40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-22, 20:01   #121
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

hhaha one by chętnie spadały i bez tego :P G. ciągle powtarza że tak jest dobrze i wgl , ale wie też, że robię to dla siebie, więc palnął 'to ja też zacznę ćwiczyć, ale żeby trochę przybrać' bo on takie chucherko xD Nie lubię się smiać z innych narodowości, ale jak mi przyjaciel (nie po chamsku, do zartu) dowalił, że pewnie w dzieciństwie w Kenii biegał po wodę kto pierwszy ten dostanie to aż mnie ścisnęło ze śmiechu haha :P No cóz, chyba trochę rasistka jestem Co do ciuszków,to planuje tam nakupić i wysłać kurierem do Polski.. Bo tam spodnie od 8 euro mozna kupic, koszulki nawet z 2,50euro po promocji w butiku, nie mówiąc o cenach w lumpeksach, gdzie można znaleźć te same firmy No cóż, marzę, że wcisnę się w UK10! :P
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:38   #122
mysiunia85g
Zadomowienie

Marina o matko i córko teraz już się nie dziwię dlaczego ludzie tyją w okresie świątecznym
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 21:42   #123
madziura15
Przyczajenie

GG do madziura15

czesc dziewczynki!!

jestem tu calkiem nowa, nie dolaczalam sie do postow never...czy jest jakas szansa na adopcje? tak z okazji swiat...

mam do zrzucenia ogrom kilogramow, wlasnie z 40 masakrejszyn po prostu

Dżizas jak ja moglam

przygarniecie wielka krope??
madziura15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 02:20   #124
karolinadobra
Wtajemniczenie

Kompot z suszu i śledziowa
oto dieta wybuchwa,
a do tego groch i ryby
no i oczywiście grzyby.
Karpie , uszka , barszcz czerwony
brzuszek juz rozanielony
tutaj ciasto , tam ciasteczko
chyba znów przytyję deczko
Później kawka i pierniki
makowczyki i serniki
stoły pełne , zastawione
...kilogramy nadrobione.
Pierwsza gwiazdka zaświeciła
dieta gdzieś się nam rozmyła
trzeba będzie znów od nowa
ćwiczyć , tańczyć i dietować
W końcu święta są raz w roku
chociaż spodnie trzeszczą w kroku
a spódniczka się opina
to przy stole słodka mina.
Jaka dietę zostosować
by nie przytyć..nie głodować
jeść makaron i kapuste
i odstawić wszystko tłuste?
Dieta w Święta przykra sprawa
gdy na stole pyszna strawa
więc kochane.. nie dietujcie
i z rodzinką poświętujcie.
Zawsze można później spalić
niż przy stole wciąż się żalić
patrzeć tęsknie na potrawe
dietą psuć sobie zabawę.
W Święta ważna jest rodzina
a nie dieta, smutna mina
pożniej będą wyrzeczenia
teraz dla Was mam życzenia..
..Życze Wam już dziś kochane
byście były roześmiane
żadnych trosk o kilogramy
poćwiczymy ...pospadamy
Aby wielka walki siła
nigdy Was nie opuściła
by ćwiczenia moc dawały
kilogramy...by spadały.
Szczęścia , zdrowia, pomyślności
magii Świąt , samych radości
w sercu piękna i miłości
sił w dążeniu do szczupłości
Aby talia , brzuszek , uda
były piękne niczym cuda
dupci jędrnej , ładnych nóżek
ślicznej buźki jak u wróżek
Wiary w siebie , akceptacji
bez kompleksów i wariacji
by Was serce prowadziło
i marzenia Wam spełnilo ..
Karolka

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2012-12-23 o 02:54
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 04:47   #125
czarownica1
Zakorzenienie

Dobry
dziś pobudka o 4 rano, ale spać poszłam o 20. Zlazłam się wczoraj za prezentami, myślałam, że się już położę pod choinka w centrum handlowym i nie ruszę aż do Nowego Roku ale tak to jest iść z Chłopem na zakupy (On mówi: tak to jest iść babą na zakupy)
W każdym razie prezenty kupione, dziś tylko u mnie na wsi w sklepie "wykończenie" czyli trzeba dokupić słodycze i flaszke
Sobie kupiłam spodnie ciążowe... masakra, jak w tym chodzić? Mam wrażenie że z tyłka mi zjeżdżają, może jak nabiorę brzucha to się będą miały na czym trzymać
W domu burdello bum bum, jak wróciłam to wszystko miałam w moim wielkim zadku, Tż tylko z mięskami i bigosem powalczył.

