![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: na co zwracacie uwagę u mężczyzn?
Maxim95, zakoduj sobie coś. Każdy może mieć swoje preferencje. Kobieta może chcieć wysokiego, z IQ 160, murzyna, milionera. Jeśli dodaje do tego banialuki typu "prawdziwy facet powinien", "jeśli facet cośtam to nie facet" czy naśmiewa się z gości niewpisujących się w jej ideał to jest nic nie warta. Też możesz takiej nie chcieć.
Denerwujesz się że kobiety mają jakieś oczekiwania wobec "prawdziwych mężczyzn". Jeśli masz kariotyp XY bez wątpienia jesteś prawdziwym mężczyzną nawet jeśli masz krzywy zgryz, krzywy kręgosłup i krzywego penisa. Jesteś niegłupim, pracującym uczciwie, młodym facetem. Może troszkę zagubionym i masz jakieś kompleksy. Każdy ma zalety i wady, to nic złego. Trafisz w końcu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Nie żądaj czegoś od kogoś, jeżeli sam nie potrafisz tego dać. W telewizji tego nie mówią: https://www.youtube.com/user/CEPERolkV8 "Bo nie o to chodzi by zmieniać świnię przy korycie, tylko koryto im zabrać." Janusz Korwin Mikke |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
hmm kolego tak ? preferencje kulinarne podała jedna z komentujących tu kobiet, twierdząc że weganom i wegetarianom by podziękowała, serio? z powodu diety ? i kobieta które nie potrafi gotować? do tej pory sądziłem że kuchnia jest ich naturalnym środowiskiem, nie sądziłem że istnieją takie które nie potrafią się nią obsłużyć
2 cytat nie chodziło o stan, tylko o to z czego jest wykonany portfel. 3 cytat typowy nie znaczy każdy. każdy nie znaczy typowy. zwykła logika, żadnej filozofii 4 cytat w takim razie jesteś płytką osobą. i życzę ci żeby i ciebie ludzie oceniali najpierw po wyglądzie, a dopiero potem po osobowości. 5 cytat i tutaj nie rozumiem twojego zapału włożonego w napisanie na temat poczucia humoru, czy ja napisałem jakie to ma byc poczucie humoru ? wyszczególniłem coś na ten temat ? więc nie rozumiem, chciałeś zabłysnąć przed paniami ? no, chyba że ty preferowałbyś kobietę, Dziewczynę która w odpowiedzi na twój najmniejszy zart reagowałaby obrażaniem się i kłótnią. nie, nie lubię kobiet w dresach, masz w związku z tym jakiś problem ? i tak jeśli miałbym coś na głowie 24/7 to wolałbym żeby ona mi coś jeszcze dorzuciła zamiast tłamsić to w sobie. to takie dziwne? a i co uważasz za przesadną uczciwość ? bo ja tego pojęcia nie znam, w moim przypadku albo się jest uczciwym albo się nie jest i o czym ty teraz do mnie piszesz bo nie rozumiem, jeśli jestem w związku długo i znam dobrze partnerkę to nie widzę problemu w zaskakiwaniu jej.... !? i o czym ty właściwie piszesz, bo przeskakujesz, raz piszesz o mężcznach, raz o kobietach. wpadłeś tu zbulwersowany, bóg wie czym, i zachowujesz się jakbyś gimnazjum dopiero wybiegł, przyszedłeś tu w poszukiwaniu tajemniczej formuły " jakim być żeby mieć powodzenie u kobiet " ? jeśli tak to powiem ci jedno, jeśli kobieta, wymaga od ciebie zmieniania siebie, i nie akceptuje ciebie takim jakim jesteś, to związek taki nie ma sensu, bo z kim ona się ma wiązać, z tobą czy z małpką którą sobie umalowała tak jak jej się podobało ? kobiety są wspaniałe ale nie aż tak, albo akceptuje mnie takim jakim jestem albo wcale, i nie mam zamiaru zmieniać się tylko i wyłącznie dla jej widzimisię, jak nie ta to znajdę taką która pokocha mnie takiego jakim jestem. proste. i powiem ci coś o miłości, bo poruszyła mnie ta twoja historia niskiej blondynki i faceta od niej wyższego. wiesz czym jest miłość ? mieszaniną hormonów, mózg faceta patrząc na kobietę ocenia parametry takie jak, wielkość ust, oczu, nosa, szerokość ramion ,bioder, odstęp między oczami, między brwiami, oczami a ustami i wiele innych. i na podstawie tych parametrów ocenia jakość jej genów, jeśli są dobre w jego uznaniu to dochodzi do zauroczenia. więc twoja gadka że w takim przypadku nie dojdzie do zakochania od pierwszego wejrzenia jest pusta. może być tak że taka dziewczyna zobaczy wysokiego spaślaka i się w nim zakocha, a może być tak że ten 40 cm wyższy facet zakocha się w niej. Miłość nie wybiera. wypowiadasz się na temat czegoś co znasz z podstawówki jak koleżanką pod spódniczki patrzyłeś albo chodziłeś z nimi za rączkę. zakochaj się, poznaj wszystkie smaki miłości te gorzkie wliczając i dopiero wtedy się wypowiadaj. