![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
Niestety na to co mi się podoba nie opłaca Ci się wymieniać
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Davidoff summer dize mi się podoba, ale z Twojej wish raczej niczego nie mam=\
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
Ok
to co Mac UA za SEPHORA PĘDZEL DO BRONZERA 43 ZOEVA LIQUID EYELINER - metaliczny granat, zużycie ok. 60%, z Niemiec CATRICE LIQUID METAL 050 WE'RE THE INNER PURPLE piękny metaliczny ciemny fiolet, raz uzyty, kupiony w Niemczech CATRICE GEL EYELINER 020 IT'S MAMBO NR 2 - 2 szt, jedna nowa nieużywana, druga swieża mokra ze zużyciem ok. 10%. AVON EYESHADOW BASE - baza pod cienie, zużycie ok. 10% ALVERDE AFRICAN POWDER 10 AFRICAN EARTH ? Zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
muszę się zastanowić, bo holikę i scrub negocjuję już z inną Wizażanką
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Hej mogę wymienić mój express do kawusi i kawiarkę za
Jimmy Choo edp 40ml ubytek niewielki, jednak wolę edt ![]() i coś bym jeszcze dobrała, co Ty na to? . Pozdrawiam ![]() ![]() kosmetyki, nowe zapachy, kolorówka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715696 ciuszki, express do kawy, torby https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720734 wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715774 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Mi wpadł w oko tylko Jimmy Choo, więc chyba nici z wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
coś mnie za jimmy? poza wątkiem mam jeszcze davidoff cooll water wave nowe 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Hej! Miałabym dla Ciebie Parisienne co Ty na to?
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- EDP 30 ml interesuje mnie baby doll i DKNY ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- oh wiem wiem! chciałam powiedzieć, że i ten i ten mi się podobają ![]() Może baby doll i coś sobie jeszcze od Ciebie wybiorę? (nie zapachowego?) ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- to jest EDP około 28/30 ml
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała Jimmy Choo.
Z zapachów niestety mam tylko My Queen obecnie, ale może Cię on zainteresuje? Poza tym mam mnóstwo wosków YC: Beach Wood Sparkling Lemon Fresh Cut Roses Fireside Treats Fruit Fusion Sun and Sand Wedding Day Te które wymieniłam są nowe, ale mam też kilka używanych.
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
spodobały mi się jeszcze:
-Nowy balsam do ciała Bath Body Works Pure Paradise poj 236ml -balsam do ciała pistacjowy Balea -BBW Balsam do ciała Wanilia i Cukier jw -Masło do ciała Pat&Rub otulające -nowy balsam do rak zurawinowy PatRub może dobrałabym coś z tego? ![]() które są bez parafiny? ![]() miałabym dla Ciebie jeszcze: spray do oliwy, tampony OB normal i tabletki na gardło różne, co Ty na to?
Edytowane przez LadyNina Czas edycji: 2013-10-17 o 13:16 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Witaj muciu!
![]() Niestety nie mam czasu otworzyć nowego wątku, ale bardzo chętnie bym Ci zabrała Ferrie, Daisy i Harajuku. ![]() Z zapachów na wymianę mam: Rasha - kwiatowy olejek arabski 6 ml Jeden test. Mocny, kwiatowy zapach. D&G - 18 La Lune EDT / Tester (napis pod korkiem!) pozostało ok. 92/100 ml Escada Lilly Chic / Special Edition Pojemność wyjściowa 50 ml / ubytek: 2 testowe psiknięcia Buteleczka pięknie ozdobiona lilią. The Body Shop - Vanilla EDT pozostało ok. 27/30 ml Yves Rocher - Agrumes En Fleurs Pojemność wyjściowa 100ml pozostało ok.82-83 ml Molinard - Eau de Citrus / 100 ml ubytek testowy - 2-3 psiknięcia CLEAN - Outdoor Shower Fresh / pojemność wyjściowa 30 ml ubytek znikomy - 3-4 psiknięcia Laura Biagiotti - Laura / miniaturka! Pozostało ok. 4/5 ml DKNY- Be Delicious Intense EDP pozostało ok. 16/30 ml Nina Ricci - Nina EDT pozostało ok. 15/30 ml Jesus del Pozo - Esencia de Duende ubytek widoczny na fotce pojemność początkowa 100 ml / pozostało ok. 97-98 ml Może coś z tego Cię zainteresuje. Z twojej listy może byłaby też szansa na suszarkę do grzybów, ale musiałabym zapytać mamę czy chce oddać. ![]() Pozdrawiam Cię ciepło i mam nadzieję, że sprzęt spisuje się świetnie i dobrze Ci służy. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-10-17 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za DKNY?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
przejrzę do wieczora Twoją wish na spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Choo mam ale edp, tak jak ty - i wolę oddać go jednak za perfumy z wish, bo jest prawie cały i w ostateczności mogę go sama zużyć.
![]() Najbardziej zależałoby mi jednak na Daisy... ![]() Przejrzę jeszcze w weekend na spokojnie twoją wish listę. Nadal mam co prawda kawiarkę, ale z zagranicy jej nie nadam, bo w końcu jej do kraju nie wzięłam. Mogłabym nadać (podać ![]() Więc mogę oferować tylko to co zostawiłam w PL z braku miejsca w walizie. ![]() Dam znać w weekend i postaram się pootwierać wątki, może wtedy będzie łatwiej. Jakby była szansa na Daisy, to chciałabym ją najbardziej, potem Feerie. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-10-17 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, nie mam niestety żadnego zapachu w wątku ale może coś Ci wpadnie w oko za:
Paco Rabanne Black XS ok 27 z 30ml?
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
przejrzałam Twoją wish i niestety nie mogę nic zaoferować
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Hej, nie chciałabyś wymienić Jimmy Choo na Juicy Couture Viva La Juicy? Mam pełniusieńką pięćdziesiątkę. Ewentualnie za coś innego co wpadłoby Ci u mnie w oko.
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
wiem, zdążyłam przeczytać zanim edytowałaś post
![]() niestety nie interesują mnie zapachy, które wczoraj wymieniłaś w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Poza wątkiem posiadam raz użytą matującą bazę pod makijaż firmy Hean. Widzę w Twoim wątku wish że czegoś takiego szukasz. Jeśli będziesz zainteresowana to w każdej chwili mogę dodać ją do mojego wątku wymiankowego
![]() GlamBox magnetyczna paletka - srebrna z ornamentem kwiecistym - używana Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać i odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
oddasz :
DKNY Be Delicious ok 28ml z 30ml LUB Lanvin Eclat d'arpege Gourmandise ubytek ok 3ml z 50ml + glambox LUB Davidoff cool water summer dive + glambox za całość : baza i korektor hean oraz podkład gosh i astor ??? ![]() odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
2.BBW Balsam do ciała Wanilia i Cukier jw
-nowy balsam do rak zurawinowy PatRub To mi wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
A co powiesz na
orzeźwiający balsam do rąk PatRub Baza pod cienie dax cashmere ubytem max 10% Nowy balsam do ciała Bath Body Works Pure Paradise poj 236ml glambox za całość : baza i korektor hean oraz podkład gosh i astor ??? ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- ewentualnie bazę dax mogę odpuścić ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- GlamBox magnetyczna paletka - srebrna z ornamentem kwiecistym Nowy balsam do ciała Bath Body Works Pure Paradise poj 236ml Baza pod cienie dax cashmere ubytem max 10% ode mnie w zamian : baza i korektor hean oraz podkład gosh i astor. Przechodzimy na priv podać adresy ? ( za 40 min idę na pocztę więc od razu mogę wysłać ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
hej, sorki, że dopiero dziś szkoda, że za perfumki nic nie znajdziesz
![]() ale chętnie wymienię resztę więc podoba mi się u Ciebie: baza pod cienie kobo, zegarek, inglot duraline i kosmetyki do skóry trądzikowej chociaż te to w mniejszym stopniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.