![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() Mi z ustnej punkt zabrakł do 100%, ale na chooy oni robią ustną maturę z polskiego to ja nie wiem ![]() A to owsianki nie robicie na mleku? Z wodą nie jest taka...mdła? Jak do kaczek? ![]() A powiem Wam coś. Takiej woli życia, walki i przetrwania nie widziałam chyba jeszcze nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po drugie, wyprałam swoją ulubioną torebkę, bo zrobiły się nieładne ślady przy zamku i chyba tego nie dopiorę. Jak myślicie, myjka ciśnieniowa będzie dobra? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
halooooooooooł co tu taka cisza ???????????
#123 |
Zakorzenienie
|
ja cierpie w ciszy
![]() ![]() Przeciwbólowy lek który kupiłam zadziałał na 1-1,5 godz (a wziełam maksymalna dawke0 wiec teraz próbuje sposobu medycyny ludowej i zapijam ... I alko działą lepiej jem kolacje normalnie i jest prawie miło ![]() Pochwale sie że mimo drugiego kieliszka wina jem na kolacje sałatke (tak tak ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Zreszta ten kieliszek jest drugi i ostatni ![]() A nie poprostu picie w samotnosci mi nie leży ;( Od jutra mam gościa na weekend - i dobrze bo dziwaczeje sama na 100 m - iiw sumie kupiłam butelke wina na dzień kobiet ![]() Zastanawiam sie czy M. bedzie pamietał .. niby w zeszłym tygodniu coś wspomniałam - no zobaczymy ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Asia ty sie nie zastanawiaj czy będzie pamiętal
![]() moja kumpela ze dwa dni temu zapytała męża czy wie co bedzie w piatek.... a on na to:"nowa promocja w tesco" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szczęka jej opadła......
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre ![]() ![]() - Btw szkoda że 8 mnie nie bedzie -Dlaczego? - No bo byśmy gdzies poszli , coś odświetnego zrobili .. Bo przecież wiesz co wtedy jest ? - Oczywiście.. Czekaj .. nie rocznica bo to w maju , urodziny masz we wrześniu ... A Twoje Imieniny? (które mam w lipcu ![]() Tu robie groźną mina i po trzech pudłach w końcu M wpada o co chodzi ... ale wyraz ulgi na twarzy bezcenny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hehe
a moj właśnie wrócił z pracy z wiąchą tulipanów..... i mi mówi ze z okazji dnia kobiet ![]()
#127 | |
Zakorzenienie
|
czytałam właśnie inne wątki chwile .. i już wiem że moim celem na ta wiosne powinno być "zostanie aniołkiem victoriasecret" cokolwiek to znaczy
![]() Po wadze tych lasek sadząc ja mam szanse na zostanie nawet dwoma aniołkami ![]() Ja rozumiem że np ogolniemoże patrzeć na mój problem zprzymrużeniem oka , sama jeszcze niedawno myślałam o tym ze przy wadze i wzroście anuszkiwygladałabym całkiem nieżle (sorry ![]() No ale gdzieś są granice - według niektórych dziewczyn moim celem powinno być 48 kg ... w ogóle sobie tego nie wyobrażam ![]() Ale zaczynam rozumieć ze nawet jak osiagne swój cel - czyli generalni wagę poniżej 70 kg to i tak bedę przez częśc ludzi oceniana jako "gruba" ... Mimo normalnego BMI... I w sumie fakt - majac ta wage czułam sie gruba .. to właściwie już nie wiem dokąd dązę (mniej niż 68 kg nie pamieam żebym ważyła) ale wiem ze cel jest baaaardzo daleko ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() W ogóle - żeby nie był0 - to ja lubie mężczyzn - tylko z biegiem lat coraz bardziej sie przekonuje że to bardzo proste wręcz prymitywne konstrukcje ![]() Poza tym - poczułam sie staro - ja mam zaliczoną starą mature... co prawda na 5 ale to nie byłą żadna nowomodna "prezentacja" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Asia jakie staro..... ? oszalałaś?
to ja tez się tak czuję..... moich koleżanek dzieci maja po 18lat... no dobra, dwie mają takie dzieci.... reszta młodsze, mniej lub wiecej.... niemniej jednak mature tez mam starą ![]() a faceci.... oni sa mało skomplikowani ![]() a co do wagi...... ja wiem ze nigdy już nie wróce do 55kg (chyba nigdy) ale takie 60-62 to czemu nie..... a i tak bmi będe miała wtedy 24 z groszami..... i wcale mi na tym nie zależy ![]() ![]()
#129 |
Przyczajenie
|
bla bla bla dodaj się poście ...
![]() ![]()
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czuję ze jest to wątek dla mnie. aśka zapisujemy się? ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- a tak w ogóle to dzien dobry. ![]() u mnie jakoś mało optymistycznie ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ja od wczoraj umieram z powodu zeba...dzis ide go gdziekolwiek usunac nawet prywatnie bo juz 2 noc nie spie a twarz mam dzis jak ksiezyc w pelni....
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
hahaah Joanna, dobre z tymi aniołkami xDD wazysz prawie tyle co ja, a nie sadze bys byla zadowolona xDD u mnie znowu spadek, shock oO 71,7 a ja dziewczyny naprawde duzo jem oO slodycze takze. Wczoraj pol czekolady weszlo xD ale wieczorami nic nie jem, no i duze sniadania. W pray jakis kefir czy bułka i wsio. Jak wracam to jakis mały obiad. Ciesze sie, ze zaczyna waga leciec, ale zastanawiam sie czy ona sie moze nie rozwalila xDD ale wynik powtarzalny za kazdym wazeniem...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszke chole.ra nie moge sie ztobą zapisać bo patrze na moje kolano i tłuszczu akurat tam nie mam
![]() ![]() anuszka ta... jak byłam blisko 80 to 72 wydawało sie super ... Teraz mysle że 69to bedzie to ... ale pewnie też stwierdze że nie .. No coż opowiesz mi jak to jest bo na pewno do 69 dotrzesz dużo szybciej niż ja ![]() anulciak wiem co czujesz z zebem ... Ja wczoraj cały dzień jednej pożytyecznej rzeczy nie zrobiłam - bo bolało calutki dzień... a potem chlapnełam winko z kupione na dzień kobiet i przeszło ... i dziś tez nie boli (czyżbym była jeszcze pijana ?) ... a dziś mam dentyste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwiatuszek a Ty sie w ogole wazylas w tym tyg.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś śnieg pruszy za oknem
![]() Już prawie miesiąc jestem na diecie i przez ten czas zgubiłam 5kg ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Jadłyście okre ? http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/heal...esc-okre-.html Normalnie nowe kulinarne światy odkrywam
![]() Słońce u mnie świeci (gdzie do zapowiadane ochłodzenie ? ) na wadze nawet lekkie drgniecie w lewa strone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas mam takie dziwne myśli...myślimy o dziecku...i jak w każdej ciąży wiąze sie to z dodatkowymi kg....i tak własnie sobie myśle ze męcze się teraz a jak w końcu zajde w ciąże to i tak przytyje...
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Mieszkałam 3 lata w Londynie i oni zawsze mieli takie cuda na straganie ![]()
![]() |
#138 | ||
Zadomowienie
|
ogolnie zapomniałam dopisac, ze pozniej mleko daje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() anuszka gratuluje! Lolitko my tez sie przymierzamy i ja pojmuje to inaczej... jesli zajde w ciaze szczuplejsza i bardziej wysportowana to bedzie mi latwiej przez nia przejsc. Jakby zaszla wazac 92 to chyba pod koniec przy tempie jedzenie bylo by ze 120 na wadze ![]() ![]() ![]() Dzis waga pokazala 78, przez chwile bylo 79,9... no ale nie udalo sie... moze jutro? Z wc znow ciezko... ![]() ![]() Za oknem szarowka, trzeba sie wziac za sprzatanie " na niedziele" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to sie tez latwo mowi- zdrowe odzywianie w ciazy, a brzuszek swojego sie domaga xDD ale ja sobie nie załowałam. To jedyny okres w którym mozna sobie pozwalac bez wyrzutów xD Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-08 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się męczyłam 3dni zanim poszłam...a jak już mi chciał usunąć to się okazało ze mam @ więc lipa.... musiałam jeszcze tydzień czekać.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie ciutkę drgnęło w dół więc nie ma powodów do zmartwień.... bardziej mnie martwi ze pogoda jest obrzydliwa i w ogóle nie zachęcająca do radości..... a ja mam jeszcze takie pytanie.... rozumiem ze część z was jest na dietach.... ale to jakieś diety konkretne czy po prostu mż..... ?
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Dobry!
U mnie pada i wieje, świetna pogoda nie ma co. ![]() Co do ciąży i grubnięcia to naprawdę zależy od człowieka. Moja mama po żadnej ciąży (a były 3) nie przytyła jakoś. Przytyła dopiero jak ją z pracy zwolnili i została w domu już ![]() A ja nie mam chłopa co by do mnie z kwiatkami przyszedł ![]() Idę jeść śniadanie.
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napchałam się już śniadaniem ![]() ![]() Coś słabo się dziś czuje - pare dni ładnej pogody, ja zrzuciłam grubsze ciuchy i proszę - rozkłada mnie coś. Mam nadzieje, że szybko przejdzie bo jestem tak zdechła, ze na bank w weekend nie pocwicze ![]() Zabieram się za naukę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
co do ciąży to zgodzę sie z wami....
w pierwszej przytyłam 12,5kg i wszystko spadło... w drugiej tylko 9 i też wszystko spadło.... tyle że różnica pomiędzy okresu sprzed pierwszej i drugiej ciązy to.... 12kg na plusie..... efekt rzucenia palenia ![]() faktem jest ze trzeba w ciąży jeść dla dwóch ale nie za dwoje.... i jak widze dziewczyny które pozerają litr lodów,przegryzają kurczakiem z rożna i na koniec jeszcze czekoladę bo "one dla dziecka jedzą" to mnie trzęsie bo przy takim jedzeniu to to dziecko nie ma nic... a mamusia może sobie zafundować cukrzycę ciążową..... sama radość.... takze uważam ze trzeba mądrze jesc a nie śmieciowo ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
Co diety na której jesteśmy - to są tu obecneróżne koncpecje które łączy przymiotnik 'zdrowa'...
Dziewczyny trzymaja sie liczenia kcal (ale nie jakieś 1000 kcal tylko przynajmniej BMR ) , jadłospisów od dietetyczek, wyrzucamy fastfoody, słodycze, raczej preferujemy białko na kolacje .. Także co kto lubi - ale na ditech konkretnych nikt nie jest ... Ja osobiście - staram sie jeść zdrowo, 4-5 posiłków, herbatki i woda, oczywiście zmniejszyłam liczbe węgli (ale dalej jem i chleb i ostatnio coś do obiadu , wywalam niezdrowe tłuszcze i cukry... Ćwicze ![]() Jakoś idzie - dziś po raz pierwszy pomyślałam że tym razem naprawde sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Lolita ja w ciąży przytyłam 23kg, no i zasadzie zeszło mi tylko 4. No ale cóż się dziwić jak się żarło co popadnie, frytki, pizza, chipsy, cola...
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Milenka witaj w świecie Weidera
![]() ![]() ![]() Co do ciazy - ja postanowiłam najpierw schudnąć ...mam 27 lat - i myśle że najpierw trzeba mamusie doprowadzić do porządku (nie chodzi tylko o odchudzanie) a potem pracować nad dzieckiem .. Wiem ze w ciazy utyje - ale potrzebuje takiego skutecznego odchudzania żeby potem mieć wiarę ze potrafie ![]() ![]() i oczywiście nawet 30 kg od 65 startowego to co innego niż 30 od 85 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- No dobra ide weiderować, potem sie ogarne i dentysta ![]() ![]() w ten weekend bede musiała ograniczyć forumowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Heelow
![]() Ja dietowo wczoraj i puki co dziś ok ![]() Monia co do pisania tych prac - nigdy nie mogłam zrozumieć ludzi którzy nie potrafią napisać na temat, który sami wybrali... Ale jak z nich takie hmm geniusze to dobrze, że można na nich zarobić ale to, że uczą się później tych prac na pamięć słowo w słowo to już cynizm ![]() ![]() Prawda, że ja jestem humanistą a swojej pracy wcale nie pisałam, bo po co zrobiłam tylko konspekt - przecież wiem co mam mówić a pracy i tak bym nie wkuwała, bo to bez sensu... Zdałam najlepiej w szkole... A komisja nie należała do tych lajtowych i ulała sporo ludzi. Mimo,że nie mam umysłu ścisłego musiałam dać sama sobie radę z matmą (której jak Bozie kocham nienawidzę) i też ją zdałam nie najgorzej. Więc nie pojmuję tych ludzi ![]() ![]() Hehe też zajrzałam na ten wątek z mega dziewczynami ![]() ![]() Monia ja owsiankę robię zazwyczaj na ciepło i na spontanie więc po prostu gotuję 3 łyżki płatków z szczyptą soli z połową kubka mleka aż będą miękkie i później daje suszone owoce i orzechy. Mam świetny humor właśnie wygrałam w radiu 100 zł na kosmetyki z okazji dnia kobiet ![]() ![]() ![]() Wszystkim Wam kochane życzę wszystkiego naj, najlepszego z okazji naszego święta kobitki ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-08 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry : )
Przeparsza dziewczyny ze wczoraj nic nie odpisalam ale mąż mial wolne i rozmawialismy odnosnie naszego wyjazdu do pl....wszystkie macie racje bo ja tez sobie nie wyobrazalm tak dlugiego rozstania... po pewnym czasie bylibysmy razem a jaednak osobno jesli wiecie o czym mowie... wiec doszlismy do wniosku ze Wiki pojdzie jeszcze tutaj do zerówki bo w zerówce w pl tez się chyba dzieci za wiele nie ucza... ja bede nadrabiać z nia material polski w domu tak zeby byla na bierzaco.... do pl bede wracac tak zeby mogla isc do pierwszej klasy.... wtedy moj maz bedzie musial tylko zostac w uk max do roku.... wiec moze damy rade.... sicio wracaj do zdrowia kurcze nic nie zjadalm zlego trzymam sie diety jak moge a waga wczoraj wskazywala 104 a dzis 105 oszaleje .... może to przez te nerwy, moze to ze powinnam dostac @ za kilka dni... sama juz nie wiem ja juz po sniadanku kromeczka pumpernikla ze szpinakiem szynka i pomidorem + zielona herbata a na obiad robie rosol bo Wiki chora to mozę choc rosolek zje ja dostalam życzenia na dzien kobiet bo prezent już dostalam 2 tyg temu orbitrek ![]() ogolnie -- co do owsianki to mozna kupic juz przygotowana owsianke na sniadanie ktore zalewasz 180 ml mleka Wszystkiego Najlepszego Kobietki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.