DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-14, 10:32   #121
Panile
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 322
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Wielokrotnie zastanawia³am siê nad tym o co pytasz. Czasem dlatego pisa³am, ¿e ju¿ wiêcej na niego nie czekam, ¿e to jest toksyczne dla mnie, ¿e siê ¼le czujê, ¿e zas³ugujê na co¶ normalnego. Ale on na to np. 'naprawimy to' co prawda za po¶rednictwem bloga, ale jak ju¿ mówi³am, wiele rzeczy przekazywa³ mi w ten sposób nawet w fazie, kiedy to by³y normalne podej¶cia jakie¶ nasze, wiêc trudno mi by³o nie zauwa¿yæ tego.
Z tego co wiem jakie¶ 3 osoby maj± dostêp do tego bloga, jego obecna dziewczyna nie nale¿y do tych osób.
A to jego " naprawimy to" na blogu by³o napisane wprost? czy np: za pomoc± piosenki, obrazka, sentencji ?
Je¶li to drugie to wszystkie te "znaki" to Twoja nadinterpretacja rzeczywisto¶ci. Powinna¶ udac siê do specjalisty bo z wiekiem bêdzie coraz gorzej. Nie mówie tego z³osliwie ale masz widoczny problem z g³ow± i czas sie tym zaj±æ.
Panile jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:35   #122
shawty19
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 592
GG do shawty19

No tak, zaraz pewnie siê oka¿e, ze ch³opak wstawi³ na blog czy na fejsa kawa³ek Grubsona pt. Naprawimy to, a nasza autorka uzna³a, ¿e to by³o do niej.
Gratuluje inteligencji!

Co z tymi znakami, Autorko?
Stary 2013-02-14, 10:42   #123
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 575

Po przeczytaniu ca³ego w±tku mogê rzec, autorko, udaj siê do psychologa, potem pewnie nie ominie Cie wizyta u psychiatry. Zrozumialabym gdybys mial góra 18 lat i gdyby trwa³o to max 2 miesiace, ale nie 2 lata w wieku 20+. Nawet je¶li faktycznie dawa³ Ci jakies znaki, które nie s± Twoj± nadinterpretacj±, to i tak wszystko co robi³a¶ wobec niego by³o chore, niedopuszczalne, do tego jak juz dziewczyny pisa³y - nielegalne. Zdajesz sobie z tego sprawe, ze moglabys pojsc do wiezienia, za to nêkanie go? Poza tym wci±¿ nie umiesci³a¶ zadnej Waszej rozmowy, ani nie da³a¶ zadnego konkretnego przyk³adu tego znaku, co jest dowodem na to, ¿e te znaki to tylko Twoja wyobra¼nia, a nie celowe zagrywki z jego strony. Powinnas przede wszystkim udaæ siê do specjalisty i olaæ tego faceta. Wypowiada³y siê tutaj osoby, które mia³y do czynienia z takimi prze¶ladowcami, jak Ty i zobacz, ze wszystko idealnie do Ciebie pasuje. Nawet jesli nie dopuszczasz do siebie mysli, ze cos z Tob± nie tak, to chocby profilaktycznie i na wszelki wypadek udaj sie do psychiatry i psychologa i opowiedz ca³± te historie o zwi±zku na znaki, moze to co Ci powiedz± zmieni Twoje postrzeganie na sprawe. Nie jestem zlosliwa, po prostu Twoje zachowanie wskazuje na to, ze niemal na pewno masz jakies zaburzenia. Jedna z uzytkowniczek pisa³a ze znala 2 osoby co sie zachowywaly tak samo, jak Ty i co? Okaza³o sie ze jedna to schizofreniczka, a druga ma chorobe afektywn± dwubiegunow±. Zatroszcz sie o siebie i idz do lekarza, albo chociaz psychologa.
Edit: A jeszcze co do tego, ze nie chcial sie spotkac i powiedziec Ci wprost, ze nic miedzy Wami nie bedzie, to zwazywszy na Twoje zachowanie, ja na jego miejscu ba³abym sie powiedziec wprost, bo myslalabym ze tak sie wsciekniesz, ze jeszcze zrobisz sobie cos groznego, albo jemu lub jego dziewczynie. Naprawde dla osoby postronnej Twoje zachowania s± totalnie chore i patologiczne i nie zdziwi³abym sie gdyby on sie ba³ wrêcz cokolwiek Tobie pisaæ, czy mówiæ, bo by¶ mu z no¿em nie wyskoczy³a. Ja na jego miejscu wlasnie tak bym myslala i z tego powodu nie chciala w ogole nic mowic wprost ani na zywo.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-02-14 o 10:45
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:43   #124
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

Cytat:
Napisane przez shawty19 Poka¿ wiadomo¶æ
Przeczyta³am wszystko co zosta³o napisane w tym w±tku i zauwa¿am jedn± rzecz. Do autorki absolutnie nie docieraj± nasze s³owa. Facet nie jest istot±, która daje 'znaki'. Facet, któremu zale¿y na dziewczynie zaczyna co¶ robiæ w tym kierunku, a Ty widaæ zagalopowa³a¶ siê ze swoim my¶leniem.
Zreszt± skoro tak twierdzisz, ¿e dawa³ Ci 'znaki' to dlaczego nie spróbujesz nam jako¶ ich nakre¶liæ. Pokazaæ kawa³ek waszej rozmowy.
Twierdzisz, ¿e skoro ostatnio da³ Ci 'znak' na Nie, to da³a¶ sobie spokój. Gdyby tak by³o nie zak³ada³aby¶ tu w±tku. Dziwi mnie te¿ to, ze ten facet tak d³ugo wytrzyma³..Mo¿e z pocz±tku mu imponowa³o to, ze jaka¶ dziewczyna jest nim zainteresowana, ale je¶li nie odpisywa³ Ci na smsy ani nie próbowa³ w ¿aden inny sposób nawi±zaæ z Tob± kontaktu to gdzie my to mówimy o zainteresowaniu??
Dla Ciebie znakiem jest umieszczenie jakiego¶ wpisu na blogu b±d¼ piosenki na tablicy na fejsie, no przepraszam Ciê bardzo, ale to ju¿ wpadam w jak±¶ paranoje.
To, ze on pojecha³ z dziewczyn± do Pary¿a, to nic dziwnego. Wiêkszo¶æ dziewczyn chce tam jechaæ, wiec nie widzê ¿adnego zwi±zku z Tob±..
Na prawdê powinna¶ wybraæ siê do jakiego¶ psychologa i porozmawiaæ z nim/ni± o tych 'znakach'..
I ponawiam pro¶bê o wstawienie fragmentu "WASZEJ" rozmowy. Mo¿e wtedy zauwa¿ê te znaki!
Do mnie docieraj± Wasze s³owa, i z wieloma siê zgadzam. Mój post by³ do¶æ sentymentalny. I faktycznie brzmi jakbym stwarza³a sobie szansê z niczego. Natomiast nie do koñca tak by³o. Nie dam sobie wmówiæ, ¿e robi³am co¶ z niczego. Po prostu mia³am g³upia nadziejê, ¿e odzyskam pe³ne zainteresowanie ch³opaka. A on odci±³ siê ode mnie wyra¼nie dopiero 2 tygodnie temu.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:44   #125
nesska10
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 473

Autorka w±tku zniknê³a i ju¿ siê pewnie nie doczekamy tego , jak wygl±da³y tajemnicze znaki.
Nie to , ¿ebym siê ¶mia³a czy co¶, wrêcz przeciwnie, my¶lê ,¿e potrzebna jest pilna pomoc psychiatry.
nesska10 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:46   #126
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Do mnie docieraj± Wasze s³owa, i z wieloma siê zgadzam. Mój post by³ do¶æ sentymentalny. I faktycznie brzmi jakbym stwarza³a sobie szansê z niczego. Natomiast nie do koñca tak by³o. Nie dam sobie wmówiæ, ¿e robi³am co¶ z niczego. Po prostu mia³am g³upia nadziejê, ¿e odzyskam pe³ne zainteresowanie ch³opaka. A on odci±³ siê ode mnie wyra¼nie dopiero 2 tygodnie temu.
Pe³ne zainteresowanie? A czy mia³a¶ chocia¿ czê¶ciowe zainteresowanie?
Nie chcia³ siê z Tob± umówiæ, nie rozmawia³ z Tob±, nie odpisywa³ Ci na smsy, a jedynie ZNAKI Ci dawa³..Dziewczyno nie widzisz w tym nic z³ego?
On Ci wyra¼nie da³ do zrozumienia, ze nie chce Ciebie w swoim ¿yciu!
Stary 2013-02-14, 10:48   #127
nesska10
Raczkowanie