Scio, Carla jestem w 11 tyg. Brzuszek troszkę widać ale to raczej rozdęcie z powodu jedzenia dużej ilości (jak na mnie) pieczywa białego, bo przez problemy z żołądkiem, które w tym stanie mi się nasiliły nie mogę jeść ciemnego. Ale po świętach spróbuję powoli wprowadzać, bo powinny mi już całkiem przejść mdłości i kapeć w gębie.

Co do księciuniów z bajki i Misiaczków Dziewczyny, każda znajdzie swego amatora ja wiele przeszłam, a już latek kilka mam na swoim koncie (no może nie jestem 60 latką w ciąży, o której wspomina Gorzala ), cierpliwość traciłam, machnęłam w końcu ręką na wątek męski w swoim życiu. Pogodziłam się z tym, że dzieci mieć nie będę i co??? Jak już tak odpuściłam, poznałam Tż, przypadkiem, tyle lat byliśmy niedaleko siebie, jestem w ciąży (nawet jak patrzę na zdjęcie usg to jeszcze nie wierzę w to). Także pyszczki, uszy i kokardy w górę, oczy szeroko otwarte, w najmniej odpowiednim momencie pojawi się ten jeden-jedyny, czego Wam z całego serca życzę!

Jak czytam o Waszych pysznościach to ślinotoku dostaję
U mnie wigilie różnie wyglądały. Były i te pasterkowe, i takie kolędowe i takie na szybko, i takie z Mikołajem w czerwonym kubraczku. W tym roku będą 2. U mnie taka szybka i u Tż taka już na luzie. Będzie Mikołaj w kubraczku i z worem prezentów, będzie wielka choinka. Pasterkę odpuszczamy, żebym czegoś nie podłapała bo ludzie teraz tak chorują. Poza tym o tej porze to ja śpię
W I dzień świąt do rodziny a w drugi jeszcze nie wiem, czy nie zmienię planów i nie posiedzimy w domu.
No i po świętach. Sylwester w domku w łóżeczku. Noc jak noc. Nie przykładam się petardkami do cierpienia zwierzaków. W zeszłym roku puściliśmy kilka ale w tym zakaz kupowania.

Dobra Dziewczynki, idę może się jeszcze zdrzemnę, a potem sprzątanie, gary i polowanie na choiny
A dietę w święta sobie odpuśćcie. Wszystko po prostu z umiarem

Edytowane przez czarownica1
Czas edycji: 2012-12-23 o 04:56
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 06:17   #126
Marina__
Zakorzenienie

Dzień doberek

A ja sobie dziś pospałam, a co... w końcu niedziela Więc pobudka była o 6.30 hehe Pewnie jak po Nowym Roku zacznę chodzić do pracy to wtedy mi się poranne spanie będzie załączać.
Jeszcze w żołądku czuję wczorajsze jedzenie. Dziś muszę się już ograniczyć aby z jutrzejszą gwiazdką ponownie trzech cyferek nie zaliczyć
Dzień zacznę od jogurtu naturalnego + kiwi + żurawina suszona + śliwki suszone + orzechy włoskie + otręby pszenne

A Karolcia znów nie śpi po nocach tylko poetuje No pięknie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
Co do ciuszków,to planuje tam nakupić i wysłać kurierem do Polski.. Bo tam spodnie od 8 euro mozna kupic, koszulki nawet z 2,50euro po promocji w butiku, nie mówiąc o cenach w lumpeksach, gdzie można znaleźć te same firmy No cóż, marzę, że wcisnę się w UK10! :P
Dokładnie, kupuj ile się da Nawet te rozmiar mniejsze bo pewnie niebawem też będą pasować Wiele ludzi wyjeżdża zagranicę kupować ciuchy, np. mój fryzjer co jakiś czas lata do Anglii jak jest czas wyprzedaży i wraca z górą ubrań i cieszy się, że mimo przelotu i tak dużo zaoszczędził.

