![]() |
#121 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. II
Oczywiście, ale śmiesznie zabrzmiało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko można wytłumaczyć, wyjaśnić,załagodzic.
Szanujmy się jednak jako kobiety.Krusiak, nawet jeśli uwazasz, że masz rację oszczędz tych epitetów bo obrazasz nie tylko kogos ale i siebie. Koleżanka Ewicek ma rację. I ja widzialam już tutaj jak coś co się długo buja, zmienia właścicielki i oto w którymś watku wystawione jako: prawie nowe, lekko testowane, podana dość duża cena z z perfumerii. Z całym szacunkiem ale cos co ma np.1,5 roku, co najmniej trzy właścicielki go "delikatnie testowały" nie może być warte tyle co nowy produkt ze sklepu. Wystarczyło nieraz pare wątków postudiowac i prawda wychodzi na jaw.
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2012-12-12 o 21:30 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
Ale czy rozumiesz ze te pryzmy nie sa pryzmami ewicka? Te otrzymalam od siostry 2 tyg temu przywiozla je z anglii bo jej nie pasowaly Boze co za chora sytuacja Czy ktorakolwiek z Was choc przez chwile pomyslala co jesli jest tak jak mowie? Nigdy nie mieliscie 2 takich samych kosmetykow? Skoro oddala mi swoje mialam je wyrzucic skoro mi nie pasowaly? Ja mam np krem ktory dostalam z wymianki bylo go 70% a byl tak super (przez 2tyg pozniej mnie zapchal)ze kupilam jeszcze jeden(okazyjnie) no i zostalam z tym calym no i co jak go wystawie na targowisku to znaczy ze oszukuje bo moge miec tylko jeden Fajnie ze wyrok został wydany Ewickowi gratuluje monopolu na pryzmy Co do ceny pryzm zapytalam ile za nie dala powiedziala ze 200zl napisalam 199 bo po tyle staly w douglasie tyle calej filozofii Poza tym Seraffina podam Cie jako przykład Jesli napisze na czarnej liscie ze masz podroby w watku to wszyscy uwerza mi na slowo? Takie rzeczy trzeba udowodnic a ewicek zeby napisac do mnie czasu nie miala ale zeby tutaj sie wpisac to i owszem Dlaczego takie oczernianie kogos jest bezkarne? Niech Ewicek udowodni ze to jej pryzmy bo rzucac oskarzenia pokazala ze potrafi Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-12-12 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Ze wzgledu na szacunek do innych wizazanek i moderatorow zakanczam dyskusje na ten temat,nie bede juz niczego komentowac, wyjasniac,dodawac,udawadn iac,bo to zbedne i tak mozna w nieskonczonosc ciagnac.
Moim celem bylo tylko zwrocenie uwagi na takie przypadki zawyzania pojemnosci. Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-12-12 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Ale dlaczego moim kosztem?
Co ja Ci zrobilam? Powiedzialas A to powiedz B Co teraz sie wycofujesz? Oskarzylas mnie o kradziez bo to jak bym chciala takie cos zrobic to wg mnie jest kradziez (lub wyłudzenie) a teraz sie wycofujesz?? Udowodnij ze te pryzmy sa twoje skoro bylas taka pewna swojego rano Sorry ale wg mnie cos Ci sie uroiło i teraz chcesz wyjsc po cichu tylnymi drzwiami Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-12-12 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
nevereningstory
![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Ja po prostu chce oczyscic swoje dobre imie
2 wizazanki wycofaly sie z wymian ze mna w dniu dzisiejszym przez twoje urojenia Myslisz ze mozna kogos tak bezkarnie oczerniac i pozniej wszystko jest jak by nigdy nic? Czy ty sie zastanowilas co zrobilas? czy od tak wracasz do swoich przyjemnych zajec bo przezciez nic sie nie stalo jeszcze raz mowie udowodnij to ze te pryzmy sa twoje ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- No i sobie poszlas Ewicku Szkoda ze nie zrobilas tego przed wpisaniem tu tych bzdur rano Trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow a nie uciekac jak szczurek Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-12-12 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Gdybyś poczekała, a nie w kilkanaście minut od PW do mnie rozpoczęła ciąg dalszy przepychanki, dostałabyś możliwość zamieszczenia kilku zdań tytułem wyjaśnienia w ramach edycji jednego z wcześniejszych Twoich postów. Przy czym takie wyjaśnienie mogłaś zawrzeć od razu, po pierwszym poście ewicka w przedmiotowej sprawie, zamiast prezentować taką kulturę wypowiedzi, jak w poście, za który przyznałam Ci punkt karny.
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Krusiak nie trzymam żadnej strony ponieważ jestem obserwatorem zaledwie paru postow między Wami. Nie mi dociekać jak sie sprawy mają. Zmartwił mnie poziom tej dyskusji tylko.
Pozdrawiam Drogie Wizazanki
#132 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;38111201]Tu jak zwykle poziom kultury rodem spod budki z piwem. Czuć ten świąteczny nastrój
![]() Merry Christmas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;38111201]Tu jak zwykle poziom kultury rodem spod budki z piwem. Czuć ten świąteczny nastrój
![]() Chyba musze mniej na facebooka zagladac, bo chcialam kliknac "Lubię to", a tu przycisku brak ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
czy w kazdej kategorii (kosmetyki/ciuchy/ksiazki) mozna miec 2 watki (wymienie/szukam)?
#137 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Kochane, mam pytanie. Czy któraś z Was składała reklamację na poczcie z racji uszkodzenia przesyłki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje Misianko
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Madziu i jak wyglądało to w Twojej sprawie? Dużo biurokracji?
![]() Chodzi o to, że dostałam kompletnie roztrzaskane perfumy, które były w kartoniku i folii. Aktywnie działamy z Wizażanką, od której dostałam paczkę i na pewno się dogadamy, z tym, że chciałam po prostu wiedzieć, czy warto się ubiegać o to, czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ja przeżyłam 3 reklamacje, ale z powodu zaginięcia (1 moja, a dwie do mnie), zwrot kasy dostałam, ale do standardowej wysokości (120 pln), teraz złozyłam jeszcze jedną ![]() dlatego jak coś droższe, warto ubezpiecczać (tym bardziej, że wtedy jakos nie giną i nader szybko są przepychane, ciekawe czemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#143 |
Szef ds. Wymianek
|
Jeżeli chodzi o perfumy, to jeśli nie były wysyłane przesyłką na specjalnych warunkach, nie ma raczej co liczyć na odszkodowanie...
![]() |
#144 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() a swoją rogą, to też dostałam prawieopieprz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
Dziewczyny, napewno jest rok? bo ja w wakacje sprzedalam dziewczynie bluzke, pomylilam adres. paczka do niej nie doszla(tak mowi) ale na stronie poczty jest napisane ze paczka na poczte doszla. Dziewczyna sie przejela troche.poszlam na poczte Pani mnie zlala ze niby ona nie wiem co sie z paczka dzieje. a ja glupia zamiast sie wyklocic to poszlam, no i pozniej tak sie zbieralam. tyle czasu juz minelo.myslicie ze da sie cos zrobic? czy oni na poczcie sprawdza czy ktos ja odebral? przepraszam za off
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-12-14 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
edit:dodoam ze pomylilam tylko nazwe ulicy ![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2012-12-14 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Czyli nie ma sensu reklamować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.