Cytat:
Ja chcia³abym ci wierzyæ, dlatego prosi³am , ¿eby¶ poda³a jakie¶ konkrety.
Jak wygl±da³y te znaki ?
Czy porozumiewa³ siê z tob± tylko za pomoc± wklejenia piosenki na fb ?
Napisa³ ci kiedy¶ WPROST ¿e mo¿e bêdzie was ³±czyæ jaka¶ bli¿sza relacja?
Masz jaki¶ sms od niego ?co¶ cokolwiek , ¿eby nam tu go wkleiæ?
naprawde ³atwiej by by³o to oceniæ gdyby¶my widzia³y czy faktycznie co¶ pisa³ i jakie to by³y wiadomo¶ci.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 10:50   #128
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Napisane przez nesska10 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chcia³abym ci wierzyæ, dlatego prosi³am , ¿eby¶ poda³a jakie¶ konkrety.
Jak wygl±da³y te znaki ?
Czy porozumiewa³ siê z tob± tylko za pomoc± wklejenia piosenki na fb ?
Napisa³ ci kiedy¶ WPROST ¿e mo¿e bêdzie was ³±czyæ jaka¶ bli¿sza relacja?
Masz jaki¶ sms od niego ?co¶ cokolwiek , ¿eby nam tu go wkleiæ?
naprawde ³atwiej by by³o to oceniæ gdyby¶my widzia³y czy faktycznie co¶ pisa³ i jakie to by³y wiadomo¶ci.
Ja coraz bardziej siê upewniam, ¿e te znaki, o których ci±gle nam Autorka mówi by³y to jakie¶ jej domys³y. W innym przypadku ju¿ dawno by wklei³a jakie¶ urywki rozmowy, przedstawi³a jako¶ ja¶niej te znaki, a ona widz±c nasze pro¶by odpowiada jedynie na to, co jest jej wygodne.
Stary 2013-02-14, 10:50   #129
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Nie dam sobie wmówiæ, ¿e robi³am co¶ z niczego.
no pewnie, ¿e nie dasz sobie wmówiæ bo to by znaczy³o, ¿e 2 lata Twojego ¿ycia opiera³y siê na k³amstwie, które sama wymy¶li³a¶. Na tym m.in. choroby psychiczne siê opieraj±, chory nie dopuszcza do siebie my¶li, ¿e jego postrzeganie ¶wiata jest zaburzone.
I jakie pe³ne zainteresowanie ch³opaka chcesz odzyskaæ, skoro nigdy JAKIEGOKOLWIEK nie by³o?
Skoro nam nie wierzysz, naprawdê id¼ do lekarza i zapoznaj siê z jego opini± po opisaniu mu "znaków".
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:52   #130
noubanaa
Raczkowanie

Bo¿e, naprawdê ju¿ nie mogê tego czytaæ. Psycholog i psychiatra. Dziêkujê, bo poradzê sobie z tym sama. Ju¿ zapanowa³am nad tym. Bo poza tym, ¿e odpisa³am co¶ na 'spierdalaj' to ju¿ zamilk³am.

Tylko powtarzam, ¿e ten cz³owiek mia³ w wielu sytuacjach mo¿liwo¶æ przekazania mi, ¿e powinnam wyluzowaæ. Niestety tego nie zrobi³.
Stary 2013-02-14, 10:55   #131
nesska10
Raczkowanie

Tez tak my¶lê, albo nie dociera do niej to co piszemy i dalej tkwi w tym swoim ¶wiecie, albo wymy¶li³a to wszystko.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Bo¿e, naprawdê ju¿ nie mogê tego czytaæ. Psycholog i psychiatra. Dziêkujê, bo poradzê sobie z tym sama. Ju¿ zapanowa³am nad tym. Bo poza tym, ¿e odpisa³am co¶ na 'spierdalaj' to ju¿ zamilk³am.

Tylko powtarzam, ¿e ten cz³owiek mia³ w wielu sytuacjach mo¿liwo¶æ przekazania mi, ¿e powinnam wyluzowaæ. Niestety tego nie zrobi³.
Obwiniasz go teraz o to , ¿e nie powiedzia³ ci wcze¶niej spie.rdalaj ?
Znów sie powtórzê. Wg ciebie , to ¯E NIE ZROBI£ NIC, to by³ znak ,¿ e jednak chce byæ z tob± ??/
Nie wierze.. wiesz co, facet ze sklepu na przeciwko tez nie powiedzia³ , ¿e nie chce byæ ze mn±, to co ? pewnie chce siê ze mn± o¿eniæ !

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 10:55   #132
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:

Droga Autorko, ustosunkowujesz siê do naszych postów, ale w dalszym ci±gu nie wyt³umaczy³a¶ nam na czym polega³y te jego 'znaki'.
Oficjalnie proszê w imieniu swoim jak i reszty dziewczyn o przytoczenie fragmentu waszej rozmowy b±d¼ pokazania nam tych jego znaków.
Z powa¿aniem,
Shawty19
Stary 2013-02-14, 10:56   #133
201801022117
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 755

Masz dziewczyno 25 lat. Mo¿e czas dorosn±æ, i siê ogarn±æ?
Ch³op Ci na pocz±tku powiedzia³ , ¿e nie chce siê z Tob± spotkaæ. Mo¿na by³a spróbowaæ jeden raz go znów namówiæ, ale to, co Ty stworzy³a¶, to jest jaka¶ masakra. I przestañ gadaæ o jakich¶ "znakach", bo to brzmi jak z "Archiwum X".
Poza tym, jak widzisz, jako¶ potrafi³ siê zwi±zaæ z kim¶ w realu, i nie mia³ problemu , ¿eby z t± osob± rozmawiaæ, wiêc przestañ sobie wmawiaæ, ¿e on by³ zainteresowany Tob± w realu, bo gdyby by³, to co¶ by z tym zrobi³, tak, jak z inn± dziewczyn±.
Na marginesie, dziwiê mu siê, ¿e nie zg³osi³ Ciê za nêkanie.

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2013-02-14 o 10:58
201801022117 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 10:56   #134
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Napisane przez nesska10 Poka¿ wiadomo¶æ
Tez tak my¶lê, albo nie dociera do niej to co piszemy i dalej tkwi w tym swoim ¶wiecie, albo wymy¶li³a to wszystko.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Obwiniasz go teraz o to , ¿e nie powiedzia³ ci wcze¶niej spie.rdalaj ?
Znów sie powtórzê. Wg ciebie , to ¯E NIE ZROBI£ NIC, to by³ znak ,¿ e jednak chce byæ z tob± ??/
Nie wierze.. wiesz co, facet ze sklepu na przeciwko tez nie powiedzia³ , ¿e nie chce byæ ze mn±, to co ? pewnie chce siê ze mn± o¿eniæ !
Hah, mnie facet te¿ bezpo¶rednio nie powiedzia³ 'spier.dalaj' tylko, ¿e na chwilê obecn± nie chce siê anga¿owaæ w zwi±zek, wiêc zapewne powinnam zacz±æ wypisywaæ do niego smsy, albo o¶wiadczyæ siê
Stary 2013-02-14, 10:57   #135
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 443

Cytat:

