na co zwracacie uwagę u mężczyzn? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-07, 19:35   #121
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: na co zwracacie uwagę u mężczyzn?

Maxim95, zakoduj sobie coś. Każdy może mieć swoje preferencje. Kobieta może chcieć wysokiego, z IQ 160, murzyna, milionera. Jeśli dodaje do tego banialuki typu "prawdziwy facet powinien", "jeśli facet cośtam to nie facet" czy naśmiewa się z gości niewpisujących się w jej ideał to jest nic nie warta. Też możesz takiej nie chcieć.
Denerwujesz się że kobiety mają jakieś oczekiwania wobec "prawdziwych mężczyzn". Jeśli masz kariotyp XY bez wątpienia jesteś prawdziwym mężczyzną nawet jeśli masz krzywy zgryz, krzywy kręgosłup i krzywego penisa.
Jesteś niegłupim, pracującym uczciwie, młodym facetem. Może troszkę zagubionym i masz jakieś kompleksy. Każdy ma zalety i wady, to nic złego. Trafisz w końcu.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 19:46   #122
Matheyas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Maxim95, zakoduj sobie coś. Każdy może mieć swoje preferencje. Kobieta może chcieć wysokiego, z IQ 160, murzyna, milionera. Jeśli dodaje do tego banialuki typu "prawdziwy facet powinien", "jeśli facet cośtam to nie facet" czy naśmiewa się z gości niewpisujących się w jej ideał to jest nic nie warta. Też możesz takiej nie chcieć.
Denerwujesz się że kobiety mają jakieś oczekiwania wobec "prawdziwych mężczyzn". Jeśli masz kariotyp XY bez wątpienia jesteś prawdziwym mężczyzną nawet jeśli masz krzywy zgryz, krzywy kręgosłup i krzywego penisa.
Jesteś niegłupim, pracującym uczciwie, młodym facetem. Może troszkę zagubionym i masz jakieś kompleksy. Każdy ma zalety i wady, to nic złego. Trafisz w końcu.
Aluzja?

W telewizji tego nie mówią:
https://www.youtube.com/user/CEPERolkV8

"Bo nie o to chodzi by zmieniać świnię przy korycie, tylko koryto im zabrać."
Janusz Korwin Mikke
Matheyas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 19:54   #123
Maxim95
Przyczajenie