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Sobie kupiłam spodnie ciążowe... masakra, jak w tym chodzić? Mam wrażenie że z tyłka mi zjeżdżają, może jak nabiorę brzucha to się będą miały na czym trzymać
Czarownica wyobraź sobie, że ja też chodzę w ciążowych spodniach już jakiś czas Ja lubię nosić takie spodnie legginsowe w udach dopasowane a od kolana rozszerzane, takie lekkie dzwony. Tak się złożyło, że znalazłam takie na Allegro - dobra cena, dobry jakościowo materiał no ale są tylko ciążowe. Więc kupuję je i mama mi trochę górę przerabia, wycina boki aby było ciaśniej, gumę ciaśniejszą robi i tak pomykam już z rok. Tylko co kupuję to mniejsze Z 54 przeskoczyłam na 44 z tego fasonu

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 08:30   #127
ogolnie
Zakorzenienie

Cześć
Ja dziś mam tyyyle roboty, a brzuch napieprza, że aż strach...5 razy w nocy wstawałam...Oczywiście @... Plusem jest to, że dostałam wczoraj, a nie jak wypadało w wigilię. Cale święta bym zdychała, a tak to do pierwszego święta będzie już po
Naszpikowana jestem apapem extra extra extra (apap extra x 3 tabletki )
i probuję z wyra wstać, bo trzeba iść robić serniczek i inne pyszności.
Coś czuję, że dziś padnę jak mucha...
Śniadanko ok (mama zrobiła do łóżka kochana ) : 2 kromki razowca: z twarogiem półtłustym+pomidorek 3 plastry+ogórek, z pomidorem i ogórkiem oraz pół pomarańczy i zielona herbata.

have a nice day
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-23, 08:39   #128
Marina__
Zakorzenienie

ogolnie polecam nimesil taki proszek w saszetkach do rozpuszczenia. Po 10 minutach nawet największy ból przechodzi mi jak ręką odjął. Tylko, że to jet lek na receptę.

120
Stary 2012-12-23, 08:48   #129
karolinadobra
Wtajemniczenie

dzieńdoberek laseczki .
wstałam dopiero i dumam za co sie zabrać.chciaąłm sernik zrobić na świeta w wersji na zimno i ciepło i jedno ze śliwkami bo ojciec lubi . zobaczymy jak sie wyrobię w czasie . wpierw duża kawka
miłego dzionka
Madziura witaj ,z apraszamy , napisz coś więcej o sobie

Czas edycji: 2012-12-23 o 08:50
Stary 2012-12-23, 09:08   #130
Marina__
Zakorzenienie

Hejka Madziura
Jakoś z opóźnieniem Twój post się pojawił bo dopiero niedawno. Jasne, że przyjmiemy
Zrób sobie podpis z wagą tak jak my mamy i ruszamy z pozbyciem się tego nadbagażu Jakbyś nie wiedziała gdzie to: Ustawienia u góry po lewej, następnie po lewej stronie Edytuj podpis i Zachowaj podpis.
A stosujesz jakąś konkretną dietę czy po prostu zaczynasz racjonalniej się odżywiać plus aktywność fizyczna ??
W sumie my stawiamy na to drugie.

No i właśnie skończył mi się gaz No i jak nie mieć zapasowej butli

120
Stary 2012-12-23, 09:11   #131
madziura15
Przyczajenie

GG do madziura15

.

Edytowane przez madziura15
Czas edycji: 2012-12-23 o 22:10
madziura15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-23, 09:33   #132
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziura15 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!!

jestem tu calkiem nowa, nie dolaczalam sie do postow never...czy jest jakas szansa na adopcje? tak z okazji swiat...

mam do zrzucenia ogrom kilogramow, wlasnie z 40 masakrejszyn po prostu

Dżizas jak ja moglam

przygarniecie wielka krope??
zawsze chętnie przyjmiemy zbłąkaną duszę

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Dokładnie, kupuj ile się da Nawet te rozmiar mniejsze bo pewnie niebawem też będą pasować Wiele ludzi wyjeżdża zagranicę kupować ciuchy, np. mój fryzjer co jakiś czas lata do Anglii jak jest czas wyprzedaży i wraca z górą ubrań i cieszy się, że mimo przelotu i tak dużo zaoszczędził.
Bo taka prawda, czasami za lot zaplacisz smieszne pieniadze (50-60zł- prawie jak za benzyne po sklepach...) a mozesz kupic ciuchy czterokrotnie taniej A co do rozmiaru to nie sądzę, że tak szybko mi zejdzie Ale fajnie,że we mnie wierzysz

