|
|
#121 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Coś mi mówi, że musisz pracować z moim ukochanym...
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#124 |
|
Mother of Cats
|
Katty - już za kilka godzin weekend
|
|
|
|
#125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Się witam
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys w byłej korpo dostaliśmy po kubku termicznym z jakiejś tam okazji. To był mój pierwszy i ostatni raz z takimi wynalazkami - fuuuuuj. Kawę i herbę pijam tylko z ceramicznego kubka, z tego plastiku się nie dało ![]() Głowa mnie boli od rana, zły humor mam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-25 o 12:43 |
|
|
|
|
#127 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret zmiany pracy "na starość" to gdybym miała taką sytuację, że mnie w robocie ganiają, wydzwaniają i mają nie płacić to mimo swojej socjofobii i całej reszty poszłabym czegoś szukać. Już lepiej rozkładać towar w magazynie... Ad sinupret perfum chyba chce mi się Hinoki
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z pociągu i jedzących ludzi dookoła!
Katt, współczuję i ściskam, oby szybko się poprawiło. ![]() Mursz, skoro boją się, że odejdzie, to niech wykorzysta ich strach jako kartę przetargową. ![]() Flo, gratuluję zastawy i utycia. Ludzie, jak ten pociąg się buja... |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chory błędnik od razu by zareagował
|
|
#130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już prawie koniec - współczuję i snam ten stan Cytat:
ubiegam sie o robo w rossmannie - bo rossno jak grzyby po deszczu i blisko i zatrudniajo, no ale of kors mnie nie chco póki co 2. chyba nie ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- u mnie też dzień zły ale nienajgorszy bo tfu tfu tfu, póki co uniknęłam wypadku, kilkunastu stłuczek i żyjękiepsko bo iepsko ale żyję PMS w szczytowej formie i na zmianę chce mi się wyć i mordować z przyjaciółkami w sobote impra a ja umawiam się jakby jutro był piątek reszty narzekań nie wymienię bo jak mówię, cieszę się, że żyję ![]() z ciekawostek przyrodniczych śniła mi się wysoka kobieta z głową Polly szli my z małżami sobie w jakimś marszu charytatywnym czy jakim tam, w słusznej sprawie marsz był raz drogą a raz na przełaj ![]() i nagle wysoka jak topola Polly mówi że ma dla mnie próbki to ja cała w skowronkach to dawaj - powącham sobie a ona grymas na twarzy i wręcza mi próbki podkładów ja zdziwko, kopara i paczeu na nią o co kaman a Polly tłumaczy że to są najjaśniejsze na rynku - a mówiąc to ma lilową twarz noremalnie ta twarz mnie prześladuje cały dzień
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-25 o 13:42 |
|||
|
|
|
#131 |
|
Nindżopesz
|
Mówisz
A czemu nie chcę, zniechęć mnie
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Koleżanka pracuje i mnie ostatnio uświadomila,że jak przyjerzdza towar, to wszyscy leca mna 3 zmianę od 22 do 6 rano i nie ma chwili żeby usiąść, średnio raz w tygodniu...to już bym wolała jakiś maly sklepik osiedlowy czy na mieście czy cokolwiek tylko nie market... |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie to nie muszę Cię zniechęcać - kcesz 5 ml będzie Twoje
mnie się znudziło pchnieć kadzidłem na zimno ostatniego lata odarłam go ze swietności, zorientowałam się że pachnę po prostu leśnym świeżakiem męskim, przestał mnie fascynować, znudził mi się ale jest chłodny, ziiiimny, lodowaty wręcz jak strumyk w górach i przestrzenny to z pewnością choć imho - nie jest nowoczesny zeszłego lata poszłam w oudy ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
wiem, ja chcę system zmianowy i ja wolę taki kołchoz niż wisieć na telefonach i sprzedawać crap serio nie mam za bardzow czym wybierać wiesz wysyłam w różne miejsca ale cisza w eterze - zwłąszcza w miejscach gdzie np mi zależy sklepiki osiedlowe padają u nas prowadzą je właścicielki, same, nie zatrudniają ![]() ja w ogóle uwielbiam prace magazynowe, wykładanie towaru etc serio Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-25 o 13:54 |
