Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 21:45   #121
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

inutil- my zaczynaliśmy od Bebilonu Pepti, potem alergolog zrobiła testy i zaleciła Nan Pro H.A
jak poszłam ponownie po 1,5 miesiąca przyrost wagi był 400 a w dodatku brzydkie suche plamy na buzi- alergolog oceniła, że to od smoczka, zaleciła podstawowe badania krwi i moczu i nadal Nan Pro H.A
Kasia smoczek ma tylko do spania a po spaniu ma buzię ładniejszą... jak zje to plamy bardziej widoczne czasem bardzo mocno czerwone, suche, w tych samych miejscach na buzi

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:46   #122
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Zeberko, kochana jesteś
cieszę się, że Kasia raczkuje. Emi też długo z tym zwlekała. Muszę zerknąć w pamiętnik kiedy zaczęła Pamiętam, że długo pełzała jak żołnierz w okopie

Dziewczyny, nie wiem co było przyczyną wczesniejszego porodu u kuzynki Mam niewiele informacji. Jak się czegoś dowiem, napiszę. Ale tak mi jest jej szkoda...

Paniczko, ściskam i tulę. Trzymaj się dzielnie!

Dziewczyny, mam problem. Doradźcie.
Jesteśmy w trakcie urządzania mieszkania. Kuchni jednak nie mieliśmy w planach robić, bo budżet okrojony, a ładna zabudowa kosztuje. Chcieliśmy to zrobić za jakiś czas.
Do rzeczy. Kuchenka gazowa (pięcioletnia) okazała się nieszczelna. Czeka nas nieplanowany wydatek - zakup nowej. I tu pojawia się problem. Co wybrać? Myśląc przyszłościowo chciałabym płytę, ale tej nie mam gdzie wstawić, bo blatów roboczych w meblach niewiele. Poza tym piekarniki są pod zabudowę robione. Czy Waszym zdaniem taka kuchenka wolnostojąca http://www.neo24.pl/?p=amica_614gce3_43zptsykda_xl_eco będzie dobrze wyglądać z meblami pod wymiar? Wiem, ze teraz wszystko się zabudowuje, ale nie wiem jak mam to obejść Na co zwrócić uwagę przy zakupie kuchenki?Pomóżcie. Czas mnie goni

Pozdrawiam Was wszystkie
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-03, 22:59   #123
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
W piątek niespodziankowo (dla tż) przyjechali jego znajomi ze studiów ze szczecina (ja w tajemnicy musiałam się jakoś przygotować).
no to faktycznie miał chłop suprajs

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Pamiętam, że długo pełzała jak żołnierz w okopie

Cytat:
Dziewczyny, nie wiem co było przyczyną wczesniejszego porodu u kuzynki Mam niewiele informacji. Jak się czegoś dowiem, napiszę. Ale tak mi jest jej szkoda...
strasznie smutna historia... trzymam za cala rodzinę kciuki...

Specjalistki deco-dom na pewno Ci doradza co do kuchni
jak mieszkanie? już tam mieszkacie?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 03:47   #124
iza243
Zakorzenienie

Zeberko super że Kasia raczkuje

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 07:23   #125
anitaxas
Zadomowienie

Dzień dobry

YSW witaj

Agatko
Barbi
Dziewczyny mam nadzieję że dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości!!!

Pani jak noc minęła? skurczybyki się pojawiają? Przeszło mi właśnie przez głowę że przecież Ty jutro, po zdjęciu szwu możesz urodzić

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
pomyślałam pofarbuję sobie włosy bo jak skunks wyglądam... a teraz patrzeć na siebie nie mogę bo wyszedł mi rudy przedziałek, a miał być ciemny brąz zaraz sama z sobą zwariuję i tak ostatnio mam słabe włosy a tu znowu będę musiała farbę nakładać
Ojj.. znam ten ból ja ok. dwa lata temu się zbuntowałam i od tamtej pory nie farbuję włosów! Przyznaję ciężko było przejść przez etap odrostów i spierania koloru i nie raz już miałam farbę kupić, ale teraz uważam że to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu Mam naturalny kolor włosów który z czasem wygląda coraz lepiej i zero problemów z odrostem i niespodziankami przy koloryzacji Polecam powrót do źródeł

Perse gratuluję udanych zakupów i połówki I teraz już szczęśliwie do końca!!!

Zeberko tak jak dziewczyny piszą - lekarz jakiś naciągacz! Szlak mnie trafia jak to czytam..
a już wogóle nie umiem pojąć tych lekarzy którzy nie chcieli pomóc 2,5 letniej Dominice - ta historia nigdy nie powinna się wydarzyć!!!

Dla Kasieńki gratulacje za raczkowanie w sb oglądałam przypadkiem program w tv gdzie pediatra pokazywał ćwiczenia zachęcające do raczkowania, ale Ty na pewno już to wszystko znasz..

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
A teraz z innej beczki.. Proszę o rade... Od grudnia pobolewaja mnie kolana...Szczegolnie jak wstaje czy siadam oraz w kosciele, jak klecze-ciezko mi sie podniesc czasem.
Od wczoraj troszke mi podpuchły te kolana i sa lekko zaczerwienione.. Boje sie strasznie, zeby to nie daj Bog RZS nie wyszedl, bo bym sie załamała... Jakbym miala malo problemow..
Elizka nie nakręcaj się proszę!!! RZS to poważna choroba ale bardzo trudna do zdiagnozowania, moja mama od kilkunastu lat zmaga się z bólami stawów i to wszystkich i miała szereg objawów.. był czas że miała tak spuchnięte kolana że nie mogła chodzić.. faszerowali ją sterydami i co.. i nic.. podejrzenie RZS jest ale żaden lekarz na 100% tego nie chciał stwierdzić.. podejrzewali nawet że to może bolerioza ale to też się nie potwierdziło.
A u Ciebie Elizko może to tylko zmęczenie organizmu po zimie.. wiesz mniej ruchu, wilgoć, mniej słońca.. to wszystko ma wpływ. Polecam oczywiście badanie i konsultacje lekarską, na razie może kup jakiś suplement wspomagający stawy? Moja Mama zawsze po takiej kuracji (tylko to musisz zażywać min. 2-3 miesiące) czuje poprawę.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
właśnie weszłam na stronę laboratorium żeby sprawdzić czy może są już wyniki i wygląda na to, że nie mam paciorkowca ale zaraz doczytam co mam, bo coś mi tam wyhodowali. sprawdziłam tylko szybko z karteczką od gina czego ma nie być i nie ma
Monika

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Idę w tym tygodniu z Olusiem do innego pediatry, bo potrafi mi rzygnąć nawet w trakcie ssania piersi, a w nocy się wierci, piszczy i wybudza się dopiero jak uleje.
Maga a Oluś ma objawy kolki? płacze po jedzeniu? Pytam bo u dziecka znajomej walczyli z kolką na wszystkie sposoby po czym trafił do szpitala (z innego powodu) i okazało się że to nie kolka tylko maluszek od urodzenia cierpiał na refluks żołądka! Podali leki i.. i nie to dziecko zdrowe, uśmiechnięte, najedzone bez płaczu. W życiu bym nie wiedziała że takie maleństwa mogą mieć refluks!

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
że niepotrzebne Mój małż wyznaje zasadę, że zamiast sprzątać, to lepiej się położyć i odpocząć.
Wika ja powiem że to są po prostu uroki młodego małżeństwa z czasem się dogadacie - on zrozumie że Ty lubisz sprzątać i kropka a Ty nauczysz się to tak robić aby mu to nie przeszkadzało Mój tż też na początku miał z tym problem.. z czasem się po prostu przyzwyczaił że ja inaczej nie umiem i po prostu zaakceptował a mój teść zawsze powtarza: "ale co Ty się tak denerwujesz przecież to A. sprząta a nie Ty"

U mnie po weekendzie całkiem miło tylko znów za szybko minął..
Miłego dnia
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 07:55   #126
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Witam

Nie poszłam już dzisiaj spać, słońce tak pięknie świeci, aż się nie chce...
Ogarnę mieszkanie, muszę przeczyścić sodą pralkę (tzn. nie będę nic czyścić, tylko wrzucę sodę do prania), zrobię kilka małych prań, muszę ogarnąć siebie przed jutrzejszym połówkowym i.. chyba dokończę książkę, tak mnie już wciąga, że nie przeciągnę jej na kilka dni

Co do włosów - ja wróciłam do zupełnie naturalnego koloru i... mam siwe włosy na głowie Więc jak tylko skończy się sezon czapkowy, to farbuję. Castingiem będę chyba mogła, nie?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:02   #127
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Doradźcie.
Lucy myślę, że później też będzie można jakoś taką kuchenkę wkomponować w nowe meble Jak kupowałam, to czytałam opinie, chciałam w miarę tanio, mi nie potrzebne były np prowadnice teleskopowe czy jakieś lepsze ruszty

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Maga a Oluś ma objawy kolki? płacze po jedzeniu? Pytam bo u dziecka znajomej walczyli z kolką na wszystkie sposoby po czym trafił do szpitala (z innego powodu) i okazało się że to nie kolka tylko maluszek od urodzenia cierpiał na refluks żołądka! Podali leki i.. i nie to dziecko zdrowe, uśmiechnięte, najedzone bez płaczu. W życiu bym nie wiedziała że takie maleństwa mogą mieć refluks!
Idę po południu do innego pediatry, to zobaczymy. Też mi to przez myśl przeszło

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 08:02   #128
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....

Tak dziewczynki byłam na badaniach i wieczorem wizyta....wyniki dopiero po 16...;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:03   #129
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam....

Tak dziewczynki byłam na badaniach i wieczorem wizyta....wyniki dopiero po 16...;/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:10   #130
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Witam....

Będzie dobrze
Kciukam z całych sił

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:11   #131
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:13   #132
pani22ka
Zakorzenienie

Agata, no to czekam a jak się czujesz?

Stary 2013-03-04, 08:29   #133
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam....

Oby czas szybko zleciał

Pani, Monika, Luna jak wy się czujecie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:38   #134
bacharybnik
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Witam....

Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wyniki oraz informację po wizycie

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 08:56   #135
eseska
Zakorzenienie

HEJKA!
Ja znowu z doskoku! Dopiero sie witam w kolejnej częsci!!
BERBIE! bardzo mi przykro z powoodu babci! I trzymam kciuk za wizyte!!
ZEBERKA! brawa dla Kasi!! a lekarz naciągacz!!
PANI! i jak skurcze?
LUNA MONIKA jak sie czujecie? to juz tuz tuz.....
AGATKO! zaciskam!!!
MAGA! biedny Olo! mojej tez od kilku dni zdarza sie chlusnąc, ale tylk z rana.
YSW! Witaj! Napisz cos wiecej i nie zrazaj sie ze duzo piszemy i ciezko na poczatku sie wbic!
LUCY! brak tu Ciebie!! a ja mam wolnostojąca kuchenke i meble w zabudowie i wydaje mi sie ze to dobrze wygląda! bo ja chciałam kuchenke na gaz a te płyty do zabudowy na gaz mi sie nie podobają.
MEDI! tzrymam kciuki za prawko!
PERSE! no u mnie yez pięknie swieci. Co czytasz? czytaj czytaj teraz bo potem bedzie cieżko ;-)
ELIZA! nie wkręcaj sobie choroby!!! Idz do lekarza!!!!!!!
WIEKA! a u mnie posprzatac nie chcesz?
INUTIL! brawo za utrate wagi a co z tym biznesem kolczykowym?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:18   #136
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39571994][/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze
Kciukam z całych sił
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Oby czas szybko zleciał
Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wyniki oraz informację po wizycie
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
AGATKO! zaciskam!!!
Kochane jesteście

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Agata, no to czekam a jak się czujesz?
Moja TY Kochana ja trzymam za Was...!!
Czuje sie ok....nie mogę narzekać...tak długo na to czekałam....boję sie że beta niska wyjdzie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-04, 09:34   #137
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Czuje sie ok....nie mogę narzekać...tak długo na to czekałam....boję sie że beta niska wyjdzie
Agatko ale przecież na tym etapie może wyjść niska! To dopiero początek! Kochana mam nadzieje że jakoś przetrwasz te kilka godzin do wyników! pewnie jest nerwen konkretny..
Stary 2013-03-04, 09:49   #138
Konto usunięte

Agatka, pamiętaj, moja pierwsza beta to było jakieś 50 A teraz to 50 mnie kopie noc i dzień
Stary 2013-03-04, 09:49   #139
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko ale przecież na tym etapie może wyjść niska! To dopiero początek! Kochana mam nadzieje że jakoś przetrwasz te kilka godzin do wyników! pewnie jest nerwen konkretny..
wiem....ale mimo wszystko....boję się że nie będzie przyrastać jak trzeba.... nie umiem myśleć pozytywnie.... chociaż bardzo bym chciała to nie umiem strach mnie paraliżuje....Muszę sobie sama to przetłumaczyć że przecież MUSI BYĆ DOBRZE!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-04, 09:49   #140
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
WIEKA! a u mnie posprzatac nie chcesz?
To samo usłyszałam od mojej Siostry

Cytat:
Agatko, dobrze będzie
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 09:57   #141
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
wiem....ale mimo wszystko....boję się że nie będzie przyrastać jak trzeba.... nie umiem myśleć pozytywnie.... chociaż bardzo bym chciała to nie umiem strach mnie paraliżuje....Muszę sobie sama to przetłumaczyć że przecież MUSI BYĆ DOBRZE!!

Moja pierwsza beta... 18,9

Teraz ta beta też mnie kopie...puka puk puk puk...

i złości sie jak jestem głodna

Synuś
Stary 2013-03-04, 10:22   #142
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam problem. Doradźcie.
Jesteśmy w trakcie urządzania mieszkania. Kuchni jednak nie mieliśmy w planach robić, bo budżet okrojony, a ładna zabudowa kosztuje. Chcieliśmy to zrobić za jakiś czas.
Do rzeczy. Kuchenka gazowa (pięcioletnia) okazała się nieszczelna. Czeka nas nieplanowany wydatek - zakup nowej. I tu pojawia się problem. Co wybrać? Myśląc przyszłościowo chciałabym płytę, ale tej nie mam gdzie wstawić, bo blatów roboczych w meblach niewiele. Poza tym piekarniki są pod zabudowę robione. Czy Waszym zdaniem taka kuchenka wolnostojąca http://www.neo24.pl/?p=amica_614gce3_43zptsykda_xl_eco będzie dobrze wyglądać z meblami pod wymiar? Wiem, ze teraz wszystko się zabudowuje, ale nie wiem jak mam to obejść Na co zwrócić uwagę przy zakupie kuchenki?Pomóżcie. Czas mnie goni
Pozdrawiam Was wszystkie
hmm można kombinować i kupić kuchenkę pod zabudowę i do tego szafkę jakąś niedrogą która by była podobna do pozostałych mebli

ja akurat miałam podobną sytuację, z tą różnicą że potrzebowałam kuchenki a na meble kasy nie mieliśmy. W kuchni stała więc kuchenka, lodówka i stare biurko
Ja kupiłam najtańszą (900zł) jaka spełniała moje kryteria z myślą jak będę robić full wypas kuchnię to nie szkoda mi będzie jej zmienić na taką w zabudowie
póki co mamy meble z Bodzia plus wolnostojącą kuchenkę i nie jest źle

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Moja pierwsza beta... 18,9

Teraz ta beta też mnie kopie...puka puk puk puk...

i złości sie jak jestem głodna
a moja beta 18 albo 16 kurde nie pamiętam
właśnie stuka głową miśka o podłogę... a przepraszam wyrzucił miśka i liże dywan
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:25   #143
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Agatko powiem Ci to co mnie powiedział lekarz gdy byłam w drugiej ciąży "Pani A. jest pani zestresowana i sparaliżowana strachem i to jest złe i dla Pani i dziecka. Wiem, że to trudne ale trzeba wierzyć że będzie dobrze! Jest pani w ciąży ale na razie tylko fizycznie - psychicznie i emocjonalnie jeszcze nie. Musi to Pani zmienić. Tamta ciąża była. Teraz jest Pani w kolejnej i musi się Pani postarać odciąć od złych wspomnień!"
Ja wiem jak to ciężko.. to taka chyba taktyka obronna..coś w stylu jak się nie przyzwyczaję, nie będę się tym ekscytować, cieszyć to w razie "w" mniej będzie boleć.. ja tak trochę miałam.. i żałuję i obiecałam sobie że następnym razem nie popełnię tego błędu.. będę się cieszyć i wierzyć że będzie dobrze i że się uda!

Agatek "ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy" wierzę że będzie dobrze

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
właśnie stuka głową miśka o podłogę... a przepraszam wyrzucił miśka i liże dywan
zapewne boski widok Szczęściara...

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2013-03-04 o 10:54
Stary 2013-03-04, 10:32   #144
kooocur
Zakorzenienie

Perse wiesz, ze ja przez Ciebie spać nie moge..ten wózek co wkleiłaś tako-szary...jest boski....

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:

: love:

Synuś
Stary 2013-03-04, 10:32   #145
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam najtańszą (900zł) jaka spełniała moje kryteria z myślą jak będę robić full wypas kuchnię to nie szkoda mi będzie jej zmienić na taką w zabudowie
póki co mamy meble z Bodzia plus wolnostojącą kuchenkę i nie jest źle

moja beta 18 albo 16 kurde nie pamiętam
Twoja "beta" jest rozkoszna

Jak Ci się sprawują meble z Bodzia w kuchni? Ja mam w pokoju, ale po 10 latach kompletnie się porozklejały - w sensie okleina zupełnie odeszła. Ale może teraz jakościowo robią coś lepszego? Niedawno kupiłam witrynkę i wygląda na porządniejszą, ale co do kuchennych to się trochę waham...
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:50   #146
Konto usunięte