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

waga mi się waha z 70 na 69,5(nie mam tej co pokazuje po przecinku prócz połówek) tak więc wstrętny pierwszy kilogram poszedł w niepamięć :P Dzisiaj jestem troche paralityk po wczorajszych ćwiczeniach, ale nie dam się
Stary 2012-12-23, 09:33   #133
Marina__
Zakorzenienie

gorzala powiem Ci, że teraz naprawdę widzę w Tobie powera takiego jak ja miałam w maju i czerwcu
Masz dobrą motywację dlatego jest Ci łatwiej trzymać się w ryzach.

120
Stary 2012-12-23, 10:00   #134
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie polecam nimesil taki proszek w saszetkach do rozpuszczenia. Po 10 minutach nawet największy ból przechodzi mi jak ręką odjął. Tylko, że to jet lek na receptę.
Mam go, bo lekarz zapisał mi na ból korzonków swego czasu. Tyle, że po nim jest mi niedobrze Wszystkie leki co są do rozpuszczenia i picia są blee Nawet po zwykłym wapnie potrafię hafcić dalej niż widzę
Stary 2012-12-23, 10:02   #135
karolinadobra
Wtajemniczenie

kobitki piękne powiedzcie mi na jakich rowerkach śmigacie? bo ja nadal szukam i jakoś wybrac nei mogę żadnego . zależy mi na płynności ruchu, cichym i nie za wielgachnym bo miejsca mało mam. może mozecie mi cos polecic?
w sumie nic mi nie w mówia firmy Sapphire, Olpran , Hs ,Hms, Hiton .
Thorna znam ale cena rowerka wysoka.
a może jakies inne firmy godne polecienia znacie ??

Czas edycji: 2012-12-23 o 10:16
Stary 2012-12-23, 10:03   #136
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czarownica ja w ciąży przytyłam 11 kg więc niewiele. Pierwsze 2 miesiące przejechałam na mambie, bo mi nic nie smakowało. Od 32 tc byłam na diecie wątrobowej i nie wolno mi było jeść ani ciemnego chleba, ani nic takiego. Jadłam jasne bułeczki.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 10:12   #137
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Mam go, bo lekarz zapisał mi na ból korzonków swego czasu. Tyle, że po nim jest mi niedobrze Wszystkie leki co są do rozpuszczenia i picia są blee Nawet po zwykłym wapnie potrafię hafcić dalej niż widzę
Hehehe widzę, że jesteśmy podobne, ja też wapna nie wypiję, itp Dlatego muszę kupować takie do łykania. Z łykaniem tez jednak mam wielkie problemy i muszę kombinować i w jedzenie wkładać, to są normalnie rytuały Ja z rozpuszczalnych tylko wypijam nimesil i coldrex ale często dosładzam sobie i lepiej wchodzi.

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
w sumie nic mi nie w mówia firmy Sapphire, Olpran , Hs , Hiton .
Thorna znam ale cena rowerka wysoka.
a może jakies inne firmy godne polecienia znacie ??
No ja mam właśnie ten Sapphire Przypomniałaś mi nazwę Na firmę nie patrzyłam bo nie chciałam przepłacać tylko aby był w miarę tani i miał spory udźwig

120
Stary 2012-12-23, 10:55   #138
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czarownica ja w ciąży przytyłam 11 kg więc niewiele. Pierwsze 2 miesiące przejechałam na mambie, bo mi nic nie smakowało. Od 32 tc byłam na diecie wątrobowej i nie wolno mi było jeść ani ciemnego chleba, ani nic takiego. Jadłam jasne bułeczki.
ja jadłam wszystko, żadnych odrzutów ehhe, żadnych zachcianek ani jedzenia ogórków z lodami ;
9 kilosków przytyłam tylko z czego 2 kg mój bąbelek miał . jak sie skapnełam ze w ciąży jestem to już 2 miesiąc był
Stary 2012-12-23, 10:57   #139
mysiunia85g
Zadomowienie

Witam
Ja tylko na chwileczkę...
Melduję iż w kuchni praca wre, sernik(ręcznie robiony, bo mikser wysiadł) prawie gotowy, ostatni minuty na solarium spędza obecnie jestem na etapie ręcznego mielenia kilograma maku na makówki, potem zabieram się za pierogi i ogarnianie bałaganu.

Miłej niedzieli
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-23, 11:40   #140
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie w ruch idzie tylko Nimesil, Tramal i Diclac... a i tak nie zawsze pomaga W zeszłym miesiącu na SOR wylądowałam dzięki @ no i Ketonal i Nospę w pupę dostałam
Dobrze że pracuję tam gdzie pracuję i mam dostęp do tych leków bo umarłabym chyba gdybym musiała godzinami po receptę wystawać w kolejkach jeszcze

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

U mnie dzisiaj już same przyjemności choinka i pakowanie prezentów
Takich ładnych życzeń jak Karolka ułożyć niestety nie potrafię więc standardowo Zdrowych, Radosnych Świąt, dużo pozytywnej energii, uśmiechu i wielu prezentów
Buziaki dziewczynki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 11:45   #141
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
U mnie w ruch idzie tylko Nimesil, Tramal i Diclac... a i tak nie zawsze pomaga W zeszłym miesiącu na SOR wylądowałam dzięki @ no i Ketonal i Nospę w pupę dostałam
Dobrze że pracuję tam gdzie pracuję i mam dostęp do tych leków bo umarłabym chyba gdybym musiała godzinami po receptę wystawać w kolejkach jeszcze

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

U mnie dzisiaj już same przyjemności choinka i pakowanie prezentów
Takich ładnych życzeń jak Karolka ułożyć niestety nie potrafię więc standardowo Zdrowych, Radosnych Świąt, dużo pozytywnej energii, uśmiechu i wielu prezentów
Buziaki dziewczynki
Mój lekarz rodzinny nie zadaje zbytnio pytań jak proszę o receptę na coś konkretnego, ale ja zwykle tłumaczę po co mi dany lek, bo czuję się zobowiązana wyjaśnić I proszę o dwa opakowania, np. Furaginum (bo często zdarzają mi się kłopoty z pęcherzem). No chyba, że lekarz ma zły humor to wtedy pyskuje i ma fefry, ale udaje się zdobyć to co się chce Od 5 lat chodzę do tego lekarza, zbudowałam z nim koleżeńską relację, bo chodzil z moim bratem do szkoły - nie omieszkałam mu tego nie przypomnieć I jakoś leci. Fajnie jest mieć lekarza, z którym człowiek się nie musi kłócić
Stary 2012-12-23, 11:48   #142
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój lekarz rodzinny nie zadaje zbytnio pytań jak proszę o receptę na coś konkretnego, ale ja zwykle tłumaczę po co mi dany lek, bo czuję się zobowiązana wyjaśnić I proszę o dwa opakowania, np. Furaginum (bo często zdarzają mi się kłopoty z pęcherzem). No chyba, że lekarz ma zły humor to wtedy pyskuje i ma fefry, ale udaje się zdobyć to co się chce Od 5 lat chodzę do tego lekarza, zbudowałam z nim koleżeńską relację, bo chodzil z moim bratem do szkoły - nie omieszkałam mu tego nie przypomnieć I jakoś leci. Fajnie jest mieć lekarza, z którym człowiek się nie musi kłócić
Oj ja z pęcherzem też mam straszne problemy. Jak miesiąc nic się nie dzieje to szampana otwieram Dobrze, że urofuragina jest bez recepty bo dużo kobiet ma ten problem.

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2012-12-23, 11:50   #143
Marina__
Zakorzenienie

Mysiunia obrotna babeczka jesteś Widzę, że na forum są same gospodynie haha
Ja zrobiłam teraz farsz mięsny na uszka, gotuję mięso a'la zet21
Jeszcze na dziś w planie jest lepienie uszek, pierogi z kapustą i mięsem, zupa grzybowa i smażenie pieczarek. I wolne

Carla
ja kiedyś brałam jeszcze ketonal lub Apo Naproxen (oczywiście też na receptę). Teraz mi Nimesil przypasował bo o wiele szybciej działa na mnie. Nie używam w ogóle tych masowych leków przeciwbólowych reklamowanych w telewizji, tylko receptowe. Nie dość, że wychodzą o wiele taniej, bo niektóre refundowane to ból przechodzi o wiele szybciej.
Ja ogólnie bardzo rzadko zażywam tabletki przeciwbólowe więc jak już biorę to konkretne

Ja też idę do lekarza swojego i mówię co potrzebuję. Ketonal to przepisuję dla wszystkich znajomych, tylko czasem mi mówi abym za często nie używała bo można organizm uzależnić.

120

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-23, 12:01   #144
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też idę do lekarza swojego i mówię co potrzebuję. Ketonal to przepisuję dla wszystkich znajomych, tylko czasem mi mówi abym za często nie używała bo można organizm uzależnić.
Uzależnienie to jedno a drugie( gorsze) to sito z żołądka robi więc obowiązkowo osłonka musi być

Stary 2012-12-23, 12:27   #145
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Uzależnienie to jedno a drugie( gorsze) to sito z żołądka robi więc obowiązkowo osłonka musi być
Oczywiście to też wiem, że nie jest zbyt zdrowy dla naszego żołądka Jeśli mogę zapytać to Ty po farmacji czy medycynie, że taka obeznana w temacie ??

120
Stary 2012-12-23, 12:30   #146
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście to też wiem, że nie jest zbyt zdrowy dla naszego żołądka Jeśli mogę zapytać to Ty po farmacji czy medycynie, że taka obeznana w temacie ??
Po farmacji Na kardiochirurga zabrakło zdolności niestety

Stary 2012-12-23, 13:06   #147
gorzala
Zakorzenienie

Ja wróciłam właśnie z ostatnich już (mam nadzieję)zakupów,zjadłam dwie kromki ciemnego chlebka, bo dzisiaj na obiad bedzie rosół, a jeszcze troche minie zanim bedzie gotowy..

Co do leków to ja prawie jak po farmacji, przy moich kamorach to całą aptekę najróżniejszych leków miałam, aż w końcu 3 zaldiary na raz zaczęły pomagać i do tego kroplówka z no-spą O.O dobrze mieć to już za sobą :P
Stary 2012-12-23, 13:18   #148
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
Ja wróciłam właśnie z ostatnich już (mam nadzieję)zakupów,zjadłam dwie kromki ciemnego chlebka, bo dzisiaj na obiad bedzie rosół, a jeszcze troche minie zanim bedzie gotowy..

Co do leków to ja prawie jak po farmacji, przy moich kamorach to całą aptekę najróżniejszych leków miałam, aż w końcu 3 zaldiary na raz zaczęły pomagać i do tego kroplówka z no-spą O.O dobrze mieć to już za sobą :P
Przydałyby mi się takie kamory Może bym szybciej się odchudziła i musiałabym - chcąc nie chcąc - ścisłą dietę trzymać
Co zrobić, żeby były kamienie?
Stary 2012-12-23, 13:41   #149
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Przydałyby mi się takie kamory Może bym szybciej się odchudziła i musiałabym - chcąc nie chcąc - ścisłą dietę trzymać
Hehehe nie życzę naprawdę tego bólu. Ja miałam piasek na nerkach. Teraz nie wiem jak jest ale muszę zrobić badanie bo coś nerki dają o sobie znać. Także lepiej jest chudnąć bezboleśnie
Ale tak w ogóle podobno od szczawiu też może się osadzać.

120
Stary 2012-12-23, 14:24   #150
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo ból temu towarzyszący, czasami i bez jedzenia jest po prostu nie do opisania.Panicznie sie bałam igieł, zastrzyków, w życiu nie miałam kroplówki, a jeżdząc dwa razy w tygodniu z atakami do szpitala było mi naprawdę wszystko jedno czy kują mnie w tyłek, czy po zyłach, byle by przestało palić.. Był takie czas ze tylko puszczalam ojcu sygnal z mojego pokoju do sypialni bo nie umialam nawet sie z łóżka zwlec ;p
stany zapalne jeden za drugim, co wygasło, to pojawiał się następny.. już prawie nic nie jadłam prócz czerstwych jasnych bułek, ziemniakow i gotowanej piersi i ryb a i tak dostawalam ataków , wiec uwierz mi, nic fajnego

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

No a jak dostać hm.. ja miałam genetycznie odziedziczone po mamie, mama i jej brat po babci.. no i pewnie dieta dukana tez sie troche do tego przyczyniła ;P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości