![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD-Everyday Minerals, Lucy Minerals, Alverde, Barry M,zapachy i inne różn
mysle ze by mi pasowało
![]() ![]()
![]() |
#122 | |
BAN stały
|
Dot.: LISTOPAD-Everyday Minerals, Lucy Minerals, Alverde, Barry M,zapachy i inne różn
Cytat:
![]() Lush'a mam ok 40 g - ważny do 15.12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
kod bodajże 0001 czy coś takiego, nie mogę odczytać bo się do połowy starł. mam je z wymiany więc nie wiem kiedy zostały kupione, ale wizażanka zapewniała mnie ze to oryginał
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Przepraszam , że tak długo nie odpisywałam byłabym zainteresowana :
Hermes Ogródek Śródziemnomorski - odlewka, ok.6ml Chopard Casmir - zostało ok. 15ml - L'or de Torrente - odlewka do 10ml Angela la Rose już mam, dziękuję ![]() To jakbyś to widziała? Edytowane przez Alik1977 Czas edycji: 2012-11-23 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze nieotwarte pudełka 1000 ml, więc odlewka do dogadania.
A co byś jeszcze chciała za : Estee Lauder - Pleasures - 30ml, nowe, jest kartonik ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Saphir Soleil juz wymieniony
Z odlewkami Placenty i Latte nie ma problemu tylko muszę pomyśleć nad pojemniczkami. Lolitki nie mam niestety. Poza wątkiem mam : 4x 1ml Guerlain Shalimar Initial 1,5 ml Manifesto Isabella Rossellini 1 ml Cool Water Davidoff wszystkie w oryginalnych fiolkach - miniatura 7,5 ml Maroussia Authentik, Slava Zaitsev - YR , Moment de Bonheur, 5 ml, miniatura - Yr, Evidence edp, 7,5 ml, miniatura - Calvin Klein, Obsession, 5 ml odlewka - Angel Innocent ok. 2 ml odlewka To tak na szybko. Muszę jeszcze przejrzeć moje zapasy... ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Mogę Ci zrobić odlewkę ze swojego Dual Balancing Foundation Shiseido (odcień Natural Light Ivory) - powiedzmy ok 5 ml. Mam też róż w żelu Essemce Vampires Love |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Jest problem z Alienem - dostał się w łapki mojej 2,5rocznej bratanicy i zanim się zorientowałam zostało może z 2 ml ....
Możę odleję Ci więcej Latte albo placenty ? Za Hermesa i Casmira... ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Zależy mi na Casmirze.... Możę jeszcze sę zastanowisz? Aliena zostało tak 2-2,5 ml. Mam parę rozświetlaczy limitek Essence. Ewentualnie cienie Inglot? Albo Sleek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() BB chciałam zamienic na inny, ale kusisz mnie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
hej, pasowałoby Ci :
Wibo żel do brwi Phenome lotion zwężający pory 30ml za podkład LM Cream?
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, zatem zaczekam do weekendu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
oj, lolitka zbyt duzo mnie kosztowała
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- niestety za lole nic nie wyszukam, a co do podkładu to cream jest jaśniejszy niz medium olive?
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
hmmm, musiałabym pomyśleć. Jakie masz atomki? Bo jeśli masz szklane i na zbyciu to samymi atomkami tez bym byla zainteresowana
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
wiesz co, przeanalizowałam ten cream i jednak bedzie za ciemny. Ale co powiesz na odlewkę Lancome Teint Idole Ultra? On wypada jaśniejszy? Jeśli tak to mogę oddać żel do brwi i odlewkę Loli do uzgodnienia za odlewkę podkładu i 2 atomki jeśli możesz oddać?
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
myślałam że za lolę się skusisz, ale rozumiem. Może innym razem
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
coś za tester I love love i lakier zielony?
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- wszystko będę mogła podać w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
No to wycyganiłam odlewke Aliena od mojej koleżanki. Jest 5 ml .