hmm kolego tak ? preferencje kulinarne podała jedna z komentujących tu kobiet, twierdząc że weganom i wegetarianom by podziękowała, serio? z powodu diety ? i kobieta które nie potrafi gotować? do tej pory sądziłem że kuchnia jest ich naturalnym środowiskiem, nie sądziłem że istnieją takie które nie potrafią się nią obsłużyć
2 cytat nie chodziło o stan, tylko o to z czego jest wykonany portfel.
3 cytat typowy nie znaczy każdy. każdy nie znaczy typowy. zwykła logika, żadnej filozofii
4 cytat w takim razie jesteś płytką osobą. i życzę ci żeby i ciebie ludzie oceniali najpierw po wyglądzie, a dopiero potem po osobowości.
5 cytat i tutaj nie rozumiem twojego zapału włożonego w napisanie na temat poczucia humoru, czy ja napisałem jakie to ma byc poczucie humoru ? wyszczególniłem coś na ten temat ? więc nie rozumiem, chciałeś zabłysnąć przed paniami ? no, chyba że ty preferowałbyś kobietę, Dziewczynę która w odpowiedzi na twój najmniejszy zart reagowałaby obrażaniem się i kłótnią.
nie, nie lubię kobiet w dresach, masz w związku z tym jakiś problem ?
i tak jeśli miałbym coś na głowie 24/7 to wolałbym żeby ona mi coś jeszcze dorzuciła zamiast tłamsić to w sobie. to takie dziwne?
a i co uważasz za przesadną uczciwość ? bo ja tego pojęcia nie znam, w moim przypadku albo się jest uczciwym albo się nie jest
i o czym ty teraz do mnie piszesz bo nie rozumiem, jeśli jestem w związku długo i znam dobrze partnerkę to nie widzę problemu w zaskakiwaniu jej.... !?
i o czym ty właściwie piszesz, bo przeskakujesz, raz piszesz o mężcznach, raz o kobietach. wpadłeś tu zbulwersowany, bóg wie czym, i zachowujesz się jakbyś gimnazjum dopiero wybiegł, przyszedłeś tu w poszukiwaniu tajemniczej formuły " jakim być żeby mieć powodzenie u kobiet " ? jeśli tak to powiem ci jedno, jeśli kobieta, wymaga od ciebie zmieniania siebie, i nie akceptuje ciebie takim jakim jesteś, to związek taki nie ma sensu, bo z kim ona się ma wiązać, z tobą czy z małpką którą sobie umalowała tak jak jej się podobało ? kobiety są wspaniałe ale nie aż tak, albo akceptuje mnie takim jakim jestem albo wcale, i nie mam zamiaru zmieniać się tylko i wyłącznie dla jej widzimisię, jak nie ta to znajdę taką która pokocha mnie takiego jakim jestem. proste. i powiem ci coś o miłości, bo poruszyła mnie ta twoja historia niskiej blondynki i faceta od niej wyższego. wiesz czym jest miłość ? mieszaniną hormonów, mózg faceta patrząc na kobietę ocenia parametry takie jak, wielkość ust, oczu, nosa, szerokość ramion ,bioder, odstęp między oczami, między brwiami, oczami a ustami i wiele innych. i na podstawie tych parametrów ocenia jakość jej genów, jeśli są dobre w jego uznaniu to dochodzi do zauroczenia. więc twoja gadka że w takim przypadku nie dojdzie do zakochania od pierwszego wejrzenia jest pusta. może być tak że taka dziewczyna zobaczy wysokiego spaślaka i się w nim zakocha, a może być tak że ten 40 cm wyższy facet zakocha się w niej. Miłość nie wybiera. wypowiadasz się na temat czegoś co znasz z podstawówki jak koleżanką pod spódniczki patrzyłeś albo chodziłeś z nimi za rączkę. zakochaj się, poznaj wszystkie smaki miłości te gorzkie wliczając i dopiero wtedy się wypowiadaj. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

hhah ależ ja nie łamię waszych praw do wolności zdania, każdy lubi co innego, i nie denerwowałem się po prostu, na mój tekst odpowiedziano agresywnie więc i ja agresywnie odpowiedziałem ( w stosunku do tego chłopczyka) w rozmowie z paniami żartowałem. a od mojego zgryzu kręgosłupa i penisa można by linie wyznaczać prostsze niż od linijki i hah kompleksów nie mam, no chyba że ich nie zauważam, i już trafiłem.
Maxim95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 19:56   #124
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maxim95 Pokaż wiadomość
hmm kolego tak ? preferencje kulinarne podała jedna z komentujących tu kobiet, twierdząc że weganom i wegetarianom by podziękowała, serio? z powodu diety ? i kobieta które nie potrafi gotować? do tej pory sądziłem że kuchnia jest ich naturalnym środowiskiem, nie sądziłem że istnieją takie które nie potrafią się nią obsłużyć
2 cytat nie chodziło o stan, tylko o to z czego jest wykonany portfel.
Ale z ciebie śmieszek, hohoho. Też preferuję mężczyzn o podobnym guście kulinarnym, a to dlatego że lubię gotować ale najlepiej robię dania mięsne/rybne/z owocami morza. Nie znam się na kuchni wegetariańskiej i niespecjalnie mnie ona interesuje. Jednak głównym problemem byłby odmienny światopogląd, który może powodować konflikty chociażby podczas wychowywania dzieci.
Wypowiedź bananalamy o portfelu był żartobliwy, nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć

A swoją drogą - nie za bardzo się tym wszystkim emocjonujesz? Twoje wypowiedzi są dosyć agresywne.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 20:06   #125
Maxim95
Przyczajenie

oj przestań bo się zawstydzę, i ok preferujesz, ale jeśli by spełniał inne wymagania a byłby wegetarianinem, odrzuciłabyś go ? nie wiem, może nie jestem spostrzegawczy.
i heh nie, 2 razy tylko zareagowałem emocjonalnie bo poczułem się atakowany, przez panów, pozostałe moje odpowiedzi były czysto humorystyczne. i nie miały zabrzmieć agresywnie, przepraszam.
Stary 2015-04-07, 20:08   #126
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
P.S i nie chwalę was, po prostu chciałem użyć tej strony żeby którąś z was wyrwać, i wykorzystać oczywiście, szczerych i miłych facetów nie ma więc sobie nie myślcie :P
No cóż, jestem dla Ciebie chyba trochę za stara, ale facet z tak seksistowskimi poglądami musiałby jak dla mnie mieć bardzo gruby portfel + kilka bonusów . Ale że wątek z założenia jest ciut seksistowski, nie będę się nad tym dłużej rozwodzić .

Co do mnie:

- szanujący innych ludzi
- z dystansem do siebie
- wyrozumiały (nawet bardzo )
- nie nadużywający alkoholu
- i zakochany we mnie

Poza tym "mile widziane", jak by był wyższym ode mnie, spokojnym ścisłowcem i wegetarianinem. I chyba tyle.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 20:12   #127
Ulubiona_rzecz
Zakorzenienie

Cytat:
i kobieta które nie potrafi gotować? do tej pory sądziłem że kuchnia jest ich naturalnym środowiskiem, nie sądziłem że istnieją takie które nie potrafią się nią obsłużyć
Nie potrafię gotować i żyję. Miewam się dobrze Żaden facet nigdy mnie nie skreślił z tego powodu, wszyscy o tym wiedzieli, że nie umiem gotować. I jakoś im to nie przeszkadzało. Jeden nawet dla mnie gotował Naturalne środowisko ? To dlaczego faceci również są kucharzami ? Stereotypy... Kuchenkę umiem obsłużyć.
Jak już wolę upiec ciasto do gotowania nikt mnie nie namówi, bo ja ogólnie mało jem i niewiele lubię. Dlatego mój mąż musi umieć gotować jeżeli nie chce umrzeć z głodu Taka zła ze mnie kobieta

Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie

Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
Ulubiona_rzecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 20:18   #128
Maxim95
Przyczajenie

27 lat to jeszcze młody wiek, partnerka moja ma 24, różnicy wieku wielkiej między wami nie ma 3 lata ledwie. i heh to są seksistowskie poglądy ? musiała byś zobaczyć moją szowinistyczną stronę :P a pracuję w serwisie więc na grubość portfela nie narzekam i hah widzę że przypadkiem dałem temu tematowi nowe życie :P

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Ulubiona_rzecz. Przecież żartowałem z tą kuchnią, aż tak beznadziejny to nie jestem :P
Stary 2015-04-07, 20:27   #129
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ulubiona_rzecz Pokaż wiadomość
Dlatego mój mąż musi umieć gotować jeżeli nie chce umrzeć z głodu
O właśnie! I jeszcze gotujący . Sama, co prawda, też coś tam ogarniam, ale facet w kuchni w moich oczach również zyskuje
I wierny, zapomniałam o takim detalu ...

Cytat:
musiała byś zobaczyć moją szowinistyczną stronę :P a pracuję w serwisie więc na grubość portfela nie narzekam
Jednak nie skorzystam, nie chcę Cię utwierdzać w Twoich przekonaniach .

Cytat:
i hah widzę że przypadkiem dałem temu tematowi nowe życie :P
Ano tak, tego Ci odmówić nie można.
Stary 2015-04-07, 20:34   #130
Maxim95
Przyczajenie

hah wierność to naprawdę tylko detal hahahahah :P taki tam ledwie zauważalny :P i heh nie było by z czego korzystać bo za samo mówienie o czymś takim zostałbym obdarty ze skóry i nabity na pal :p i heh aż taka zła się nie wydajesz :P Pani się taka nie wydaje
Stary 2015-04-07, 20:54   #131
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
oj przestań bo się zawstydzę, i ok preferujesz, ale jeśli by spełniał inne wymagania a byłby wegetarianinem, odrzuciłabyś go ? nie wiem, może nie jestem spostrzegawczy.
i heh nie, 2 razy tylko zareagowałem emocjonalnie bo poczułem się atakowany, przez panów, pozostałe moje odpowiedzi były czysto humorystyczne. i nie miały zabrzmieć agresywnie, przepraszam.
Jeśli byłby radykalny w swoich poglądach i płakałby gdybym jadła przy nim schabowego to nie miałby szans. Są pewne cechy, które skreślają faceta zupełnie i są nimi wszystkie fanatyczne zachowania.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-07, 20:57   #132
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
heh aż taka zła się nie wydajesz :P Pani się taka nie wydaje
A bo wspomniałeś o tym porfelu, to się od razu milsza zrobiłam.