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- hhah ależ ja nie łamię waszych praw do wolności zdania, każdy lubi co innego, i nie denerwowałem się po prostu, na mój tekst odpowiedziano agresywnie więc i ja agresywnie odpowiedziałem ( w stosunku do tego chłopczyka) w rozmowie z paniami żartowałem. a od mojego zgryzu kręgosłupa i penisa można by linie wyznaczać prostsze niż od linijki i hah kompleksów nie mam, no chyba że ich nie zauważam, i już trafiłem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wypowiedź bananalamy o portfelu był żartobliwy, nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć ![]() A swoją drogą - nie za bardzo się tym wszystkim emocjonujesz? Twoje wypowiedzi są dosyć agresywne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
oj przestań bo się zawstydzę, i ok preferujesz, ale jeśli by spełniał inne wymagania a byłby wegetarianinem, odrzuciłabyś go ? nie wiem, może nie jestem spostrzegawczy.
i heh nie, 2 razy tylko zareagowałem emocjonalnie bo poczułem się atakowany, przez panów, pozostałe moje odpowiedzi były czysto humorystyczne. i nie miały zabrzmieć agresywnie, przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do mnie: - szanujący innych ludzi - z dystansem do siebie - wyrozumiały (nawet bardzo ![]() - nie nadużywający alkoholu - i zakochany we mnie ![]() Poza tym "mile widziane", jak by był wyższym ode mnie, spokojnym ścisłowcem i wegetarianinem. I chyba tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już wolę upiec ciasto ![]() ![]() ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
27 lat to jeszcze młody wiek, partnerka moja ma 24, różnicy wieku wielkiej między wami nie ma 3 lata ledwie. i heh to są seksistowskie poglądy ? musiała byś zobaczyć moją szowinistyczną stronę :P a pracuję w serwisie więc na grubość portfela nie narzekam
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ulubiona_rzecz. Przecież żartowałem z tą kuchnią, aż tak beznadziejny to nie jestem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I wierny, zapomniałam o takim detalu ![]() Cytat:
![]() Ano tak, tego Ci odmówić nie można. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
hah wierność to naprawdę tylko detal hahahahah :P taki tam ledwie zauważalny :P i heh nie było by z czego korzystać bo za samo mówienie o czymś takim zostałbym obdarty ze skóry i nabity na pal :p i heh aż taka zła się nie wydajesz :P Pani się taka nie wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
A bo wspomniałeś o tym porfelu, to się od razu milsza zrobiłam.
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;50956530]Jeśli byłby radykalny w swoich poglądach i płakałby gdybym jadła przy nim schabowego to nie miałby szans. Są pewne cechy, które skreślają faceta zupełnie i są nimi wszystkie fanatyczne zachowania.[/QUOTE] A tak, z fanatycznym wegatarianinem to bym sama nie wytrzymała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
hah no tak o portfelu wspomniałem :P oczywiście :P i Fanatyczny wegetarianin ? tacy istnieją? i ten temat nie miał czasem dotyczyć normalnych facetów ? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
@maxim
Wiele chaosu w tych wypowiedziach, wyczuwam trolla ![]() Btw, dziewczyny piszą "na co zwracają uwagę u mężczyzn". Ja patrzę z innej perspektywy, bo wśród mężczyzn ewentualnie mogę znaleźć kolegów, ale co decyduje, że znajomość z jednym kończy się na "cześć-cześć", a z drugim czasem wypije się piwo? - inteligencja, bycie ogarniętym (Twój chaos raczej na ogarnięcie za bardzo nie wskazuje, więc raczej moim kolegą nie zostaniesz ![]() - szanowanie poglądów innych osób (... ![]() I kilka innych, ale te podstawowe, których nie spełniasz, zostały już wymienione. Żegnam i przekaż wyrazy współczucia tej biednej 3 lata starszej męczenniczce, która (jeśli moje przypuszczenia co do Twojego trollowania są prawidłowe) być może istnieje tylko w Twojej wyobraźni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
No trzeba było tak od razu, nie zostałbyś tu od seksistów zwyzywany... a Ty nam tu o jakichś mięśniach i wrażliwości...
Normalny facet? Tacy istnieją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
hah Cotusie, chaosu tu niema skoro panie dają radę się w tym połapać, znalezienie sensu w prostych wypowiedziach po prostu wykracza poza możliwości twojego umysłu, ale nie martw się tym, nie jesteś sam w tej tępocie, kiedyś takich jak ty było jak grzybów po deszczu, zwykle byli duchownymi i palili czarownicę, lub kilkadziesiąt lat temu palili "podludzi" zwykle żydów i cyganów, ten sam poziom intelektualny co u owcy, wskaż kierunek a pójdzie choćby przez ogień, do wojska idź tam się przydasz, ludzie łatwi to kierowania są tam potrzebni.Co do twojej inteligencji to heh. i tak na marginesie post dotyczył tego na co KOBIETY zwracają uwagę, jeśli szukasz osób które cie wysłuchają z twoimi opiniami to szukaj ich na portalach dla homoseksualistów, nikt cię nie wygania ale robi się niezręcznie. i ta męczennica jakoś nie narzeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Nie lubie zup,jedynie toleruje rosol i barszczyk czerwony.Moj przyszly maz wie o tym i sam zapowiedzial ze po slubie on bedzie gotawal zupy i sam bedzie je jadal.Jezeli bylby weganem to zalezy czy potrafilby patrzec na mnie jak wcinam golonke,czy nie przeszkadzaloby mu ze obok warzyw lezy sobie moja szyneczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo marudzenie - nie znoszę tego i myślę, że nikt nie znosi, niezależnie od płci. Nie chodzi o to, żeby być zawsze uśmiechniętym i zadowolonym z byle czego, ale o to, żeby nie szukać problemów na siłę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
inteligencja!,umiejętność dyskusji na każdy temat,fajnie jak się czymś interesuje,podobne poglądy,ateista,dobry człowiek!,szanujący innych ludzi,z poczuciem humoru i potrafiący się powygłupiać,no i żeby był taki swojski,mi pierdzenie w łóżku nie przeszkadza
![]() jeśli chodzi o wygląd,musi być czysty i zadbany,ale najlepiej jak najprościej ubrany,nie pociągają mnie faceci,którzy zwracają zbyt dużą uwagę na swój wygląd i interesują się modą,mają hopla na punkcie marek. Podobają mi się drwale z ostro zarysowaną żuchwą i szerokimi barkami,ale to w sumie pikuś,nie raz śliniłam się do chudego okularnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
(- musi być moim TŻ-tem, bo to ucieleśnienie moich marzeń
![]() Wygląd: - Wysoki - Czarne/brązowe włosy i niebieskie/szare/zielone oczy i jednocześnie jasna, europejska karnacja - Proporcjonalna sylwetka - nie lubię mięśniaków z kaloryferami, preferuję szczupłych, ale też nie wyglądających jakby uciekli z Oświęcimia Charakter: - Dobry człowiek. Ciepłe serce, życzliwość, cierpliwość, po prostu dobroć. - Pewność siebie, akceptacja tego jakim się jest, bez wmawiania sobie że będzie prawdziwym facetem tylko jeśli coś tam. - Inteligencja. Nie musi być profesorem fizyki, ale wsiowe głupki odpadają w przedbiegach. - Dość rozsądny, ale nie zrzędliwy, ze świadomością że trochę spontaniczności to nie jest żadna zbrodnia. - Typ domownika, błogosławiący własne 4 kąty, ale skory do wyjścia na imprezę od czasu do czasu. - Bardziej pragmatyk niż romantyk. - Identyczne przekonanie w najbardziej (jak dla mnie) fundamentalnych sprawach. Ogólnie jak dla mnie najbardziej żałosny facet to ten, który wmawia innym kim jest "prawdziwy facet", co "prawdziwy facet" powinien robić, jeść, pić, oglądać, czytać i tak dalej. Kojarzy mi się to z totalnym zakompleksieniem i próbą przekonania całego świata, że powinno być tak, jak on sobie wymyślił tylko po to, żeby łatwiej było mu do tego celu dążyć - takie sztuczne stwarzanie sobie motywacji ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Maxim95,
