|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 5kg w dół od teraz
Hej
Też mogę się dołączyć ? Chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg... Już tyle mam za sobą, ale teraz waga nawet nie drgnie ćwiczę 3 razy w tygodniu po 1,5 h zumbę, prawie codziennie 10 km marszu, skalpel z Chodakowską, fat burning etc. Jeśli chodzi o jedzenie to staram się jeść 3 posiłki dziennie i nie podjadać (średnio mi to ostatnio wychodzi Powodzenia wszystkim
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Rower, bieganie, bardzo dużo chodzę, czasami zajrzę na siłownię, ale przyznaję się, że z aktywnością u mnie kiepsko (zwłaszcza jak są takie upały jak teraz, nie da się żyć
)Cytat:
Z dzisiejszego dnia nie jestem zadowolona, ale na jutro sobie wszystko zaplanuje co do diety. Może tak mi się uda.
|
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen and find the magic key Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen like your life be free 23.08.13r. - druga rocznica z moim ukochanym Kocham jedzenie! Staram się je ograniczać
Ćwiczę z Mel B |
||
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mogłybyście zobaczyć na moją diete którą opisałam stronę wcześniej i powiedzieć do uważacie?
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-nie trzy a pięć posiłków, pomiędzy glownymi daniami powinno byc 2gie śniadanie i podwieczorek, jedzac male porcje a czesciej rozkrecasz metabolizm, dajesz tez sygnal organizmowi ze nie musi przechodzic na tryb oszczedny bo dokarmiasz go na bierzaco ![]() witam dziewczyny Planuję zrzucic ok 8 kg myślę ze mnie nie wyrzucicie;P
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
sreberko4 Witaj. Pewnie zapraszamy!
Jak mogą wyglądać takie posiłki przez cały 1 dzień?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Dziś znów za gorąco na ćwiczenia. Ale zrobiłam trochę tak na odwal i hh 30 min. Nie mogę już wytrzymać tej temperatury. Wypiłam pół piwa... ale po nim zauważam zawsze jeszcze lepszy spadek więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie
![]() Chwilkilka witaj! Ćwiczenia bardzo pochwalam ale te trzy posiłki to za mało. Musi być: śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja. Co trzy godziny 2 małe i 3 większe. To podstawa szczególnie jeśli tak intensywnie ćwiczysz. Dzięki temu unikniesz podjadania. sreberko4 napisz więcej o twoich zmaganiach bo jestem bardzo ciekawa
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie wiem jak jutro dam rade zrobic wiecej cwiczen
od 6 pracuje i nie wiem nawet do ktorej po pracy jestem padnieta
Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen and find the magic key Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen like your life be free 23.08.13r. - druga rocznica z moim ukochanym Kocham jedzenie! Staram się je ograniczać
Ćwiczę z Mel B |
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Małe posiłki to co może być? Owoc? Czy coś większego?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Mycha2103 W tygodniu trzeba trzeba zrobić jeden dzień wolny od ćwiczeń. Może zrób go właśnie jutro. Ja też sobie odpuszczam zawsze ten dzień żeby mięśnie odpoczęły
![]() Shannah zdrowa przekąska. U mnie to jest najczęściej właśnie owoc albo jogurt z otrębami czy kawałeczek twarożku albo też jakieś warzywo np papryka. Nie wiem co lubisz
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Nissiaa Kochana, bardzo dziękuję ci za pomoc, własnie stwierdziłam, że będę jeść brzoskwinie, jabłka czy jogurt naturalny.
Mogłabyś zobaczyć wcześniej na mój zestaw ćwiczeń który opisałam na poprzedniej stronie, co o nim uważasz?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Chwilkilka
sreberko4 Mycha2103 Witam dziewczyny,fajnie że tyle się nas zrobiło ![]() ja dziś 200kcal na stepperze 350 razy agrafka 12km pieszo spacerem zaraz czas na przysiady i hh, może jaieś brzuszki do tego ![]() a potem jak wspominałam wcześniej koncentrat wprowadzany UD +maska i body wrapping ![]() a wczoraj był peeling kawowy
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Mycha2103, KUL? No to będziemy studiować w tym samym mieście
![]() Jest nas coraz więcej, bardzo mnie to cieszy Mówię wam, ten mój dzisiejszy dietetyczny deser był pyszny! Dla mojej rodzinki zbyt kwaśny, ale ja teraz to w ogóle nie słodzę, więc dla moich kubków smakowych, wyszło wprost rewelacyjnie. Nissiaa, ćwicz, ćwicz! Bardzo dobrze, że mimo upałów się nie poddajesz i nie zalegasz na kanapie przed telewizorem. Ależ jestem z Ciebie dumna Shannah, też staram się jeść 5 niewielkich posiłków. Ważne jest, abyś sprawdzała ile co ma kalorii, bo niektóre produkty mogą Cię zaskoczyć. Owoce to ważny element diety, ale przecież nie będziesz jadła 5 brzoskwiń dziennie, bo nie o to chodzi. Spróbuj zrobić jakąś sałatkę, zjedz kanapkę z jajkiem, serek z płatkami czy otrębami, a nawet lody! |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
SnowWhitesPoisonBite Wow, widzę, że ćwiczenia idą ci świetnie!
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- vacholek Właśnie tak się staram, chodź wiesz uwielbiam brzoskwinie, i chodzi mi o te 2 małe posiłki dziennie. A takto jem płatki, i rożne różności. Znalazłam też stronę z tabelą kalorii i będę sobie codziennie liczyć !
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Shannah Mel B bardzo pochwalam (sama najczęściej robie pośladki i abs) Skakanka też jest świetna. Tylko co do brzuszków mam wątpliwości. Lepiej dobierz sobie coś jeszcze z Mel albo chodakowską(szczególnie killer jest świetny na spalanie) Albo postaw na jakieś cardio jak bieganie czy rower. Tylko się nie przemęczaj. Wszystko powolutku.
SnowWhitesPoisonBite podziwiam twoją wytrwałość w tej aktywności fizycznej. Uhh u mnie dziś trochę było cienko. Niech się wreszcie ochłodzi to dam popalić temu tłuszczykowi. vacholek tobie również gratuluje tego, że się nie poddałaś. W niedziele jadę na mazury i chyba tam wreszcie skusze się na codzienne bieganie. No chyba że będę miała dużeeeeego kaca..
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie to WSEI, w KULu studiuje mój brat cioteczny i często tam bywam, bo razem dojeżdżamy![]() Cytat:
Ale też staram się ćwiczyć, mimo że pot leje się ze mnie strumieniami |
||
|
|
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 26 lat i od ok 2 lat ciagle walcze z waga nie jestem jakos specjalnie gruba, ale mam problemy z tluszczem na brzuchu, a dokladniej opona wazę 62.2, dobrze mi bedzie z waga 57kg a 54 kgto moje marzenieCytat:
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Nissiaa dziękuję za uwagi
Dziś spróbuję jeść 5 posiłków... Planuję: Śniadanie - kromka chleba razowego z warzywami 2 śniadanie - duża (ok.120 g) mandarynka Obiad - myślę, że zjem ok. 5 pierogów ruskich Podwieczorek - brzoskwinia Kolacja - kromka chleba razowego z chudą szynką Co ty na to ? Będę wdzięczna za uwagi ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia to dziś mam zumbę i mam nadzieję, że zrobię skalpel oraz 10 km spacerkiem . Wiecej nie dam rady, mam dziś mało siły....Wczoraj wypiłam swoją pierwszą czerwoną herbatę i... Fuj, Fuj, Fuj. W ogóle mi nie podeszła Edytowane przez Chwilkilka Czas edycji: 2013-08-09 o 08:01 |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mogę się tez przyłączyć? Po tych calych wakacjach przytyłam 4 kg a mialam w planach wczesniej jeszcze chociaz kilogram schudnąć. Wazylam sie dzisiaj rano i pokazało na czczo straszna liczbę 55,4 kg. Mam 164 wzrostu i raczej drobną budowę, więc nagle zrobił mi się problem z wejściem w spodnie :/ Wczesniej udalo mi sie schudnąć z 60 kg do 51,5, w jakies 5 miesiecy, ale do tego nie muszę dobić. 52 mi wystarczy, wolę mieć jakiś cień cycków
Będę starać się jeść 5 posiłków dziennie, chociaz najchętniej jadlabym 10 :p oczywiscie duzo warzyw i białka, podstawowe zasady znam. Jesli chodzi o cwiczenia to bede zaczynac biegac z psem, powolutku, bo przez wczesniejsze forsowne treningi odchudzajace i bieganie popsulam chrzastkę na rzepce :/ Uczę się teraz do egzamiu (jeszcze tylko 3 tyg mi zostały aaaa), wiec wiecie jak to jest kiedy sie czyta nudne ksiazki, od razu sie mysli o jedzeniu, ale postaram się. Mam wielką nadzieję, ze mi pomozecie wytrwać w postanowieniu, bo ja bardzo chętnie Was podopinguję
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() A co do mojego kierunku, to w tym roku właśnie otworzyli nowy na PK i też w zasadzie mało o nim wiem, trochę słaba organizacja tam była, no ale trudno, dostałam się i zobaczymy jak to będzie Oby było dobrze.Ostatnio nie ćwiczyłam, tylko tyle co przysiady, dziś już poćwiczę, przez ostatnie dwa dni byłam bardzo wykończona i podziwiam Was za tą aktywność Co jadacie na śniadanie? U mnie jest to ostatnio tylko owsianka.dariaawaria jesteś tylko o 2 cm wyższa ode mnie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
dariaawaria witam
jaki egzamin Cię czeka? bo ja do prawka się przymierzam i też czytam nudną książkę do której czipsy wydają się elementem niemal niezbędnym ![]() co do wczorajszego body wrappingu to serum już po wtłoczeniu nieco wygładziło skórę, potem maska i owinęłam się folią, poszłam spać,obudziłam się koło 2 stwierdzając że dłużej nie wytrzymam i zdjęłam wszystko ale i tak się wchłonęło, więc czas był odpowiedni.efekty widać,skóra gladsza i napięta,ale to dopiero 1raz więc zobaczymy potem. swoją drogą możliwe jest żeby mieć w 1 udzie 54 cm a w drugim 56cm? czy to ja się źle mierzę jak na razie dziś jeszcze żadnych ćwiczeńale zaraz się poprawię i albo wybiorę się na basen albo poćwiczę w domu na stepperze, hh czy coś innego. zgrzeszyłam jedząc pół jednego kawałka twixa ![]() Melia123 ja jem płatki z mlekiem 0,5 (fitnessy owocowe po to moje przyzwyczajenie i jak ich nie zjem to czuję się głodna),ale dziś miałam fasolkę szparagową gotowaną bo mleko TŻ wypił a mi do sklepu nie chciało się lecieć
04.2014 bloguję ![]() 15.12.13 olejuję paznokcie ![]() 04.2014 prowadzę gabinet kosmetyczny Edytowane przez SnowWhitesPoisonBite Czas edycji: 2013-08-09 o 11:49 |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Chwilkilka ja piję zieloną litrami a czerwonej też nie lubię. Blee. Co do tego jadłospisu to trochę mało białka jak na moje oko. Pierogi nie sprzyjają chudnięciu. Lepiej zjeść kawałek chudego mięska
A i tylko raz warzywka to trochę mało. dariaawaria Witaj Co jest z nami, że chudniemy a później to wszystko tracimy. Boje się, że i tym razem wróci bo to już nie moje pierwsze ani nie drugie odchudzanie sreberko4 znam twój ból. Ja mam wrażenie, że walczę całe życie i pewnie będę tak walczyć do końca. Niestety ja jestem uzależniona od ważenia. Codziennie dzień w dzień muszę się zważyć Melia123 u mnie króluje jajecznica, omlet, kanapeczki z razowego chleba + warzywa obowiązkowo U mnie dziś nie ma wody więc nie wiem co będzie z tymi ćwiczeniami. Ehh w ogóle wieczorem idę na grilla ale i tak nic tam nie zjem. Pogoda jest dziwna: pada słońce pada słońce. To wszystko mnie jakoś tak załamuje. Kłócę się ze wszystkimi dookoła. Oby chociaż oddali tę wodę
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Nissiaa u mnie taka samo pogoda i mam już jej dość, strasznie mi na samopoczucie źle wpływa... głowa mnie boli, jestem rozkojarzona, nic mi się nie chce i jest mi słabo, trochę jakby zawroty głowy, zawsze tak mam przy zmiennymi niskim ciśnieniu, do d.. jednym słowem.
![]() ja jutro mam grilla, coś tam zjem ale poćwiczę więcej i się wyrówna
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dariaawaria Witaj Razem na pewno damy radę, przecież dla chcącego nic trudnego A tak poważnie, to pewnie każdej z nas jest ciężko, ale najważniejsze, to mieć dobrą motywację |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Ja już dziś po Mel B brzuch i 3 dzien 6 Weidera. Nie wiem czy dobrze robię, ale uznałam, że łatwiej dla mnie będzie, jeśli będę skupiać się po kolei na partii ciała, którą chcę wyszczuplić. Na pierwszy rzut idzie brzuch. Myślicie, że może tak być?
Ćwiczę z Mel B |
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Ja też na śniadanie jem płatki z mlekiem (o.5%). Aż się w nich zakochałam! Tylko już nie Fitnessy (a opychałam się nimi przez jakiś czas), tylko zielone tropical musli firmy Sante. Pyyycha <3
Skoro tyle osób jest z Lublina, to musicie zdradzić mi wszystkie sekrety miasta Ja dzisiaj rezygnuję z biegania, na rzecz wypadu na miasto. Będę musiała się pilnować, bo wiecie jak to bywa z osobami, które się nie odchudzają. A to lody, pizza, piwko... i weź tu z nimi się dogadaj |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Jakie miłe powitanie
SnowWhitesPoisonBite uczę się do patomorfologii, teraz mamy pierwszy termin, bo wczesniej byly jeszcze 3 wielkie egzaminy i tak zawsze pod koniec sierpnia jest. A jest to wieeeeeelki egzamin i wiem co mowie, bo studiuję weterynarię i juz 3 rok prawie za mną :p I co do jadłowspisów to wszystkie powinny włączyć więcej białka i nie obcinać tak strasznie kalorii, bo potem metabolizm tak padnie, ze sie nie pozbieramy. A lepiej zjesc twaróg albo jogurt naturalny z owocami niz takie marne kanapki z wyrobami wędlino- i serkopodobnymi. Ja na sniadanie zjadlam koktajl z jagodami, duzo jogurtu zmielone platki owsiane gorskie (naprawdę jest róznica w porownaniu ze zwykłymi błyskawicznymi i bardziej zapychaja). Potem przegryzka 2 pomidory, 2 marchewki i kabanos drobiowy, a teraz zajadam pyszny omlet twarogowy z owocami Moją największą zmorą są słodycze i dzisiaj jeszcze nic nie zjadlam glupiego tylko dlatego ze latałam po sklepach macie jakies sposoby? Bo ja to ciąąąąąąąąąągle o nich myśle
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ćwiczę z Mel B |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Dariaawaria witaj
Melia123 kanapeczka z warzywami, jogurcik albo płatki na mleku Nissiaa dziękuję ![]() Pozdrowienia z deszczowego zachodu Polski
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Chwilkilka to moze Ty powinnas masy mięśniowej nabrać, zeby lepiej wyglądać? Tak szczupło i jędrnie się wygląda, ze tak się wyrazę, własnie jak ma się więcej mięśni. Poczytaj o diecie na przybranie masy mięśniowej na necie, na pewno coś znajdziesz
bo takie suche kości to okropnie wyglądają, ma się taka zapadnięta twarz i wiekszosci ludzi to się nie podoba, a my przeciez chcemy się podobać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Też mogę się dołączyć ? Chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg... Już tyle mam za sobą, ale teraz waga nawet nie drgnie

)

wazę 62.2, dobrze mi bedzie z waga 57kg a 54 kgto moje marzenie