Wątek dla tych, którzy źle wybrali studia - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 17:24   #121
viva91
na przekór do celu

Dot.: Wątek dla tych, którzy źle wybrali studia

Cytat:
Napisane przez Double Time Pokaż wiadomość
Akurat rynek jest w dużym stopniu przewidywalny, jasne zdarzają się nieprzewidziane sytuacje jak np. powódź w Tajlandii przez, którą ceny dysków twardych wzrosły dwukrotnie co bardzo odbiło się na rynku - ale to są tzw. sytuacje kryzysowe, które w pewnym stopniu też trzeba założyć.
Przecinek przed "który" stawia się, ale gdy przed występują niektóre wyrazy, w tym "przez", to przecinek powinien się znaleźć przed tym "przez"

I dzięki tym wszystkim obserwacjom stanu budowy, inwestycji, funduszy unijnych jesteś w stanie powiedzieć, że większość informatyków bierze się z "lubię gry i komputery", że większość unika programowania? Bo podobno z obserwacji rynku wiesz, jacy są informatycy...
Stary 2013-01-24, 17:35   #122
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 17:36   #123
Double Time
BAN stały

Cytat:
Przecinek przed "który" stawia się, ale gdy przed występują niektóre wyrazy, w tym "przez", to przecinek powinien się znaleźć przed tym "przez"
Dzięki, ale jestem raczej careless w tym wypadku.

Cytat:
większość informatyków bierze się z "lubię gry i komputery", że większość unika programowania? Bo podobno z obserwacji rynku wiesz, jacy są informatycy...
To akurat inna bajka - unikanie programowania nie jest żadną tajemnica bo trąbi się o tym na prawo i lewo, wystarczy przejrzeć stosowne strony ( i nie mówię tutaj o Onecie ).
Z resztą twierdzenie o beznadziejności większości absolwentów infy bierze się od ludzi z branży, więc nie jest to informacja, na którą można machnąć ręką, znam tez z resztą kilka osób z infy i każdy potwierdza ( niezbyt mocne podparcie opinii bo to mała próba - ale zawsze ).

Z resztą powiem niegrzecznie, że gdybyś była facetem to miałabyś większe rozeznanie w tym temacie, na byle forum komputerowym odwiecznym problemem populacji jest "co robić byleby nie programować".

Cytat:
Dłużej trwa zdobywanie uprawnień projektowych - dwa lata w projektach + rok na budowie. Na wydłużenie może też mieć wpływ zakwestionowanie przez Izbę np. zbytniej powtarzalności wykonywanych czynności i zaliczenie przez to np. tylko połowy praktyki.
A fakt mój błąd. ^

Cytat:
Ty patrzysz widzę jedynie pod kątem spektakularnych projektów typu autostrady.
Niet, patrze także ogólnie ( fundusze UE np. ) i lokalnie ( część rodziny jest z branży ) - i gołym okiem widać co się dzieje.

Cytat:
łapówkarstwo.
Po prostu obsesja na punkcie korupcji - typowy polski problem.

Cytat:
Wiadomo, że nie wszystkie firmy utrzymają się na rynku, to jest naturalna kolej rzeczy - jednak równocześnie niskie są szanse na to, żeby wszystkie padły
Jak na razie to padają lawinowo a potrzeby na budowę ( i środki ) się kończą - faktów się nie oszuka.

Cytat:
Nie mniej jednak firmy potrafią podkradać sobie i ludzi ich nieposiadających - jednak zdecydowanie nie studentów bez doświadczenia
Nie twierdziłem, że nikt nie znajdzie, ale to jest tak samo jak z prawem - rynek przeładowany coraz bardziej, roboty coraz mniej, Ci bez doświadczenia od razu mają wypad.
Ci, którzy coś działają - może się udać, ale czarno to widzę IMO.

W każdym bądź razie budowlanki czy prawa raczej nie należy nikomu obecnie polecać.
Za głęboki kryzys.

