Róże do policzków

Chanel Joues Contraste [Powder Blush] Róż do policzków

notino.pl
Chanel Joues Contraste róż do policzków odcień 03 Brume D´or Powder Blush) 4 g
Sephora
Chanel - Joues Contraste - Róż Do Policzków - 82 Reflex (4 G) - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 198 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 maja 2025 o 0:52
    Klasa sama w sobie
    Rzadko zdarza mi się zużyć róż do końca, ale Chanel Joues Contraste był absolutnym wyjątkiem. To produkt, do którego sięgałam niemal codziennie – za każdym razem dawał piękny, subtelny efekt świeżości i zdrowego rumieńca. Formuła jest aksamitna, łatwa w aplikacji i doskonale się rozciera, nie tworząc plam. Kolor był idealnie wyważony – ani zbyt chłodny, ani zbyt ciepły – pasował do każdej okazji i makijażu. Do tego charakterystyczny zapach i eleganckie opakowanie sprawiały, że używanie go to była czysta przyjemność. Zdecydowanie wrócę po kolejny – to róż, który naprawdę warto mieć.
  • 1 sierpnia 2024 o 9:36
    Piękny efekt
    Uwielbiam ten róż do policzków, daje delikatny i dziewczęcy efekt. Idealnie uzupełnia makijaż. Lubię go stosować cały rok, szczególnie latem, gdzie do niego mogę sobie dołożyć rozświetlacza i efekt wtedy jest na prawdę wow. Jedyne do czego mogę się doczepić to ten pędzelek... Wolę używać swój, konkretny i mocny, ten jest mało wygodny w stosowaniu.
  • 12 marca 2024 o 9:40
    Dobrze napigmentowany.
    Róż jest bardzo dobrze napigmentowany i bardzo wydajny. Róż w opakowaniu ma lusterko i pędzelek. Róż bardzo dobrze trzyma się na twarzy, ma w sobie połyskujące drobinki. Róż nie podrażnia i nie uczula, nie wysusza, nie zapycha porów. Opakowanie różu jest czarne, zamykane na ,,klik", zmieści się do każdej kosmetyczki, czy torebki.
    DagiStr
    28 stycznia 2024 o 17:32
    Ukochany
    Fanką tego różu jestem już od dawna, przerobiłam trzy różne odcienie aż w końcu poprzestałam na cudownym Pink Explosion, ta różowa eksplozja genialnie wygląda zwłaszcza latem przy cerze muśniętej słońcem. Róż jest bardzo mocno napigmentowany i naprawdę jest mistrzem wydajności, co sprawia że o wiele łatwiej znieść jego cenę. Zamknięty w klasycznym stylowym opakowaniu z lusterkiem - już za nie można pokochać kolorówkę Chanel, do tego zabezpieczający puderniczkę aksamitny pokrowiec, lubię takie smaczki, w zestawie pędzelek ale nigdy go nie używałam. Róż bardzo dobrze trzyma się na twarzy, nie wymaga poprawek, a do tego nieziemsko pachnie lekko różanym aromatem. W zasadzie pozbawiony wad... tylko no właśnie z ostatnio kupionym opakowaniem stało się coś dziwnego, okrągła tafla produktu jakby zapieka się cienką ciemną warstwą, nie wiem czy zmieniono coś w jego składzie, bo to pierwszy róż Chanel z którym mam taki problem, ściągam ją co jakiś czas patyczkiem kosmetycznym, może ktoś z Was wie o co chodzi...
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Bardzo dobra pigmentacja
    • Genialna wydajność
    Wady:
    • Ciemna warstwa pojawiająca się na kosmetyku
  • 26 stycznia 2023 o 14:46
    Nie jest trwały
    Czasami wydaje mi się, że niektóre kosmetyki wcale nie są tak dobre, a po prostu jadą na znanej marce. Wszyscy się zachwycają, bo to przecież Chanel! Ja dla siebie znalazłam tańszy, a lepszy róż. Ten jest oczywiście dobrym różem, ale jakość do ceny pozostawia co nieco do życzenia. Nie zrobił na mnie wrażenia „wow”. Kupiłam dla siebie odcień 71 Malice - jest naturalny, bardziej w ciepłych tonach brzoskwini niż różu i odrobinę ciemniejszy. Ten kolor sprawdza mi się zimą, kiedy chcę intensywnego koloru na buzi, ale bez używania wielu kosmetyków, wtedy rezygnuję z bronzera i rozświetlacza. Z rozświetlacza dlatego, że ten róż ma w sobie połyskujące drobinki i daje efekt rozświetlenia. Jest to bardzo subtelny efekt. Sam róż daje na twarzy naturalny efekt. Minusem tego kosmetyku jest kiepska trwałość, łatwo go zetrzeć i sam też szybko ściera się z twarzy. Także nawet przy ciemnych odcieniach nie można nim sobie zrobić krzywdy. Jest naprawdę wydajny, jest wrażenie, że prawie go nie ubywa. Na pochwałę zasługuje klasyczne solidne opakowanie z lusterkiem z wyraźnym logo marki oraz mały pędzelek z napisem marki, który o dziwo jest też solidny i przydatny. Pędzelkiem można się ładnie pomalować, mimo że jest mały. Róż pachnie różano, uprzyjemnia to aplikację. Nie podrażnia i nie uczula. Nie wysusza. Nie zapycha porów. Ładnie współgra z innymi kosmetykami. Polecam!