![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
Cytat:
![]() Obrazek fajny tylko biodra mierze się tam gdzie jest pupa na zdjęciu ![]()
Odchudzam się ![]() 74 ![]() ![]() Zapuszczam włosy ![]() 35-40-45-50-55-60-65 ![]() Edytowane przez paula689 Czas edycji: 2013-08-31 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Kawoholiczka
|
Cześć
![]() Od razu chciałabym ostrzec, że od września na komputerze będę tylko w weekendy - rozpoczynam I klasę LO i chcę przyłożyć się do nauki. Odchudzam się już nie pierwszy raz, bo mimo że nie mam nadwagi, w swoim ciele nie czuję się szczupło. Akceptuję własne wady, ale chciałabym udoskonalić sylwetkę, pozbyć się tłuszczyku przede wszystkim z brzucha i nóg. Stosuję MŻ + WR, wf 3x w tygodniu, rower stacjonarny codziennie 30 minut i dywanowce. Nie jem słodyczy (ŻADNYCH, nie ma odstępstw!), fast-foodów i ograniczam sól. Jeśli chodzi o mnie jako osobę - od września będę uczyć się w klasie o profilu dziennikarsko-psychologicznym. Interesuję się książkami, pisarstwem, śpiewem i zwierzętami. Najbardziej lubię zaszyć się w swoim pokoju pod kocem i przeczytać ciekawą książkę albo pośpiewać, gdy oprócz mnie w mieszkaniu jest tylko kot ![]() Wzrost: 156 cm Waga: 61 kg (przez wakacje przytyłam 3 kg) Cel I: 58 kg
![]() |
#123 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie rozumiem tylko tego wpisywania wymiarów po kropce... Czyli że mam wpisywać zamiast załóżmy 90/60/90 ( ![]() Co do bioder to jak wyżej pisałam, też tak uważam ![]()
![]() ![]() Edytowane przez plainJane Czas edycji: 2013-08-31 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Odchudzam się ![]() 74 ![]() ![]() Zapuszczam włosy ![]() 35-40-45-50-55-60-65 ![]() Edytowane przez paula689 Czas edycji: 2013-08-31 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Aaaa, to rozumiem już
![]() ![]() Witamy nową koleżankę ![]()
![]() |
#126 | ||||
Rozeznanie
|
Jeden dzień mnie nie było na wizażu i muszę nadrobić :P
Cytat:
![]() ale nie wiem do końca jak tą drugą wypełnić. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też nie jestem zawsze tak aktywna :P Le Souvenir: Witaj! Plain Jane: Mierzę się tak samo, najszersze miejsce bioder razem z pupą. Inaczej gubię się w swoich zapiskach :P Dzisiaj mam nadzieję, że wieczorem uda mi się wyjść na rolki - bo nadciąga wielkie brzydkie chmursko. Jeśli będzie lać (co prawdopodobnie się stanie), zostanę przy Tiffany. Wy też macie takie zakwasy po Tiffany? ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
25 lat, 165 cm wzrostu i 81,7 kg dziś z rana na liczniku
![]() Długie miesiące się już nie mierzyłam, ale nawet w czasach dietowania pomiary robiłam co miesiąc, bo w tygodniowych praktycznie nie było widać różnicy. Jedynie na wagę wchodziłam co tydzień albo nawet częściej (chociaż wiem, że to bez sensu). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się ważę co 2 dni około, ale i tak nie widać zbytniej różnicy (mam bardzo starą wagę) Myślicie że generalne porządki w szafie liczą się jako aktywność ? :P
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Ja pierdziu, za każdym razem jak się mierzę wychodzi coś innego więc wpisuję po prostu moje pomiary z vitalii z pierwszego dnia diety
![]()
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
laski, z całego serca ODRADZAM branie jakichkolwiek wspomagaczy, spalaczy, suplementów diety
![]() ![]() ja mam, ale prowadze tylko zamknięty pamiętnik. dla siebie. wpisy są mechaniczne, zapisuję tylko co zjadłam i co ćwiczyłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie skończyłam boczki Tiffany i z rozbiegu zrobiłam też jakieś ćwiczenia baletnic czy coś w tym stylu ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za takie polecenie, nigdy bym nie pomyślała, że ćwiczenia mogą być dla mnie przyjemnością ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
plain Jane http://www.bycidealna.pl/2013/07/wyz...fany.html#more tu fajne połączenie Mel B. i Tiffany, sama się zastanawiam czy się na to nie skusić na miesiąc
![]() ![]() ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-31 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ależ ona ma cyc, nie mogę się skupić na tych ćwiczeniach ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Mój jadłospis nie jest najlepszy, muszę jeść to co mam i czekać na przypływ gotówki
![]() ![]() I. płatki owsiane, śliwka, banan, siemię lniane, jogurt naturalny, łyżeczka miodu. II. leczo z niewielką drobiową kiełbaską III. Jajka z sałatką (sałata, pomidory, rzodkiewka, papryka) IV. Serek wiejski z pomidorem, cebulką i rzodkiewką. (jestem w trakcie ![]() Aktywność: wysprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam porządki w szafkach, cardio które poleciła wczoraj aedd_gynvael, na pewno będę do niego wracać! i oczywiście boczki z Tiffany ![]() paula689 - też jestem za miesiącem, jeśli chodzi o mierzenie ![]() plainJane - co do Mel B dopiero Ty mnie uświadomiłaś! A tylee się jej w życiu naooglądałam ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ale że tak zapytam na żywo czy z forum?? :P
Wymarzyć, zaplanować, osiągnąć. Edytowane przez Mesis Czas edycji: 2013-08-31 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I paradoksalnie cieszę się, że jest ktoś kto jest bliski mojej wagi ![]() ![]() natalka - mam 171 cm wzrostu, na mnie tak się dziwnie to rozkłada, bo jak mam relatywnie szczupłe i długie nogi - o tyle przy takiej wadze można w ogóle mówić o szczupłości ![]() ja niestety nie mogę Wam towarzyszyć w ważeniu co 2 tyg lub miesiąc, bo jestem od tej czynności uzależniona i muszę się ważyć codziennie le souvenir - witaj! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- mesis - bardzo mi się podoba Twój jadłospis - bardzo podobny do mojego... ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Mesis z forum
![]() i tak, Mel jest ze Spice Girls i z amerykańskiego X Factora też ![]() Bruised startowałam z podobnej wagi przy identycznym wzroście ![]() ![]() ![]() jutro się ważę, bo obiecałam laskom z innego wątku, że zrobię to 1 września. widziałam w tabelce, że chcecie mieć pomiar z poniedziałku, więc na potrzeby wątku w poniedziałek też wejdę na wagę, choć pewnie będzie podobnie do jutra ![]() dobranoc ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-09-01 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka!
![]() Chciałabym do Was dołączyć... Można? ![]() Od października czekają mnie spore zmiany..wyprowadzka, nowe miasto, znajomi... To chyba dobra okazja żeby zmienić też siebie, na lepsze ![]() ![]() ![]() Wzrost: 164 cm Waga: 58 kg Cel: 52 kg Moim głównym problemem jest uwaga.. moja TWARZ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny moge sie przylaczyc? przydałaby mi sie jakas grupa wsparcia:P przez wakacje spasłam sie straszliwie, nawet nie chce wiedziec ile dokladnie, wiec od dzis koniec! trzena schudnac ok 5kg
![]() ![]()
![]() |
#143 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że teraz mieszkasz w Krk ![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...0eFZFMkE#gid=0 - zaprasza do wypełnienia ![]() Cytat:
![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...0eFZFMkE#gid=0 - zaprasza do wypełnienia ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
o cholera boje sie zwazyc
![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam się dopisywać do tabelki i się okazało, że nie mam się czym zmierzyć :/ Więc resztę uzupełnię później.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
witam nowe osoby
![]() i melduję spadek. wrzesień przywitałam z wagą 65,7 kg ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
gratuluję !
![]() ja wczoraj miałam 'festyn rodzinny' więc było i piwo i karczek i jakieś kiełbaski :P więc nawet nie liczę na spadek a raczej na zwiększenie wagi :P najciężej jest odpuścić sobie jak rodzina Cię namawia na obiad 'bo takie dobre kotleciki, no zjedz jeszcze jednego' :P ale jutro rodzice wyjezdzaja na 2 tygodnie więc nakupię owoców i warzyw i będę żyła na sałatkach i może uda się coś zrzucić :P a dziś jak zwykle już po skalpelu ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
zaledwie 45 min cwiczen za mna,ciezko troche bo mam zakwasy po parku linowym:p
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
babeczki dziękuję
![]() ooo, znam to, moja babcia szczególnie "nie chcesz? na pewno? aaa to ja Ci nałożę" ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.