Cytat:
Agatko powiem Ci to co mnie powiedział lekarz gdy byłam w drugiej ciąży "Pani A. jest pani zestresowana i sparaliżowana strachem i to jest złe i dla Pani i dziecka. Wiem, że to trudne ale trzeba wierzyć że będzie dobrze! Jest pani w ciąży ale na razie tylko fizycznie - psychicznie i emocjonalnie jeszcze nie. Musi to Pani zmienić. Tamta ciąża była. Teraz jest Pani w kolejnej i nie musi się Pani postarać odciąć od złych wspomnień!"
Ja wiem jak to ciężko.. to taka chyba taktyka obronna..coś w stylu jak się nie przyzwyczaję, nie będę się tym ekscytować, cieszyć to w razie "w" mniej będzie boleć.. ja tak trochę miałam.. i żałuję i obiecałam sobie że następnym razem nie popełnię tego błędu.. będę się cieszyć i wierzyć że będzie dobrze i że się uda!
Bardzo mądre słowa.

Cytat:
Perse wiesz, ze ja przez Ciebie spać nie moge..ten wózek co wkleiłaś tako-szary...jest boski....
Boski jest...
Dzisiaj wysyłam moją mamę na zwiady i niech szuka w nim wad, a jak nie znajdzie..... To chyba na niego zachorowałam :P
Stary 2013-03-04, 10:58   #147
kooocur
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39574882]
Boski jest...
Dzisiaj wysyłam moją mamę na zwiady i niech szuka w nim wad, a jak nie znajdzie..... To chyba na niego zachorowałam :P[/QUOTE]

Ooo to koniecznie daj znac jakie ma wad

Wiem, że jest cieżki ale mi to nie przeszkadza

Tylko prosze napisz tutaj bo na mamusiowym nie znajde

Synuś
Stary 2013-03-04, 11:00   #148
Konto usunięte

Cytat:
Jak Ci się sprawują meble z Bodzia w kuchni? Ja mam w pokoju, ale po 10 latach kompletnie się porozklejały - w sensie okleina zupełnie odeszła. Ale może teraz jakościowo robią coś lepszego? Niedawno kupiłam witrynkę i wygląda na porządniejszą, ale co do kuchennych to się trochę waham...
Ja mam trzeci rok meble z Bodzia w kuchni (system Ola) i sprawują się doskonale.
Są duże, pojemne i póki co nic się z nimi nie dzieje.
Może nie są to najpiękniejsze meble na świecie, ale w kuchni chodziło mi o funkcjonalność i się spisują.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Ooo to koniecznie daj znac jakie ma wad

Wiem, że jest cieżki ale mi to nie przeszkadza

Tylko prosze napisz tutaj bo na mamusiowym nie znajde
oki
Stary 2013-03-04, 11:15   #149
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

Pani, Monika, Luna jak wy się czujecie
ja kwitnąco tylko zestresowana na maxa

Cytat:
....boję sie że beta niska wyjdzie
bo będzie niska ale tak to jest w tym dniu cyklu z każdym dniem przyrasta

Cytat:
jest pani zestresowana i sparaliżowana strachem i to jest złe i dla Pani i dziecka. Wiem, że to trudne ale trzeba wierzyć że będzie dobrze! Jest pani w ciąży ale na razie tylko fizycznie - psychicznie i emocjonalnie jeszcze nie. Musi to Pani zmienić. Tamta ciąża była.
ależ mądre słowa

My po wizycie. Jutro o 8ej stawiamy sie w szpitalu na prucie szwu

Stary 2013-03-04, 11:16   #150
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko powiem Ci to co mnie powiedział lekarz gdy byłam w drugiej ciąży "Pani A. jest pani zestresowana i sparaliżowana strachem i to jest złe i dla Pani i dziecka. Wiem, że to trudne ale trzeba wierzyć że będzie dobrze! Jest pani w ciąży ale na razie tylko fizycznie - psychicznie i emocjonalnie jeszcze nie. Musi to Pani zmienić. Tamta ciąża była. Teraz jest Pani w kolejnej i musi się Pani postarać odciąć od złych wspomnień!"

Agatek "ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy" wierzę że będzie dobrze
ja wiem...uwierze jak zobaczę wynik dzisiejszej bety...a potem serduszko.....

Cytat:
ja mam w kuchni meble "bodzio" 5ty rok i jest ok....chociaż mi sie znudziła i chętnie bym zmieniła na coś nowszego ale narzekać na nie nie mogę....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości