![]() |
#121 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Nocka średnia - 3 pobudki na jedzonko + kilka na smoczka i pobudka o 6. Dobrze, że kładę się razem z Domcią ok 20, bo inaczej padłabym na twarz. Przyłączam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawijko, ale Kubuś świetnie wygląda w tej czapie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Aha w ogole mój dzieć ma szał na gummi misia.... Jak tylko puszczam to spokój patrzy jak zaczarowana tańczy i gada po swojemu jak się wyłączy to marud
![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
#125 |
Wtajemniczenie
|
nancy ja jak zostaje sama z Hanią w łóżku to kładę od brzegu tą poduchę niby do karmienia z lidla
![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ dobra, spylam do pracy ![]() nara, dozo, pochwa! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nancy dziwne, że sam przez Ciebie przeszedł? Kurde jak to trzeba uważać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że ktoś o mnie pytał
![]() no więc tak, u mnie zła passa nadal trwa. Borys uszkodził mi telefon, bawiąc się nim - czytaj uderzając z całej siły. Na szczęście jeszcze jakoś ledwo zipie, ale pewnie długo nie pociągnie. Dalej .. Już mam takiego doła, bo wszytsko idzie nie tak i myślałam, że już gorzej nie będzie i nagle wczoraj w tramwaju hamulec od wózka mi się zablokował i nie miałam jak wysiąść ![]() A z dobrych newsow, mamy piatego zeba ![]() ![]() Wroce do Was jak ta zła passa chociaz troszke minie i odzyskam humor bo poki co nic tylko sie pociac.
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Bartuś właśnie zasnął a ja mama zamiar po raz pierwszy zrobić ABS-a ![]() Lady współczuje tych nocek. silver ![]() neti nawet mnie nie strasz bo ja od drugą połowe nocy śpie z małym tak samo jak ty, dobrze że nic sie nie stało
#134 |
Wtajemniczenie
|
nancy - takie rzeczy się zdarzają, dobrze że wszytsko jest w porządku. Nie zadręczaj się! Przecież spaliście.
Tż ma znajomych, kórzy samo dziecko zostawili na stole na przewijaku - bo oni wszyscy zakatarzeni byli i nie chcieli się do niego zbliżać (wtf?) i to dziecko spadło na kafelki ze stołu. To jest dopiero głupota! Na szczęscie nic się nie stało. Ale dajcie spokój.
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chronicie swoje bąble przed takimi sytuacjami? Mój nie chce spać w łóżeczku :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Oszalały
![]() ![]() Bokeh, co do mojej mamy i lekarzy ![]() Widzisz, oni są cwani i się zabezpieczają takim pismem podpisanym przez pacjenta... Nie wiem czy dałoby radę coś wywalczyć jakby się ich zaskarżyło ![]() ![]() No ale jak moja mama ma latać po sądach jak nie ma sił...?? Przez miesiąc schudła 9 kilo przez ten szpital ![]() Normalnie tak jak dla nas zrobiłam na skrzydełkach tylko dla niej bez przypraw. Ziemniaczki, szpinak,marchewka,pietrus zka, mięsko. Potem wszystko do blendera i gotowe. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43082359] GETRY wybrałam ![]() http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...562720158.html nr 27 http://allegro.pl/dzieciece-ocieplac...572817350.html 7 i 10, te w groszki dla Dorki, bo zieloną kurtałkę ma.[/QUOTE] ![]() ![]() Super!
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
szaja - te legginsy na ebayu są bodajże za 2 - 3 dolary chyba, z darmową wysyłką już. Chciałam Boryskowi brać ale jest tyle wzorów, że ciągle nie wiem który. Ale licytuję mu takie dzieciecę UGGi (emu) tyle, że ciągle nie mogę wygrać aukcji.
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domcia też ze mną śpi w łóżku - od zewnątrz też ja śpię, od nóg jest trochę kołdra zwinięta, żeby czasem nie przeszła w nocy jak się kręci, a od strony kaloryferów (bo łóżko nie jest przy samej ścianie) mój tata zrobił takie zabezpieczenie z innej kołdry. Tfu tfu do tej pory nigdy nie spadła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lady bardzo współczuję nocek bidulko ![]() Co do Twojej mamy ![]() ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-02 o 09:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chronimy...rano jak ją biorę do karmienia to jeśli ma ze mną spać to tylko na mnie, przy piersi, jak się obudzi i kombinuje to ja też już muszę wstać i nie ma dosypiania;/ bo ona rano ma dobry humor, bawiłaby się sama, no ale nie mogę jej zostawić z wiadomych powodów, więc wstajemy razem. Ona raczkuje i się śmieje a ja siedzę jak zoombie i stawiam wodę na kawę, to jest pierwsze co robię po wstaniu z łożka ![]() Czasem jak bardzo głęboko śpi to ją kładę między mną a Tż, a od nóg daję te poduszki, i to się sprawdza w miarę bo jak ona się budzi to zawsze któreś z nas też, bo jest dość głośna. Ale generalnie między innymi dlatego nie przepadam za wspólnym spaniem, bo się o nią boję po prostu, że spadnie, a spanie na mnie całą noc, noc w noc - bardzo mnie wykańcza, ona jest po prostu ciężka a ja nie lubię spać na plecach ![]() Chociaż gdy na mnie leży i może ciumkać to śpi wtulona, bardzooo spokojnie i dużo dłużej, wczepia się jak rzep, kocham to bardzo, że jest taka przytulaśna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W spiworku dziecko moze sie przewracac podczas snu? Musze sposob na zimowe noce wymyslec... ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- charlizz jakie swierki dorzucalas do szpinaku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Dobra, udalo sie nasiusiala do woreczka
![]() Sluzba zdrowia!!!!wielka kupa!!!
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Ode mnie też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co to za piosenka?? ojjjj blogerko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Witam sie i ja w nowej czesci.. Dzis mialam ostatni zastrzyk, zostalo jeszcze kilka dni antybiotykow, no i od wczoraj chodze na rehabilitacje. Trzymajcie kciuki zeby jak najszybciej pomoglo, dzieki za mile slowa w klubie ![]()
#146 | |
Zakorzenienie
|
Sylwia doczytałam wreszcie k.
Jesteś WIELKA kobieto!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki...gratulacje dla miesięczniaków!!!!!!!
Może coś z tego?? Debrah??????? http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...owlęta//Obuwie i skarpetki
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spimy na podlodze ;-) Przynajmniej nie ma z czego spasc, ale uwaga teraz wychodzi sama z pokoju: staje przy drzwiach i napiera na nie z calej sily; one puszczaja i droga wolna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to super gość z Twojego Kuby ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43081584]Wyście zdurniały normalnie! ledwo nadrobiłam 2 strony, a tu 3 w nowym... A ugryźcie się, nie nadrabiam ![]() Napiszę tylko, że lubię prasować i tego nie robię, bo nie wyrabiam. Głównie przez tę (&*^*&%&%&, która od dzisiaj ma umowę podpisaną i wiecie co? Pin.da grochowa do 15 srała po sklepach, potem na dupsku siadła i tv ogląda - NIC nie zrobiła. Ani jednej rzeczy nie spakowała, nie przeniosła. W związku z czym mam mega dół, bo nic takiej... nie mogę zrobić. A nie, teoretycznie mogę: -wyjąć drzwi z jej pokoju - u siebie jestem, a powiedzmy, że drzwi były mi PILNIE potrzebne - wybić szybę w oknie i nie mieć za co jej naprawić - rozpocząć mega remont, tj. np. zacząć drapać farbę ze ścian, przekuwać się do kabli... rozwalić, i nie mieć za co kończyć - zmienić zamki w drzwiach i nie dać jej klucza - nałożyć zamki na drzwi łazienki i kuchni - poodpinać kable w gniazdkach, by nie było prądu (i to zrobimy, a ona od tv uzależniona) - wynająć na 3 dni "studentom" pokój Ładnie, nie? ![]() wszystkie opcje razem wzięte na pewno by babę wykurzyły ![]() Cytat:
![]() fajnie, że na rehabilitacji lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.