|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Cytat:
Wyjeżdżam z Lublina w piątek o 7 rano, po 9-tej więc będę w Warszawie .... Wracam w niedzielę wieczorem ... Jedziemy z koleżanką we dwie, być może we trzy, więc miejsce na siedzeniu masz .... Noclegi mamy w apartamencie w Sopocie , też się zmieścisz ![]() W piątek imprezka, w sobotę interesy , ale niedługo ....potem zwiedzanie i shopping... Z naciskiem na shopping , bo przecież Trójmiasto już zwiedzone wielokrotnie ....![]() Piszesz się ? |
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Jasna cholera, w piątek mam cały dzień zawalony służbowym jeżdżeniem w dokładnie przeciwnym kierunku, bo na Poznań. Myślałam, że może jakoś bardziej w sobotę rano będziesz jechać. Tigg, a czy jest szansa, że Ty jeszcze raz będziesz jechać do Gdańska jakoś w najbliższym czasie? Mam słabość do tego miasta i okolicy...
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Brat eco bardziej w demakijazu i pielegnacji staram sie..kolorówka to juz inna bajka..jak sie jej oprzec,gdy tak lśni,kusi..Krop kulki to Ty sobie daruj kochana..Polecam wszystkim! to serum http://allegro.pl/the-body-shop-skin...723894797.html pachnie obłędnie,nadaje buzi satynowośc jakiej trudno szukac w innych,wygładza..jest idealny tez jako baza pod makijaz..smiem twierdzic,ze cud !!!! Rewelacja!!! Drag przyciemnianie w moim przypadku gdy ani nie jestem biadolica ni oliwkową cerą..to konturowanie twarzy bronzerem na to róz i rozswietlacz u góry wg instrukcji Tig
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Michell, zgadzam się z Tobą, kolorówka rządzi się swoimi prawami i żadne eko nie ma tu racji bytu
Ale, jak wspomniałam, ja również i z pielęgnacją eko też nie mogę się ułożyć Wiem, że niby dobre, ale... jakoś nie |
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Miszka
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Tig trzymam kciuki by sie udało...
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Michell, Chanel to ja mam w planach jak najbardziej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Krop http://allegro.pl/chanel-64-pink-exp...733337584.html ..piękny jest...http://allegro.pl/chanel-joues-contr...726717402.html niby wklad ale zdjecie fatalnie uchwyciło kolor,wyglada pomaranczowo ,a taki to dziewiczy rózyk!!!
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a takiego looku nie znoszę
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-10-23 o 21:12 |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, my WIEMY co dla Ciebie jest dobre!!!
Brąz jest łatwy w obyciu, natomiast wszelka bladość czy alabastrowość wymaga niestety idealnej cery. Dlatego bezpieczniej jest machnąć się brązerem niż iść w jasności. Osoby z przebarwieniami wiedzą o tym najlepiej. Krosty zresztą też. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-23 o 20:53 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Brat Ysl ma 3 głowne
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Kropus dziecię ja Ci poszukałam tanio z miłosci rzecz jasna bo dziewiczy rózyk w Sephorze 160zl kosztuje
Tig bozesz co to..brrrrrr..
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Kurde.....ja jakoś nie widzę jakich grzanek na ulicy. Ta moda była w latach -90-tych i zdaje się, dawno już minęła. Okazjonalnie widzę laski z czarnymi włosami spalone na suchara. Blondynki rzadziej.
Ja tam się przyciemniam i lata mi to, że komuś się może nie podobać. Pewnie, że nie robię z siebie mulatki, ale nie lubię swojej bladości zimą bo nie dość, że każda żyłka widoczna to jeszcze każdy bździel ponocny. A tego nie lubię. No i mam cerę beżowo-oliwkowa. I brĄzera też używam
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Michellku, ale porównanie to można by mieć wtedy, gdyby tę samą laskę umalować po kolei różnymi odcieniami. A to są dziewczyny z zupełnie różnym kolorytem własnym
![]() Dragi, nie rozmawiamy tu o przypadkach ekstremalnych typu gęby zjarane na solarium i włosy ufarbowane na granatową czerń. Nie wszystko jest albo czarne albo białe, że się powtórzę. Mówimy (ja przynajmniej) o normalnych kobietach używających kolorówki w sposób rozsądny, u których mimo to, odcina się np. bielsza szyja lub bielsze dłonie. Brązer na twarzy, czy nawet i na szyi, nie rozwiązuje sprawy całego ciała - przedramion, uszu, itp. W zimie te kontrasty są zazwyczaj bardzo widoczne u osób z karnacją przeciętnie jasno-ciemną lub nawet średnio ciemną. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-23 o 21:10 |
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Krop popatrz jak recenzje tego koloru sa chwalone,ja nie jestem świniok,na gwiazdkę zechciej od Gwiazdorka ..ja tylko zacytuje Reniferka
Chanel - kropla luksusu w codziennym życiu. Każdy kosmetyk jest najlepszej jakości. Opakowanie kusi niesamowicie i między innymi dlatego go wybrałam, gdyż mam mnóstwo innych różów i tak naprawdę był mi niepotrzebny.Mam odcień Pink Explosion. Piękny, jasny róż, który rozświetla twarz nadając jej wyraz świeżości. Róż zmienia wygląd całej osoby, każdy powinien mieć trochę koloru. Jest kosmetykiem, którego praktycznie nie widać a odmienia człowieka zupełnie.....https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...der-blush.html ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- i mąż niech tu zaglądnie to mu ciocia Miszka podpowie co żonie ma kupić na Święta
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Jak to DLACZEGO ?!
Co powiedziałaś na spotkaniu ?! "Weszłam na wizaż i na Wasz wątek bo chciałam się nauczyć malować" ![]() CZEM się kcesz malować ? Plakatówkami ? ![]() Bbratku, niewykluczone, że będę jeszcze jechać do Trójmiasta, ale to będę widziała dopiero po przyjeździe ... A jeśli nawet nie , to cóż szkodzi na przeszkodzie, zaplanować sobie jakiś weekend i wyskoczyć nad morze ? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Bratku nie wiem jak wygladasz,naszukałam sie w grafikach od ciemnych do rudych.. mnie sie ten BD podoba...
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Tig, ja Cię proszę, daj Ty mi w razie czego znać odnośnie GD, tylko z pewnym wyprzedzeniem, bo u mnie zawsze trudności z nagłym wyjazdem...
Michell, no właśnie mi też podoba się ten BD. I wiem, że pasuje mi najbardziej. Bo zwykły B był zauważalnie chłodniejszy od mojej cery. Moja cera jest wybitnie beżowo-żółta. Zmutowany Chińczyk czy co Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-23 o 21:16 |
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Pasuję zatem.
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
nie mozna ciemnej umalowac BR bo to raczej bardziej do bladzioszkow i rudych..Kazda cera ma sie inaczej ,trzeba ogarnąć to z kolorem włosow- do spójnej całosci..
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
coz, ja mam chłodna karnacje, jestem Latem i zdecydowanie lepiej wygladam w pudrach/podkładach w tonacji bezu/zołci, niz rozowosciach. a nie ma to nic wspolnego z preferowana kolorystyka, bo zołtego nie nosze, a roz na sobie bardzo chetnie
![]() Cera bliska normalnej, raczej w kierunku suchej O jakim pilingu mowiłas, Uklika? Mam aktualnie resztke decleora, sporo tony mole ( nie chce mi sie odmieniac nazwisk ) i prawie cały l`occitane. ten jest faktycznie dla suchej...Dwa odcinki Kosci obejrzałam, a Wy sie tak rozpedziłyscie z postami, ze nie nadazam z nadrabianiem zaległosci ![]() Dragi, ja widze babki z bliska, blizej, niz przecietna I jednak wiekszosc idzie w ciemne podkłady, albo sie smazy w solarium. nie kazdy, ale podkłady sa zdecydowanie o ton za ciemne, nie o ton za jasne. tyle, ze wszystko zalezy od karnacji. nie krytykuje brazerow - jak lubisz i Ci pasuja - Twoja brocha Ja lubie chanel własnie za to, ze jest dyskretny. co nie zmienia faktu, ze raz uzywałam na wakacjach kompaktu shiseido 70 i tez byłam ciemna Ale kosmetyki sa dla ludzi ( tzn dla kobiet ) i zabawa z nimito własnie zabawa, kazdy musi znalezc to, co mu sie podoba. i to ma sie podobac jemu, a nie otoczeniu ![]() Miszka, mowilam, ze body shop to bedzie kosmetyk dla Ciebie. głowiłas sie, czemu S ( serum), a powinno byc B ( baza) - bo spełnia obie te funkcje. nie ejst to kosmetyk wybitny...ale milutki. co nie zmienia faktu, ze przedrozały na all Babka, od ktorej to kupiłam - tez nie sprzedaje charytatywnie, paczki odbiera z UK bezposrednio - i serum było 25 albo 35, nie 65...Jest roznica...?!
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-23 o 21:38 |
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lapi, no święta prawda. Do Świąt są 2 miechy, ale wcześniej są no co???? MOJE IMIENINY!!!!!!!! My precious |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-...budyniem,57664 oraz http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-...dwa-trzy,39322
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- linki nie wchodza mialy byc przepisy na ciasta,dla odmiany..
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz Krop pomysl: gdyby rok temu ktos Ci powiedział, ze bedziesz czekała na imieniny, bo wtedy zamowisz sobie roz chanel albo meteoryty z najnowszej kolekcji - uwierzyłabys...? Czy postukała w czoło...?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nie tak, ja już rok temu się malowałam, a jakże. Nieudolnie, ale jednak Co jest godne podziwu, to fakt, że mówię, że poczekam cały równiuśki miesiąc na zakup
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie nagle przypomniała jedna rzecz, ktora zapragnełam kupic w czechach...i sklep był zamkniety
Jak na all szukam - to mi hiszpanska muche podsuwa |
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Wyjeżdżam z Lublina w piątek o 7 rano, po 9-tej więc będę w Warszawie .... Wracam w niedzielę wieczorem ... Jedziemy z koleżanką we dwie, być może we trzy, więc miejsce na siedzeniu masz ....
, bo przecież Trójmiasto już zwiedzone wielokrotnie ....

, a takiego looku nie znoszę

Babka, od ktorej to kupiłam - tez nie sprzedaje charytatywnie, paczki odbiera z UK bezposrednio - i serum było 25 albo 35, nie 65...Jest roznica...?!