Edytowane przez Double Time
Czas edycji: 2013-01-24 o 17:41
Double Time jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 18:02   #124
pepita
Rozeznanie

...

pokochaj uszate serduszko

Wybieram Physiogel Codzienne Nawilżanie Krem!

Edytowane przez pepita
Czas edycji: 2013-01-25 o 13:37 Powód: nie będę przeszkadzać swoimi problemami w sporze ; )
pepita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 18:07   #125
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2013-01-24 o 18:10
Stary 2013-01-24, 18:46   #126
Double Time
BAN stały

Cytat:
Kierunku samego w sobie nie ma co polecać niezależnie od tego, czym by on nie był. Bo ciężko o coś, po czym praca będzie na bank Nie wspominając o tym, że niekoniecznie osoba, której się go poleca, się do tego nadaje. Jednak to już inna sprawa.
W medycynie będzie, chyba, że ktoś jest ciapą.

Cytat:
viva91 akurat myślę, że ma pojęcie o środowisku informatycznym
Konkretne pojęcie to ma akurat HR, gdzie spojrzenie jest szersze - my tutaj tylko trochę teoretyzujemy ( chociaż w oparciu o znajome przypadki ), chociaż niezupełnie - wystarczy trochę poobserwować.

Cytat:
Poza tym wybacz, ale trochę nieprzyjemne wydają się czasem Twoje wiadomości. Żebyś się nie zdziwił, jak się okaże, że zamiast Ciebie zatrudniony zostanie student z gorszą średnią, który nie stwarza ryzyka rozwalenia zespołu przekonaniem o własnej wyższości
Hmm a co ma średnia do tego?
Patrzenie na średnią to trochę marginalne przypadki ( zdarza się raczej tylko w wypadku dużych kancelarii - prawo ), chyba, że mówimy o egzamie lekarskim pod koniec praktyk - tam ważny jest wynik.

EDIT:

Cytat:
Moje dotychczasowe plany legły w gruzach, zostałam z podstawową maturą, (na szczęście zdaną nieco lepiej niż 30%)
Przecież możesz złożyć podanie o poprawę matury ( w tym nowe przedmioty ) do 7 lutego.
Geografia + Angielski na rozszerzeniu to chyba najpopularniejsze combo ( prawie wszędzie się liczy i to chyba najprostsze matury ).

Czas edycji: 2013-01-24 o 18:58
Stary 2013-01-25, 11:19   #127
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Dzięki, ale jestem raczej careless w tym wypadku.
Widać, szczególnie przez te angielskie wtręty.
Cytat:
Z resztą powiem niegrzecznie, że gdybyś była facetem to miałabyś większe rozeznanie w tym temacie, na byle forum komputerowym odwiecznym problemem populacji jest "co robić byleby nie programować".
No tak, miałabym to zaprogramowane w genach A co do rozeznania to byś się zdziwił, dlatego podjęłam ten temat.

I ty naprawdę jesteś taki wszystkiego pewny? Czytając twoje posty czuję się jak u wróżbity, który siedzi nad szklaną kulą i mówi, nie robiąc przerwy na oddech. Tak fajnie się pisze na kobiecym forum?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 12:36   #128
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Widać, szczególnie przez te angielskie wtręty.
Bo to faajne jest i takie mądre

Cytat:
No tak, miałabym to zaprogramowane w genach A co do rozeznania to byś się zdziwił, dlatego podjęłam ten temat.

I ty naprawdę jesteś taki wszystkiego pewny? Czytając twoje posty czuję się jak u wróżbity, który siedzi nad szklaną kulą i mówi, nie robiąc przerwy na oddech. Tak fajnie się pisze na kobiecym forum?

Tż jest informatykiem, czytam te bzdury i nie wierzę, dlatego powstrzymuję się od komentowania
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-25, 13:07   #129
Double Time
BAN stały

Cytat:
Pewny niczego nie jestem, pewna jest tylko śmierć.
Natomiast opierając się na analizie i doświadczeniach w dużym stopniu jestem przekonany o słuszności swojej racji, jak na razie nie pojawia się zbyt dużo przykładów, które przeczą tej tezie.

