![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Fekkai ma też i Zenek KLIK tylkko nie wiem czy cenowo się opłaca.
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cenowo wychodzi podobnie jak w Sephora było tylko niestety maski Protein RX i kremu Curl nie ma. Jedynie na nordstrom.com ale wysyłka + cło yhh.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
nordstorm to nie sklep dla Polek bo wykończy finansowo
#126 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja dalej niestety chora i non stop jakies tabsy biore. Ostatnio przezywam maly spadek formy. Jednym z nowych objawow jest zmeczenie i trzesace sie rece chwilami. Makijaz zawsze w lazience robie. Ostatnio taka mnie telepawka dopadla, ze musialam wszystko zmywac
![]() Patrzylam na stronie Media Markt i nawet jakis wybor jest. Nie sa jednak jakos wybitnie tanie i nie chce wtopy, wiec moze Wy cos polecicie? ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-10-24 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43419316]Dziewczyny, ja dalej niestety chora i non stop jakies tabsy biore. Ostatnio przezywam maly spadek formy. Jednym z nowych objawow jest zmeczenie i trzesace sie rece chwilami. Makijaz zawsze w lazience robie. Ostatnio taka mnie telepawka dopadla, ze musialam wszystko zmywac
![]() Patrzylam na stronie Media Markt i nawet jakis wybor jest. Nie sa jednak jakos wybitnie tanie i nie chce wtopy, wiec moze Wy cos polecicie? ![]() James , swego czasu i ja poszukiwałam odpowiedniego lusterka podświetlanego. Po przejrzeniu kilkunastu opcji stwierdziłam, że wolę zainwestować w porządną lampkę, z żarówką imitującą światło dzienne ( zdecydowanie więcej zastosowań ) oraz osobne lusterko. |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ja też kiedyś chciałam takie lusterko i z tego, co pamiętam, to wstępnie wybrałam jakiś model Babyliss, ale ostatecznie zrezygnowałam, bo nie mogłam się zdecydować, czy rodzaj światła będzie mi odpowiadać, a i cena mnie jakoś nie zachęciła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam teraz w sierpniu w Suwałkach odwiedzić rodzinkę, jechałam w stronę Sejn, bo coś mnie się pokręciło, że ten sławny most jest w Sejnach a nie Stańczykach ![]() Po kilkunastu latach przypomniałam sobie ten smak i było pyszne ![]() ![]()
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2013-10-25 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niby zawsze ktos przyjezdzal,ale nie na taka skale ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
![]() Yves Rocher: do 31 października kod: TD1007 zegarek w prezencie do 3 listopada- kod: 79MINI -> 50% rabatu na najdroższy kosmetyk w koszyku + krem młodości w prezencie przy zamówieniu od 89 zł., kod: GOLD10 -> 40% rabatu na najdroższy kosmetyk w koszyku + mleczko do ciała z drobinkami złota w prezencie przy zamówieniu od 89 zł., kod: BLEUET -> w prezencie woda do demakijażu twarzy i oczu Pur Bleuet (200 ml), kod: CADEAU -> prezent niespodzianka o wartości 75 zł. % nie łączą się z innymi promocjami, prod. oznaczonymi zielonym punktem i zestawami. ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Ten kod do D., który podawała Ewelinka (chyba) jest ważny do 7 listopada.
#133 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher: Kod promocyjny: MOMENT
"Gdy wartość Twojego zamówienia przekroczy 99 zł, Wodę perfumowaną Moment de Bonheur 50 ml otrzymasz w prezencie." Wazne do niedzieli ![]() a jako dodatkowy prezent mozna sobie wybrac np. wode toaletową Bez 20 ml ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Dla lubiących kosmetyki P&R :
" Zmiana czasu ... Zmian cen w Pat & Rub! 6 kosmetyków , 50% rabat, 5 godzin na zakupy! Startujemy od 19:00 do 24:00 , tylko 26 października 2013 r." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43422849]Ja kiedys taka lampke mialam to zawsze swiatlo mi padalo tak, jak nie chcialam
![]() Ja wlasnie tez nie wiem ![]() to obawiam się, że z lusterka z lampą nie będziesz zadowolona. ale warto się przejść do jakiegoś media, aby na własne oczy się przekonać, czy to jest właśnie to czego szukasz. ja już się z tych poszukiwań wyleczyłam, bo podobnie jak OlaM nie mogłam się zdecydować. teraz mam tę lampę jak napisałam wcześniej, kupiłam sobie żaróweczkę imitującą światło dzienne. do makijażu używam tej części elastycznej. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
też juz gdzies komuś pisałam ze przeszłam etap "chcicy" takiego lusterka podświetlanego - ale po zobaczeniu na żywo chcica zgasła bo te żaróweczki raczej słabe są, i ja tam bym się w nim nie zobaczyła jak należy
![]()
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
James, a nie lepiej/łatwiej kupić zwykłe lusterko i małą lampkę (w ikei są tanie przenośne) z żarówką typu światło dzienne? Ja tak mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wieczne Kutango
|
Przyszłam pochwalić sklep internetowy Douglasa
![]() Mam do jedno pytanie. Na formularzu zwrotu jest napisane, że można podkład zwrócić jak np. uczulił nas. Od kiedy w Douglasie można zwracać używany kosmetyk ![]() A teraz raz jeszcze o Douglasie ale tym stacjonarnym. Poszłam tam wczoraj w celu zakupu kremu, ale pomyślałam, a co tam, wezmę całą serię czyli piankę do mycia, tonik, i krem nawilżający. Pani konsultantka oczywiście podeszła i mówię, że chce te trzy rzeczy. Ok włożyła mi do koszyka, poszłam do kasy nawet nie patrzyłam co tam w koszyku się znajduje. Wracam do domu, a tu niespodzianka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2013-10-25 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co sądzisz o używaniu takiego nosidełka od urodzenia? Chodzi mi o taki model: https://www.google.com/search?q=baby...2F%3B420%3B420 i taki: https://www.google.com/search?q=draa...ml%3B600%3B532 Ten pierwszy mamy, ten drugi chyba pożyczymy od znajomych. Mi się wydaje to mega wygodne i wg producenta można używać od samego początku, ale jest też mnóstwo negatywnych opinii o szkodliwości dla kręgosłupa dziecka itp. itd. ![]()
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obecnie mam wypas stoisko w kuchni pod samym oknem, więc się chwilowo nie doświetlam ![]() a, i lusterko na wysokiej nóżce ikeowskie żeby się jaśnie Pani schylać za bardzo nie musiała ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2013-10-25 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
W Mario -30% na kosmetyki do makijażu do 31.10.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci w chustach noszone były od wieków, dopiero w XIX/XX wieku zaczęło się to zmieniać, zapewne wraz z rozwojem nauki o wychowaniu (pegagogiki) co i tak czynili głównie mężczyźni ![]() Co do chust to zerknij sobie na tę stronę www.akademianoszenia.pl Myślę, że i nosidełko i chusta są jak najbardziej ok. Nosidełka miękkie i ergonomiczne sugerowane są dla dzieci, które opanowały już siedzenie i raczkowanie. Tutaj są artykuły do czytaniaklik Polecają książkę Magdaleny Sendor "Noś swoje dziecko" wyd. Harmonia 2008. Producentów chust jest pewnie wielu, jednym z nich jest lennylamb.com Zrobiłam fotę jednej strony ulotki z takimi szybkimi informacjami: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Promocja w Marionnaud
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą mam tak wszystko zorganizowane, że miejsce malunków mam przy oknie, a siedzę tak, że lusterko mam idealnie na wysokości twarzy i lampka potrzebna jest mi tyko jak jest ciemno, bo normalnie światło dzienne wystarcza. Z zakupami w perfumeriach czy nawet w MACu, nauczona doświadczeniem, też zawsze sprawdzam, czy mam zapakowane to, co chciałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#149 | |
Moderator
|
Cytat:
ja na zamówienie z MACa czekam od wtorku... nawet nr przewozowy nie działa :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.