![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
![]()
normalnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
Boże chyba już wszędze uprawialiśmy seks!!!!
![]() ![]() ![]() - we wszystkich jego samochodach i jego rodziców - pierwszy raz w moim pokoiku, a obok moi rodzice przy telewizorku - pod namiotem nad Soliną itd. - w mini domku letniskowym - na masce samochodu ![]() - w salonie w domu jego rodziców (nie ma tam drzwi) - na podwórku (moim) pod orzechem - pod altanka na moim podwórku, a w domu wszyscy obecni, była noc - w lesie -w wnnie itd. - na blacie w kuchni - na strychu moim Boże może już wystarczy?!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Zawsze jak opowiadacie gdzie to podkreślacie,że ktoś był obok,że ktoś mógł usłyszeć(jak wyżej z tym salonem bez drzwi)itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
![]()
*u mnie w pokoju, gdzie obok na łóżku leżał mój brat,a moi rodzice w pokoju obok
![]() *u mojego ukochanego w pokoju, łazience, a w domu byli wszyscy *na masce samochodu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
mam słabość do łazienek i żadne tam prysznice, bo to dla mnie przereklamowana sprawa i nie wiem jak ludziom moze byc tak wygodnie..wiem, wiem, jestem leń słodki :P ale kocham wanny, generalnei toalety w miejscach publicznych zawsze podnoszą adrenalinę, ale oczywiście pod warunkiem że są to ładne toalety bo nienawidzę braku estetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
W parku na laweczce, po zmierzchu, tuz kolo sciezki, ktora ktos chyba w trakcie przechodzil. W pokoju w ktorym jak sie pozniej okazalo nie wsyscy jeszcze spali po zabawie sylwestrowej. Na klatce schodowej, przy wejsciu do piwnicy, gdy ktos wchodzil na gore. W przymierzalni sklepowej. Tuz za drzwiami budynku w remoncie, za nimi ludzie na chodniku. W domku kempingowym, takim podwojnym przedzielonym scianka. W samochodzie, na tylnym siedzeniu. O wannach, prysznicach kuchniach itp nie wspominajac
![]() Dlaczego to istotne wspominac, ze ktos byl niedaleko i mogl uslyszec, zobaczyc, nakryc? Bo to dodaje dreszczyku sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
KWC
|
nad jeziorem. Nasz brzeg był pusty, za to po drugiej stronie była cała kupa luda, hehe. Dopingowali nas, trąbiąc rytmicznie klaksonami samochodowymi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Parę dni temu, nocowałam z TŻ-tem u jego brata. Po nocy, rankiem, poszliśmy do łazienki, wspólnie kąpaliśmy się i kochaliśmy się w kabinie, a jego brat leżał sobie w pokoju obok. Wiem, że słyszał, bo jak wychodziliśmy, miał twarz całą czerwoną ze wstydu
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
ehh narobiłyście mi ochoty na seks na dachu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa tego seksu w przymieżalni ?
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
lol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
łazienka, kuchnia (prawie
![]() ![]() heh aż mi głupio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ja na razie tak skromnie
![]() - kuchnia, przy blacie - łazienka, przy umywalce - w wannie Ale mi narobiliście ochoty na seks gdzieś poza domem.... Muszę pogadać z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
noo ale jak by wparowała w takiej sytuacji jak u Ciebie to bym chyba przez miesiąc do nich nie przychodziła :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
np. :
- prysznic i pokój u niego w domu / brat i "teście" za ścianą - w samochodzie nad jeziorem - w samochodzie którym wjechał w pole przenicy ![]() - w tym samym pokoju z dwoma innymi parami (nie mylcie z grupowym ![]() - w kibelku jak byliśmy sanitariuszami na koncertach w Niemczech (czyt. w pracy) - w morzu Śródziemnym ![]() - w parku na ławce pewnie troche tego jeszcze jest , ale mam słabą pamięć ![]() Edytowane przez natee Czas edycji: 2006-05-02 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
U mnie to były miesca takie:
-Klatka schodowa o 2 w nocy przy zapalonym świetle.Wole nie wiedziec co by było jakby nas ktoś zobaczył -Ławka pod domem tez w nocy -ulica tez w nocy ![]() -jakieś krzaki przy petli autobusowej -namiot rozbity w ogródku domu Tżta gdy jego rodzice byli w domu Ech lubie takie dziwaczne miejsca.Moim marzeniem jest seks w autobusie albo pociągu ale niestety mój obecny partner nie przepada za takimi rzeczami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=kuki9]
-namiot rozbity w ogródku domu Tżta gdy jego rodzice byli w domu [QUOTE] Lol ... a ja na początku przeczytałam ... namiot rozbity w środku domu Tzta :P i tak sobie pomyślałam , ze ludzie to pomysły mają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Nie no jak się było w wieku rozbijania "namiotów" w domu to o seksie się nie myślało raczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
dziwne miejsca...
na masce samochodu na parkingu przy ruchliwej ulicy... ![]() w parku na ławce... namiot to standard haha prysznic jest w porzadku.. i jeszcze kilka miejsc ale chwilowo przemilcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja właśnie z tz jade jutro sobie do innego miasteczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
w domu przy skrzypiącym łóżku, brat w pokoju a dziadkowie za ścianą - wiele razy
u mojego TŻ w pokoju gdzie na łóżku obok leżała babcia, i też było jak spała na podłodze. na krześle , w namiocie w którym spało jeszcze 6 innych osób kuzynka kuzyn brat i inni , mam nadzieje że spali więcej grzechów nie pamiętam
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
niektore dziewczyny maja bujna wyobraźnie z tego co czytam
![]() "na masce samochodu na parkingu przy ruchliwej ulicy" bujna wyobraznia ruchliwa ulica pewnie 3 km dalej zastanowcie sie co wypisujecie ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-09 o 00:15 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tam raczkuje w tym temacie dopiero ;] ale musze przyznać że to wciąga i seks z odrobiną adrenalinki jest naprawde podniecający ![]() podejrzewam że to tak jak ze wszystkim ... chcesz coraz wiecej ... bo tamto Ci już nie wystarcza ![]() noo i wyjazd zakończony :P skończyło sie na samochodzie z którego na chwile wyszli wszyscy pasażerowie... ale mieliśmy stresa że zaraz wpadną i zobaczą nasze nagie pośladki <lol2> ;] było fajnie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
hmm.. do czesci rzeczy jestem w stanie uwirzyc bo to mozlwie ale reszta to bajeczka bo watpie czy ktos mial by ochote kochav sie wsrod widzow ale moze ktos lubi pokazywac swoje tylki :/ hmm
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.