Z resztą twierdzenie o "pasjonatach", na ogromne masówce jaką jest informatyka ma b. niskie prawdopodobieństwo.

Cytat:
Tż jest informatykiem, czytam te bzdury i nie wierzę, dlatego powstrzymuję się od komentowania
A ja mógłbym Ci powiedzieć kim jest mój ojciec, ale po co?
Informacje z drugiej ręki to zawsze ograniczone zaufanie.

Ja swoje zdanie na ten temat mam, oparte na uzyskanych informacjach i doświadczeniach - wyjątki potwierdzają regułę.
Chociaż nadal jest to pewność 90 a nie 100%, no ale takiej nigdy nie ma.

Cytat:
Bo to faajne jest i takie mądre
Dla mnie po prostu wygodne, z resztą często na fachowych forach jest niepisana zasada używania tego ( dlatego nikt nie piszę/mówi płyta główna, tylko po prostu "mobo" ), a że przyzwyczaiłem się bardziej to inna sprawa.

Czas edycji: 2013-01-25 o 13:09
Stary 2013-01-25, 13:40   #130
Konto usunięte

Cytat:

A ja mógłbym Ci powiedzieć kim jest mój ojciec, ale po co?
Informacje z drugiej ręki to zawsze ograniczone zaufanie.

Ja swoje zdanie na ten temat mam, oparte na uzyskanych informacjach i doświadczeniach - wyjątki potwierdzają regułę.
Chociaż nadal jest to pewność 90 a nie 100%, no ale takiej nigdy nie ma.
Powiem tyle, piszesz aby pisać a sensu i przesłania w tym nie ma żadnego, jeden zlep słów bez znaczenia.
Informacje? Doświadczenia? Oparte na tych "mądrych" forach? Jakie to informacje i doświadczenia? Bo tylko wymieniasz internet i fora jako źródła.

Cytat:
Dla mnie po prostu wygodne, z resztą często na fachowych forach jest niepisana zasada używania tego ( dlatego nikt nie piszę/mówi płyta główna, tylko po prostu "mobo" ), a że przyzwyczaiłem się bardziej to inna sprawa.
Och tak? I takich przyziemnych słów tam się używa po angielsku? Na fachowym forum? A może jest zasada pisania w ogóle w innym języku? Bo po co pisać po polsku na polskim forum
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 15:11   #131
201706121151
Konto usunięte

Ekhm... Witam... Chciałam wypowiedzieć się w temacie, wchodzę i widzę, że to chyba jednak nie dla mnie, bo zgubiliście gdzieś główny wątek... Który brzmiał tak:
"Widzę, że powstaje tu wiele tematów osób, które żałują swojego wyboru kierunku studiów. Może by tak to wszystko scalić i stworzyć jeden duży wątek, gdzie można byłoby powymieniać się swoimi rozterkami, powspierać się etc.?"
Trochę długi ten offtop .

Wracając do głównego tematu - studiuję anglistykę. Zawsze lubiłam angielski, ale nie poszłabym ponownie na te studia. Może to z powodu mojego wydziału, który wykańcza psychicznie, a może to po prostu fakt, że nie byłam przygotowana na taki nawał informacji związanych z tym językiem... Informacje, które są beznadziejne, nudne, kompletnie nieprzydatne i mnie nie interesują. Te studia utwierdziły mnie w przekonaniu, że filologie to kierunki dla pasjonatów, nikogo innego. Zostało mi pół roku do końca licencjata, chcę kontynuować studia tam, gdzie poziom jest łatwiejszy, a oprócz tego dostać się na studia związane z moją pasją i na nich się skupić.

Edytowane przez 201706121151
Czas edycji: 2013-01-26 o 15:14
201706121151 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 17:57   #132
Double Time
BAN stały

Cytat:
Powiem tyle, piszesz aby pisać a sensu i przesłania w tym nie ma żadnego, jeden zlep słów bez znaczenia.
Informacje? Doświadczenia? Oparte na tych "mądrych" forach? Jakie to informacje i doświadczenia? Bo tylko wymieniasz internet i fora jako źródła.
Vice versa.