|
|
|
|
#134 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- Dune, niby wrzosowiska & stuff ale po prawdzie ziołowy szampon familijny - Smok, niby gnijący leszczynowy lasek ale w gruncie rzeczy chusteczki dla niemowląt z wetiwerową nutą - męskie EN, niby listopadowy las a naprawdę gorzki upierdliwiec - Mauboussin EDT dymne śliwki w czekoladzie -> upierdliwy, mdlący szypr dla starej baby - Automne - jarzębina, jesień -> pańciowaty, typowy słodziak z wanilią - BC - ziółka polne, ognisko, goździki -> no, coś do przyjęcia ale to powinno być normą a nie wyjątkiem - Fille - śliwki, kadzidło, sosny -> syrop na kaszel (pozbyłam się) - Cocon - nietypowa czekolada -> nudy, zwykłe kakało - Scent Intense - sama nie wiem co ale nietypowe -> a gdzie tam, ot jakaś tania woda toaletowa - Nu - znowu ziółka z pieprzem -> nie jest źle ale trochę jak męska woda kolońska I czym tu pachnieć
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ja też mam ten problem, patrzę na te moje zapachy i:
- ee te szkoda bo mam mało -ten za słodki -ten za kwaśny -ten dopiero co był I tak w kółko ![]() Chciałabym mieć tylko takie problemy W Ross i ja miałam pracować, zaniosłam cv, Pan pyta: chce Pani degradacji? była pani kierowniczką a teraz chce być pani sprzedawcą? chce, nie chce, obojętne mi byleby pracować. Zniesmaczył się. Zadzwonili po 4 miesiącach od złożenia jak już pracę znalazłam. Ale też słyszałam że tam kołchoz.
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety, małe sklepiki padaja albo nie stać na pracownika ... ![]() Nie żebym Cie zniechęcala, ale to naprawde ciężki temat za pare groszy...no wiem,że lepsze to niż nic ale....naprawde, jak uda Ci sie w międzyczasie cokolwiek innego wyhaczyć to się nie zastanawiaj..nawet Tesco glupie, Kaufland, Polo...kumpel robi w tesco i sobie chwali, drugi na magazynie w Kauflandzie i tez zadowolony... A A . mowi,że w sumie nie ma tak żle w tym Ross, bo jest za krotko stażem żeby na kase ją dopuścili, ale generalnie ciężko barzdo...no i nie ma mowy żeby zamienić kilka slow nie w temacie zakupowy z kimś znajomym, czy tam nieznajomym, bo kierowniczka zmiany siedzi i przegląda monitoring ze zmiany, a jak ktoś za długo czy za bardzo sie spoufala z klientem, albo za dlugie przestoje ma to do odstzralu w pierwszej kolejności..już kilka dziewczyn tak się szybko pożegnało z robo... Cytat:
|
||
|
|
|
#138 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I póki co się sprawuje - zalałam herbatę o 8 rano, właśnie wróciłam do domu i po 7 godzinach wciąż jest bardzo ciepła. Piąteczek Co prawda planuję ruszyć z mgr i muszę sprzątać, ale i tak ulga. Też miałam ciężki tydzień. A następny za to będzie krótki |
|
|
|
|
#139 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. heh ![]() No i tak, ręce mnie świerzbią żeby pozbyć się kolejnych 3-ech flaszek ![]() Ale jaki w tym sens skoro debet zaraz pożre mi tę kasę... |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym jeszcze dodala: - ten za mroczny do ludzi - a ten w uuuj mroczny (na specjalne okazje) - a na ten chłop fuja, że gorzki na szyi
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.Lepiej flaszki mieć
|
|
#142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gdybyś zdecydowała się ich jednak pozbyć, to byłabym chętna na wszystkie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko zamacham
Mursz Anastazja I całemu Baru dobrego dnia
|
|
#144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam IDENTYKO odczucia nic nie jest tym za co się podaje koniec z mitami, czas je obalic i spojrzeć prawdzie w oczy ![]() dlatego nawet nie wiem co bym mogła od Ciebie chcieć ![]() Mouboussin mnie zniesmaczył najbardziej w noszeniu - największe nadzieje największe rozczarowanie Cytat:
połączeń busowych nie mam ![]() ad nie pogadasz w pracy, kochaaaaaana, ja sie z kołchozu wyrwałam, nie sikam, nie kupkam, nie piję kawek, umiem żyć 8 h i 12 h powietrzem także nei bedzie to dla mnei szok, nie spadłam z ciepłej posadki gdzie sobie laski obierają pomarańczki na cząstki i jabłka na ósemki poza tym ja nie lubię gadać ze znajomymi w pracy, dla mnie to obciach i żenua takie pociskanie pierdół w pracy - serio ja jestem pracownik idealny, ale cv tego nie mówi no i lipa pewnei że wolałabym jakiś back office, jakieś ciche sklepiki albo co tam jeszcze na tzw tyłąch ale powtórzę się - nie mam w czym wybierać ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#145 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko ja jednak nie przepadam za oudami bo mnie wkurza, że są takie "cielesne". Tak samo piżma, sandały, róża, wanilia (bardzo śmieszne, bodajże 3 nuty z tych czterech są w Greylandzie, który mi się podoba ale też jest trochę zbyt "oblepiający") wypsikana czymś takim mam wrażenie, że jestem zatęchła i niedomyta. Natomiast wszelkie świeże czy tam cytrusowe zapachy są dla mnie ble - odświeżacze powietrza - i jak tu żyć.
|
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. kochana, jak tylko znajdę czemprędzej pośpieszę Ci donieść noszalnie na razie na granicy zatęchłej neidomytości balansuję - Obsession Night, ale gdybym nie czytała nut, bez autosugestii, to całkiem nieźle pachnie, mainstreamowo ale taki zapaszek, nic wyszukanego, taka starsza siostra Euforii kiedyś dobrze nosiło mi się wszelkie herbaciane zapachy, no ale czy obiektywnie to są łądne zapachy, nie wiem, choć ciągnie mnie kurcze muszę zacząć zaczepiać ludzi już 2 razy czułam na eleganckich kobietach bardzo ciekawy zapach, baaaaaardzo, zimno świeży ale nie cytrusowy, nie kwaśny, taki zapach elegancji no żadnej nuty konkretnej nei wyłapałam, zapach eleganckiego domu, jasny, nowoczesny, minimalistyczny żałuję cholernie że się nie odważyłam męczy mnie to do dziś bo szukając go w Sefo może tracę czas? może to był niszowiec? a może Avon? a może poszli do lasu ![]() Oudy zachwycają mnei tylko dwa, ale nie zawsze noszalne dla mnie, najczęściej latem dla schłodzenia Oud Royal Armani prive Dorin Un Air d'Arabie Oud (dzięki Aileenn bez żadnego "ale" obecnie tylko Obssesion Night, bo jetsem w ciągu zatem każden inny ma "ale" natomiast to się wszystko zmienia z miesiąca na miesiąc, w zalezności od temperatury, okoliczności, humoru, pory dnia, fazy słodkiej lub fazy na godzkie - raz jest to Flowerbomb kiedyś myślałam że Prada Irysowa, że Gucci EDP damskie, ale znalazły się ale ![]() Niemniej znów mam ochotę testować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-25 o 16:09 |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Red, a nuty metaliczne?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34021995
|
#148 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. herbaciane są kul ale nie utrafiłam na odpowiednią. W SI jest zbyt ciepła, w Elizabeth Adler ( ) zbyt normalna, w T4T to już fogle, na zimę, nie ten stajl. Może coś jeszcze znam ale nie pamiętam.3. eleganckiego nie chcę :/ ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyskórne?3. no tak, to pamiętam, pisałąm o sobie bo ja już zaniżyłąm swoje wymagania
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2 powtarzam za Szatanką: "lepiej mieć flaszki". Ale gdybyś się jednak chciała pozbywać, to jakich? ![]() Edit: Polly, polecam Twoje uwadze post nr 14; chyba że temat próbek odstawiamy na czas bliżej nieokreślony
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-10-25 o 16:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Jakiś sos Mama ma zamiar se stworzyć.

ubiegam sie o robo w rossmannie
ale nienajgorszy bo tfu tfu tfu, póki co uniknęłam wypadku, kilkunastu stłuczek i żyję