|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
Podobają mi się u ciebie biustonosze nr 1 i 3
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
hey
znajdziesz coś u mnie za : Catrice made to stay cień w kremie w kolorze szampana Catrice ta wycofana pomadka 010 Gentle Nude i błyszczyk Nyx smokey look ??
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
-Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany
-Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany coś u mnie? |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za dzinsy??
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
-Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany
-Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl, pojemność 3,5 g (zużycie malutkie, może 5% zużyłam z całosci, meeega wydajny) – oddam tylko za coś super ![]() -Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) Może coś u mnie? |
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
ja chce
-Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy -Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98% Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, podobają mi się biustonosze 1,3 i 4
Możesz napisać o nich coś więcej? Jakiej firmy, czy mają odpinane ramiączka, ile mają w obwodzie?
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania, jednak zrezygnuję z wymianki. Przepraszam za zamieszanie
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Czy masz może jeszcze RAW SUGAR na wymiankę? Bylabym nawet w stanie wziąć cale opakowanie (jeśli posiadasz, ale zadowolę się też 1 gramową odsypką.) Ps nie mam w tej chwili wątku wymiankowego, mieszkam w UK, może chciałabyś coś stąd co jest niedostępne w Polsce, za kwotę podobną do wartości bronzera? Ciężko mi znaleść gdzekolwiek ten odcień, a go uwielbiam! Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam! (Jeśli lubisz bronzery to ciekawa jestem czy by Ci się spodobał AFRICA? jest u mnie na drugim miejscu po raw sugar, zuzylam go calego! (Mogę sie na niego wymienic- oczywiscie będzie to nowy produkt) ponizej link do zdjeci google. https://www.google.co.uk/search?q=af...w=1366&bih=651 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

znajdziesz coś u mnie za :