Cytat:
Och tak? I takich przyziemnych słów tam się używa po angielsku? Na fachowym forum? A może jest zasada pisania w ogóle w innym języku? Bo po co pisać po polsku na polskim forum
Ke?
Napisałem dlaczego ja używam, po prostu trochę się przyzwyczaiłem, jeśli czytanie ze zrozumieniem na poziomie podstawowym sprawia Ci takie trudności, to może lepiej milczeć?

Cytat:
Te studia utwierdziły mnie w przekonaniu, że filologie to kierunki dla pasjonatów, nikogo innego.
Filologia to nadal najszybszy sposób na naukę języka.
A niektórzy chyba zapominają, że oprócz języka dostają też nawał informacji z kultury itd.
Stary 2013-01-27, 19:26   #133
Konto usunięte

Cytat:
Ke?
Napisałem dlaczego ja używam, po prostu trochę się przyzwyczaiłem, jeśli czytanie ze zrozumieniem na poziomie podstawowym sprawia Ci takie trudności, to może lepiej milczeć?
Czytanie czego? Człowieku, nawet chyba sam nie za bardzo wiesz na co odpowiadasz.
Dlaczego miałabym milczeć? Bo co? Nie sądzę, żeby komuś imponowały angielskie słówka, ponadto przypominam, iż jest to polskie forum.

Cytat:
Napisane przez LaFleurBlanche Pokaż wiadomość
Ekhm... Witam... Chciałam wypowiedzieć się w temacie, wchodzę i widzę, że to chyba jednak nie dla mnie, bo zgubiliście gdzieś główny wątek... Który brzmiał tak:
"Widzę, że powstaje tu wiele tematów osób, które żałują swojego wyboru kierunku studiów. Może by tak to wszystko scalić i stworzyć jeden duży wątek, gdzie można byłoby powymieniać się swoimi rozterkami, powspierać się etc.?"
Trochę długi ten offtop .

Wracając do głównego tematu - studiuję anglistykę. Zawsze lubiłam angielski, ale nie poszłabym ponownie na te studia. Może to z powodu mojego wydziału, który wykańcza psychicznie, a może to po prostu fakt, że nie byłam przygotowana na taki nawał informacji związanych z tym językiem... Informacje, które są beznadziejne, nudne, kompletnie nieprzydatne i mnie nie interesują. Te studia utwierdziły mnie w przekonaniu, że filologie to kierunki dla pasjonatów, nikogo innego. Zostało mi pół roku do końca licencjata, chcę kontynuować studia tam, gdzie poziom jest łatwiejszy, a oprócz tego dostać się na studia związane z moją pasją i na nich się skupić.
Skąd ja to znam... Mnie również mój wydział wykańcza
Stary 2013-01-27, 19:34   #134
Double Time
BAN stały

Cytat:
Czytanie czego? Człowieku, nawet chyba sam nie za bardzo wiesz na co odpowiadasz.
Dlaczego miałabym milczeć? Bo co? Nie sądzę, żeby komuś imponowały angielskie słówka, ponadto przypominam, iż jest to polskie forum.
Właśnie ja wiem na co odpowiadam.
Wytłumaczyłem, że używam z przyzwyczajenia bo już ktoś wcześniej szukał zaczepki ( też mi powód btw ;o ) , teraz pojawiłeś się ty ( i jak się okazuje ) tylko po to żeby wojenki wznawiać i faktycznie wiesz o czym piszesz - po prostu nabijasz posty, faktycznie nie mam o czym tu z tobą dyskutować.

Ignore - żegnam, nie zamierzam czytać i komentować bezsensownego spamu.
Stary 2013-01-27, 19:43   #135
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie ja wiem na co odpowiadam.
Wytłumaczyłem, że używam z przyzwyczajenia bo już ktoś wcześniej szukał zaczepki ( też mi powód btw ;o ) , teraz pojawiłeś się ty ( i jak się okazuje ) tylko po to żeby wojenki wznawiać i faktycznie wiesz o czym piszesz - po prostu nabijasz posty, faktycznie nie mam o czym tu z tobą dyskutować.

