![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NOWY WĄTEK, PAZDZIERNIK - H&M, Stradivarius, Bershka. New Look i inne!
tak, dziś wstawie przed połuniem.
Miałam problem z aparatem, synek mi poprzestawiał i robiło mikro zdjecia, ale juz wzystko ok. Przepraszam ze musisz czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
kurcze myslałam że juz wszystko ok, a nadal mi mikro fotki robi
![]() długość 66 szerokość 51x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
nie, ta jest zapozyczona z internetu, pokazuje jak sweterek wygląda na osobie, tj kolor kremowy.
Pisałam ze mam beżową przecież ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- podobają mi się koturny, ale wiem ze za leggi to nie bardzo. Mogłabym przygarnąć spodnie, najwyzej zaniosłabym do zwężenia jakby były za duże https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1383932312 ja tez jestem nie donca przekonana czy na pewno chcę oddać ten sweterk :/ ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- To są rurki? ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- może po prstu je zmierz na dole, bedzie łatwiej ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ok, juz widzę, dzięki ![]() To nie jest nagorzej ![]() podaj mi jeszcze dla pewnosci szerokość w biodrach, one sa elastyczne te spodnie prawda? ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- to racej na pewno bede musiała je zanieść do zwęzenia, a powiedz mi jescze, czy maja jakies przetarcia, przebarwienia, wady? ![]() dla pewnosci musze sie spytać. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ok, no to możemy przejść na pw ![]() chyb ze jeszcze sprawdzisz u mnie czy na pewno nic jeszcze nie wypatrzysz, ostatnio robiłam dokładki ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-11-13 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Jednak cos wybrałam
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1382607530 ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- wym. rozmiar z metki M długosć od ramienia 52 cm pachy 42 cm rękaw jest 3/4 długość od ramienia 44 ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ![]() i w jakim jest stanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
no niestety moja ma zgaszony kolor negocjuje ją za sweterek niedobrałabys cos do spodniczki za koszule p&b?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal jestem zainteresowana koszulą. To, co mi się podoba będzie za duże niestety, także jeśli taka wymiana Ci odpowiada to zapraszam na prv.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie bardzo proszę, wstrzymajmy sie narazie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
:)
|
cos za dzinsy 42 z dokladki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
to wpadlo mi w oko:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1383342441 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1383342441 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1382607530 ![]()
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
z jakiego materiału i jak wielkia jest ta chusta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1382607043 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
podoba mi się:
6) Koszula khaki HM Logg rozm. 40 kilka razy noszona, mam okropne oświetlenie w domu ale to taki kolor na pograniczu khaki i piaskowego plus do tego jedna ze spódniczek, ale musiałabym poznać ich szerokość w pasie ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- nr 7 Cubus lub nr 10 New Yorker, jakbyś mogła zmierzyć obie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos za parke? mam nowe botki poza watkiem, nie wiem czego szukasz za nia
![]() masz wiecej zdjec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
nie sprecyzowałam chyba, chodziło mi o tę spódniczkę:
10) spódnica w stanie jak nowa, założona raz. Kolor khaki, kupiona w new yorkerze, rozmiar XL. Posiada pasek który można przełożyć przez szlufki i zawiązać w jakąś ładną kokardkę (moja na zdjęciu średnio wyszła) albo zostawić luźno przewiązany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety wolę większe wymianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Kremowa sukienka BERSHKA, suwak z tyłu, rozmiar L Wygląda tak :
http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=69474619 + z tyłu suwak cos za?
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
może podobać mi się 1,8 ) Czarna spódnica z zipami i na gumie, Amisu roz. 42 ale musiałabyś mi powiedzieć z jakiego ona jest materiału bo na fotach ciężko dopatrzyć
![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U Ciebie podoba mi się kurtka - parka i czapka telly weil ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- o kurcze, szkoda ![]() podoba mi się bardzo kureczka i chętnie bym jeszcze Cię pokusiła czymś ![]() z co byś za nią chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
o to dobrze, a rozciąga się trochę? to jest dzianina?
---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- o fajnie, brzmi dobrze ![]() no ale nie mogę ci oddać tego wszystkiego co chcesz za nią. Więc moja propozycja to pomadka MAC (widziałam że Ruby Woo masz na wish) + pierścionek czy dwa czy ile chcesz z tego zdjęcia ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
chyba nic więcej nie dobiorę.
Pierścionki będą raczej duże jeśli masz szczupłe palce. Więc może znajdź jakiś inny drobiazg u mnie ![]() z mniejszych pierścionków mam np. 37. pierścień ASOS, rozmiar M 61. zestaw 3 cienkich pierścionków, jeden złoty + 2 hematytowe, rozmair M, nowe 62. Monsoon, zestaw 3 obrączek: srebrna, złota i hematytowa, rozmiar S/M, nowe 74. pierścień ASOS - bez metki, rozmiar S, niebieski kamień, dookoła kryształki i ćwieki, nowy 95. Opia (Primark), miętowe kwiatki, rozmiar S, nowy
![]() Edytowane przez cookiemonster Czas edycji: 2013-11-25 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Kochana, a dobrałabyś jeszcze u mnie coś za
Bomber Jacker H&M czarny z jakby satyny, czegoś śliskiego, rozmiar 40 Normalne ślady użytkowania, myślę że możnaby "ogolić" ściągacze i Panterkowy kardigan H&M Divided rozmiar 42 ale to mniej więcej M? Lubię więszke wymianki, za jedną małą rzecz nie bardzo się opłaca wysyłka ![]() Pozdrawiam ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie 5,6) NEW LOOK Czarna z zipem i ściągaczem, suwaczki także na rękawach, rozm. 12 czyli polskie 40 albo 4
1) Szaro oliwkowa koszula oversize, NEW YORKER, guziki złote ćwieki, rozm. XL ) beżowe botki stradivarius
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.