![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Haha, przypomniała mi się dobra historia. A właściwie 2. Jest to a propos tego 'bycia czystym' dla lekarza. Obie historie dotyczą dziewczyn u ginekologa.
1. Koleżanka mojej babci opowiedziała jej, że kiedyś bardzo się zestresowała i przed wizytą u ginekologa postanowiła się 'wypachnić' dezodorantem w okolicach intymnych. Lekarz oczywiście śmiał się bardzo ![]() ![]() a druga histroria dotyczy w sumie tego samego, tylko że tą mi opowiedziała moja koleżanka, której kuzynka miała iść pierwszy raz do ginekologa i też się stresowała, że przecież kobiece genitalia pachną w określony sposób no i że wstyd przed lekarzem. (chodzi mi o naturalny zapach jbc, nie o smród nieumytego ciała) Postanowiła więc też się psiknąć. Ale że była zestresowana to pomyliła butelki i psiknęła sobie jakimś takim sprejem z brokatem, czy nawet dezodorantem ale takim, który miał takie błyszczące drobinki. Szorowała ale nie wszystko chciało zejść, biedulka. Lekarka mało z krzesła nie spadła podobno, w końcu nie codziennie ma takie 'dyskotekowe' widoki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
BAN stały
|
Dot.: Odp: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stare jak świat urban legends.
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Odp: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Nie no, małe dzieci wiadomo, ze robią to co grupa, bo inaczej ta je odrzuci.
A obóz to wakacje a wakacje też i od mycia:P Oj pamiętam jak babcia mi szyję szorowala zawsze przy kąpieli:do czerwoności i aż piekło :P bo jej się wydawało że moja opalenizna to brud ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
No nieeeeee
![]() http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...ncept/22862245 ![]() ![]() Może promocja go przekona ![]()
![]() |
#126 |
✌
|
Przeczytałam wszystko.
I przypomniało mi się jak mój TŻ opowiadał mi o tym badaniu w podstawówce, przed którym wszyscy chłopcy uciekają. Przychodzi Pani pielęgniarka sprawdza czy ściąga się "skórka" i do przodu. Więc moje pytanie: Bohater tekstu nie chodził do szkoły? Jeśli pielęgniarka nie ściągnie skórki to chłopiec dostaje skierowanie do chirurga i są wzywani też rodzice do przychodni aby ich poinformować gdyby chłopiec tego nie zrobił.
![]() |
#127 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
✌
|
Cytat:
Pamiętam jak u Nas w podstawówce Chłopcy przeżywali i opowiadali jak to dokładnie wygląda. Niektórzy z Nich nie wiedzieli nawet, że to się ściąga. ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() uwierz, w tym zawodzie się widziało prawie wszystko. a co do wątku, to też uważam, że chłopak ma jakiś kłopot z seksualnością. począwszy od impotencji, kończąc na tym, że jednak mówi prawdę i ma stulejkę, ale nie chce jej wyleczyć, uważa, że seks jest czymś złym ( ![]() tak czy siak, trochę masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Odp: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Mój TZ też mi opowiadał, że mieli takie badanie w podstawówce.
Natomiast jeśli chodzi o moja szkole to szczerze mówiąc nie pamiętam żeby takie badanie u nas było. Może nie byłam w grupie zainteresowanych i dlatego ![]() Btw ciekawie nam się wątek rozwinął ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A gdyby tak miał próchnicę zębów i powiedział, że wyleczy dopiero przed ślubem, bo próchnica to świetna obrona przed nieczystymi pocałunkami, to jak byś Autorko się poczuła?
![]() |
![]() |
#132 |
✌
|
Seks seksem. Ale przecież mężczyzna do 24 roku życia miał nie jeden wzwód. I aż mnie ciarki przechodzą jak myślę o pękającym nabłonku.
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Właśnie pooglądałam sobie stulejkowe sprawy na necie. Przez najbliższe dni, póki się nie otrząsnę, będę gorliwym zwolennikiem obrzezania mężczyzn.
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Przeczytałam ten wątek. Aż z ciekawosci zapytałam swojego męża, czy ktokolwiek kiedykolwiek sprawdzał, czy ma stulejkę. Powiedzial ze nie, ze mial te wszystkie bilanse, ale za każdym razem wpisywali mu "Rozwoj płciowy prawidłowy", a nikt go "tam" nie badał. Dziwne to
![]() ![]() Radzę Ci pokazywac wlasnie jak najwięcej drastycznych zdjec opisow, czegokolwiek takiego. On musi zobaczyc, czym to grozi, moze nie jest do konca swiadom. Nie odpusć mu. A jak Wasza sytuacja finansowa? Ma na prywatny zabieg? Na pewno bedzie to szybsze i mniej stresujace. PS Gratuluję decyzji o czystosci przedmałżenskiej. To dla Was piekny czas niepożadliwego poznawania się. Dużo wytrwa łosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
BAN stały
|
Cytat:
A w kartach zdrowia jest ,że wszystko w porządku. Widocznie różna gorliwość i poziom wstydliwości pielęgniarek i lekarek. Nie miałam na myśli ,że pielęgniarka się brzydzi dziecięcego penisa tylko wstydzi dotykać albo woli nie uświadamiać dziecku co z tym można robić /aby się nie narazić rodzicom/.Bo to ich rola. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
akurat w sytuacji autorki to raczej nie ma czego, bo decyzja faceta o niewspolzyciu wynika z bardzo niejasnych/niefajnych przyczyn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
✌
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gdyby byli katolicką parą i podjęli taką dojrzałą decyzję - szacun, rozumiem. ale czy można mówić o jakiejkolwiek decyzji, gdy oni po prostu fizycznie nie mogą współżyć? a on z tym nic nie robi? też byś gratulowała czystości, gdyby chłopak miał impotencję, a dziewczyna zarośniętą pochwę (uwaga, to hiperbola, nie chcę nikogo urazić)? Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2013-06-18 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chłopak tylko wykorzystuje teraz tę decyzję w pokrętnej argumentacji wyjaśniającej powody zwlekania z operacją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Tego, że wytrwali w sekciarskich postanowieniach
![]() Autorka powinna sobie przeczytać co to wgl znaczy "być w związku". A potem pokazać to swojemu przyjacielowi po czym wiać byle dalej i nie oglądać się za siebie ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wielkie mi chrześcijańskie wyrzeczenie, gdy on nie może mieć erekcji, bo go boli... a ona pisała także, że tak wyszło i boi się ciąży. tak że... pisanie o jakimkolwiek "wspólnym podejmowaniu decyzji" jest śmieszne. Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2013-06-18 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No jakby nie patrzeć, oni podjęli dojrzałą decyzję - nie są gotowi na dziecko, a jako że żadna metoda antykoncepcji (z tych oficjalnych, nie stulejkowych ![]() I może lepiej nie rozwijajmy tematu religijności, bo Ty i ktoś jeszcze powie, że kościelny zakaz seksu przed ślubem jest godny pogratulowania, a ja i 10 innych osób powiemy, że to głupota, i po co kłótnia w wątku ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Mnie właśnie też coś podkusiło. I powiem, że po tym, co zrobiłam jeszcze bardziej nie ogarniam tego chłopa. Masakra.
![]() |
#146 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Matko, to jakaś masakra. Co za debilne wytłumaczenie. Że niby choroba to jakiś bonus aby wytrwać w czystości przedmałżeńskiej? Stulejkę się leczy operacyjnie, jest to norma. Zachowanie chorego człowieka, który chce uniknąć wyleczenia normą nie jest, jest chore. Na kopach do lekarza. I co za patologiczna rodzina, że nikt tam o sprawach zdrowotnych nie rozmawia. O.o
![]() |
#150 | |
.
|
Cytat:
można stosować 2 metody np. prezerwatywę + tabsy. a dziwne wydaje mi się, że nawet bez klasycznego seksu nie chcą po prostu poznać swoich ciał...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.