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;50956530]Jeśli byłby radykalny w swoich poglądach i płakałby gdybym jadła przy nim schabowego to nie miałby szans. Są pewne cechy, które skreślają faceta zupełnie i są nimi wszystkie fanatyczne zachowania.[/QUOTE]

A tak, z fanatycznym wegatarianinem to bym sama nie wytrzymała (coś się mnożą te moje wymagania...).
Stary 2015-04-07, 21:02   #133
Maxim95
Przyczajenie

hah no tak o portfelu wspomniałem :P oczywiście :P i Fanatyczny wegetarianin ? tacy istnieją? i ten temat nie miał czasem dotyczyć normalnych facetów ? :P
Stary 2015-04-07, 21:04   #134
cotusie
Raczkowanie

@maxim
Wiele chaosu w tych wypowiedziach, wyczuwam trolla

Btw, dziewczyny piszą "na co zwracają uwagę u mężczyzn". Ja patrzę z innej perspektywy, bo wśród mężczyzn ewentualnie mogę znaleźć kolegów, ale co decyduje, że znajomość z jednym kończy się na "cześć-cześć", a z drugim czasem wypije się piwo?

- inteligencja, bycie ogarniętym (Twój chaos raczej na ogarnięcie za bardzo nie wskazuje, więc raczej moim kolegą nie zostaniesz ),
- szanowanie poglądów innych osób (... ),
I kilka innych, ale te podstawowe, których nie spełniasz, zostały już wymienione. Żegnam i przekaż wyrazy współczucia tej biednej 3 lata starszej męczenniczce, która (jeśli moje przypuszczenia co do Twojego trollowania są prawidłowe) być może istnieje tylko w Twojej wyobraźni
cotusie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 21:06   #135
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
hah no tak o portfelu wspomniałem :P oczywiście :P
No trzeba było tak od razu, nie zostałbyś tu od seksistów zwyzywany... a Ty nam tu o jakichś mięśniach i wrażliwości...

Cytat:
i Fanatyczny wegetarianin ? tacy istnieją? i ten temat nie miał czasem dotyczyć normalnych facetów ? :P
Normalny facet? Tacy istnieją?
Stary 2015-04-07, 21:39   #136
Maxim95
Przyczajenie

hah Cotusie, chaosu tu niema skoro panie dają radę się w tym połapać, znalezienie sensu w prostych wypowiedziach po prostu wykracza poza możliwości twojego umysłu, ale nie martw się tym, nie jesteś sam w tej tępocie, kiedyś takich jak ty było jak grzybów po deszczu, zwykle byli duchownymi i palili czarownicę, lub kilkadziesiąt lat temu palili "podludzi" zwykle żydów i cyganów, ten sam poziom intelektualny co u owcy, wskaż kierunek a pójdzie choćby przez ogień, do wojska idź tam się przydasz, ludzie łatwi to kierowania są tam potrzebni.Co do twojej inteligencji to heh. i tak na marginesie post dotyczył tego na co KOBIETY zwracają uwagę, jeśli szukasz osób które cie wysłuchają z twoimi opiniami to szukaj ich na portalach dla homoseksualistów, nikt cię nie wygania ale robi się niezręcznie. i ta męczennica jakoś nie narzeka ma czego zechce a nawet i więcej, ciekawi mnie czy jak będziesz w moim wieku, czy będziesz w stanie swojemu chłopakowi tyle zaoferować. i hah Anna87 no wiem ale chciałem wyjść na wrażliwego i takie tam, szukam nowej kobiety, wiesz facet jestem, ta już mi się znudziła :P i hah rzadko ale się zdarzają :p cotusie zdaje się być wtajemniczony po "ciemnej stronie mocy" może tam normalnych mają :P
Stary 2015-04-07, 22:30   #137
cleopadra
Wtajemniczenie

Nie lubie zup,jedynie toleruje rosol i barszczyk czerwony.Moj przyszly maz wie o tym i sam zapowiedzial ze po slubie on bedzie gotawal zupy i sam bedzie je jadal.Jezeli bylby weganem to zalezy czy potrafilby patrzec na mnie jak wcinam golonke,czy nie przeszkadzaloby mu ze obok warzyw lezy sobie moja szyneczka.
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 07:54   #138
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
i dlaczego te ostatnie "Z niezbyt elokwentnymi, nieoczytanymi, z ograniczoną wiedzą i bez otwartego umysłu nie mam o czym rozmawiać. Na widok braku szacunku, kultury, chamstwa i agresję reaguję zwrotem w tył." odczułem tak jakby było skierowane w moją stronę ? i odpowiedź na twoje pytanie: Uspokój się, Nic w tym dziwnego. Pozdrawiam
Ja zwracam uwagę na znajomość języka polskiego. Jeśli facet twierdzi, że jest inteligentny, ale jest w stanie napisać "te ostatnie", dużo traci w moich oczach.
Tak samo marudzenie - nie znoszę tego i myślę, że nikt nie znosi, niezależnie od płci. Nie chodzi o to, żeby być zawsze uśmiechniętym i zadowolonym z byle czego, ale o to, żeby nie szukać problemów na siłę.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 09:28   #139
tanapewno
Raczkowanie

inteligencja!,umiejętność dyskusji na każdy temat,fajnie jak się czymś interesuje,podobne poglądy,ateista,dobry człowiek!,szanujący innych ludzi,z poczuciem humoru i potrafiący się powygłupiać,no i żeby był taki swojski,mi pierdzenie w łóżku nie przeszkadza
jeśli chodzi o wygląd,musi być czysty i zadbany,ale najlepiej jak najprościej ubrany,nie pociągają mnie faceci,którzy zwracają zbyt dużą uwagę na swój wygląd i interesują się modą,mają hopla na punkcie marek. Podobają mi się drwale z ostro zarysowaną żuchwą i szerokimi barkami,ale to w sumie pikuś,nie raz śliniłam się do chudego okularnika
tanapewno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-08, 10:24   #140
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Konto usunięte

Treść usunięta
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 12:48   #141
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja zwracam uwagę na znajomość języka polskiego. Jeśli facet twierdzi, że jest inteligentny, ale jest w stanie napisać "te ostatnie", dużo traci w moich oczach.
Ja mam tak samo. Odpycha mnie to tak bardzo ze taki facet od razu przestaje byc dla mnie interesujący. Chodzi mi tu o razace błędy ortograficzne, skladni, mówienie wiejska gwara(moja siostra dostała od takiego kiedyś list miłosny z jakże romantycznym zdaniem "moze byśmy sie tak pozenily i skończyły z ta samotnością ) , rynsztokowe słownictwo, wypowiadanie sie w stylu dresa, ogólnie sposob wypowiadania sie w dużej mierze świadczy według mnie o inteligencji a przynajmniej tak mam zakodowane w głowie. Facet musi byc conajmniej tak samo inteligentny jak ja, inaczej jest aseksualny. Jeśli chodzi o wygląd to duuuza uwagę zwracam na włosy - brzydkie sa dla mnie takie krociutkie - niektórym tylko takie pasują ale większości niestety nie, albo takie posklejane kolce Jeszcze gorsze sa niestety wszelkie zakola i lysiny. Kolejna ważna cecha jest wzrost - jeśli ma mniej niz 180 to raczej nie spodoba mi sie z automatu tylko musi nadrobić charakterem, inteligencja. Moj ma 1,79 Kolor wlosow i oczu dowolny,moze byc nawet rudy jezeli reszta jest ok.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 15:05   #142
Jazgotek
Rozeznanie

(- musi być moim TŻ-tem, bo to ucieleśnienie moich marzeń )

Wygląd:
- Wysoki
- Czarne/brązowe włosy i niebieskie/szare/zielone oczy i jednocześnie jasna, europejska karnacja
- Proporcjonalna sylwetka - nie lubię mięśniaków z kaloryferami, preferuję szczupłych, ale też nie wyglądających jakby uciekli z Oświęcimia

Charakter:
- Dobry człowiek. Ciepłe serce, życzliwość, cierpliwość, po prostu dobroć.
- Pewność siebie, akceptacja tego jakim się jest, bez wmawiania sobie że będzie prawdziwym facetem tylko jeśli coś tam.
- Inteligencja. Nie musi być profesorem fizyki, ale wsiowe głupki odpadają w przedbiegach.
- Dość rozsądny, ale nie zrzędliwy, ze świadomością że trochę spontaniczności to nie jest żadna zbrodnia.
- Typ domownika, błogosławiący własne 4 kąty, ale skory do wyjścia na imprezę od czasu do czasu.
- Bardziej pragmatyk niż romantyk.
- Identyczne przekonanie w najbardziej (jak dla mnie) fundamentalnych sprawach.

Ogólnie jak dla mnie najbardziej żałosny facet to ten, który wmawia innym kim jest "prawdziwy facet", co "prawdziwy facet" powinien robić, jeść, pić, oglądać, czytać i tak dalej. Kojarzy mi się to z totalnym zakompleksieniem i próbą przekonania całego świata, że powinno być tak, jak on sobie wymyślił tylko po to, żeby łatwiej było mu do tego celu dążyć - takie sztuczne stwarzanie sobie motywacji I osobiście naprawdę odpycha mnie od facetów-sportowców i facetów-kulturystów. Ciężko mi się z takimi nawet zakolegować.

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55
Jazgotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 15:24   #143
berries_delight
Raczkowanie

Maxim95,
chciałabym Cię uświadomić, że masz w mojej ocenie bardzo wypaczone poglądy. Uważam, że mniej niż garść kobiet 'poleci' na faceta, który jedyne co posiada to pieniądze. Powinieneś również wiedzieć (tutaj odnoszę się do Twojej odpowiedzi), że nie pozwoliłabym by ktoś, ktokolwiek mnie utrzymywał - cenię sobie wysoce swoją niezależność, ambicję. Tak samo jak nie wyobrażam sobie w swoim związku żadnego innego podziału ról niżeli partnerstwo więc wierz mi, nie będę mówić, ze sprzątam, piorę i gotuję cały dzień, że przez to taka zmęczona jestem. Nigdy nie pozwolę sprowadzić siebie do roli gosposi. Gdzieś po drodze wzniośle pisałeś o tym, że miłość nie wybiera. Otóż uświadomię Ci jedną małą rzecz. Miłość zawsze wybiera. Zauroczyć się możesz w kimś w moment, jednak zauroczenie nie jest tożsame z miłością, która rodzi się dużo później. I kończąc już w swoją wypowiedź - być może faktycznie wierze w stereotypy, ale całe szczęście każde z nas, czy to ja, czy Ty mamy wolność poglądów. Mój np. uwzględnia tylko silnych, inteligentnych, rozsądnych i zaradnych życiowo facetów w relacji partnerskiej. Odwołujesz się do charakteru swojej pracy i tym usprawiedliwiasz braki w tych kwestiach, ale zapominasz już, ze sam wybrałeś tę pracę. Twój model związku może wyglądać inaczej i masz do tego prawo. Skończyły się już czasy, kiedy musieliśmy się z kimś wiązać, teraz możemy. Żeby to zrobić musimy mieć powód. Finalnie każda potwora znajdzie swego amatora. Pozdrawiam.

PS. Naprawdę piszesz bardzo chaotycznie, wtrącasz te wszystkie hihy i ':P' Zastanawia mnie, czy w żywej konwersacji też wiecznie wytykasz język. Agresywnie reagujesz na krytykę, obrażasz przy tym innych. W moim odczuciu nie zasługujesz na więcej uwagi. Raz, że ciężko się czyta twoje wypowiedzi, dwa że trudno je ocenić pozytywnie. Rozsądny człowiek posiada dystans do siebie i cudzych poglądów, nie obraża się jak dzieciak kiedy nie są zbieżne z jego własnymi. To pewien przejaw dojrzałości, wcale nie idącej za rękę z metryką.
berries_delight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 15:43   #144
amelj
Wtajemniczenie

Najważniejsze są odpowiednie zmarszczki wokół oczu kiedy się uśmiecha i znajomość języka polskiego również
Poza tym musi być przystojny według moich osobistych standardów Ale ja mam już męża, który do końca nie odpowiada wcale temu co napisałam wyżej, więc tak....

Zapomniałam o najważniejszym, musi mieć cięty język i mnie zagiąć
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."

Edytowane przez amelj
Czas edycji: 2015-04-08 o 15:50
amelj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 16:09   #145
Konto usunięte

Treść usunięta
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 20:14   #146
Maxim95
Przyczajenie

uuu widzę że zdenerwowałem kilka osób Nazwano mnie seksistą, zwątpiono w moją inteligencję, kulturę, do tego wyszedłem na osobę agresywną, wulgarną i nie szanującą poglądów innych. o mojej gramatyce na poziomie podstawówki już nie wspominając. Seksistą może jestem, może nie, kwestia punktu widzenia, wystarczy odrobina spostrzegawczości żeby w tym co piszę, znaleźć żart. Co do inteligencji, jestem jej pewny, jest ona odrobinkę wyższa niż średnia i nie jest to moje zdanie, tak twierdzi test Wechslera. którego na tym forum pod uwagę raczej brać nikt nie będzie, kobieta wie swoje. Co do kultury, Jestem i byłem osobą kulturalną, Ale jeśli jestem atakowany, to nie mam zamiaru podkulać ogona i pokornie przepraszać za swoje zachowanie, I płeć tutaj nie ma znaczenia, tak samo będę się bronił przed mężczyzną jak i kobietą, to że jesteś kobietą ( nie kieruję tego do żadnej z pań) nie znaczy że możesz mnie mieszać z błotem, mam swoją godność i dumę. co do tego że nie szanuję poglądów innych, To że się z nimi nie zgadzam, nie znaczy że ich nie szanuję, gdybym powiedział " jesteś idiotą dlatego że myślisz tak, bo powinieneś tak" wtedy nie szanowałbym poglądów innych i to dobitnie, jeśli się z nimi nie zgadzam to nie znaczy że ich nie szanuję, pokazuję w ten sposób tylko że jestem odmiennego zdania. jeśli sposób w jaki to robię cię uraził, przykro mi ale musisz to znieść, mam prawo do własnego zdania i do wyrażanie tego w dowolny sposób o ile nie narusza to czyichś praw, i nawet jeśli bym powiedział że twoje czy kogoś poglądy są głupie to było by to tylko i wyłącznie moje zdanie do którego mam konstytucyjne prawo. o czym zresztą było już wspomniane. Następna kwestia, Ja nikogo nie utrzymuję i nie utrzymywałem, to że mojej partnerce daję co tylko zechce, a chce niewiele, nie oznacza że ją utrzymuję, robię to dlatego że lubię ją obdarowywać, ona tak jak i ja pracuje, przez co często mamy trochę wolnych pieniędzy, i jeśli mam ochotę kupić jej raz na jakiś czas jakiś pierścionek czy inną błyskotkę za te 200-300 złoty to to chyba nie jest ogromna suma, i nie upokarzam jej tym, że coś jej kupię, no chyba że w waszym kobiecym mniemaniu coś takiego uważane jest za jakąś zbrodnie to przepraszam. I jeszcze jedno, Droga Berries_Delight, Jeśli wydaje ci się że małżeństwa angażowane się skończyły i te czasy już minęły to, usiądź, poczytaj, i dowiedź się więcej na ten temat, one nadal istnieją i wcale nie są tak rzadkie jak mogło by się wydawać, Nawet w Polsce.

P.S w takim razie jak bez tych wszystkich :P i hihi miałbym wam zasygnalizować że w tym danym fragmencie tekstu żartowałem ? skoro nawet przy ich pomocy odnalezienie humoru w tekście okazuje się dla was niewykonalne? ustalmy jakiś znak, może będę taką żartobliwą kwestię zaznaczał kolorem tak żebyście wiedziały ?
Pozdrawiam.
Stary 2015-04-08, 20:50   #147
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2015-04-08, 21:12   #148
Jazgotek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d 386552d742cc4ca Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Czy ma na imię Daniel?

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55
Jazgotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 21:52   #149
Maxim95
Przyczajenie

W tym momencie, Obydwie kobiety uświadomiły sobie, Jak bardzo nienawidzą mężczyzn, W między czasie zastanawiając się, Jaki rodzaj śmierci byłby najbardziej adekwatny, Do zbrodni popełnionych przez Daniela

Edytowane przez Maxim95
Czas edycji: 2015-04-08 o 21:55
Stary 2015-04-09, 07:44   #150
Konto usunięte

Treść usunięta
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości