![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Estee Lauder, Dior, Clinique, Shiseido, Skin79, Burberry
No niestety, poza diorem nic nie wpadło mi w oko. Ewentualnie możesz zawsze coś dobrać u mnie
![]()
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Estee Lauder, Dior, Clinique, Shiseido, Skin79, Burberry
podkład był przetestowany raz i niestety po godzinie świece się po Nim,jakbym biegała w maratonie. Napisałam nowy ponieważ,zużycie jakie ma nie jest nawet widoczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
korektor jest niestety już prawie dogadany z inną wizażanką
![]() Za diora mogłabym więc oddać: zamiana, innisfree i laneige. Ewentualnie zamiast tego korektora mogłabym zrobić Ci mini odlewkę skinfooda egg pore mask. A ja chętnie bym przetestowała skin79 ślimakowego ![]() daj znać proszę czy Ci odpowiada taka wymianka ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
niestety maestro juz nie mam, zapomniałam zaktualizować
![]()
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie za sample minerałowe dziękuję - rozsypuje mi się to wszystko, niezdara ze mnie i to testowanie mnie denerwuje
![]() Z tej całej kosmetyczki akurat tylko tusz mi przyda się - bo tę wersje lubię. Może w zamian chcesz mini Chanel - Inimitable intense czarny.
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
na pewno bym się skusiła na triacneal, ale nie wiem co Ci się u mnie podoba i co mogę za to wziąć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
a jaką date wazności ma ten krem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
kurcze bo ja właśnie bym go na jesień bardziej chciała, bo teraz słońce itd i się boje co on może mi z twarza zrobić ;p
wish jako takiej nie mam, po rpostu musi mi cos wpaść w oko, ale chętnie bym przygarnęła jakis bronzer, albo podkład jasny (podoba mi się Twój estee lauder ale jego pewnie nie oddasz ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
wolę nie ryzykować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
coś za Estee Lauder, Double Wear, Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10, podkład w kompakcie w odcieniu 1N1 Ecru + nieużywana gąbeczka, kartonik ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.