Wracamy do negocjacji ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Mogłabym oddać podkład BB za podkład Lancome
![]() Co Ty na to? Tylko musiałabym się w tym tyg. wybrać do drogerii sprawdzić kolor Podoba mi się jeszcze Moschino I love love i róż Alverde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Hej Nati,
daj proszę znać, gdy otrzymasz moją paczuchę, ja już Twoją dostałam i bardzo dziękuję. Podkładu Clinique na razie nie wymieniłam, więc gdybyś chciała oddać za niego Lancome, to potestuj proszę i daj znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Jestem chętna- i to jak!
![]() Oto, co mi się u Ciebie spodobało: Everyday Minerals -rozświetlacz/bronzer Viki's Radiant Creation - zostało ok. 90% Real Techniques - pointed foundation brush - nowy Lucy Minerals - podkład original, kolor Cream - zostało ok.80% I mam prośbę- skoro masz dostęp do kosmetyków Alverde, to czy mogłabyś być taką Dobrą Duszą i załatwić dla mnie bezbarwną odżywkę do układania rzęs i brwi tej marki? I pomadkę Alverde "Shiny Terra" ![]() ![]() Jeżeli się zgodzisz, to krem i savon noir będąTwoje ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- W razie czego dołożę coś spoza wątku- mam dużo naturalnej pielęgnacji ![]() Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-11-28 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Przydałby mi się jedynie ewentualnie Effaclar Duo, ale to niewiele za rzeczy które wybrałaś, zwłaszcza że jest otwarty
![]() Jeśli znajdziesz coś z mojej listy odezwij się u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, zagapiłam się
![]() Niestety tylko ta "trójka" mnie nęci ![]() ![]() http://www.dm.de/cms/servlet/segment...raezision.html Czy możemy się tak umówić? Mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Przyznam, że bardzo mi zależy na Alverdzie ![]() Jeżeli uznasz, że krem i savon noir to za mało za komplet EDM, LM,RT + A, to oczywiście dorzucę coś ekstra, ![]() W razie gdy nie uda się dostać szminki i żelu (ew.maskary), to może być i ta główna "trójka"... ale Alverde pożądam ![]() Aha- i jeszcze zapytam, kiedy będziesz miała ewentualnie okazję do zasięgnięcia bezpośredniego info o dostępności? ![]() Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-11-28 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Super!
![]() W takim razie czekam na wieści i wstępnie rezerwuję dla Ciebie wątek ![]() Jak tylko będziesz coś wiedzieć, to daj proszę znać, bo ciekawość mnie zżera ![]() A tak poza samym wątkiem- mogę dorzucić dla przykładu takie cuda: - dużą świecę zapachową (sam wkład to ok. 180 g.) marki kosmetyków naturalnych Salco Au Naturel- nowa, świeża, oprawiona w grube szkło- ozdobna, a zarazem pięknie pachnąca kwiatowo-waniliową mieszanką - firmową paletkę na cienie MAC- "czwórka"- nowa, stan idealny W razie czego mam też czysto mineralne cienie francuskiej firmy La Rosa- mogę zrobić porządne odsypki takich kolorów, jak: Amethyst, Aragonite, Graphite,Topaz, Lapis. Co o tym sądzisz? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A, i jeszcze naturalny olejek eteryczny z pomarańczy EiEi ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Mam też saszetki z "Pachnącej Szafy", jeżeli byłabyś zainteresowana- oczywiście zafoliowane, nieotwierane ![]() Co o tym sądzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Dobrze
![]() Nadmienię jeszcze, że zrobiłam ponowny przegląd moich kosmetycznych zapasów- jeżeli byś chciała, to mogę Ci dać również nierafinowane, organiczne masło shea karite - opakowanie 200 g, certyfikowane przez Fairtrade i Soil Association ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() Świeca Salco au Naturel też jest w zasadzie jest lecznicza, działa aromaterapeutycznie- jest zrobiona z naturalnych surowców, toteż paląc się wydziela tylko to, co najlepsze dla naszego zdrowia ![]() Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-11-29 o 06:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.