|
|
#121 | |
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
![]()
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki zazdrośnik. U nas jak u nas, ale co u Ciebie się będzie działo to strach pomyśleć. Słodkich
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Pyyycha
jeszcze ciepłą zjadłam, bo musiałam spróbować. Tylko dawałam mniej cukru niż w przepisie bo nie lubię słodkich
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#125 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Kolorowych Alamirko ![]() No bo w porównaniu ze świeżutkimi winogronkami rodzynki są niedobre, a najgorzej jest, jak mi w jakimś jogurcie czy serku pływają ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Mocno czuć to masło orzechowe?
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#127 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39844592]ja też
![]() no to ja się chwalę Rokim - kot mojej przyjaciółki, opiekowałam się nim jakiś czas temu przez kilka dni, przeżyliśmy oboje [/QUOTE]Jaki piękny, chciałabym takiego Chociaż generalnie wolę zwierzaki płci pięknej, z doświadczenia zauważyłam, że te płci brzydkiej są leniwe i lubią załatwiać swoje potrzeby nie tam gdzie trzeba.
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
cos dla poprawy humoru
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=beDH74opHVo |
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Tak szukałam jakichś fotek, ale nie wiem jakim sposobem wyparowały z mojego kompa.
Wrzucam zdjecia mojej suni jak była mała bo była taka słodka. Jest z natury bardzo wygodna, teraz też już leży u mnie w łóżku. Druga, w stroju Mikołaja jest przybłędą. I od razu mówię, ze psu się nie stała krzywda, siostra nałożyła jej strój tylko do zdjecia. To jest pies przylepa, drugiego takiego nie znam.
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak bardzo nie, czuć orzeszki, a co mnie najbardziej zadziwiło- ciasto gdy się wlewa do foremek powinno mieć grudki, po upieczeniu nie ma grudek, za to jest puszysty środek i chrupiąca skórka.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39844592]ja też ![]() no to ja się chwalę Rokim - kot mojej przyjaciółki, opiekowałam się nim jakiś czas temu przez kilka dni, przeżyliśmy oboje [/QUOTE]Ooo jaki piękny, ja nie przepadam za kotami po traumatycznym wydarzeniu z dzieciństwa, ale ten jest wyjątkowo piękny.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Jak ja kocham pieski i kotki ![]() Ta w stroju Mikołaja ma takie ufne oczka, cudna jest Kocham zwierzaki-przytulanki, jak miałam moją Norę (była wzięta ze schroniska, poprzedni właściciel ją bił, więc się bała wielu rzeczy), to też spała ze mną w łóżku, ciężko dzielić łóżko z 40kilowym psem, który nie rozumie "przesuń się"
|
|
#133 |
|
Pani Mizantrop
|
Uwielbiam to zdjęcie:
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta w stroju Mikołaja musiała wiele przejść, jak się przyplątała to była tak wychudzona, ze jeszcze kilka dni i pewnie źle by się to skończyło, potem nie mogła się odjeść i teraz jest taką kulką. Wydaje mi się, obserwując jej reakcje, że ktoś wywalił ją z samochodu. Jest podobna do terriera. A jak potrafi pięknie śpiewać Każdego dnia pokazuje swoja wdzięczność.Czarnulka natomiast wpadła nam pod samochód i myśleliśmy, że z tego nie wyjdzie, ale skończyło się dobrze. Jest zazdrosna o "małą", ale tamta sobie ja nieźle podporządkowała. Teraz jedna bez drugiej chyba by już nie potrafiła.
|
|
#135 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Lubię ludzi przygarniających zwierzaki porzucone i zmaltretowane, bo to świadczy o wielkim sercu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz ojciec w pracy ma 3 suczki, przyplątała się suka, jak się potem okazało była w ciąży, kobieta ze schroniska zabrała po urodzeniu i suczkę i małe, następnego dnia ojciec jechał jak szalony po nią po nieprzespanej nocy, płacąc 200zł mandatu, bo zwyczajnie gryzł się ze ja oddal. Postanowił ją szczepić żeby nie miała małych, ale z winy weterynarza drugi raz miała małe i to urodziło się 5 szczeniąt w tym 4 suczki, a niestety ludzie nie chcą brać suczek. Udało nam się znaleźć dom dla 2 szczeniaków, jedna niestety wpadła pod samochód bo jakoś wyszła za bramę, a 2 plus mama są dalej.
|
|
#137 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To witam się i ja, spamerka, której udało się uniknąć kary jak dotąd ![]() Przepiękne zwierzątka widzę I gdy urosła:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-18 o 23:41 |
|||
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#142 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Od dziecka jestem kociarą Cytat:
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wracałam wieczorem do domu to prawdziwa zadyma na dworze, wichura, śnieżyca, gdzie ta wiosna
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-18 o 23:47 |
|
|
|
|
#145 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Miałam, tę ze zdjęć
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już nie wiem jak to jest..ktoś kiedyś mi mówił, że kocurki to pobiją się ze dwa razy i już hierarchię sobie wypracują i spokój jest. A dwie kotki to będą sobie dogryzać latami jak akurat trafią się takie, które nie akceptują jedna drugiej. Kryśka chyba nie zaakceptowała Leośki bo daje jej po nosie przy każdej okazji. A ona jest nieco dziwna bo po przejściach (Leosia), nie umie się w ogóle bawić i nie ma najwyraźniej krysinego poczucia humoru więc jej się obrywa Teraz i tak jest dużo lepiej bo gdy wzięłyśmy L. to myślałam, że trzeba będzie ją oddać takie bitwy były Ale nikt by jej wtedy nie chciał bo miała już cztery lata, a poza tym rujki mimo sterylizacji więc raczej marne szanse na adopcję..
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Jestem w stanie zrozumieć Twoje kotki, bo miałam jedną przygarniętą kicię, która przez całe swoje życie była tak maltretowana, że nie umie w ogóle "protestować", co byś jej nie robiła, to ona się skuli w sobie, nie umie miauczeć, prychać ani tym bardziej atakować, jak Nora (sunia) trącała ją nosem, bo chciała się zaprzyjaźnić (kotka była w domu pierwsza i Nora czuła respekt) i może pobawić, to Kulka (kotka) kuliła się w kącie i aż się biedna trzęsła ze strachu, ale nic nie zrobiła, żeby Norkę odgonić. Zwierzaki po przejściach potrzebują spokoju, cierpliwości i dużo serca, bo czasami się wszystkiego boją i trzeba je oswajać. Myślę, że niewiele się da zrobić, ewentualnie jak Krystynka będzie sobie za bardzo pozwalać względem słabszej kotki, to trzeba ją karcić, może się z czasem nauczy, że nie wolno.
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wczytują się..dziwne, bo na przykład piesek Kayri bez problemu się otwiera..
Ale widać Norę całkiem dobrze w fotce w mini wersji, prześliczna jest i ma bardzo mądre oczka ![]() Leośka jest nierozłączna z moją córką, chodzi za nią jak pies, towarzyszy jej wszędzie, nawet podczas kąpieli siedzi cichutko na skraju wanny Pewnie właśnie dlatego, że to ona poświęciła jej najwięcej cierpliwości, czasu i serca na początku. Oczywiście strofujemy Kryśkę, ale pewnie gdy nas nie ma to i tak rządzi
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-19 o 00:25 |
|
|
|
#149 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Mnie w ogóle jest szkoda wszystkich biednych, bezdomnych i skrzywdzonych zwierzątek, najchętniej dałabym im wszystkim dom Strasznie chciałabym mieć kotka, albo króliczka chociaż, ale w tym mieszkaniu nie ma opcji, właściciel się na żadne zwierzaki nie zgadza, to małżeństwo, które razem z nami wynajmuje mieszka tu już ponad 3 lata i raptem chomika się dorobili, o którym właściciel zresztą najprawdopodobniej nie ma pojęcia. Koniec markowania na dzisiaj, branoc
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że tak to wygląda teraz, że nie możesz mieć żadnego futerka. Dziwnie wraca się do domu gdzie nikt nie wybiega na przywitanie do drzwi
pusto. Ale kiedyś to się na pewno zmieni![]() To kolorowych życzę Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-19 o 00:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

[COLOR="Silver"]

Teraz i tak jest dużo lepiej bo gdy wzięłyśmy L. to myślałam, że trzeba będzie ją oddać takie bitwy były
pusto. Ale kiedyś to się na pewno zmieni