|
|
#121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
Ja też zawsze odliczam czas do jedzenia, żyje tylko tym zawsze liczę ile czasu zostało, co zjem ile będzie miało kalorii itp[/QUOTE]mam dokładnie tak samo! zawsze wszystko planuję, liczę, zapisuję, i patrzę na zegarek ile jeszcze czasu zostało do posiłku. albo czasem w nocy już się nie mogę doczekać, aż się obudzę i sobie zrobię jakieś pyszne śniadanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41981921]ja lepiej nie będę się chwalić jadłospisem. Mam do was pytanie jak robicie koktajle, z czego? Bo może pożyczę od cioteczki bleder mi sobie zmiksuje jakieś warzywka czy owoce z chudym mlekiem.[/QUOTE] u mnie najczęściej szpinak+owoce do wyboru do koloru dodaję też często jeszcze płatki owsiane, otręby, siemie lniane, żeby był bardziej pożywny i wartościowy. dzisiaj miałam taki: szpinak, jabłko, pomarańcza, kiwi, melon, woda kokosowa![]() oczywiście, że można od czasu do czasu czymże byłoby życie bez wina?![]() Cytat:
swoją drogą, mogłaby już być zima, bo to tegoroczne lato i tak to dupy jest
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Wgramoliłam się na wagę dzisiaj
![]() 10 dzień diety -1,2kg. mniej
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41983371]ooo ile czasu robisz tabatę? ja zrobiłam przedwczoraj i dzisiaj, ale zakwasy normalnie mnie dobijają, nie mogę robić żadnych ćwiczeń na nogi, nawet ciężko mi usiąść na krześle. Jestem ciekawa czy opłaca się robić tą Tabatę[/QUOTE]
Dopiero 5rzy razy robiłam te tabatę, więc ciężko mi się wypowiadać, u siebie zauważyłam poprawę kondycji, bo udało mi się przebiec 5 km bez kolki, a azawsze dostawalam już po jakimś kilometrze- dwoch. No i przemiana materii mi się zmieniła, trochę przesadnie, bo akurat zawsze była szybka, a teraz to mnie potrafi wręcz przenicowac na druga stronę ![]() Gratulacje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
dobry
![]() mozna ? ja akurat z waga nie mam problemow ( 51kg) ale chce wycwiczyc cialo by wygladalo jakos po ludzku bo niestety po 2 ciazach skora wisi po boczkach, udach fujjjjj. od kilku tygodni cwiczylam mel b, a od kilku dni staram sie chodakowska. skalpel jedynie do konca daje rade zrobic, killer czy turbo przy koncu padam |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesuuuuuu laski jakie mam dzisiaj zakwasy!
Jedzenie będzie podobne do wczorajszego, bo zostało mi koktajlu i fasolki (będzie na drugie śniadanie), na obiad pierś kurczaka, tylko nie wiem w jakiej postaci. Myślałam o uparowaniu jej z warzywami lub szaszłykach z warzywami. A może polecicie jakiś lekki przepis na pierś? ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Nambie witaj ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje
ja chyba zważę się za tydzień, bo ostatnio tyle zamiast chudnąąć ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dietowe i ćwiczeniowe plany na dziś:
Śn: koktajl – kefir, maliny, borówki, płatki owsiane i kawa z mlekiem Kawa sypana IIśn: grahamka z jajkiem i ogórkiem Obiad: ryba z surówką Kawa z mlekiem Pół grejpfruta Kolacja: twaróg (pół kostki) z cebulą i pomidorem Ćwiczenia: Orbitrek (minimum 45min.) Abs workout level 3 30DS dzień 1 ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ominęłam podwieczorek, bo przed chwilą zjadłam śniadanie więc mi się godziny posiłków przesunęły.
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, można się dołączyć?
Dopiero zaczynam moją przygodę z wizażowaniem, wcześniej tylko sobie podczytywałam różne wątki. Ten mi się bardzo podoba, bo jest nowy, więc łatwiej dołączyć niż do takiego, gdzie dziewczyny już się dłuugo znają, mają klub itd. Jako, że samodzielna dieta i ćwiczenia się u mnie nie sprawdzają, to przyszłam do Was w poszukiwaniu motywacji ![]() Kilka słów o mnie.. Lat 18 (w grudniu 19 ^^), 167 cm wzrostu i...ok 60 kg żywej wagi Moim marzeniem jest 55 kg, ale i z 57 będę zadowolona, jeśli tylko ciałko mi się trochę wysmukli. Niestety w genach dostałam figurę typowej gruszki, brzuszek mam płaski, talię względnie cienką, ale co z tego, skoro od pasa w dół zaczyna się mały koszmarek . Najbardziej nie cierpię łydek, choć uda to też masakra. Jak tak dalej pójdzie to będę mieć obwód uda taki jak talii Dlatego w moich ćwiczeniach głównie będę starać się koncentrować na tych dolnych partiach. Dziś sobie wyszukam zestaw ćwiczeń (dzięki za linki w pierwszym poście Z jedzeniem nie mam aż takiego problemu jak ze sportem, moją największą zmorą są słodycze, ale latem jestem w stanie bez nich żyć. Do tego uwielbiam wodę niegazowaną i zdrowe jedzonko ![]() Ufuf, a chciałam napisać zwięzłą i krótką wiadomość.. To jak, przyjmiecie taką gadułę?
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
jasne
a że jesteś gruszką jak ja to masz pewne względy boże czuje się pulchniutka przy was
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41987124]jasne
a że jesteś gruszką jak ja to masz pewne względy boże czuje się pulchniutka przy was [/QUOTE]Hah, dzięki za względy, gruszki łączmy się Nie czuj się, nie czuj, sama niedawno (zimą) ważyłam lekko ponad 64 kg, tylko przez stresy przed-, około- i pomaturalne jakoś tak mi zeszło. Ale dalej nie chce drgnąć, chyba dlatego, że teraz się obijam całymi dniami ![]() Dziewczyny, czy któraś z Was biega? Ja bardzo chciałabym zacząć, ale boję się, ze teraz te upały tylko mnie zniechęcą.. A wstawać nad ranem też nie mam zamiaru
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
o to super
ja sie zwaze dopiero kutro mialam 3 dni bez wagi )zreszta przez okres ona zawsze jest ciut zawyzona![]() dziewczyny wlasnie cwiczenia np abs na brzuch w trakcie okresu to chyba zly pomysl??co??nigdy w sumie ich nie wykonywalam
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaa i wykonuję te abs'y z grafiką komputerową (co jest kilka poziomów), a nie z panem w niebieskim leginsikach
|
|
|
#134 | |||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bingos;41985957]Jesuuuuuu laski jakie mam dzisiaj zakwasy!
Jedzenie będzie podobne do wczorajszego, bo zostało mi koktajlu i fasolki (będzie na drugie śniadanie), na obiad pierś kurczaka, tylko nie wiem w jakiej postaci. Myślałam o uparowaniu jej z warzywami lub szaszłykach z warzywami. A może polecicie jakiś lekki przepis na pierś? co do piersi to ja zamierzam dzis zrobic z cebula i pieczarkami ![]() mozesz tez dodac warzywka w tym duzooo pora i dodac troche koncentratu poddusic i tez pycha )dziewczyny pewnie tez pracujecie bierzecie do pracy obiad?bo ja wole zjesc go w domu wiec przez to poprzesuwalam sobie dania i w pracy jem ok 15 posilek jak nie obiad to co to moze byc pomozcie??pomyslalam o orzechach no ale cos jeszcze musi byc ![]() pomozcie ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
)im wiecej gadul tym lepiej trzeba sie moblizowac![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
)tez wole zgrafika mialam gdzies link musze poszukac -chyba ze bedziesz laskawa zapodac
|
|||
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
co do piersi z kurczaka to ja polecam ze szpinakiem
kasik - do pracy możesz sobie zawsze wziąć sałatkę, np z kurczakiem lub owocową (i do niej orzechy i jogurt np). Albo kanapki z ciemnego pieczywa? Są bardzo sycące
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na dugie wlasnie pieczywko ![]() salatek nie lubie i tu mam problem z trzecim posilkiem ![]() ale dzieki
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
kasikkk87 proszę :P
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!
![]() Cytat:
w ogóle polecam przejrzeć cały jej profil, dużo fajnych filmików, zarówno z ćwiczeniami, jak i przepisami i radami no i zawsze można popatrzeć na piękne widoczki LA![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41987124]jasne a że jesteś gruszką jak ja to masz pewne względy boże czuje się pulchniutka przy was [/QUOTE]to co ja mam powiedzieć? ważę teraz na pewno ponad 70kg... we wtorek to ja się chyba rozpłaczę na tej wadze...Cytat:
ale usprawiedliwiam się, że to dlatego, że nie mam dobrych butów a marzą mi się takie kolorowe najeczki
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
też bym chciała biegać
butów nie mam i na blokach nie będę biegać, szkoda że nie mam nigdzie lasu czy coś.
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
BeeAnn free run?
Najlepiej takie arbuzowe albo fioletowe? ![]() Zastanawiam się czy na początku miesiąca (w przypływie gotówki) sobie ich nie zamówić
|
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy! ) Nie masz dużo do zrzucenia, też bym tak chciała.. także POWODZENIA! ![]() A I OCZYWISCIE ŻE PRZYJMIEMY. ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41987667]też bym chciała biegać butów nie mam i na blokach nie będę biegać, szkoda że nie mam nigdzie lasu czy coś.[/QUOTE]ja mam las, ale za duży i boje się ze tam się zgubie haha. |
|
|
|
|
#142 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Choć w takich ładnych kolorowych bucikach to też bym sobie chętnie pobiegała Cytat:
![]() Cytat:
DZIĘKUJĘ
What we all want in life: to travel, fall in love, and be happy. Edytowane przez strawberry cupcake Czas edycji: 2013-07-28 o 12:29 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie, witam wszystkie nowe dziewczyny!
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym wzięła arbuzowe, są śliczne
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam ostatnio biegającą w nich dziewczynę
Była piękna Idealnie ubrana (właśnie na kolorowo + te buty), blondynka, meeeega zgrabna no idealna
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
zapytałabym się dokładnie o jakie chodzi ale nie chce sobie ochoty narobić
nie mam kasy żeby wydać na buty 300zł, ech
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba też arbuzowe
a z jakiej strony zamawiasz? bo może też się skuszę, skoro ma mi to pomóc w uzyskaniu idealnej figury
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
BeeAnn zastanawiam się nad allegro, ale jeszcze na początku sierpnia odwiedzę centra handlowe i może są wyprzedaże albo coś
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Ja też należę do frakcji 60+ na wadze, dziś rano 61,5, co przy wzroście 160 nie zachwyca
Pomierzylam się i przez miesiąc jedyną zmianę zauważyłam w brzuchu, spadły mi 3 cm, a tak to uda i pupa stoją. Mam nadzieję, że rowerek to zmieni, szczególnie uda, bo pupa mi się podoba w obecnym rozmiarze.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Ale przemęczę się, wejdzie mi to w nawyk i nie będę tak już rozmyślać. Mam nadzieję 
dodaję też często jeszcze płatki owsiane, otręby, siemie lniane, żeby był bardziej pożywny i wartościowy. dzisiaj miałam taki: szpinak, jabłko, pomarańcza, kiwi, melon, woda kokosowa
swoją drogą, mogłaby już być zima, bo to tegoroczne lato i tak to dupy jest

. Najbardziej nie cierpię łydek, choć uda to też masakra. Jak tak dalej pójdzie to będę mieć obwód uda taki jak talii
ale usprawiedliwiam się, że to dlatego, że nie mam dobrych butów
nie mam kasy żeby wydać na buty 300zł, ech