Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ?
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 3 9,09%
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 1 3,03%
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 2 6,06%
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 0 0%
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 2 6,06%
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 0 0%
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 0 0%
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 1 3,03%
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 14 42,42%
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. 2 6,06%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 14:09   #121
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez NoBoTak Pokaż wiadomość
Ja i Leos witamy się w odchowalni;-) Od 6.05 rano jesteśmy z Wami we dwojke ;-)
Leoś urodził się 3250 i 56 dlugi;-) pozdrawiamy:-D
super wielkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
U nas najgorsze problemy zaczęły się po delicolu. Młoda robiła brzydkie kupy. Położna zaleciła delicol. Kupy się skończyły, ale przyszedł problem z kupą i prężeniem
No to i u nas była właśnie walka taka przy cycu. Tylko w nocy ładnie jadła jak była śpiąca i zrelaksowana.

Ja już Ci pisałam, że Twój Młody jest podobny do mojej
Ja się wcale TŻ nie dziwię

P.S. Właśnie pokazałam TŻtowi zdjęcie Wojtka z tatą, a on do mnie "a kto trzyma nasze dziecko?"

Musismy znaleźć takie same ubranka i ubrać te nasze dzieci i foto obok siebie wstawić Ciekawe czy by odróżnili
dobre

==
lecę, bo Małego niestety bączki obudziły i płacze
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:11   #122
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
mysia- ekstra, że macie tyle komórek !

lonely
- wiem ,co czujesz mi też jest strasznie przykro, jak widzę, jak synek cierpi
oby u Was po delicolu się poprAWIŁO

happy- nam te wszystkie gówienka typu esputicon NIC nie pomagają, dzisiaj skończyliśmy bobotic i już nic więcej nie kupuję, bo to tylko strata kasy ... jedyne co to Młody lubił jego smak

teraz nie daję Wojtusiowi jeść co 2 godzinki ,tylko przetrzymuję go do 3-4 i problem z ulewaniem wyraźnie się zmniejszył

gastrotuss daję sporadycznie, a Nutriton to wg mnie porażka, bo zjedzenie go na "głodniaka" prawie graniczyło z cudem...

myślę, że ulewanie w jego przypadku ma związek ze zbyt częstym jedzeniem
myślę, że mój też ulewa z przeżarcia:/ bo potrafi pożreć 2 cycki i wołać po godzinie o jeść:/ no ale jak go przetrzymać jak jest wrzask, młody w ogóle nam nie płącze, ale jak jest głodny to nie ma negocjacji

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
gratulacje
Stary 2013-06-28, 14:15   #123
Kamciatka
Rozeznanie

PIerwsze zdjęcie jeszcze ze szpitala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000073.jpg (92,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000128.jpg (93,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000108.jpg (101,9 KB, 52 załadowań)
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:16   #124
Veronic
Wtajemniczenie

ufff puścił bączki i chyba dalej będzie spał
o 15:40 miną 3 godziny od karmienia, ale mam nadzieję, że pośpi dłużej, to będzie wypoczęty i będzie miał siłę go zabawy, gadania, uśmiechania się

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
myślę, że mój też ulewa z przeżarcia:/ bo potrafi pożreć 2 cycki i wołać po godzinie o jeść:/ no ale jak go przetrzymać jak jest wrzask, młody w ogóle nam nie płącze, ale jak jest głodny to nie ma negocjacji

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

gratulacje
a jesteś pewna , że płacze o jedzenie ?
może tylko szuka uspokojenia w ssaniu ?

ja też tak na początku myślałam,a potem się okazało, że bolał go brzuszek i ssanie mu pomagało się wyciszyć, ale to było błędne koło

no a teraz Młody prawie nie rozstaje się ze smoczkiem, zaczął też ssać rączki
===

Kamciatka- no cudny jest ten Twój Wojtuś

---
kurcze jednak to nie koniec bączków ....

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-06-28 o 14:17
Stary 2013-06-28, 14:19   #125
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
w nocy można zegarek do małego ustawiać 00:30, 3:30, 5:30, 7:30 po 20 minut jedzenia w ciągu dnia różnie czasem 2h prześpi czasme woła po niecałej godzinie na cyca:/ ten tydzień taki jest bo wcześniej spał 2-3h, nie mam nawte kiedy odciągnąc a nie wyjdę bez odciągnięcia bo on może nsię i po pół h głodny obudzić
moja też tak ładnie przybierała jak jej robiłam terror co 2h, spróbuję do tego wrócić. No i nocne mleczko najwartościowsze i najbardziej kaloryczne, a moja w nocy nie je. Właśnie się cofamy "w rozwoju" i karmię ją od wczoraj na śpiocha przynajmniej raz w nocy. a czemu nie masz kiedy odciągnąć?

Cytat:
mysia- ekstra, że macie tyle komórek !

lonely
- wiem ,co czujesz mi też jest strasznie przykro, jak widzę, jak synek cierpi
oby u Was po delicolu się poprAWIŁO

happy- nam te wszystkie gówienka typu esputicon NIC nie pomagają, dzisiaj skończyliśmy bobotic i już nic więcej nie kupuję, bo to tylko strata kasy ... jedyne co to Młody lubił jego smak

teraz nie daję Wojtusiowi jeść co 2 godzinki ,tylko przetrzymuję go do 3-4 i problem z ulewaniem wyraźnie się zmniejszył

gastrotuss daję sporadycznie, a Nutriton to wg mnie porażka, bo zjedzenie go na "głodniaka" prawie graniczyło z cudem...

myślę, że ulewanie w jego przypadku ma związek ze zbyt częstym jedzeniem
właśnie pisałam, że nie każdemu pomaga. wydaje mi się, że to zależy od skali porblemu..u nas widać to bardzo lekka forma, może ze dwa, trzy razy dziennie się zdarzały akcje, że cierpiała malutka i to nie trwało godzinę tylko max 20 min i również nie codziennie. skłonna jestem przyjąć, że w niektórych sytuacjach naprawdę nic może nie działać a co do ulewania, to podkładasz poduszkę, ręcznik, klin pod główkę albo książki pod łóżeczko?

Cytat:

Gratulacje, dużo zdrowia dla Was!
Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Długo mnie nie było, więc się witam serdecznie i gratuluję WSZYSTKIM, którym jeszcze nie gratulowałam - kiedyś nadrobię. Dużo się dzieło i dzieje...ale samych dobrych rzeczy na szczęście. Miesiąc minął tak szybko!

Tak w ogóle nazwałbym wątek - pierwszy uśmiech, rzadka kupa.... bo mój Wojtek raczy nas strzelającymi, wodmistymi kupkami:P

Zaraz się pochwalę moim przystojniakiem

fajnie, że wróciłaś, dawaj zdjęcia! Nie lubię tych strzelających kupek, one mogą świadczyć o alergii...

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
jaki kochany, słodkie ma też ubranka moja Helenka właśnie śpi na tej turkusowej pieluszce, uwielbiam ją! w ogóle te pieluszki z biedronki uwielbiam, mogliby "rzucić" jeszcze raz!
Stary 2013-06-28, 14:21   #126
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Salviae, jak słyszę, że się pręży, stęka, a bączek jeden co pięć minut idzie to podaje na palcu 3-4 kropelki, zasysa i po kwadransie najpóźniej idą salwy, a zanim kupsko..Esputikon zaleciła nam położna środowiskowa w 3 tygodniu już, a potem lekarka też przepisała. Nie na wszystkie dzieciaczki forumowe działa, ale możesz spróbować, kosztuje ok 16 złotych, to nasze drugie opakowanie już

być może to był trądzik, no kurczę, bo to chyba niemożliwe, żeby ta feta i ser żółty tak bez echa przeszły, jak sądzisz? co się dzieje u Was, jak zjesz coś nabiałowego?
zaraz napisze do TZ żeby to kupił, może kupki pójdą łatwiej.
Ja raz najadłam się ciastek z masą kajmakową i ta wysypka wróciła, nie jakoś ostro, ale jednak. Dzisiaj zobaczymy bo znowu zjadłam rurki z kremem waniliowym z mleka w proszku i kawałek sera pleśniowego jakoś nie mogłam się powstrzymać, rurki były wstrętnie słodkie zjadłam 3 i nie wiem jak w ciąży dałam rade całą paczkę wciągnąć a ten kawałek sera mmmm pycha. Myślę, że jakby u Was była skaza to by ten ser żółty na pewno jej wyszedł, jak u Kuby wysypka wróciła po kilku ciastkach ja bym próbowała, ale jak wysypka, czy jakieś objawy wrócą to już nie jedz tego nabiału bo to może przejść w trwałą alergię

NoBoTak gratulacje
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś

Edytowane przez salviae
Czas edycji: 2013-06-28 o 14:24
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:22   #127
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Kamciatka ale przystojniak I jaki duży już

Kurcze, myślę, że jakby nie było internetu to człowiek by zdrowszy chodził.
Założyłby, że tak ma być i koniec...Taka kupa a nie inna, bo skąd by wiedział jaka powinna być...Z książek? Od lekarza? eee tam. na pewno by nie diagnozował sobie alergii tylko czekałby do tego przełomu 3 msc

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:24   #128
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ufff puścił bączki i chyba dalej będzie spał
o 15:40 miną 3 godziny od karmienia, ale mam nadzieję, że pośpi dłużej, to będzie wypoczęty i będzie miał siłę go zabawy, gadania, uśmiechania się

a jesteś pewna , że płacze o jedzenie ?
może tylko szuka uspokojenia w ssaniu ?

ja też tak na początku myślałam,a potem się okazało, że bolał go brzuszek i ssanie mu pomagało się wyciszyć, ale to było błędne koło

no a teraz Młody prawie nie rozstaje się ze smoczkiem, zaczął też ssać rączki
===

Kamciatka- no cudny jest ten Twój Wojtuś

---
kurcze jednak to nie koniec bączków ....
wiesz co na cycku nie ssie sobie tylko łyka faktycznie żarcie to chyba głodny nie?:/ smoka żadnego nie uznaje, a już próbowałam lovi, tommee tippee i mothercare łapy ssie rzadko tylko jak jets głodny więc na razie dramatu nie ma
Stary 2013-06-28, 14:24   #129
Veronic
Wtajemniczenie

wzielam mlodego na rece i sie w miare uspokoił... zamknal oczka

happy
- taaak ma 'chirurgie dziecieca' pod materacem
Stary 2013-06-28, 14:25   #130
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
moja też tak ładnie przybierała jak jej robiłam terror co 2h, spróbuję do tego wrócić. No i nocne mleczko najwartościowsze i najbardziej kaloryczne, a moja w nocy nie je. Właśnie się cofamy "w rozwoju" i karmię ją od wczoraj na śpiocha przynajmniej raz w nocy. a czemu nie masz kiedy odciągnąć?
ja bym wolała, żeby mamie dał pospać tak przybierając będzie kluską zaraz żeby odciągnąc to potrzebuje z 30 minut spokoju, a jak on mi je co godzinę to nie mam nawet kiedy mleka nazbierać i nic nie leci
Stary 2013-06-28, 14:29   #131
Veronic
Wtajemniczenie

http://obrazki.elektroda.pl/5987912300_1372426046.jpg

fotka sprzed chwili... młody u mnie na rece owiniety w kocyku..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:29   #132
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Kamciatka ale przystojniak I jaki duży już

Założyłby, że tak ma być i koniec...Taka kupa a nie inna, bo skąd by wiedział jaka powinna być...Z książek? Od lekarza? eee tam. na pewno by nie diagnozował sobie alergii tylko czekałby do tego przełomu 3 msc

Wojtuś dziękuje ciociom za komplementy Bardzo je lubi, jego mama też

Duży Motylku, bo je i je i je. Dwa tyg. temu ważył 4730 (miał 2 tyg i ptzybrał od wyjścia ze szpitala 900 gram). Jutro będzie połozna i ważenie - sama jestem ciekawa, bo od dwóch tyg. muszę go dokarmiać, ok.120 ml dziennie plus oczywiście cycek bez opamietania, wyrósł już ze wszystkich 56 cm ubranek, 62 cm są na styk. Cieszy to oczywiście bardzo, ale czasem sie zastanawiam, czy on nie za duzo je i po kim to ma
Stary 2013-06-28, 14:29   #133
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

jakie rzesy
Stary 2013-06-28, 14:35   #134
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
jakie rzesy
nooo rzesy sa super , fajnie podkrecone

teraz juz mu troszke sciemniały, bo jak sie urodził to miał białe

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
wiesz co na cycku nie ssie sobie tylko łyka faktycznie żarcie to chyba głodny nie?:/ smoka żadnego nie uznaje, a już próbowałam lovi, tommee tippee i mothercare łapy ssie rzadko tylko jak jets głodny więc na razie dramatu nie ma
a spróbuj może nuka... mój tego uznaje

wojtus też nigdy nie pogardził mleczkiem z piersi... a potem masakrycznie ulewał jak jadł co 1,5-2 godziny
Stary 2013-06-28, 14:41   #135
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
nooo rzesy sa super , fajnie podkrecone

teraz juz mu troszke sciemniały, bo jak sie urodził to miał białe

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

a spróbuj może nuka... mój tego uznaje

wojtus też nigdy nie pogardził mleczkiem z piersi... a potem masakrycznie ulewał jak jadł co 1,5-2 godziny
mam nuka trendline bo dostałam na warsztatach to spróbuje, a Ty jaki masz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:44   #136
Elusiek
BAN stały

Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:

gratulacje

Cytat:

jakie rzęsy, te nasze chłopaki to chyba wszystkie mają je bardzo długie

Edytowane przez Elusiek
Czas edycji: 2013-06-28 o 14:45
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:45   #137
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
mój tż jak dostanie zadanie: posprzątaj, to tylko odkurza bo uważa że mieszkanie jest tylko wtedy posprzątane jak jest odkurzone
Cytat:

Wow coś ty mu zalotka te rzesy podkrecila Piękny

Polecieć mi jakąś aptekę internetowa położoną powiedziała że przypłacił za delicol i żebym poszukala W necie to będzie taniej a dałam 44 zł ponoć za 25 są
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:48   #138
Kinga_20
Zakorzenienie

becik ja kupowałam stąd - właśnie dzisiaj przyszło i już dałam 2 razy małej i widzę, że pomaga http:// allegro.pl/delicol-15ml-na-kolke-dla-niemowlat-apteka-i3349861638.html

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:48   #139
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
Wow coś ty mu zalotka te rzesy podkrecila Piękny

Polecieć mi jakąś aptekę internetowa położoną powiedziała że przypłacił za delicol i żebym poszukala W necie to będzie taniej a dałam 44 zł ponoć za 25 są

Mów mi ciociu

http://www.aptekadziecka.pl/product-...lat-15-ml.html

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:48   #140
Elusiek
BAN stały

Cytat:

zdjęcia w pierwszych ciuszkach są zawsze najlepsze, bo wszystkie są w większości przypadków za duże, a potem jak się ogląda to ma się wrażenie że maluch w ciągu miesiąca urósł z 10 cm
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:49   #141
Neni1984
Zakorzenienie

Dzień dobry
Melduję, że Was wyśledziłam nawet na odchowalni i nadal będę okropną podlądarą
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:49   #142
Kinga_20
Zakorzenienie

Apteka_Rumianek

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:55   #143
diabli
Zakorzenienie

ja tylko na chwile witam się w odchowalni urodzinowo zabalowałam w starym watku ide nadrabiać. miłego dnia!
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 14:55   #144
becik_4
Zadomowienie

Kubuś dziękuję ciotka Za polecenie apteki
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:57   #145
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
zdjęcia w pierwszych ciuszkach są zawsze najlepsze, bo wszystkie są w większości przypadków za duże, a potem jak się ogląda to ma się wrażenie że maluch w ciągu miesiąca urósł z 10 cm
to ciuszki szpitalne, niewygodnie w nich było małemu
Stary 2013-06-28, 14:58   #146
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Właśnie dostałam pocztą zaproszenie na ślub w Zakopanem na 21 września
od zaprzyjaźnionego mi chłopaka, z którym znam się 10 lat, a poznaliśmy się przez neta. Mieszka w Tychach i widujemy się dwa razy do roku, a kontakt tel. i fb mamy non stop. Szalenie miłe Ciekawe co powie na to mój TŻ Nie powiem bo chciałabym jechać
Bo mam tylko dwie takie znajomości jego i taką dziewczynę.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ja tylko na chwile witam się w odchowalni urodzinowo zabalowałam w starym watku ide nadrabiać. miłego dnia!
Ale przygniłaś, Stara

Kamciatka pięknie Ci synek przybiera Waży tyle co moja 7tyg córa

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-06-28, 15:02   #147
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

mamy dzieci kolkowych Wy też tak szalejecie ?
ja czasami nie mam kiedy wyjść na 1 spacer, a co dopiero na 2 ....

jak Mały cierpi- płacze i pręży się, to wolę w ogóle z nim nie wychodzić, bo i on się umęczy i ja, i cały spacer będzie u mnie na rękach...

w domu od tygodnia nie odkurzałam strasznie mnie to wkurza...

mam nadzieję, że jeszcze miesiąc i będzie po wszystkim i jego jelitka w końcu zaczną normalnie pracować...
Ja mam tak niezależnie czy są kolki czy nie. Rzadko mi się udaje coś porobić, inna sprawa, że wciąga mnie net i czytanie co u Was

Cytat:
Gratuluję :roz a:

Cytat:
A wiesz, że masz rację. Ja np. dziś smęciłam TŻ'towi, że ja w ogóle nie mam instynktu, że ja funkcjonuje na faktach i generalnie na każdą rzecz szukam odpowiedzi.
A podejrzewam, że gdyby nie było tego internetu to zaczęłabym jednak postępować instynktownie i mniej panikarsko, a tak to jest - krew się pojawiła koło pępka- panika i szukamy odpowiedzi, Młody się pręży i płacze- panika i szukamy odpowiedzi, Młody nie śpi i patrzy - to stres co robić, brać na ręce, zabawiać czy może niech sobie poleży.
No masakra...

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 15:06   #148
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ja mam tak niezależnie czy są kolki czy nie. Rzadko mi się udaje coś porobić, inna sprawa, że wciąga mnie net i czytanie co u Was

Gratuluję :roz a:

A wiesz, że masz rację. Ja np. dziś smęciłam TŻ'towi, że ja w ogóle nie mam instynktu, że ja funkcjonuje na faktach i generalnie na każdą rzecz szukam odpowiedzi.
A podejrzewam, że gdyby nie było tego internetu to zaczęłabym jednak postępować instynktownie i mniej panikarsko, a tak to jest - krew się pojawiła koło pępka- panika i szukamy odpowiedzi, Młody się pręży i płacze- panika i szukamy odpowiedzi, Młody nie śpi i patrzy - to stres co robić, brać na ręce, zabawiać czy może niech sobie poleży.
No masakra...
Oj rozumiem Cię aż nadto dobrze. Na wszystko szukałam odpowiedzi w internecie. Normalnie obsesja :| TZ gadał mi non stop coś, a ja i tak swoje i zalewałam się łzami ;/

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-06-28, 15:12   #149
lonely_lady
Zakorzenienie

Anoxe, Jooasia trzymam mocno może juz tulicie swoje Skarby

Veronic- biedne te nasze maluszki

Motylek- podlanalas mnie... Po delicolu było gorzej ????? A jak te brzydkie kupy wyglądały ?

Jak często podawać ten delicol ? Przed każdym karmieniem ????

Jenny : za jaderko

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 15:35   #150
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
czy jest na forum jeszcze ktoś oprócz mnie, kogo dziecko nie miało w buzi butelki?
ja ale jak tylko wymyślę jaki chcę laktator to to się zmieni

Cytat:
cudny Wojtuś

Cytat:

jakie fajne rzęsy

Cytat:
Właśnie dostałam pocztą zaproszenie na ślub w Zakopanem na 21 września
od zaprzyjaźnionego mi chłopaka, z którym znam się 10 lat, a poznaliśmy się przez neta. Mieszka w Tychach i widujemy się dwa razy do roku, a kontakt tel. i fb mamy non stop. Szalenie miłe Ciekawe co powie na to mój TŻ Nie powiem bo chciałabym jechać
Bo mam tylko dwie takie znajomości jego i taką dziewczynę.
fajnie mam nadzieję że uda wam się pojechać i pobawić
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości