemuś zwierzakowi, odwdzięczy Ci się tak, że nawet sobie tego nie wyobrażasz ![]() Wiem co mówię ![]() kashmirka ale słodziak, piękny kociak ![]()
Edytowane przez theanna Czas edycji: 2012-10-02 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli chodzi o sałatki, ja ostatnio jestem fanką makaronowych - np. z kurczakiem, papryką, selerem, kukurydzą (plus ewentualnie inne warzywa). Jeśli chodzi o brata twojego tż, skoro jest tak dobry w kuchni, to faktycznie masz wysoko postawioną poprzeczkę, lepiej niech się twój chłop martwi, co mu przygotować ![]() A w jakiej restauracji można ocenić jego umiejętności kulinarne? ![]() Zazdroszczę Wam futrzaków, ja "od zawsze" chciałam mieć psa albo kota (notabene kociara ze mnie straszna, w dzieciństwie, jak jeździłam do babci na wieś, "molestowalam" wszystkie koty w okolicy ![]() Niestety nie mam ku temu odpowiednich warunków ![]() Dziewczyny, jutro mam megastresujący dzień w pracy, w dodatku pewnie czeka mnie opieprz za niedopilnowanie pewnych spraw papierkowych (wyleciało mi to z głowy...), a pani dyrektor chyba tylko czeka, żeby mi coś wytknąć. Ehhh... I'm scared ![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-27 o 17:04 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Selene - Takiego ch**a jak mój dyro to nie ma nigdzie indziej, więc się nie bój
![]() ![]()
![]() |
#110 | |||
Wtajemniczenie
|
kurcze probowalam pisac i wciaz nie moge zamiescic odpowiedzi
![]() ostatnia proba ![]() kasmirka psiaka pokaze bo jest cudny, ale musze wieczorkiem wgrac foty bo nie mam na komputerze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wspolczuje, ze nie mieszkacie razem bo to utrudnia zbudowanie wiezi, ale podziwiam jesli dajecie rade byc tak szczesliwi ![]() Cytat:
![]() ja bym podala moja tarte z wedzonym lososiem ![]() ![]() jesli cos wiecej z konkretow to moze plus mieso ![]() Cytat:
![]() widze, ze tez jestes ruda ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Jestem i to była moja najlepsza decyzja w życiu
![]()
![]() |
#112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale powiem Ci, że ja mimo wszystko wolę za szefów facetów, jakoś łatwiej się z nimi można dogadać, baby są strasznie wredne... a moja pani dyr. sam wyraz twarzy ma taki, że ja się jej boję ![]() Cytat:
Tak że zdecydowanie tak dla wspólnego mieszkania przed ślubem, byle nie podejmować tej decyzji za wcześnie. Choć oczywiście każdy przypadek jest inny. Za to pies obowiązkowo płci męskiej, będzie można w razie czego powiedzieć, że jakiś chuop jest na stanie ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a jaki jest twoj naturalny kolor? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Mój dyro ogólnie to tyran i układa własne jakieś chore przepisy; nie ma dnia żeby komuś za cokolwiek się nie oberwało - mało tego - czasem za powody wręcz z kosmosu
![]() ![]() Mój naturalny - brąz średni, chociaż kiedyś przypadkiem mi czarne wyszły ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
selene wpsolczuje
![]() ![]() a co do bledu to nie myli sie ten co nic nie robi ![]() no u mnie pies , ale kastrat ![]() szprycha no tak rudosc to jest to, chociaz czasem mam ochote na romans z inna opcja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ja romansu nie zamierzam mieć
![]()
![]() |
#116 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szprycha174 współczuję dyra ![]() Mogę się pochwalić, że moje próby wyciągnięcia od TŻta co dostanę na urodziny zakończyły się powodzeniem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam, chyba dołączy do was kolejna panna,
![]() ![]() no i fajnie że jest taki wątek, bo jako nie posiadająca tż i nie cierpiąca na żadne choroby przewlekłe nigdzie nie mogłam się wpasować ![]() ps. mam 5! kotów ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wow 5 kociaków, ładna gromadka... ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 5 to niezle, ale u mnie w domu bylo 8 na stale, a po przygarnieciu bezdomnych kotek 18 mlodych po miesiacu ![]() ![]() ![]() natomiast tak gromadka to niezla zabawa na co dzien ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.