Ale jak to nie zrobi³? Proponowa³a¶ spotkania, powiedzia³ "nie".
Normalnej osobie to wystarcza.
jesienny_lisc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 10:58   #136
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
no pewnie, ¿e nie dasz sobie wmówiæ bo to by znaczy³o, ¿e 2 lata Twojego ¿ycia opiera³y siê na k³amstwie, które sama wymy¶li³a¶. Na tym m.in. choroby psychiczne siê opieraj±, chory nie dopuszcza do siebie my¶li, ¿e jego postrzeganie ¶wiata jest zaburzone.
I jakie pe³ne zainteresowanie ch³opaka chcesz odzyskaæ, skoro nigdy JAKIEGOKOLWIEK nie by³o?
Skoro nam nie wierzysz, naprawdê id¼ do lekarza i zapoznaj siê z jego opini± po opisaniu mu "znaków".
JAKIE 2 LATA poczatkowo tylko jako¶ zaintrygowana by³am, nie narzuca³am siê. Dopiero pó¼niej kiedy byli¶my w jakim¶ kontakcie takim bezpo¶rednim i jako¶ nam siê nie poklei³o, a kiedy ja zaczê³am to ratowaæ, to by³a ju¿ nastêpna dziewczyna. By³o wiele okazji, kiedy móg³ mi daæ do zrozumienia, ¿e nie jest zainteresowany. Nie zrobi³ tego. Wrêcz podpuszcza³ do czekania na niego.
Stary 2013-02-14, 10:59   #137
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 575

Cytat:
JAKIE 2 LATA poczatkowo tylko jako¶ zaintrygowana by³am, nie narzuca³am siê. Dopiero pó¼niej kiedy byli¶my w jakim¶ kontakcie takim bezpo¶rednim i jako¶ nam siê nie poklei³o, a kiedy ja zaczê³am to ratowaæ, to by³a ju¿ nastêpna dziewczyna. By³o wiele okazji, kiedy móg³ mi daæ do zrozumienia, ¿e nie jest zainteresowany. Nie zrobi³ tego. Wrêcz podpuszcza³ do czekania na niego.
1. Jakim bezpo¶rednim kontakcie skoro on nawet nie chcia³ sie z Tob± spotkaæ?

2. Podaj konkretne przyk³ady tych znaków, np. jaki znak Ci da³ albo co napisa³?

3. Nie powiedzia³ Ci wprost ze masz spadaæ, bo sie ba³, ze jeszcze wyjmiesz noz i bedziesz chciala sobie albo jemu cos zrobiæ.
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:00   #138
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 443

Cytat:
Jak, KONKRETNIE, wygl±da³o to podpszczanie?
Co pisa³/zamieszcza³/mówi³?
jesienny_lisc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:00   #139
noubanaa
Raczkowanie

[QUOTE=jesienny_lisc;39228 051]Ale jak to nie zrobi³? Proponowa³a¶ spotkania, powiedzia³ "nie".
Normalnej osobie to wystarcza.[/QUOTE

Owszem, s³ysza³am, ¿e nie. Ale potrafi³ zaraz po tym podej¶æ i chcieæ rozmawiaæ. I wtedy to ja powiedzia³am NIE, czego bardzo ¿a³owa³am. Podejrzewam, ¿e tym te¿ go trochê urazi³am, tym bardziej, ¿e nie przychodz± mu takie rzeczy ³atwo.
Stary 2013-02-14, 11:00   #140
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Dopiero pó¼niej kiedy byli¶my w jakim¶ kontakcie takim bezpo¶rednim

czyli jakim? konkrety proszê

Cytat:
i jako¶ nam siê nie poklei³o
no monolog ¶rednio klei dwójkê ludzi

Cytat:
a kiedy ja zaczê³am to ratowaæ.
ratowaæ CO? wyszczególnij to co was ³±czy³o
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:01   #141
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Bo¿e, widzisz a nie grzmisz!

Czy on Ci wprost powiedzia³,¿eby¶ zaczeka³a na niego?
Chole.ra facet ma dziewczynê, a niby tobie mówi ¿eby¶ czeka³a na niego? Przecie¿ to jest chore i patologiczne zarazem.
Podpuszcza³..ech..
Zaraz stracê cierpliwo¶æ...
Jakie dawa³ Ci te znaki?!
Stary 2013-02-14, 11:02   #142
nesska10
Raczkowanie

Cytat:
W jaki sposób ciê podpuszcza³? Mo¿esz napisaæ co¶ konkretnego w koñcu ?
Co ci mówi³?
Konkrety prosimy.
Stary 2013-02-14, 11:02   #143
Panile
Raczkowanie

Cytat:

Podaj konkretny przyk³ad tych "znaków"!!!
Stary 2013-02-14, 11:03   #144
nesska10
Raczkowanie

Obawiam siê , ¿e jedynymi znakami by³ np. link do piosenki wklejonej na fb.
Stary 2013-02-14, 11:07   #145
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
1. Ty ju¿ to sobie wmówi³a¶. 2. Z jego strony nigdy niczego nie by³o, bo nie byli¶cie na ani jednej randce. 3. Odci±³ siê ju¿ dawno temu, w³a¶ciwie od razu, a jedynie 2 tygodnie temu uzna³, ¿e czas powiedzieæ w bardzo ostrej formie aby¶ da³a mu spokój.

Ty nigdy nie mia³a¶ jego zainteresowania. Dopóki tego nie zrozumiesz, to bêdziesz zawsze tworzy³a dziwne teorie wobec kolejnych facetów.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:08   #146
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Po raz kolejny widaæ, ¿e autorka widzi tylko jedn± stronê medalu. Siebie jako ofiarê z³ego i przebieg³ego faceta, który j± zwodzi³..
Nie próbuje wyt³umaczyæ nam czym by³y te znaki i jak one wygl±da³y tylko nagminnie odpisuje na to, co jest jej wygodne.

Swoj± drog± w±tek ma ogromn± popularno¶æ...47 osób jednocze¶nie przegl±daj±cych temat..;|
Stary 2013-02-14, 11:13   #147
noubanaa
Raczkowanie

Wiecie co ? Ja w zasadzie nie mam powodów by Was przekonywaæ do tego, ¿e facet dawa³ mi po¿ywkê do pisania tych smsów.

Rozgrzebujê przesz³o¶æ o której powinnam zapomnieæ.

To, ¿e robi³am co¶ co nie jest czym¶ normalnym, wynika³o z tego, ¿e mi na kim¶ zale¿a³o. Gdybym od tej osoby us³ysza³a, ¿e nie mam na co liczyæ dawno oduczy³abym siê pisaæ. Wreszcie us³ysza³am (w tyg temu), najpierw, ¿e nie mamy szans, ¿e nie chce wracaæ do tego co by³o ze mn±, a mimo to jeszcze co¶ tam napisa³am, wiêc u¿y³ mocniejszych sformu³owañ, po których nie mia³am wyboru jak pogodziæ siê z jego wyborami.
Stary 2013-02-14, 11:13   #148
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Po raz kolejny widaæ, ¿e autorka widzi tylko jedn± stronê medalu. Siebie jako ofiarê z³ego i przebieg³ego faceta, który j± zwodzi³..
Nie próbuje wyt³umaczyæ nam czym by³y te znaki i jak one wygl±da³y tylko nagminnie odpisuje na to, co jest jej wygodne.
(...)
Dlatego ju¿ z góry wspó³czujê kolejnym facetom, którzy gdzie¶ tam stan± na jej drodze i jej siê spodobaj±.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:13   #149
201803090921
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 538

A¿ strach w tych czasach wklejaæ cokolwiek na fb, bo jeszcze znajdzie siê mêska wersja takiej psychofanki, która zaraz nawkrêca sobie, ¿e "znaki" widzi... Dobrze, ¿e nie kosmitów.

Wspó³czujê temu facetowi i jednocze¶nie podziwiam za anielsk± cierpliwo¶æ, bo ja do swego szurniêtego "fana" takiej nie mia³am.
201803090921 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:13   #150
Panile
Raczkowanie

Cytat:
|
I to potwierdza teorie, ¿e wszystko dzia³o sie w g³owie autorki.. Najpierw wielka mi³o¶æ która zosta³a po dwóch latach odrzucona przez z³ego faceta. Obawiam siê, ¿e autorka jest zdolna zrobic realn± krzywdê temu ch³opakowi.

Autorko id¼ do lekarza!!! Nie ¿artuje. Z Tob± jest naprawde ¼le.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.