|
|
#121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
najważniejsze, że się nic nie stało Cytat:
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nocka średnia - 3 pobudki na jedzonko + kilka na smoczka i pobudka o 6. Dobrze, że kładę się razem z Domcią ok 20, bo inaczej padłabym na twarz. Przyłączam się Cytat:
![]() Cytat:
Nawijko, ale Kubuś świetnie wygląda w tej czapie
|
||
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mogę sobie tego wydarować a jaki masz śpiworek?
|
||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Aha w ogole mój dzieć ma szał na gummi misia.... Jak tylko puszczam to spokój patrzy jak zaczarowana tańczy i gada po swojemu jak się wyłączy to marud
![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
nancy ja jak zostaje sama z Hanią w łóżku to kładę od brzegu tą poduchę niby do karmienia z lidla
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------ dobra, spylam do pracy ![]() nara, dozo, pochwa!
|
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak kładę tą poduchę to on sobie ją podnosi i kładzie na buzi, boję się, ze sie udusi :/
|
||
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nancy dziwne, że sam przez Ciebie przeszedł? Kurde jak to trzeba uważać... |
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że ktoś o mnie pytał
no więc tak, u mnie zła passa nadal trwa. Borys uszkodził mi telefon, bawiąc się nim - czytaj uderzając z całej siły. Na szczęście jeszcze jakoś ledwo zipie, ale pewnie długo nie pociągnie. Dalej .. Już mam takiego doła, bo wszytsko idzie nie tak i myślałam, że już gorzej nie będzie i nagle wczoraj w tramwaju hamulec od wózka mi się zablokował i nie miałam jak wysiąść Dopiero prawie na zajezdni jakośmi się udało, oczywiście tylne koła zablokowane więc nigdzie z takim wózkiem się nie ruszymy, pizga tak że masakra, naszczęście Borys ciepluko ubrany, TZ przyjechał po nas po 30 min, w tym czasie Borys musiał oczywiście zrobić kupę i nie było jak go przebrać. Później oczywiście z TZ sie lekko pokłociliśmy bo on chciał do tesciow jechac - wrocili niestety z Chorwacji, a ja bylam juz na granicy placzu, wsciekla, zla, zmarznieta, zmeczona! i powiedzialam mu ze nie mam ochoty w gosci jezdzic, bo mam dosc tego dnia, ze chce z Borysem polezec na macie i doczekac jakos do kapieli. Na co on odpowiedzial ze moglam zadzwonbic po moich rodzicow zeby po nas przyjechali. Ch*j tak sobie pomyslalam tylko, bo mowilam mu juz od jakiegs czasu ze ten hamulec sie blokuje, ale on to ma gleboko w ☠☠☠☠zie za przeproszeniem, bo nie on musi sie meczyc! Generalnie znowu mam go dość, bo gra na tym jaki on to jest nieszczesliwy strasznie, bo caly swiat mu sie na glowe zwalil, stracil prace, wiec na paluszkach tzreba wokol niego lazic, i niczego bron boze nie wymagac, bo przeciez on ma dola. A ja to nie mam, mi jest lekko. A z dobrych newsow, mamy piatego zeba ale noc byla tak koszmarna ze ja juz nie mialam sily i o 3 jak Borys plakal i nie mogl zasnac wyciagnelam go z lzeczka i oszlismy bawic sie na macie - chcialabym zeby tak pieknie sam soban sie zajmowal i bawil jak wczoraj pomiedzy 3 a 4ta ![]() Wroce do Was jak ta zła passa chociaz troszke minie i odzyskam humor bo poki co nic tylko sie pociac.
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Bartuś właśnie zasnął a ja mama zamiar po raz pierwszy zrobić ABS-a ![]() Lady współczuje tych nocek. silver jesteś mega silną kobietkąneti nawet mnie nie strasz bo ja od drugą połowe nocy śpie z małym tak samo jak ty, dobrze że nic sie nie stało
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
nancy - takie rzeczy się zdarzają, dobrze że wszytsko jest w porządku. Nie zadręczaj się! Przecież spaliście.
Tż ma znajomych, kórzy samo dziecko zostawili na stole na przewijaku - bo oni wszyscy zakatarzeni byli i nie chcieli się do niego zbliżać (wtf?) i to dziecko spadło na kafelki ze stołu. To jest dopiero głupota! Na szczęscie nic się nie stało. Ale dajcie spokój.
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chronicie swoje bąble przed takimi sytuacjami? Mój nie chce spać w łóżeczku :/ |
|
|
|
|
#136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oszalały
dopiero nowy wątek i już 5 stron ![]() Bokeh, co do mojej mamy i lekarzy szkoda gadać...Widzisz, oni są cwani i się zabezpieczają takim pismem podpisanym przez pacjenta... Nie wiem czy dałoby radę coś wywalczyć jakby się ich zaskarżyło ![]() No ale jak moja mama ma latać po sądach jak nie ma sił...?? Przez miesiąc schudła 9 kilo przez ten szpital ![]() Normalnie tak jak dla nas zrobiłam na skrzydełkach tylko dla niej bez przypraw. Ziemniaczki, szpinak,marchewka,pietrus zka, mięsko. Potem wszystko do blendera i gotowe. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43082359] GETRY wybrałam ![]() http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...562720158.html nr 27 http://allegro.pl/dzieciece-ocieplac...572817350.html 7 i 10, te w groszki dla Dorki, bo zieloną kurtałkę ma.[/QUOTE] ![]() Super!
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
szaja - te legginsy na ebayu są bodajże za 2 - 3 dolary chyba, z darmową wysyłką już. Chciałam Boryskowi brać ale jest tyle wzorów, że ciągle nie wiem który. Ale licytuję mu takie dzieciecę UGGi (emu) tyle, że ciągle nie mogę wygrać aukcji.
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domcia też ze mną śpi w łóżku - od zewnątrz też ja śpię, od nóg jest trochę kołdra zwinięta, żeby czasem nie przeszła w nocy jak się kręci, a od strony kaloryferów (bo łóżko nie jest przy samej ścianie) mój tata zrobił takie zabezpieczenie z innej kołdry. Tfu tfu do tej pory nigdy nie spadła. |
|
|
|
|
#139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też się zastanawiam za jakie grzechy?!!?!?! ![]() Lady bardzo współczuję nocek bidulko Co do Twojej mamy dla Pietraszka za pierwsze Da-Da ! ![]() i dla męża. ![]() Cytat:
Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-02 o 10:04 |
||||
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysły czasami ma szatańskie ;D
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chronimy...rano jak ją biorę do karmienia to jeśli ma ze mną spać to tylko na mnie, przy piersi, jak się obudzi i kombinuje to ja też już muszę wstać i nie ma dosypiania;/ bo ona rano ma dobry humor, bawiłaby się sama, no ale nie mogę jej zostawić z wiadomych powodów, więc wstajemy razem. Ona raczkuje i się śmieje a ja siedzę jak zoombie i stawiam wodę na kawę, to jest pierwsze co robię po wstaniu z łożka ![]() Czasem jak bardzo głęboko śpi to ją kładę między mną a Tż, a od nóg daję te poduszki, i to się sprawdza w miarę bo jak ona się budzi to zawsze któreś z nas też, bo jest dość głośna. Ale generalnie między innymi dlatego nie przepadam za wspólnym spaniem, bo się o nią boję po prostu, że spadnie, a spanie na mnie całą noc, noc w noc - bardzo mnie wykańcza, ona jest po prostu ciężka a ja nie lubię spać na plecach :PChociaż gdy na mnie leży i może ciumkać to śpi wtulona, bardzooo spokojnie i dużo dłużej, wczepia się jak rzep, kocham to bardzo, że jest taka przytulaśna. |
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W spiworku dziecko moze sie przewracac podczas snu? Musze sposob na zimowe noce wymyslec... ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- charlizz jakie swierki dorzucalas do szpinaku? |
||
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, udalo sie nasiusiala do woreczka
mocz oddany ale krew, masakra, w przychodni Panie nie umieja, jedzcie do szpitala, w szpitalu Panie nie maja czasu, nie maja obowiazku i nie zrobia, a my z Mala na rekach juz od godziny 7 po lekarzach. W szpitalu nie gowno ich obchodzi, one nie maja obowiazku, moze zrobia jak jenpoprosimy, po poludniu. Ale.konkretnie nie wiedza kiedy...awanture zrobilismy i wyszlismy..wrocilismy do przychodi i jednak daly r ad e pobrac krew,...Sluzba zdrowia!!!!wielka kupa!!!
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie też WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Cytat:
Cytat:
a co to za piosenka?? ojjjj blogerko ![]() za piątego ząbka!
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
Witam sie i ja w nowej czesci.. Dzis mialam ostatni zastrzyk, zostalo jeszcze kilka dni antybiotykow, no i od wczoraj chodze na rehabilitacje. Trzymajcie kciuki zeby jak najszybciej pomoglo, dzieki za mile slowa w klubie
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia doczytałam wreszcie k.
Jesteś WIELKA kobieto!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki...gratulacje dla miesięczniaków!!!!!!!
Może coś z tego?? Debrah??????? http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...owlęta//Obuwie i skarpetki
|
#148 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spimy na podlodze ;-) Przynajmniej nie ma z czego spasc, ale uwaga teraz wychodzi sama z pokoju: staje przy drzwiach i napiera na nie z calej sily; one puszczaja i droga wolna... |
|
|
|
|
#150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki ![]() Cytat:
a tak w ogóle to super gość z Twojego Kuby ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43081584]Wyście zdurniały normalnie! ledwo nadrobiłam 2 strony, a tu 3 w nowym... A ugryźcie się, nie nadrabiam Napiszę tylko, że lubię prasować i tego nie robię, bo nie wyrabiam. Głównie przez tę (&*^*&%&%&, która od dzisiaj ma umowę podpisaną i wiecie co? Pin.da grochowa do 15 srała po sklepach, potem na dupsku siadła i tv ogląda - NIC nie zrobiła. Ani jednej rzeczy nie spakowała, nie przeniosła. W związku z czym mam mega dół, bo nic takiej... nie mogę zrobić. A nie, teoretycznie mogę: -wyjąć drzwi z jej pokoju - u siebie jestem, a powiedzmy, że drzwi były mi PILNIE potrzebne - wybić szybę w oknie i nie mieć za co jej naprawić - rozpocząć mega remont, tj. np. zacząć drapać farbę ze ścian, przekuwać się do kabli... rozwalić, i nie mieć za co kończyć - zmienić zamki w drzwiach i nie dać jej klucza - nałożyć zamki na drzwi łazienki i kuchni - poodpinać kable w gniazdkach, by nie było prądu (i to zrobimy, a ona od tv uzależniona) - wynająć na 3 dni "studentom" pokój Ładnie, nie? [/QUOTE]wszystkie opcje razem wzięte na pewno by babę wykurzyły ![]() Cytat:
fajnie, że na rehabilitacji lepiej ![]() Cytat:
przytulam mocno, będzie dobrze ![]() za zębolka
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

jestem tępą matką, jak mogłam do tego dopuścić
najważniejsze, że się nic nie stało

dla Igusia i Nataszki za 9 miesięcy
i dla Ani za 8 miesięcy 
tymi lekarzami...

Dopiero prawie na zajezdni jakośmi się udało, oczywiście tylne koła zablokowane więc nigdzie z takim wózkiem się nie ruszymy, pizga tak że masakra, naszczęście Borys ciepluko ubrany, TZ przyjechał po nas po 30 min, w tym czasie Borys musiał oczywiście zrobić kupę i nie było jak go przebrać. Później oczywiście z TZ sie lekko pokłociliśmy bo on chciał do tesciow jechac - wrocili niestety z Chorwacji, a ja bylam juz na granicy placzu, wsciekla, zla, zmarznieta, zmeczona! i powiedzialam mu ze nie mam ochoty w gosci jezdzic, bo mam dosc tego dnia, ze chce z Borysem polezec na macie i doczekac jakos do kapieli. Na co on odpowiedzial ze moglam zadzwonbic po moich rodzicow zeby po nas przyjechali. Ch*j tak sobie pomyslalam tylko, bo mowilam mu juz od jakiegs czasu ze ten hamulec sie blokuje, ale on to ma gleboko w ☠☠☠☠zie za przeproszeniem, bo nie on musi sie meczyc! Generalnie znowu mam go dość, bo gra na tym jaki on to jest nieszczesliwy strasznie, bo caly swiat mu sie na glowe zwalil, stracil prace, wiec na paluszkach tzreba wokol niego lazic, i niczego bron boze nie wymagac, bo przeciez on ma dola. A ja to nie mam, mi jest lekko.
ale noc byla tak koszmarna ze ja juz nie mialam sily i o 3 jak Borys plakal i nie mogl zasnac wyciagnelam go z lzeczka i oszlismy bawic sie na macie - chcialabym zeby tak pieknie sam soban sie zajmowal i bawil jak wczoraj pomiedzy 3 a 4ta 

przytulam mocno, będzie dobrze