![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Zimowy * wątek - zapraszam [Grudzień]
No nic, nastepnym razem moze nam wyjdzie wymianka
![]() pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
P.S. A powiedz mi jeszcze Asiu, bo zachwalasz na perfumowym Ramyatę... a czytam sprzeczne opinie - jak to z nią jest? Słodko-przyprawowa czy raczej ostra i wytrawna? Rzeczywiście przypomina FdB?
heh ![]() skoro wiesz, ze zachwalam Ramyata, to wiesz pewnie, co o niej pisalam ![]() ![]() Tak, zachwalam, poniewaz uwazam, ze jest malo zapachow w tej grupie cenowej, ktore sa tak dobrze skomponowane, sam zapach jest korzenny i pieknie uklada sie na moim szaliku, kiedy to wychodze w mrozne dni na spacer z psiakiem ![]() na mnie nie jest wytrawny, ale ostrawy, ma w sobie nute, ktora nazywam "zamszowa", tak samo draznilo mnie FdB.... co do podobienstwa, nie porownalam, bo nie mam juz swojej probki ... natomiast dwie osoby, ktore dostaly ode mnie probki Ramyata, kupily juz swoje flaszki, one podobiensto do FdB potwierdzaja ![]() to pozdrawiam ![]() ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-01-24 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie generalnie taka wymiana odpowiada, z tym, że CN 21 wolałabym 4ml, ponieważ nie mam atomka 5ml aktualnie, 1ml czego innego mogę dołożyć lub napełnić częsciowo jeden z tych atomków, które bym ci przekazała. Atomki są szklane, niezakręcane takie, że trzeba plastikową część w gorącej wodzie zamoczyć na ok 1 minutę i potem siłą nałożyć na atomizer. - ja ich używałam wiele razy i szczelność jest doskonała, tylko może są ciut mniej wygodne w przygotowaniu niż zakręcane. Widać na fotce ![]() Daj znać jak "się ogarniesz", ja zarezerwuję wszystkie twoje chciejstwa ![]() Jeśli chodzi o Ramayatę, to mogę ten 1ml uzupełnić ramayatą w jednym z tych 4 flakonów, ale nie wiem ile na nią poczekam, pani z Allegro pisała, że 29 stycznia wyśle, na co mam nadzieję ![]()
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-01-24 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Tak jeszcze sprawdziłam i Shiro jest 1ml raczej mniej więcej, a nie 2ml, więc zapraszam do dobrania czegoś wedle życzenia
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ja też na początku myślałam, że oszaleję z tymi atomkami, ale nie doczytalam instrukcji z aukcji, na której kupiłam to dostałam nauczkę ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, a może dorzuciłabyś jeszcze ten hydrolacik? I byłabym usatysfakcjonowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Może znajdziesz coś u mnie wątku za probkę Aqua Allegoria Mandarine Basilic ? Oddam wiele bo naprawdę mi zależy ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bb cream mishy ??
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Eisenberg J'Ose? podoba mi się też L'Occitane oraz parka z dokładki - moglabys sfotografowac wadę?
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
cos za parke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś mi podać jej wymiary?
kurcze, a niczym Cię na j'ose nie skuszę? ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
hej coś za parkę /
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ja noszę 41 i te botki są mi za małe :/
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Coś za parkę?
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ogarnęłam się, mam nowy wątek wymiankowy (w podpisie) nie umieściłam w nim rzeczy, które sobie zarezerwowałaś, ale może coś jeszcze wpadnie Ci w oko ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Comme des Garcons Play:Red 0,8 ml Comme des Garcons Kyoto 1 ml te powyżej są bez atomka U ciebie podoba mi się poza Mirażą ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- To zostałabym zatem przy naszym starym układzie wymianowym, bo obawiam się, że poza Vaniliopaczulą, już nic nie jest mym chciejstwem ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Tak jak na samym początku wstępnie ustaliłyśmy, czyli: *Shalimar ok. 2-3 mli Shalimar Parfum Initial 1ml *atomki 4ml puste ok 5 sztuk. *Costume National 21 - 4 ml *Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml *Costume National Scent Deo 1ml *Victor&Rolf Spicebomb 1ml *Masaki Matsushima Shiro ok 2ml (jest ok 1 ml jednak) + jeden z tych atomków z 1 ml Ramayaty (możliwe, że dopiero w pn do mnie dotrze) ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Hej, to chyba jednak zrezygnuję z wymiany póki co, może innym razem jakoś uda nam się wymienić ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
oczywiście wciąż jestem zainteresowana, i wciąż pożądam Potion na porządne testy- wystarczy mi 5-7ml. Ile Incense Rose byś chciała?
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Niestety, wpadł mi w oko tylko Potion.
Zapachy Dsquared (na Allegro ok2zł/ml)są kilkakrotnie tańsze niż Tauera (ok 7,5zł/ml) proponowałabym więc L' Humaniste 1,5ml L`Air du Desert Marocain 1ml Incense Rose - 1ml Caron: Parfum Sacre EDT 2ml za 10ml Potion. Prosiłabym też o cierpliwość do końca weekendu- muszę wygrzebać już gotowe próbki i sprawdzić czy na pewno mają pojemność taką jaką podałam.
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Wood Haven chętnie bym poznała, za Bondami nie przepadam Un Matin d'Orange już znam- ile Kerosene masz na zbyciu?
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Niestety, zostały mi dwa puste atomizery i wolałabym się ich nie pozbywać póki nie załapię się na jakiś rzut.
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
coś za :
ELF Stipple Brush duo fibre, stan idealny. KWC *Krem odżywczy na noc z witaminami C+E Iwostin Sensitia (KWC) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
--> tutaj chciałam wymiankę Miarage, ale dzisiaj miałam okazję powąchać i zupełnie mi się nie podoba
![]() ![]() ![]()
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-02-08 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Przepraszam bardzo za brak odpowiedzi. Byłam pewna, że odpisałam, bo pamiętam, że zaglądałam do Twojego wątku. Zainteresowały mnie tylko Armani Idole d'Armani EDP (odlewka lub całość), ale nie wiem, czy skłonna byłabyś oddać flaszkę za JHG i jaką w ogóle masz ilosć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
odlewka j'ose możliwa?
jakie z moich i ile? mogłabym jeszcze dorzucić hermesa jakieś 3,5ml ![]() Edytowane przez genialefrau Czas edycji: 2013-02-07 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.