Tej jesieni wiele się zmieni! (I) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 14:10   #121
paula689
Rozeznanie

GG do paula689 Send a message via Skype™ to paula689
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)

Cytat:
Napisane przez Mesis Pokaż wiadomość
ja sama nie wiem jak się mierzyć :P
usunęłam swoje, żeby od nadmiaru tego obrazka oczy nie spuchły
Ale przydałoby sie żebyśmy się w podobny sosób mierzyły- nie wiem jak to rozwiazac
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Myślę, że dobrze byłoby co dwa-trzy tygodnie
PS.: Czyje masz zdjęcie w awatarze? Jeśli mogę wiedzieć
myślałam, żeby dać co miesiąc mierzenie, a na razie jeszcze robię tabelkę więc wpisałam co tydzień i chciałam skonsultować z wami. Ja jestem za miesiącem

Obrazek fajny tylko biodra mierze się tam gdzie jest pupa na zdjęciu

Zapuszczam włosy
35-40-45-50-55-60-65

Edytowane przez paula689
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:12
paula689 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 14:15   #122
Le_Souvenir
Kawoholiczka

Cześć
Od razu chciałabym ostrzec, że od września na komputerze będę tylko w weekendy - rozpoczynam I klasę LO i chcę przyłożyć się do nauki. Odchudzam się już nie pierwszy raz, bo mimo że nie mam nadwagi, w swoim ciele nie czuję się szczupło. Akceptuję własne wady, ale chciałabym udoskonalić sylwetkę, pozbyć się tłuszczyku przede wszystkim z brzucha i nóg. Stosuję MŻ + WR, wf 3x w tygodniu, rower stacjonarny codziennie 30 minut i dywanowce. Nie jem słodyczy (ŻADNYCH, nie ma odstępstw!), fast-foodów i ograniczam sól.
Jeśli chodzi o mnie jako osobę - od września będę uczyć się w klasie o profilu dziennikarsko-psychologicznym. Interesuję się książkami, pisarstwem, śpiewem i zwierzętami. Najbardziej lubię zaszyć się w swoim pokoju pod kocem i przeczytać ciekawą książkę albo pośpiewać, gdy oprócz mnie w mieszkaniu jest tylko kot Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie mimo tego, iż będę Was odwiedzać tylko w weekendy i nie na długo. Postaram się wtedy opisywać cały mój tydzień.

Wzrost: 156 cm
Waga: 61 kg (przez wakacje przytyłam 3 kg)
Cel I: 58 kg

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 14:18   #123
plainJane
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Dla mnie biodra - linia kości czyli najszersze miejsce, bez tyłka etc.

W ogóle chcecie się mierzyć co tydzień?
Są dwie 'szkoły', tak jak mówisz czyli na linii kości biodrowych i metoda krawiecka w najszerszym miejscu (czyli zazwyczaj obejmuje to tyłek). Ja się mierzę z tyłkiem, już nie bawię się w oddzielną pupę i biodra

Cytat:
Napisane przez paula689 Pokaż wiadomość
myślałam, żeby dać co miesiąc mierzenie, a na razie jeszcze robię tabelkę więc wpisałam co tydzień i chciałam skonsultować z wami. Ja jestem za miesiącem

Obrazek fajny tylko biodra mierze się tam gdzie jest pupa na zdjęciu
Mnie wsio rybka, na vitalii i tak co tydzień się mierzę, ale w sumie takie główne mogłoby być co miesiąc, np. tego 1ego albo 2ego.
Nie rozumiem tylko tego wpisywania wymiarów po kropce... Czyli że mam wpisywać zamiast załóżmy 90/60/90 () .90/60/90?

Co do bioder to jak wyżej pisałam, też tak uważam

Edytowane przez plainJane
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:19
plainJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 14:18   #124
paula689
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez plainJane Pokaż wiadomość
Są dwie 'szkoły', tak jak mówisz czyli na linii kości biodrowych, i metoda krawiecka w najszerszym miejscu (czyli zazwyczaj obejmuje to tyłek). Ja się mierzę z tyłkiem, już nie bawię się w oddzielną pupę i biodra

Mnie wsio rybka, na vitalii i tak co tydzień się mierzę, ale w sumie takie główne mogłoby być co miesiąc, np. tego 1ego albo 2ego.
Nie rozumiem tylko tego wpisywania wymiarów po kropce... Czyli że mam wpisywać zamiast załóżmy 90/60/90 () .90/60/90?

Co do bioder to jak wyżej pisałam, też tak uważam
Wymiary normalnie po "/" - tym znaku. A wzrost jak wpisuje się do tabelki to 1.58 a nie 1,58 bo nie wyliczy BMI - oto mi chodziło.

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
witam nowe osoby

natalka heej, my się znamy

paula w tej tabelce jest ustawione na Tylko wyświetlanie, więc nie mogę nic edytować ani dopisać. mój współczynnik to 1.6
Jeszcze dopisz ile kalorii dziennie będziesz przyjmować dziennie i przy okazji trzecia tabelka jest

Zapuszczam włosy
35-40-45-50-55-60-65

Edytowane przez paula689
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:29
Stary 2013-08-31, 14:25   #125
plainJane
Raczkowanie

Aaaa, to rozumiem już Czyli normalnie 90/60/90

Witamy nową koleżankę
Stary 2013-08-31, 14:30   #126
mereo
Rozeznanie

Jeden dzień mnie nie było na wizażu i muszę nadrobić :P
Cytat:
Proponuje taką tabelkę
https://docs.google.com/spreadsheet/...kE&usp=sharing

Każdy może się sam dopisać
Tam pod spodem jest druga tabelka, jakbyście mogły wypełnić współczynnik aktywności i zmniejszone zapotrzebowanie
Super pomysł z tą tabelką
ale nie wiem do końca jak tą drugą wypełnić.

Cytat:
Napisane przez Sheena_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, zgłasza się kolejna gotowa do zmiany!
(...)
tak więc kochane bierzemy się do roboty i razem na pewno nam się uda!!
Witaj Razem na pewno nam się uda, liczę na sukces grupowy

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
ja właśnie też o takiej wadze myślę żeby kupić, ale nie wiem czy taka jakaś tania z allegro to na pewno będzie pokazywać prawdę? :P
Też bym chciała taką wagę, fajna sprawa. No i ubiegłaś mnie z pytaniem czy taka tania jest tak samo dobra

Cytat:
Napisane przez friendlikeangel Pokaż wiadomość
Cześć Jak tak czytam Wasze posty to się załamuję... tyle aktywności u Was... a ja? Ale zamierzam to zmienić i mam nadzieję, że dołączenie do grupy mnie zmotywuje. Wcześniej biegałam, ale potem wyjeżdżałam i jakoś tak przestałam. Obecnie robię przysiady, czasem coś innego. Ogólnie marnie Podobnie jak @babeczki i @natalka bardziej niż na kilogramach (i tak nie mam wagi w domu) zależy mi na centymetrach, w szczególności na udach, bo są ogromne, a przy moim wzroście (tylko 159cm) wyglądają na jeszcze większe.
Witaj
Też nie jestem zawsze tak aktywna :P

Le Souvenir: Witaj!

Plain Jane: Mierzę się tak samo, najszersze miejsce bioder razem z pupą. Inaczej gubię się w swoich zapiskach :P

Dzisiaj mam nadzieję, że wieczorem uda mi się wyjść na rolki - bo nadciąga wielkie brzydkie chmursko. Jeśli będzie lać (co prawdopodobnie się stanie), zostanę przy Tiffany.
Wy też macie takie zakwasy po Tiffany?

Blogguję:

http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

Lupus pilum mutat
, non mentem.
--------------------------------------------------------------
http://paper-glass-project.blogspot.com/
mereo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 14:30   #127
Bruised
Wtajemniczenie

Cytat:
Bruised witamy! Ile masz lat?
25 lat, 165 cm wzrostu i 81,7 kg dziś z rana na liczniku

Długie miesiące się już nie mierzyłam, ale nawet w czasach dietowania pomiary robiłam co miesiąc, bo w tygodniowych praktycznie nie było widać różnicy. Jedynie na wagę wchodziłam co tydzień albo nawet częściej (chociaż wiem, że to bez sensu).
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 14:37   #128
mereo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość

Długie miesiące się już nie mierzyłam, ale nawet w czasach dietowania pomiary robiłam co miesiąc, bo w tygodniowych praktycznie nie było widać różnicy. Jedynie na wagę wchodziłam co tydzień albo nawet częściej (chociaż wiem, że to bez sensu).
Witaj
Ja się ważę co 2 dni około, ale i tak nie widać zbytniej różnicy (mam bardzo starą wagę)

Myślicie że generalne porządki w szafie liczą się jako aktywność ? :P

Blogguję:

http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

Lupus pilum mutat
, non mentem.
--------------------------------------------------------------
http://paper-glass-project.blogspot.com/
mereo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 14:38   #129
plainJane
Raczkowanie

Ja pierdziu, za każdym razem jak się mierzę wychodzi coś innego więc wpisuję po prostu moje pomiary z vitalii z pierwszego dnia diety
Stary 2013-08-31, 15:38   #130
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też za miesiącem

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Cześć
Od razu chciałabym ostrzec, że od września na komputerze będę tylko w weekendy - rozpoczynam I klasę LO i chcę przyłożyć się do nauki. Odchudzam się już nie pierwszy raz, bo mimo że nie mam nadwagi, w swoim ciele nie czuję się szczupło. Akceptuję własne wady, ale chciałabym udoskonalić sylwetkę, pozbyć się tłuszczyku przede wszystkim z brzucha i nóg. Stosuję MŻ + WR, wf 3x w tygodniu, rower stacjonarny codziennie 30 minut i dywanowce. Nie jem słodyczy (ŻADNYCH, nie ma odstępstw!), fast-foodów i ograniczam sól.
Jeśli chodzi o mnie jako osobę - od września będę uczyć się w klasie o profilu dziennikarsko-psychologicznym. Interesuję się książkami, pisarstwem, śpiewem i zwierzętami. Najbardziej lubię zaszyć się w swoim pokoju pod kocem i przeczytać ciekawą książkę albo pośpiewać, gdy oprócz mnie w mieszkaniu jest tylko kot Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie mimo tego, iż będę Was odwiedzać tylko w weekendy i nie na długo. Postaram się wtedy opisywać cały mój tydzień.

Cytat:
Są dwie 'szkoły', tak jak mówisz czyli na linii kości biodrowych i metoda krawiecka w najszerszym miejscu (czyli zazwyczaj obejmuje to tyłek). Ja się mierzę z tyłkiem, już nie bawię się w oddzielną pupę i biodra
Ja się w ogóle nie bawię w pupę Mierzę się w 4 miejscach tylko i do tableki pewnie też będę tylko tak wpisywać
Stary 2013-08-31, 16:44   #131
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

laski, z całego serca ODRADZAM branie jakichkolwiek wspomagaczy, spalaczy, suplementów diety przeżyłam to już i wiem jakie to jest gówno i ile szkód robi w organizmie PO ODSTAWIENIU. no ale jak tam chcecie

Cytat:

Btw, ma może któraś z Was konto na Vitalii?
ja mam, ale prowadze tylko zamknięty pamiętnik. dla siebie. wpisy są mechaniczne, zapisuję tylko co zjadłam i co ćwiczyłam.

Cytat:
Cześć dziewczyny

Zastanawiałam się czy do Was dołączyć i pomyślałam, że przecież nie mam nic do stracenia (no poza kilogramami) W tej chwili wygląda to tak, że nawet nie wiem kiedy przekroczyłam 80 I niby ostatnio spędzałam całe dnie w pracy (czyli jakieś 13-14h poza domem), jadłam w biegu, do kolacji siadałam około 23 i kompletnie nie ćwiczyłam. Zapuściłam się i tyle. A jeszcze 3-4 lata temu ważyłam 20 kilo mniej i czułam się duuużo lepiej.

Moim największym grzechem jest ciacho do kawy (chociaż kawy nie słodzę), podjadanie i zajadanie stresu (w końcu czekolada nie pyta, czekolada rozumie) A na dodatek uwielbiam gotować/piec i mogłabym całe dnie spędzać w kuchni, gdyby tylko się dało.

Mam nadzieję, że tej jesieni uda mi się wziąć za siebie raz a konktetnie, z Waszą pomocą
hej

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Cześć

hoho.... my się już chyba znamy

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 17:00   #132
paula689
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mereo Pokaż wiadomość
Jeden dzień mnie nie było na wizażu i muszę nadrobić :P

Super pomysł z tą tabelką
ale nie wiem do końca jak tą drugą wypełnić.

Witaj Razem na pewno nam się uda, liczę na sukces grupowy

Też bym chciała taką wagę, fajna sprawa. No i ubiegłaś mnie z pytaniem czy taka tania jest tak samo dobra

Witaj
Też nie jestem zawsze tak aktywna :P

Le Souvenir: Witaj!

Plain Jane: Mierzę się tak samo, najszersze miejsce bioder razem z pupą. Inaczej gubię się w swoich zapiskach :P

Dzisiaj mam nadzieję, że wieczorem uda mi się wyjść na rolki - bo nadciąga wielkie brzydkie chmursko. Jeśli będzie lać (co prawdopodobnie się stanie), zostanę przy Tiffany.
Wy też macie takie zakwasy po Tiffany?
W drugiej tabelce masz wypełnić współczynnik aktywności, tam masz rozpisany zakres pod tabelką i to wyliczy zapotrzebowanie kaloryczne. Potem piszesz w kolumnie obok ile kalorii będziesz spożywać ty podczas diety.

Zapuszczam włosy
35-40-45-50-55-60-65
Stary 2013-08-31, 17:08   #133
plainJane
Raczkowanie

Cytat:
ja mam, ale prowadze tylko zamknięty pamiętnik. dla siebie. wpisy są mechaniczne, zapisuję tylko co zjadłam i co ćwiczyłam.
Ja tam sobie zapisuje co mi dietowego mózg na klawiaturę wyleje, czyli głównie też co pochłonęłam i co tam ćwiczę, z tym że mam to do publicznego wglądu

Właśnie skończyłam boczki Tiffany i z rozbiegu zrobiłam też jakieś ćwiczenia baletnic czy coś w tym stylu + moja 8minutówka na brzuszysko i 5minutówka na ramiona. Powiem szczerze, że tak jak Chodakowska, blogilates i takie inne nie szły mi zupełnie tak tu się ubawiłam, poczułam, że coś tam ćwiczę, ale nie zdychałam w połowie i nie miałam ochoty wyłączać. Muszę się przyjrzeć tej Tiffany i może sobie jakiś cały trening z nią ułożę...

Dzięki dziewczyny za takie polecenie, nigdy bym nie pomyślała, że ćwiczenia mogą być dla mnie przyjemnością
Stary 2013-08-31, 17:26   #134
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

plain Jane http://www.bycidealna.pl/2013/07/wyz...fany.html#more tu fajne połączenie Mel B. i Tiffany, sama się zastanawiam czy się na to nie skusić na miesiąc ale to może na październik, we wrześniu mam jeszcze wyjazd do koleżanki, no i też chcę ostatni miesiąc pogody rolkowo-rowerowej wykorzystać ale te ćwiczenia u góry to fajna alternatywa dla ćwiczeń w domu, no i od razu cały trening skomponowany

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-08-31 o 17:28
Stary 2013-08-31, 17:53   #135
plainJane
Raczkowanie

Cytat:
plain Jane http://www.bycidealna.pl/2013/07/wyz...fany.html#more tu fajne połączenie Mel B. i Tiffany, sama się zastanawiam czy się na to nie skusić na miesiąc ale to może na październik, we wrześniu mam jeszcze wyjazd do koleżanki, no i też chcę ostatni miesiąc pogody rolkowo-rowerowej wykorzystać ale te ćwiczenia u góry to fajna alternatywa dla ćwiczeń w domu, no i od razu cały trening skomponowany
Oglądam sobie to właśnie i dopiero po chwili do mnie dotarło, że to jest TA Mel B, ze Spice Girls! Ale jestem na bieżąco, nie ma co...
Ależ ona ma cyc, nie mogę się skupić na tych ćwiczeniach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 19:27   #136
Mesis
Raczkowanie

Mój jadłospis nie jest najlepszy, muszę jeść to co mam i czekać na przypływ gotówki Najgorsze jest to, że nawet nie wiem kiedy moja sytuacja się zmieni, ale od października rodzice pomogą

I. płatki owsiane, śliwka, banan, siemię lniane, jogurt naturalny, łyżeczka miodu.
II. leczo z niewielką drobiową kiełbaską
III. Jajka z sałatką (sałata, pomidory, rzodkiewka, papryka)
IV. Serek wiejski z pomidorem, cebulką i rzodkiewką. (jestem w trakcie )

Aktywność: wysprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam porządki w szafkach, cardio które poleciła wczoraj aedd_gynvael, na pewno będę do niego wracać! i oczywiście boczki z Tiffany

paula689 - też jestem za miesiącem, jeśli chodzi o mierzenie
plainJane - co do Mel B dopiero Ty mnie uświadomiłaś! A tylee się jej w życiu naooglądałam a czy ona przypadkiem nie jest dodatkowo jurorką w amerykańskim mam talent?

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
hoho.... my się już chyba znamy
ale że tak zapytam na żywo czy z forum?? :P

Edytowane przez Mesis
Czas edycji: 2013-08-31 o 19:29
Mesis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 20:01   #137
sabinek810
Raczkowanie

Cytat:

Witam!

I paradoksalnie cieszę się, że jest ktoś kto jest bliski mojej wagi - wtedy jest dobry punkt odniesienia ile razem chudniemy, bo będziemy oczywiście tylko wspólnie TRACIĆ KILOGRAMY!!!!!

natalka - mam 171 cm wzrostu, na mnie tak się dziwnie to rozkłada, bo jak mam relatywnie szczupłe i długie nogi - o tyle przy takiej wadze można w ogóle mówić o szczupłości

ja niestety nie mogę Wam towarzyszyć w ważeniu co 2 tyg lub miesiąc, bo jestem od tej czynności uzależniona i muszę się ważyć codziennie

le souvenir - witaj!

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

mesis - bardzo mi się podoba Twój jadłospis - bardzo podobny do mojego...
Stary 2013-08-31, 20:07   #138
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabinek810 Pokaż wiadomość
Witam!

natalka - mam 171 cm wzrostu, na mnie tak się dziwnie to rozkłada, bo jak mam relatywnie szczupłe i długie nogi - o tyle przy takiej wadze można w ogóle mówić o szczupłości
To ja mam 165 cm i mamy całkowicie innych rozkład tłuszczu. Ja mam masywny dół, a Ty najwidoczniej górę - tak z tego wynika
Stary 2013-08-31, 20:39   #139
plainJane
Raczkowanie

Cytat:
plainJane - co do Mel B dopiero Ty mnie uświadomiłaś! A tylee się jej w życiu naooglądałam a czy ona przypadkiem nie jest dodatkowo jurorką w amerykańskim mam talent?
No proszę, czyli nie tylko ja nie ogarniam! A co do mam talent to nie wiem, oglądałam tylko kilka odcinków x factora z Britnejką

Cytat:
Napisane przez sabinek810 Pokaż wiadomość
ja niestety nie mogę Wam towarzyszyć w ważeniu co 2 tyg lub miesiąc, bo jestem od tej czynności uzależniona i muszę się ważyć codziennie
Też mam taką obsesję, ale staram się z tym walczyć (szkoda, że nie miałam takiej obsesji jak tyłam... )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-01, 01:00   #140
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Mesis z forum

i tak, Mel jest ze Spice Girls i z amerykańskiego X Factora też

Bruised startowałam z podobnej wagi przy identycznym wzroście także trzymam za Ciebie

jutro się ważę, bo obiecałam laskom z innego wątku, że zrobię to 1 września. widziałam w tabelce, że chcecie mieć pomiar z poniedziałku, więc na potrzeby wątku w poniedziałek też wejdę na wagę, choć pewnie będzie podobnie do jutra

dobranoc

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-09-01 o 01:04
Stary 2013-09-01, 09:53   #141
Annula94
Raczkowanie

Cześć Słoneczka!
Chciałabym do Was dołączyć... Można?
Od października czekają mnie spore zmiany..wyprowadzka, nowe miasto, znajomi... To chyba dobra okazja żeby zmienić też siebie, na lepsze Świetnie, że powstał ten wątek. Dzisiaj rodzinna imprezka u babci.. więc o ograniczeniu kalorii mogę zapomnieć Ale jutro jest nowy dzień
Wzrost: 164 cm
Waga: 58 kg
Cel: 52 kg

Moim głównym problemem jest uwaga.. moja TWARZ Przy każdym przybraniu na wadze to właśnie ona się.. powiększa Planuje wprowadzić dietę 1300 kcal i aktywność fizyczną (m.in rano bieganie/ szybki marsz po 30/45 minut dziennie) Do boju!
...

Kraków
Dietka
Książki
Szczęście i optymizm

Pełna realizacja...
Annula94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 09:54   #142
antidotum89
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny moge sie przylaczyc? przydałaby mi sie jakas grupa wsparcia:P przez wakacje spasłam sie straszliwie, nawet nie chce wiedziec ile dokladnie, wiec od dzis koniec! trzena schudnac ok 5kg a najlepiej i z 7

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 09:57   #143
paula689
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Annula94 Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczka!
Chciałabym do Was dołączyć... Można?
Od października czekają mnie spore zmiany..wyprowadzka, nowe miasto, znajomi... To chyba dobra okazja żeby zmienić też siebie, na lepsze Świetnie, że powstał ten wątek. Dzisiaj rodzinna imprezka u babci.. więc o ograniczeniu kalorii mogę zapomnieć Ale jutro jest nowy dzień
Wzrost: 164 cm
Waga: 58 kg
Cel: 52 kg

Moim głównym problemem jest uwaga.. moja TWARZ Przy każdym przybraniu na wadze to właśnie ona się.. powiększa Planuje wprowadzić dietę 1300 kcal i aktywność fizyczną (m.in rano bieganie/ szybki marsz po 30/45 minut dziennie) Do boju!
WItamy

Widzę, że teraz mieszkasz w Krk A na jakie studia się wybierasz??
https://docs.google.com/spreadsheet/...0eFZFMkE#gid=0 - zaprasza do wypełnienia

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny moge sie przylaczyc? przydałaby mi sie jakas grupa wsparcia:P przez wakacje spasłam sie straszliwie, nawet nie chce wiedziec ile dokladnie, wiec od dzis koniec! trzena schudnac ok 5kg a najlepiej i z 7
Witamy
https://docs.google.com/spreadsheet/...0eFZFMkE#gid=0 - zaprasza do wypełnienia

Zapuszczam włosy
35-40-45-50-55-60-65
Stary 2013-09-01, 10:00   #144
antidotum89
Wtajemniczenie

o cholera boje sie zwazyc mowie całkiem serio:P

Stary 2013-09-01, 10:42   #145
Bruised
Wtajemniczenie

Zaczęłam się dopisywać do tabelki i się okazało, że nie mam się czym zmierzyć :/ Więc resztę uzupełnię później.
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 11:17   #146
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

witam nowe osoby

i melduję spadek. wrzesień przywitałam z wagą 65,7 kg

Stary 2013-09-01, 11:25   #147
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
i melduję spadek. wrzesień przywitałam z wagą 65,7 kg
gratuluję !
ja wczoraj miałam 'festyn rodzinny' więc było i piwo i karczek i jakieś kiełbaski :P więc nawet nie liczę na spadek a raczej na zwiększenie wagi :P
najciężej jest odpuścić sobie jak rodzina Cię namawia na obiad 'bo takie dobre kotleciki, no zjedz jeszcze jednego' :P ale jutro rodzice wyjezdzaja na 2 tygodnie więc nakupię owoców i warzyw i będę żyła na sałatkach i może uda się coś zrzucić :P
a dziś jak zwykle już po skalpelu chociaż z tymi ćwiczeniami mi wychodzi :P bo z dietą to różnie

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 11:37   #148
antidotum89
Wtajemniczenie

zaledwie 45 min cwiczen za mna,ciezko troche bo mam zakwasy po parku linowym:p

Stary 2013-09-01, 11:39   #149
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

babeczki dziękuję

ooo, znam to, moja babcia szczególnie "nie chcesz? na pewno? aaa to ja Ci nałożę"

Stary 2013-09-01, 11:45   #150
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
babeczki dziękuję

ooo, znam to, moja babcia szczególnie "nie chcesz? na pewno? aaa to ja Ci nałożę"
hehehe dokładnie 'no taaaakie dobre, no przecież zjesz jeszcze jednego, a na deser zrobiłam Twoje ulubione rogaliki z czekoladą' no i weź tu się odchudzaj

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości