![]() |
#121 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Malla -
Masz racje, nie może być na razie tak poważnie ![]() Ale właśnie zobaczymy, bo dzisiaj (!) nagle znajdzie dla mnie czas wieczorem, zeby pogadać ![]() ![]() Edit. Poza tym nie wiem dlaczego nawet mi napisał, że zaczął się z kimś spotykać ; x Bo chciałam z nim zerwać już kontakt ostatecznie, w sumie nie pisaliśmy ani nie spotykaliśmy się, tylko właśnie chciliśmy się umówić na następny tydzień, a on mi po prostu wyjeżdża z taką informacją... Edytowane przez Levine Czas edycji: 2012-11-16 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze, że coraz więcej długodystansowych związków się sypie ![]() Jesień chyba temu sprzyja... Większość z nas boi się Świąt, Sylwka ... Trzeba będzie to jakoś przetrwać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Ja tak czy siak się nie mogę doczekać. A w Sylwka może załapię dodatkową robotę czy coś, chociażby jakiejś kelnerki czy cokolwiek takiego.
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
No, nadal mam zresztą pierścionek zaręczynowy, bo eks go nie chciał. Na razie leży sobie w pudełku. W ogóle nasza relacja była naprawdę bliska i planowaliśmy całą przyszłość wspólnie - ja wiem, że dobrze sobie radzę z rozstaniem, ale ja generalnie mam charakter Wikinga, co nie oznacza, że nie czuję się de facto zdradzona i zraniona przez jego podejście. I przez to, że nasza znajomość okazała się byc czymś innym, niż myślałam.
Teraz mam dużo problemów z akceptacją własnej cielesności, chociaż wcześniej nie miałam. Boje się, jak mój adorator mnie odbierze, zwłaszcza np. w kostiumie czy cokolwiek takiego. Głupie to i niskie, i takie do mnie niepodobne.
#127 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednego dnia jest ok, drugiego zaczynam myśleć,że to koniec, następnego znowu ok...i tak w kółko. Dzisiaj dzień wywożenia części moich rzeczy. Boję się, że sie rozryczę. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
A tak w ogóle zamiast zabierać się za swoją du*ę, to wtryniam belgijskiego gofra w czekoladzie :/
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2012-11-16 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
PO CO ONI NI Z GRUCHY NI Z PIETRUCHY się odzywają ??
Jak eks mnie tym drażni., zawsze raz w tygodniu sie odezwie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Chyba tydzień temu, pisalam tu na forum, że uświadomiłam sobie w koncu po PÓŁ ROKU PO ROZSTANIU, jak on mnie teraz traktuje, mialam wieeeelkie plany - że za nic w świecie nie odpisze temu dupkowi, nie spotkam się, a teraz tak mnie świerzbi ręka, żeby napisać, że chyba sama sobie ją zaraz utnę ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klaudiad18 ,posłuchaj Malli ,bo ona dobrze prawi.Co z oczu ,to z serca.Szkoda życia,a uwierz,ludzie się cackają latami w rozstaniach,bo właśnie nie ucinają kontaktu zaraz po.Rozumiem,jak po wielu latach razem ktoś umiera itp,wtedy ok,ale sama piszesz,że Twój eks to dupek.Głowa do góry,i bierz byka za rogi ![]() Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-11-16 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Mojemu też nie :P Wczoraj napisałam do niego a on nie odpisał więc ja już mam na to wyrąbane
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() dobra, pozostaje wybrany krój sukni ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O tak, ja ma w planach to samo...tylko czy wyjdzie ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tlumaczyl mi tak przez telefon: Mieszkasz tutaj od pol roku nie dalas ani grosza itd itp. Prze 3 miesiace im dziecka pilnowalam jako nianka bo sami tego chcieli, jak wspomnialam wczesniej, nie placili mi tyle ile mialam miec ale spoko ![]() czy to jest normalne, ze pracujac ciagle myslalam o moim?
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-16 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ależ jestem zła na to wszystko... na to że nie dostrzegałam tego co miałam, że byłam taką piep**** księżniczką, która wiecznie była niezadowolona, że traktowałam go jak popychadło. Bezwiednie o nim myślę i dogrzebałam się do sytuacji, w której pierwszy raz spojrzał na mnie inaczej. Pamiętam jaki był wtedy zdenerwowany i nieswój. Tak, to musiał być początek końca.
Nie chodzi już nawet o niego tylko o mnie i moje beznadziejne podejście. Zła! |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Już jestem pijana i ide dalej pić, nie pytajcie nawet...
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
przylaczam sie
ten weekend, to moj 7 samotny weekend
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-16 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Właśnie od jakiejś godziny jestem znowu sama. 27 lat prawie na karku i kolejny raz trzeba zacząć żyć samemu.
#144 |
Raczkowanie
|
A właśnie dziewczyny, ktoś tu powyżej poruszył temat samotnego sylwestra, jak to jest, macie jakieś plany? Ja się boję, że będę siedzieć sama w domu. Niby się zgadałam z koleżankami, ale wiecie jakie są koleżanki i jak to z nimi jest...
Coś źle przeczuwam, że to się skończy samotnym wieczorem... Zastanawiam się nad Taize, nad wyjazdem do Rzymu (taka katolicka wspólnota młodzierzy). Kto nie wie o co chodzi może wygooglować ![]() Aj, masakra. Chłopak to jednak było coś, zawsze miało się z kim pójść, a prawda jest taka, że na znajomych nie można tak liczyć jak na chłopaka i człowiek zostaje tak naprawdę sam. No nie mam racji? :P Jeszcze mój ojciec się ciągle wypytuje co w Sylwestra będę robić, jakby to miało być nie wiem jak ważne wydarzenie :P Edytowane przez Agawa24 Czas edycji: 2012-11-16 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli Cię to pocieszy - nie jesteś sama, jest nas tu więcej w takiej sytuacji ![]() ![]() Co do Sylwestra - odliczałam dzisiaj tygodnie do niego i wyszło mi ich całkiem sporo. Pomyślałam: "jest nadzieja, że do tego czasu kogoś znajdę" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tam u Was sie stało,że się rozstaliście? Które z Was podjęło taką oto decyzję? ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Też raczej stawiam na samotnego sylwka, zatyczki w uszy i lulu pewnie. Po co się dołować,że samemu się jest, a były pewnie pełna parą baluje u znajomych ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Dołączam się
![]() No ale cóż.. Coś się kończy, a coś się zaczyna.. Mam nową pracę, z której jestem bardzo zadowolona, jeszcze tylko swoje mieszkanko i będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już po zabraniu większości rzeczy z mieszkania. Były oczywiście pomagał, nie ma to tamto. Tata nawet nie wie, że wracam- że się rozstałam pewnie nawet nie wie ![]() Jak się rozpakowywałam to łzy mi napłynęły do oczu, ale próbuję być twarda i nie ryczeć przy mamie...Czuję pustkę i poczucie,że straciłam część czegoś bardzo ważnego, co już nie wróci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, że masz to już w jakimś stopniu za sobą. a jestem jeszcze przed...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.