Ignore - żegnam, nie zamierzam czytać i komentować bezsensownego spamu.
Dlatego uszanuj, że będą tego typu zaczepki, bo na wizażu docenia się i szanuje język polski.

Nie pojawiłam się (jestem kobietą) tutaj ot nagle, bo pisałam w tym wątku już wcześniej. Mam prawo się wypowiadać a tym bardziej komentować posty innych.

Koniec
Stary 2013-01-27, 20:51   #136
201706121151
Konto usunięte

Biedaczek, zablokowali go, nie może już rzucać swoimi inteligJentymi na prawo i lewo . Reeva, co studiujesz?
Stary 2013-01-27, 23:52   #137
Konto usunięte

Cytat:
Biedaczek, zablokowali go, nie może już rzucać swoimi inteligJentymi na prawo i lewo . Reeva, co studiujesz?
W końcu... Nie ma pojęcia, nawet jednego semestru na studiach się nie podjął
Ciekawi mnie również czy pracuje
Nie zna chłopak życia, nic a nic

Studiuję ekonomię, kończę powoli Dobija mnie ten wydział, podejście do studenta, wygórowane postrzeganie tej uczelni przez prowadzących. Wiem, bo licencjata robiłam gdzie indziej i tutaj w ogóle tego nie doceniali a nawet krzywo patrzyli (dodam, że na poprzedniej uczelni miałam zajęcia m.in. z dziekanem obecnej, także nie rozumiem...). Na magisterce jedyna przydatna wiedza dla mnie to ta pochodząca z zajęć specjalnościowych, reszta to w większej mierze trochę rozszerzona powtórka z licencjatu i kilka nowości, zupełnie nieprzydatnych swoją drogą.
Stary 2013-01-29, 18:14   #138
201706121151
Konto usunięte

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;38893425]Studiuję ekonomię, kończę powoli Dobija mnie ten wydział, podejście do studenta, wygórowane postrzeganie tej uczelni przez prowadzących. Wiem, bo licencjata robiłam gdzie indziej i tutaj w ogóle tego nie doceniali a nawet krzywo patrzyli (dodam, że na poprzedniej uczelni miałam zajęcia m.in. z dziekanem obecnej, także nie rozumiem...). Na magisterce jedyna przydatna wiedza dla mnie to ta pochodząca z zajęć specjalnościowych, reszta to w większej mierze trochę rozszerzona powtórka z licencjatu i kilka nowości, zupełnie nieprzydatnych swoją drogą.[/QUOTE]

To samo u mnie, studiuję filologię, rozumiem, że to nie są latwe studia, ale u mnie na uniwersytecie czasem oczekują od studentów nadludzkich wyczynów... Z nawałem bezsensowne informacji mam podobnie, i nie chodzi tu o wiadomości kulturowe czy historyczne, jak sugerował wszystkowiedzący kolega, ale o np. o psychologię czy wiedzę o Europie . Damy radę, reeva, ja konczę licencjat, Ty magisterkę robisz, więc wiele już nie zostało .
Stary 2013-01-30, 18:12   #139
Konto usunięte

Cytat:
To samo u mnie, studiuję filologię, rozumiem, że to nie są latwe studia, ale u mnie na uniwersytecie czasem oczekują od studentów nadludzkich wyczynów... Z nawałem bezsensowne informacji mam podobnie, i nie chodzi tu o wiadomości kulturowe czy historyczne, jak sugerował wszystkowiedzący kolega, ale o np. o psychologię czy wiedzę o Europie . Damy radę, reeva, ja konczę licencjat, Ty magisterkę robisz, więc wiele już nie zostało .
Nom, oby do czerwca.

W sumie to jest moja ostatnia prawdziwa sesja ale to jest istne piekło. Wczoraj miałam najgorszy egzamin w życiu i oczywiście nie mam pojęcia czy go zaliczę i bardzo w to wątpię. Jednak nie to jest najgorsze. O ile ćwiczenia z tego udało mi się nieźle zaliczyć, to i tak przed zajęciami, już kilka dni przed, chodziłam zdenerwowana, zestresowana. Ostatnio ryczałam Tż do telefonu, że nie zdam egzaminu i będę miała warunek a na to mnie nie stać... Katastrofa... Nigdy się tak nie zachowywałam, nie przejmowałam, że nie zaliczyłam w pierwszym terminie a teraz łamię się gorzej jak przedszkolak. Przez cały ten semestr czuję się strasznie i mam nadzieję, że od tego nie narobię sobie wrzodów żołądka.
W tym semestrze udało im się zniszczyć mnie psychicznie, brawo
Jak to zdam, to zaleję się w trupa chyba...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 20:45   #140
olaher
Przyczajenie

...

Edytowane przez olaher
Czas edycji: 2016-02-12 o 09:08
olaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 20:56   #141
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2013-02-25, 21:14   #142
olaher
Przyczajenie

Właśnie chodzi o to że profil na którym byłam w liceum był bardzo ogólny, a chociaż z matmą sobie dobrze radziłam to nie było mowy o rozszerzeniu - mam tylko podstawę niestety. Jedyne co bym mogła ewentualnie zdawać to podstawowa biologia.
Stary 2013-02-25, 21:20   #143
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 21:23   #144
olaher
Przyczajenie

...

Edytowane przez olaher
Czas edycji: 2016-02-12 o 09:08
Stary 2013-03-14, 20:47   #145
201706121151
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olaher Pokaż wiadomość
Dołączam się do tematu, a raczej proszę o pomoc. Podobnie jak koleżanka LaFleurBlanche studiowałam filologię i mam podobne zdanie na ten temat, tyle tylko, że po pół roku studiów poddałam się i odeszłam. Mój problem jest taki, że nie mam pojęcia co ze sobą zrobić... Od gimnazjum planowałam iść na filologię dlatego zdawałam tylko rozszerzony polski i angielski. Nie mam pomysłu na dalsze studia... Chciałabym je jeszcze zacząć od tego półrocza. Możecie coś doradzić?
A nie ma czegoś takiego co zawsze, oprócz filologii, siedziało Ci w głowie?

Edytowane przez 201706121151
Czas edycji: 2013-08-13 o 15:52
Stary 2013-03-17, 15:33   #146
olaher
Przyczajenie

właśnie niestety nie.. zawsze brałam pod uwagę tylko ten kierunek
Stary 2013-03-21, 18:20   #147
yasminuuum
Zakorzenienie

Witam
Także dołączam do grona 'niezadowolonych' Wizażanek. Jestem na III roku administracji ( przez dwa lata studiowałam także gospodarkę przestrzenną) ale moim największym marzeniem jest studiowanie prawa.

Po prostu podczas rekrutacji nie wierzyłam w siebie i sądziłam, że sobie nie poradzę bo nie mam znajomości w środowisku prawniczym. Ahh...

wymień się ze mną ciuchem >klik<

handmade blog
yasminuuum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 18:53   #148
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez yasminuuum Pokaż wiadomość
Witam
Także dołączam do grona 'niezadowolonych' Wizażanek. Jestem na III roku administracji ( przez dwa lata studiowałam także gospodarkę przestrzenną) ale moim największym marzeniem jest studiowanie prawa.
czemu czas przeszły?
Stary 2013-03-21, 19:09   #149
yasminuuum
Zakorzenienie

Cytat:
czemu czas przeszły?
...zrezygnowałam pod koniec 2 roku Przez te lata nauczyłam się tam tylko obsługiwać AutoCADa

wymień się ze mną ciuchem >klik<

handmade blog
yasminuuum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 19:12   #150
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez yasminuuum Pokaż wiadomość
...zrezygnowałam pod koniec 2 roku Przez te lata nauczyłam się tam tylko obsługiwać AutoCADa
Mhm. Mało kto rezygnuje po 2 latach, to mnie zdziwiło

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości