|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
no to dolacze do niespiacych... cos nie moge sobie znalesc miejsca w lozku... rzucam sie, niewygodnie mi i nie moge zasnac.. brrr pierwszy raz tak mam :-(
kuzwa chyba denerwuje sie tym kiedy mi wody odejda i kiedy sie zacznie... logistycznie ciezko to zorganizowac i stresuje sie tym... brrr |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Chcialam sie wczoraj umowic na nocne pisanie z ktoras z Was ... I dobrze ze zadna nie chciala bo ja spalam tylko raz sie przebudzilam i zasnelam.
Dobry, ide nadrabiac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Witajcie Brzusie ![]() Wyprawiłam Tżta do pracy, zjadłam śniadanie, Raduś szaleje w brzuszku, a ja sobie leże w łóżeczku i dalej nadrabiam stary wątek ![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
witam!
za chwile jade na uczelnie ![]() trzymajcie kciuki, zeby ostatni egzamin byl zdany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Kathe no to powodzenia i zaciskam kciuki mocniutko
![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
MAŁACZARNA dobrze juz? We wtorek wszystko sie wyjasni i przebada Cie dokladniej. Ja tez wizytuje we wtorek i mam sie wszystkieho dowiedxiec odnosnie cc.
Pasztet - ja mialam zakaz jedzenia takich kupnych. Dietetyczka mowila ze nie wiadomo co tam pakuja do srodka z tych polepszaczy. Poza tym to tak na logike w domowym wiesz jest mieso przynajmiej 90% a w kupnym tak jak w parowkach...moze byc wszystko. Chyba ze zrodlo sprawdzone. Moj kot ma nowe futro na brzuszku. Wreszcie porasta i co? Mocno jej przeszkadza bo siedzi i je wylizuje. Tyle lat leczenia a ta malpa nie moze przebolec ze ma siersc wreszcie... Ide. Chce z rana podjechac po chleb i kilka innych rzeczy poki bede miala pusty parking pod drzwiami sklepu. Pozmiej musze zakupy tachac kawal drogi. A Tz dxis pracuje...chyba ostatni dzien. Od poniedzialku zdaje obowiazki na jakis czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- KATHE to dzis oblewamy zdany egzamin? Kciukuje! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Już zamówiłam wszytsko dla Maluszka, tylko nie wiem jakie butelki dalej
![]() TT? Avent? Dr. Browns?
#129 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kejt- ściskam mocno i mam nadzieję, że będzie dzisiaj już lepszy humor ![]() Kathe- ![]() ![]() Jestem dziewczyny, jakby tego bylo malo wczoraj doszły naprawdę ogromne problemy finansowe, których się niestety nei da rozwiązać doraźnie i zmuszeni jesteśmy opuścić nasze mieszkanie i przenieść się do rodziców Tzta na okres urlopu 6msc macierzynskiego, którzy mieszkają poza Krk.. niestety u mnie w domu rodzinnym poki co to niemozliwe ze wzgledu na klotnie Tzta z moimi rodzicami, ktora sie juz ciagnie 2 rok.. to jednak prawda, ze nieszczescia chodzą nie parami, a całymi stadami, no ale dosc juz łez wylanych- trzeba się wziąć w garść dla tego małego szkraba co we mnie siedzi. Ponadto zauwazyłam bóle skurczowe od dwóch dni co jakis czas, w nocy budzę się bo tak mnie ćmi jak na @.. już mam dość ciąży ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Wy już tu buszujecie a ją dalej na starym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
co wątek wrzucam kto jak spamował
Cytat:
![]() ![]() w Wy wczoraj już zdążyłyście 5 str zrobić ![]() Dzień dobry jak zwykle źle spałam, ale to nic nowego dziś grill u mamy i już myślę co by zawieźć dobrego do jedzonka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
ją jem parytet przez całą ciążę ![]() Cytat:
hahaha Cytat:
hahaha Cytat:
![]() ![]() U mnie w szpitalu przy kazdym lozku jest menu. Wybierasz danie, dzwonisz i pani Ci przynosi do lozka ![]() u nas nie ma takiego luksusu. Cytat:
hahaha Cytat:
nie martw się , wszystko u was porządku już we wtorek zostaniesz konkretnie zbadana. A dlaczego twój szef nie robi badania wewnetrznego? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Znalazłam Was na nowym wątku, nadaje oczywiście że szpitala. Chciałam się wcześniej odezwać ale wczoraj czułam się okropnie i nie dałam rady, naprawdę to było dla mnie na tyle straszne że już zaczęłam wątpić czy dam radę :-( Wczoraj miałam pierwszą dobę po Cc i brzuch bolał przeokrutnie, nie miałam siły się na łóżku obracać i czułam się jakbym wazyla z 200kg, dodatkowo miałam okropne skurcze brzucha, takie ze bałam się ze zemdleje z bólu. Poskarzylam się na te dolegliwości wczoraj na ochodzie, dostałam jakiś dziwny czopek na noc i czuję się o niebo lepiej ![]() W załączeniu niespodzianka dla Was. Przedstawiam naszego wspaniałego i najdrozszegoskarbka Tymoteuszka. Napiszę Wam później jak to u nas wszystko się potoczyło, jak tylko Tymuś mi pozwoli,, bo on jest wymagający ssaczek i pięknie się przysysa ale trzeba być na zawołanie co chwilka ![]() Teraz sobie śpi obok mnie, jest przecudowny ![]()
Edytowane przez Ewusia709 Czas edycji: 2013-06-29 o 07:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wam gratuluje, jak tylko wejdę na kompa zobaczę Tymusia
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że Tobie pomogł ten czopek co Ci dali mała! ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia Cudeńko
![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
En smutne wiadomości
![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Fiazo a jaką pojemność dostałaś tej buteleczki?
#143 |
Zakorzenienie
|
Leze do z ułożonymi do góry nogami, a i tak tak mnie bolą łydki, że szok
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Enlevee
![]() Fotki toaletowe - Lila wita w sobotni poranek wszystkie wizazowe ciocie ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-06-29 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdecydowanie muszę zainwestować w nowy aparat bo swoim aktualnym nie będę mogła takich zdjęć robić ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- tak to byłby idealny prezent imieninowy dla mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Oliath Twój elfik cudowny! a jak się rozgląda tymi czarnymi węgielkami
![]() Ewusia cieszę się, że u Was coraz lepiej, i Ze Tymek daję radę ze ssaniem!! oby tak dalej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.