![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mały śpi słodko, najedzony i mam chwile dla siebie. Wogóle to wczoraj pierwszy raz poszłam na basen! ![]() ![]() ![]() i jeszcze pokażę Wam nasz nowy nabytek. Pisałam jakiś czas temu że chcieliśmy kupić stół pasujacy kolorem do wcześniej kupionych krzeseł i się udało i to przez internet ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Gold a nie chcesz spróbować troszkę ciasta albo truskawek??? nie jest powiedziane że zaszkodzi Dawidowi
![]() ![]() ![]() ![]() Pipa ze mnie ![]() ![]()
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-06-23 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ryba wyszła super, dałam sól, pieprz, kawałeczek masła i po gałązce rozmarynu, całość zawinęłam w folię aluminiową i siup do piekarnika. Pod koniec rozwinęłam folię, żeby górę troszku zrumienić. Nawet Tż nie lubiący ryb wciął całą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas oczywiście lej, wieje i jest z 15 stopni - nic tylko na plażę się wbić ![]() ![]() Byliśmy wczoraj z Tż ma Supermenie, rany jaka nuda. Wstawki z przeszłości super nakręcone, zwłaszcza z dzieciństwa, ale teraźniejszość ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-06-23 o 10:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gold to jest to ciacho: http://nikolodkuchni.blogspot.de/201...iec-kreta.html ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- ![]() ![]() ![]() a co dokładnie Cię boli??? co jest tego powodem? może to na zmianę pogody? dzięki ![]() uu to cieplutko u Was, zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Kliwia, Iwka, Śliweńka dzięki ![]() Cytat:
![]() fajnie, że popływałaś i miałaś chwilę dla siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Rosi
![]() ![]()
#126 |
Zakorzenienie
|
Goldi a Daniel ma jakies problemy ze nie mozesz sprobowac ciasta czekoladowego czy truskawek? Tutaj w de jest tak ze oni kaza jesc wszystko a dopiero jesli dzidzia ma problemy to szukac i eliminowac... I nawet w szpitalu nie ma jakis diet dla swiezych mamusiek tylko zwykle menu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI
I to jest prawidlowe moim zdaniem podejsciem :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szybko wlazłaś w spodnie ![]() ![]() ![]() Co do jedzenia lodów- jedz na zdrowie. Po czekoladzie polecają jabłko zjeść tak aby dziecko nie miało problemów z kupkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
nie wiem ilu letniego.. bo mozna kupic 5 letniektore jest tak zajechane że wygląda jak złom a można kupić 10 letnie w świetnym stanie... tak jak my nasze ostatnie...
chcemy dac tak do 15 tys... uuuu mi zawsze tez jest smutno... ale w glowie mam juz kolejne kursy.. i jedna podyplomowke.. ale najpierw kursy.. caluje mocno.... widzialam cie w nocy.. ![]() Cytat:
![]() http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/309068 a ty poka co kupilas ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Leine smakowite ciasto ![]() Gold śliczny stoł. Rosi współczuję bólu. India ty to zawsze kupisz buty ![]() ![]() Maja dziś śpi pierwszą noc w swoim pokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Bajuś super, że wczasy zarezerwowane!
Aniczko gratulacje dla Natalki! ![]() Marta 1. no i super! Zawsze będzie kasa na szaleństwa ![]() 2. ![]() 3. obiecująco się zapowiada! Trzymam kciuki za jutro! 4. ehh... lepiej, że teraz to wyszło niż po zakupie. Powodzenia w poszukiwaniach! Rosi bidulko! Mam nadzieję, że już Cię nie boli! India jak egzamin? Witajcie! Wróciliśmy znad jeziora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro idę z młodą na bilans, już zapakowałam wyniki badań, żeby znów nie usłyszeć, że moje dziecko jest za chude i na pewno jest niejadkiem i ma anemię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu super, że wypad nad jeziorko udany. Powodzenia jutro na bilansie
![]() Nie umiem sobie znaleźć miejsca hehe. Co chwila patrzę na zegarek za ile będzie mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Madzia dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
czesc
u nas nadal skwarek dzisiaj ![]() ![]() jutro pakowanko-uwielbiam to ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||||||
Zakorzenienie
|
bardzo współczuję, mam nadzieję, że już jest lepiej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() miło, że chłopcy dali Ci odetchnąć ![]() Cytat:
![]() ale narobiłaś mi ochoty na rybkę Cytat:
![]() buty mierzyłam podobne, niże wrzucę co kupiłam. Musze tego najpierw poszukac Cytat:
![]() a jaki prezent ? Cytat:
OK zdaję relację z dnia. Witam jako specjalista ds. public relations ![]() Egzamin spoko pełen luzik. Podobno jest 5. Nie uwierzę jak nie zobaczę. Po egzamie grupą poszliśmy na lunch, no ja w trakcie jeszcze organizowałam upominek dla naszej opiekunki. Pózniej wszyscy się rozeszli, zostałam z kumpelami z poza Torunia. Marta czekała na pociag więc poszłyśmy jeszcze na kawę z lodami ![]() Moje zakupy: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-koturny takie tylko czarne oraz sukienkę, ale nie mogę znaleźć. Wrzucę w K., bo się wystroiłam w nia dzis na egzamin , a co!
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przegięcie w drugą stronę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
India gratulacje!!! Ale fajny dzień za Tobą!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Laski poratujcie
![]() Jak w google zrobić album, który mogą oglądać osoby, które mają link? Jest taka opcja? chodzi mi o plus google ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A to to samo co picassa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dzięki, a dzień naprawę super. Oby takich więcej
Nie korzystam więc nie wiem.
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Leine weszłam wlaśnie na swoją picassę, która już kuźwa picassą nie jest!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Leine wczoraj jakimś cudem udało mi się zmienić widok tego shitu+ na starą picasę. Nie ogarniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie teksty u lekarza, czy pielęgniarek ![]() Karolina waży 10,2kg a wyników nie ma dobrych, tak źle i tak nie dobrze ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ja już siedzę jak na szpilkach i czekam na info czy dziś rozpocznie się już montaż mebli. Poza tym muszę wyruszyć do sklepu i kupić farbę oraz zacząć malować salon, ale dziś jakiś mi się nie chce.
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko spoko Pat ma 3 lata a waży coś koło 12-13 ![]() długi szczypior ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() buty super ![]() ![]() ide na 10.30 i juz sie zaczynam denerwowac..
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Marta oczarujesz ich i będzie dobrze
![]() Chcę sobie zamówić szyfonową spódnicę maxi z all, macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta taka mega mega dluga? tez sie czaje na nie.. ja sprawdzonego nie mam ale wiem gdzie NIEEEEE zamawiac kolezanki zamawialy tu http://allegro.pl/maxi-spodnica-dlug...321857563.html i tragedia.. mysle ze nie mozna za taniej..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.