chciałabym Cię uświadomić, że masz w mojej ocenie bardzo wypaczone poglądy. Uważam, że mniej niż garść kobiet 'poleci' na faceta, który jedyne co posiada to pieniądze. Powinieneś również wiedzieć (tutaj odnoszę się do Twojej odpowiedzi), że nie pozwoliłabym by ktoś, ktokolwiek mnie utrzymywał - cenię sobie wysoce swoją niezależność, ambicję. Tak samo jak nie wyobrażam sobie w swoim związku żadnego innego podziału ról niżeli partnerstwo więc wierz mi, nie będę mówić, ze sprzątam, piorę i gotuję cały dzień, że przez to taka zmęczona jestem. Nigdy nie pozwolę sprowadzić siebie do roli gosposi. Gdzieś po drodze wzniośle pisałeś o tym, że miłość nie wybiera. Otóż uświadomię Ci jedną małą rzecz. Miłość zawsze wybiera. Zauroczyć się możesz w kimś w moment, jednak zauroczenie nie jest tożsame z miłością, która rodzi się dużo później. I kończąc już w swoją wypowiedź - być może faktycznie wierze w stereotypy, ale całe szczęście każde z nas, czy to ja, czy Ty mamy wolność poglądów. Mój np. uwzględnia tylko silnych, inteligentnych, rozsądnych i zaradnych życiowo facetów w relacji partnerskiej. Odwołujesz się do charakteru swojej pracy i tym usprawiedliwiasz braki w tych kwestiach, ale zapominasz już, ze sam wybrałeś tę pracę. Twój model związku może wyglądać inaczej i masz do tego prawo. Skończyły się już czasy, kiedy musieliśmy się z kimś wiązać, teraz możemy. Żeby to zrobić musimy mieć powód. Finalnie każda potwora znajdzie swego amatora. Pozdrawiam. ![]() PS. Naprawdę piszesz bardzo chaotycznie, wtrącasz te wszystkie hihy i ':P' Zastanawia mnie, czy w żywej konwersacji też wiecznie wytykasz język. Agresywnie reagujesz na krytykę, obrażasz przy tym innych. W moim odczuciu nie zasługujesz na więcej uwagi. Raz, że ciężko się czyta twoje wypowiedzi, dwa że trudno je ocenić pozytywnie. Rozsądny człowiek posiada dystans do siebie i cudzych poglądów, nie obraża się jak dzieciak kiedy nie są zbieżne z jego własnymi. To pewien przejaw dojrzałości, wcale nie idącej za rękę z metryką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Najważniejsze są odpowiednie zmarszczki wokół oczu kiedy się uśmiecha i znajomość języka polskiego również
![]() Poza tym musi być przystojny według moich osobistych standardów ![]() ![]() Zapomniałam o najważniejszym, musi mieć cięty język i mnie zagiąć ![]()
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." Edytowane przez amelj Czas edycji: 2015-04-08 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
uuu widzę że zdenerwowałem kilka osób
![]() P.S w takim razie jak bez tych wszystkich :P i hihi miałbym wam zasygnalizować że w tym danym fragmencie tekstu żartowałem ? skoro nawet przy ich pomocy odnalezienie humoru w tekście okazuje się dla was niewykonalne? ustalmy jakiś znak, może będę taką żartobliwą kwestię zaznaczał kolorem tak żebyście wiedziały ? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Czy ma na imię Daniel? ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
W tym momencie, Obydwie kobiety uświadomiły sobie, Jak bardzo nienawidzą mężczyzn, W między czasie zastanawiając się, Jaki rodzaj śmierci byłby najbardziej adekwatny, Do zbrodni popełnionych przez Daniela
Edytowane przez Maxim95 Czas edycji: 2015-04-08 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.