![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
też tak zwykle myślę, ale za chwilę czytam dziesięć odpowiedzi "swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 16 lat" i pięć kolejnych "w wieku 15 lat" i to mnie nie pociesza. nie mówię, że chcę teraz, bo tak jak wspomniałam, nawet nie miałam chłopaka, chcę żeby to wyglądało tak jak u części z was, wyjątkowo. a ja chyba najbardziej ze wszystkich ludzi brzydzę się seksem w krzakach pod dyskoteką. natomiast chodzi mi ogólnie miłość, randki itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
jak patrzysz się na inne dziewczyny...bo ona swój pierwszy raz przeżyła w wieku 16 lat, a inna w wieku 15 lat,ooo ja mam 16 lat, to już najwyższy czas... jak tak myślisz to wcale nie dojrzałaś do współżycia. Nie ma co się patrzeć na inne
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wszystkim, jesteśmy tutaj nowi, razem z moją TŻ mamy po 18 lat i jesteśmy ze sobą dużo ponad pół roku ( chcemy być jak najbardziej anonimowi ) i mamy pewien problem, z którym chcemy się uporać.
Otóż chcielibyśmy zacząć współżyć, od kilku miesięcy uprawiamy petting, wszelkie rodzaje pieszczot i tym podobne rzeczy, lecz ostatnio zdecydowaliśmy się na ten pierwszy raz. Chciałbym od razu dodać, że jesteśmy oswojeni ze swoją nagością, ja i moja partnerka nie wstydzimy się nawzajem i prowadzimy szczęśliwe życie towarzyskie jak i seksualne. Wracając do problemu, otóż nasz pierwszy raz był zaplanowany, myśleliśmy, że pójdzie gładko, będzie pięknie i w ogóle, staraliśmy się oboje o to aby było idealnie, tak jak ze wszystkim innym, lecz rzeczywistość okazała się być troszeczke podła. Problemem był ból, starałem się być delikatny, rozmawiać z nią o bólu i robić to z czułością, ból towarzyszył przez cały czas, ustępował będąć w środku, ale gdy się nie poruszałem . Moja TŻ była prawie pewna, że błona nie pękła, chociaż ja wszedłem dość głęboko ( 15 cm minimum ) ale przypominam że to było bardzo delikatne. Kolejny raz był za kilka dni później, znów próbujemy i wystąpił sam problem, albo i nawet gorszy, a ostatnio zrobilismy sobie większą przerwę (ponad tydzień(z myślą o tym, że może za pierwszym razem ta błona pękła i teraz jest poraniona), ale było dalej to samo. Chciałbym jeszcze dodać, że moja kobieta broni się podczas tego całego bólu, a cały efekt podniecenia i rozluźnienia ( jest naprawde mokro) pryska podczas włożenia. Teraz już moja TŻ jest troszeczke rozczarowana tym wszystkim, strasznie sie stresuje, gdy próbujemy robić to kolejny raz (chociaż staramy się z tym uporać) więc szukamy porad. Fakt, zrobiliśmy kilka małych błędów pierwszym razem (np nie najlepsze nawilżenie, chociaż jakieś było, brak podparcia pod biodrami i źle dobrana gra wstępna, chociaż kolejnym razem to poprawiliśmy) patrząc na "najlepsze rady" na pierwszy stosunek, oraz korzystając z informacji znalezionych w internecie to nie możemy sobie poradzić.Ja sam nie umiem być nachalny, gdy moją TŻ boli i to ukazuje, to raczej wolę przestać. ![]() Z góry dziękujemy za odpowiedzi, pozdrawiamy cieplutko ![]() Edytowane przez Anonimki Czas edycji: 2013-06-21 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy raz i ból
Cytat:
"The ultimate answer" jest wysłanie TŻ-tki do ginekologa. Istnieje sporo problemów anatomicznych, które mogą powodować problemy z pierwszym razem. Aczkolwiek, mogłeś jej po prostu jeszcze nie rozdziewiczyć, a jej stres nie pozwala jej na wytrzymanie tego bólu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Autorze, średnio wierzę w to, że błona nie jest przerwana - w przynajmniej w części umożliwiającej normalny stosunek. Podejrzewam, że tu raczej jest inna sprawa: dziewczyna się spina, to i boli. Pogadajcie o tym, spróbujcie od tej strony.
No a do ginekologa to mam nadzieję, że jesli nie była, to pójdzie. Jeśli to nie kwestia rozluźnienia, to moze to być chociażby zwykła infekcja, więc warto sprawdzić. A i ginekolog zawsze coś poradzi ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Mój pierwszy raz? O MATKO! obym zapomniała o tym jak najszybciej. Byłam młoda, głupia, miałam nieodpowiedzialnego chłopaka i w ogóle było do bani :/ Żałuję tego i nigdy nie będę tego dobrze wspominać. Koszmar. Na szczęście z moim obecnym TŻ mogę o tym zapomnieć i rozkoszować się w pełni udanym sexem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
ja mam już 19 lat i wszystko jeszcze przed sobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to wiem, że tak jak napisałeś, nie chcesz jej przysparzać bólu i jeżeli ona się broni, to przestajesz, ale moim zdaniem lepiej zrobić to raz i zdecydowanie niż 'ciułać' po trochę. Bo tylko więcej nerwów, bólu,itd. Jeżeli oboje jesteście pewni, zaznaczam, to przejmij stery i bądź bardziej zdecydowany. ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy raz miał miejsce niedawno, myślę, że późno, bo mam 22 lata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, w zeszłym roku, kiedy tak nie mogłam się przemóc i kochać z byłym partnerem zaczynałam już sobie wmawiać jakieś pochwice i inne choroby ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie dziewczyny!
![]() nie śmiejcie się proszę, zdaję sobie sprawę, że pytanie jest delikatnie mówiąc niedojrzale ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie ta błona dziewicza?
Cytat:
Jeśli nie dostrzegasz błony przy samym wejściu do pochwy to albo straciłaś ją wcześniej, albo jest szczątkowa i po prostu trudniej ją zauważyć. Nie ma możliwości, by była głębiej w pochwie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz
Witam.
Otóż wczoraj pierwszy raz kochałam się ze swoim chłopakiem co do zabezpieczenia to wydaje mi się że nie powinnam mieć obaw o ciążę ponieważ prezerwatywa nie pękła i nie była dziurawa a dla większego bezpieczeństwa chłopak nie skończył we mnie a konkretnie chodzi mi o to bo dziś pobolewa mnie trochę brzuch (4 dni temu skończył mi się okres) a podczas robienia siku :P zauważyłam trochę krwi co to może być ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Mój pierwszy raz to porażka. Odbył się w sylwestra, na twardym materacu u kumpla w mieszkaniu, po prawie półrocznym związku.
Pomijam fakt że byliśmy lekko po alkoholu. Miałam wówczas 17 lat, (teraz prawie 18), on 21. Kochałam go i wiedziałam że tego chcę, nie wstydziłam się niczego, chociaż nie bardzo wiedziałam co i jak mam robić, ale TŻ mnie instruował. Wówczas myślałam, że jestem na to gotowa, TŻ powiedział że nie będę robić czegoś na co nie mam ochoty, do niczego nie będę się zmuszać. Nie wiem co mnie skłoniło, ale zrobiliśmy to. Bolało strasznie, krwi nie było wcale ![]() Z perspektywy czasu myślę, że dobrze że stało się co się stało, nadal jesteśmy razem i teraz nasz seks jest cudowny ![]() ![]() ![]() TŻ wprowadził mnie w magiczny świat seksu który nie jest bolesny ale przyjemny ![]()
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Pierwszy raz?
Witam....wiem że to głupie że pisze o tym na forum ale naprawde nie mam kogo zapytać i porozmawiać o tym.... Dwa dni temu ja i mój partner postanowiliśmy zacząć uprawiać seks. On założył prezerwatywe i powoli wszedł we mnie ale nie do końca z powodu dużego bólu (jestem/byłam dziweicą) więc postanowiliśmy sie wycfać... i stąd moje pytania czy mimo nie pełnego stosunku nie jesttem już dziewicą? I czy istnieje chodź minimalne prawdopodobieństwo ciąży mimo wszystko? To takie krępujące...ale bardzo prosze was o pomoc. Dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy raz?
Tak, na pewno jesteś w ciąży, tak się właśnie zachodzi w ciążę - zabezpieczając się prezerwatywą i wycofując się po chwili po tym, jak partner nawet nie wszedł do końca. Gratuluję, napisz za kilka miesięcy czy chłopiec czy dziewczynka
![]() Serio to nie wiem czy śmiać się, czy płakać.
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No dziewczyna ma problem przecież
![]() Jestem w 100% pewna że w ciąży nie jesteś ![]() Jeśli wkładanie penisa cię boli może spróbuj sama palcem... A co do dziewictwa... Ciężko stwierdzić. Błona mogła zostać tylko naruszona, a niekoniecznie przebita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Dziewicą przestajesz być w momencie rozpoczęcia jakichkolwiek czynności seksualnych
![]() Następnych pytań nawet nie skomentuję.. wiedza dzisiejszych nastolatków jest porażająca, poza tym najpierw się douczcie, a potem zabierajcie do seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;41705354]Dziewicą przestajesz być w momencie rozpoczęcia jakichkolwiek czynności seksualnych
![]() Następnych pytań nawet nie skomentuję.. wiedza dzisiejszych nastolatków jest porażająca, poza tym najpierw się douczcie, a potem zabierajcie do seksu.[/QUOTE] zgadzam się, decydując się na seks, musicie oboje brać odpowiedzialność za to co może się stać, czyli ewentualne pojawienie się dziecka
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Widac, że są wakacje, oj widac
![]() Jednak nigdy nie przypuszczałam, że to jest aż tak widoczne... Co do problemu - na pewno jesteś w ciąży ! Jak mogłaś ze swoim partnerem tak strasznie nie uważać na to co robicie !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy raz
Cytat:
A propo bólu podczas wchodzenia też tak miałam, ale z każdym kolejnym razem było coraz lepiej. Mój TŻ był bardzo czuły, ciągle powtarzał "Spokojnie, powoli, rozluźnij się, zaraz minie" w międzyczasie czule mnie nazywając ![]() Ja osobiście swój pierwszy raz przeżyłam 2 miesiące temu. Po... 10 dniach bycia z chłopakiem. (wiem, że szybko, mam 21 lat i to była całkowicie świadoma decyzja) Powiedziałam mu dopiero w trakcie, że jestem dziewicą. Bardziej się zestresował niż ja. Nawet chciał się wycofać ![]() Życzę każdej dziewczynie takiego pierwszego razu jak mój - świadomy, dojrzały, romantyczny i z odpowiednim człowiekiem. ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz mnie zbesztacie, że szybko ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2013-07-19 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
To też może być powód. Ja miałam tak samo jak Ty. Krew pojawiała się jeszcze parę razy. Brzuch może Cię boleć od tego, że "nie miałaś niczego tak dużego w sobie wcześniej". Ja miałam takie odczucie :P. A co do ciąży to spokojnie, skoro wszystko było ok to nie ma powodu do obaw.
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Pierwszy raz dziewczyny - czy musi się kapnąć, że to "pierwszy"? ;-)
Witajcie! otóż ostatnio przeżyłam swój pierwszy raz mając 19 lat, jakoś tak wyszło że wcześniej była okazja ale po prostu jak miało dojść do tego z innym facetem to nie chciałam po prostu nie miałam ochoty
![]() Czy naprawdę oni są tak ciemni aby się nie połapać że babka nie ma doświadczenia i że pierwszy raz idzie z kimś do łóżka? Czy po prostu czeka na mnie dobra szkoła aktorska w co trochę wątpię? ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy raz dziewczyny - czy musi się kapnąć, że to "pierwszy"? ;-)
A nie zastanawiałaś się nad rolą w Trudnych sprawach/Dlaczego ja/Ukrytej prawdzie/Pamiętnikach z wakacji? Musisz być świetną aktorką!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Ale w sumie czemu mu nie powiedziałaś prawdy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41875352]Ale w sumie czemu mu nie powiedziałaś prawdy?
![]() ![]() W sumie to się nie spytał, więc... ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
nie na moje ambicje takie marne szmiry telewizyjne... chociaż portfel pusty a na wakacje bym się przejechała.. Pamiętniki będą jednak dobre ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() A kłamstwo ma krótkie nogi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Znając jego, gdyby skapnął się to by skomentował, a tu nic..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.