|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
No mówię wam, że oglądałam wczoraj ostatni odcinek z ostatniej serii. Skończył się. Ale ładnie się skończył, na prawdę. No i nadrobiłam 3 odc. Jak poznałem waszą matkę
![]() ![]()
#123 |
Zadomowienie
|
Ja się nie gniewam
![]() ![]() No czy gentelman to nie wiem ![]() ![]() I ja tam nie uważam, żebym miała grube nogi ![]()
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Jakoś tu dzisiaj cicho... Idę więc porobić trochę porządków w papierach, nastawię obiad i wrócę zobaczyć czy coś się ruszyło ![]()
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dietka? ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj po uczelni mam zamiar na fit skoczyć, to już będzie 2 razy w tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cicho, bo na uczelniach albo w pracy wszyscy, wieczorem będzie spamowanie ![]() Makaron Hehe, fajnie ten facet sprawe postawił xD! Ale pewnie nie miał z kim pogadać, zobaczył fajne laski i się przysiadł ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zamiast tego dużego 400g jogurtu wzięłam małą activię pitną (Cindy ![]() ![]() ![]() ![]() mam okienko...do 15.30...hell yeah ![]() na razie było: na czczo: woda z cytrynką i miodem śń: muesli bakaliowe,otręby, jogurt owocowy, kawa z mlekiem IIśń: bułka ciemna wiejska z serkiem pomidorem i rzodkiewką, mała activia pitna obiad:sałatka ta co wczoraj zrobiłam i tyle na razie
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Dobrym sposobem na zdrowy i szybki obiad są nowe wynalazki do smażenia mięsa. Kupujesz pierś z kurczaka, ubijasz na kotlet i wsadzasz w papirus (papier z przyprawami). Wszystko kładziemy na patelnię teflonową i smażymy (nie dajemy oleju itp). Po 5min gotowe
![]()
#128 |
Zadomowienie
|
Nie martw się, nie tylko Ty
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Troszkę mi raźniej
![]() ![]()
#130 |
Zadomowienie
|
Mógłby już ten czas nadejść, bo zwariować można z tego nadmiaru czasu i braku kasy
![]() Ale jakich ludzi się po lesie poznaje... ![]()
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wyobraź sobie co ratownicy mają za cyrk jak im się taki do karety ładuje ![]() ![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu z polskiego to powodzenia ![]() ![]() Ja już zrobilam notatkę z geo, zaraz siadam do nauki do spr, a potem angol i matma. Chce jutro jechać po tel, więc dziś się muszę jak najwięcej nauczyć ;p Ś: musli+herbata II: kanapka z sałatą,ogórkiem,rzodkiewk ą i ogonówką tutaj zjadlam takie dwie malutkie pralinki, bo otrzylismy, a mi sie slodkiego chce ;p ale bardzo male są, więc nie płaczę :P O: (pomysł podkradziony ![]() K: ryba Lecę do nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Pokrzyżowałaś mu plany...
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-10-10 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() ![]() U mnie dziś cały dzień na zmianę leje i świeci słonce, ale to tak leje że mało dziury w parasolu nie zrobi! Poza tym wieje i zimno, a ja w króciutkiej skórze ciskam ![]() ![]() zoska Ty wariatko! ![]() ![]() nie martwię się tą klasą, wręcz nie mogę się doczekać tej matury i żeby więcej nie wracać do tej zrytej szkoły ![]() ![]() będę pisać już ![]() makaron to Ci historia, on sam jak ten grzyb się zachował ![]() ![]() lady ja kiedyś namiętnie siedziałam na omegle.com i tam gadałam z ludźmi, a jak ktoś się wydawał normalny to podawałam skype i tam już przez mikrofon albo video gadaliśmy, nie zapomnę jak z jednym chińczykiem rozmawiałam, ja po polsku on po chińsku a brzmiało to komicznie ![]() ![]() spróbuj też tak, ja kiedyś nie wyobrażałam sobie nawet że będę mogła bez problemu się dogadać po ang a teraz - żaden problem ![]()
#139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() Co do tego faceta który leżał na zolu, to też miałam kiedyś taką sytuację. Tylko ja miałam z 11 lat :P ale ja i koleżanka nie dzwoniłyśmy na pogotowie tylko żeśmy go do domu odprowadziły. A jak jego żonka go zobaczyła to ![]() Co do tego faceta w lesie, to ja czasem słucham takich przypadkowych ludzi. Mają fajne, życiowe historie. Można się dużo nauczyć. Od razu widać czy koleś chce sobie pogadać, czy coś innego ![]() Ja standardowo czytam książkę-> uczę się z niej nowych słówek. Leżakuje z laptopem i już czekam na ten piątkowy kurs przygotowujący do BEC ![]() ![]() Za chwilę mały wróci to zadanko z nim zrobię i jestem free. Ja kcem się uczyć ![]() ![]() Dziś zjadłam: śn- muesli z mlekiem 300 2 śn- banan 100 obiad- 3 pulpeciki w sosie pomidorowym z 2 ziemniakami i surówką 400 kolacja- jeszcze nie wiem- albo 2 jajka na miękko, albo to co wczoraj czyli krakersy z łososiem, albo jeszcze co innego. Nie mam pojęcia. Czemu muesli z mlekiem ma tak dużo kcal ![]() ![]() ![]() A jutro na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i surówka! Sama robiłam! Musi być pycha- bo Polskie!! ![]()
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-10-10 o 15:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
To ja może napiszę mój jadłospis i proszę o komentarze
![]() I kromka chleba wasa (zwykłego, nie tego chrupkiego) 140 kcal z odrobiną masła i szynką II naleśnik (90 kcal) z łyżeczką dżemu truskawkowego III mięsko z dwóch pieczonych udek (na szwedzkich udkach jest go niewiele, szczupłe jakieś te kuraki mają ![]() IV totalnie nie mam pomysłu, ale późno jadłam obiad to może ominę... V 2 jajka na miękko gotowane Jak to wygląda piękności?
#141 | |
Zadomowienie
|
Nie tylko Wy
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- [QUOTE=zooska;37002280]Tak to u nas bywa, nie śledzisz na bieżąco, to potem masz za swoje ![]() Jak dietka? ![]() [ Dietka dobrze-pomijąc weekendowe pijaństwo ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Mojego menu z dziś nie podaję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja mam anginę
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dziś na tym kursie, potem posprzątałam jakoś mieszkanie, pojechałam po dzieci i zrobiłam obiad - rosół i na drugie danie placki na słodko. Ledwo dałam radę w tej kuchni :/ sama nie wiem skąd wzięłam siłe. Teraz leżę i czekam na męża bo jeszcze w pracy jest. Dzwonił przed chwilą że kolega dał mu namiary na dobrego lekarza także już nie muszę szukać. Odpiszę Wam tyle ile dam radę i wyłączam kompa bo ledwo żyję ![]() ![]() Aisza podziwiam Cie że zdecydowałaś się wyjechać i zostawić synka. Ty może to jakoś przeżyjesz ale on??? to będzie dla niego katastrofa ![]() ![]() ![]() Zosia to pewnie musisz jakoś grzać Florka żeby mu zimno nie było? Jak w kaloryferach palą to pewnie problemu nie ma ale jak jeszcze nie palą i jest zimno to co wtedy robisz? Makaroniku ale miałaś przygodę! szok normalnie!! ![]() Mureczko!!! jezu!! w końcu jesteś!! no już miałam pisać znowu smsa i Cie przywołać na wątek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Twojej matury to w szoku jestem że wybrałaś Angielski ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Twoje prawko ![]() ![]()
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam wciaz wasze śniadania ![]() Obiad ok ![]() ![]() ![]() Na podwieczorek nie musisz nic dużego jesc- jakieś warzywo, startą marchewkę np. ![]() ![]() Na wieczór dorzuciłabym pomidorka lub inne warzywo do tych jajek- jedz więcej warzyw i nie licz im kalorii- wyjdziesz na plus z wartościami, witaminami itp. ![]() Ja przekąsiłam teraz banana, bo zaraz by się popsuł i pije kawę na pobudznie. Większość już powtórzyłam- jeszcze książkę poprzeglądam i zeszyt poczytam. Normalnie jutro czuję pogrom z geo ![]() I w sobote przybiorę kalorii znowu, bo mam domówkę :P Wyborowa czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dzisiejsze jedzonko: I- 2 parowki +bulka II 2 ptasie mleczka, garsc czokapikow kawa z mlekiem. nie potrafie zyc bez slodyczy ![]() III- kopytka IV-zaraz jablko wszamie ![]() V- serek wiejski albo jajko jeszcze nie postanowilam ![]() Monia zlotko kuruj sie. Kurcze Ciebei czesto te chorobska lapia. Moze jakies witaminki powinnas lykac. Ja od jesni co roku lykam rutinoscorbin, nie wiem czy to jego zasluga ale nie pamietam kiedy chorowalam ![]() Pamietacie na ile Horoine wyjechala?? Nie powinna juz wracac?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#147 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Murka Ciesz się namiastką słońca, we Wroo mrozem wieje, że nie ma zmiłuj ![]() W tych szkołach to was zamęczą ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- To u mnie też, pomijając codzienne pijaństwo ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Nie pamiętam na ile dokładnie, ale myślę że i tak czas się jej już skończył ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Przed chwilą z uczelni wrociłam, od 6 na nogach, a na 19.30 fitness...nie wiem czy dam rade isc, paaadam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() sałatkę nicejską: http://www.przepisy.net/salatka-nicejska-11/ Sałatka włoska: http://www.przepisy.pl/przepis/wlosk...#szukaj/włoska sałatka/przepisy sałatka cezara: http://www.przepisy.net/salatka-cezara/ z jajami: http://www.schudnijzprzyjemnoscia.pr...kiem#more-2432
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
monia no nie znowu Cię ta angina dopadła, pamiętam jak wtedy się meczyłaś biedaku
![]() ![]() To w samą porę chyba zawitałam tutaj bo pewnie niezły opiernicz bym od Ciebie dostała w tym smsie ![]() O to Madzia tam ładnie pakuje widzę ![]() ![]() Wiesz co, wybrałam angielski przez to, że przez 2 lata na lekcjach niemieckiego nic nie robiliśmy, tyle co ja w domu siedziałam nad nim ale to jednak za mało. Angielski jest łatwiejszy no i często rozmawiam w tym języku, a przez 2 lata nauczyłam się tyle że potrafię chyba powiedzieć więcej niż po niemiecku ![]() Masz rację że to nie jest taki trudny język, tylko wiele słów ma różne zastosowanie i np. po polsku jest zazdrościć, a w niemieckim są 4 znaczenia i każde z nich trzeba użyć w innej sytuacji i to jest ta trudność. Trzeba posługiwać się tym językiem żeby dobrze się go nauczyć ![]() ![]() zoska no tak ale ile tego słońca ![]() A ja tak jak podejrzewałam, jak tylko położyłam się z zeszytem na łóżku od razu odleciałam na godzinę ![]() ![]() ![]()
#149 |
Zadomowienie
|
monika01011986 Biedna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Monia A mówiłam, że trzeba było wypić piwo!!!
![]() ![]() ![]() A tak na serio to zdrowiej szybko!!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.