Koty z glupoty - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-20, 15:25   #121
monyczkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Koty z glupoty

Cytat:
Napisane przez jasiojanko
while it lasted
du ju spik polisz? łi dont spik inglisz
Stary 2005-09-20, 15:29   #122
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Super - ciesze sie ze moge ci pomoc w dostarczeniu materialu. Mozesz splagiatowac moje posty - to wyglada na popularne zajecie tutaj. Mam opinie na temat tego formu - moze cie zainteresuje (jezeli tak to skopiuj jako swoja) Otoz wydaje mi sie, ze forum takie jak to cieszy sie duzym wzieciem pan i panienek ktore w erze przed komputerowej zasiadaly z lokciami na parapetach okien swoich wsi, PGR-ow, i osiedli z wielkiej plyty. Wowczas nazywano je doniczkami - teraz podobno mowi sie na nie internautki. Nadal przyswieca im ta sama zasada - nazbierac jak najwiecej plotek i obserwacji by miec "material do wymiany" z innymi paniami z tego samego klubu.
Przyczyna tego - nie wiem na pewno - ty jestes psycholog a przynajmniej chcesz byc - ale wydaje mi sie ze przyczyna jest nieodpowiednie przygotowanie do zycia, brak samodzielnosci, strach przed rzeczywistoscia i swiatem innym niz swiat Mamusi i Tatusia.
Nie zrozum mnie zle - te dziewczyny wyjda z domu Mamy i Taty - pojda wprost w objecia meza - ktory tez bedzie sie nimi opiekowal. Moze nawet pozwoli im pracowac by mialy pozory niezaleznosci. W kazdym razie - niektore z nich beda mialy na tyle szczescia ze beda mogly sobie pozwolic na kupno butelki francuskich perfum o ktorych rozmawiaja na wizazu - wiekszosc niestety bedzie mogla tylko je powachac w salonie i za darmo je sobie tam uzyc.
Nie twierdze ze wszystkie panie i panienki tu obecne sa takie jak pisze. Niektore sa tutaj tylko po to by nazbierac materialu do magisterki .
Z pewnoscia te panienki ktore jak cmy do swiatla lgna to moich beznadziejnych postow naleza do kategorii o ktorej tutaj pisze.
No coz - milo bylo - teraz pewnie ktoras zaboli prawda o sobie i mnie zaraportuje i zostane zablokowana lub cos w tym rodzaju.
Milo bylo while it lasted - a juz na pewno bylo ciekawie. Powodzenia z praca magisterska i ze znalezieniem tego jednego jedynego ktory zastapi rodzicow.
Kocham was wszystkie jak dzieci.
Anakonda
- tyle jest warta ta wypowiedź
O tak, ja, panienka ze wsi, całe dnie w tym oknie siedziałam zanim mi z darów koscielnych komputera nie przynieśli W necie zajmuję się głównie szukaniem męża, bo inaczej sobie nie poradzę w życiu, taka ze mnie nieporadna istotka I panicznie boję się rzeczywistości, oczywiście
Naprawdę, baaardzo Ci dziekuję, ze tak wspaniale zanalizowałaś mój charakter, a przy okazji charakter większosci kobiet na tym forum. Po prostu pomnik Ci za to wystawię a razem ze mną pozostałe wizażanki. Nie wiem jak wcześniej dawałam sobie radę
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 15:30   #123
jasiojanko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
du ju spik polisz? łi dont spik inglisz
To znaczy - bylo milo dopoty dopoki trwalo.

Prosba - pokazcie ze macie wiecej inteligencji niz konieczne do napisania jednolinijkowego komentarza - pomozecie tym bardzo Akane w napisaniu jej pracy magisterskiej.
jasiojanko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 15:31   #124
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Acha - co do banowania - jeszcze trochę i podpadną pod to Twoje oskarżenia o plagiaty - proszę, pokaż mi dokładnie gdzie Ty ten plagiat widzisz?
Stary 2005-09-20, 15:32   #125
jasiojanko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lexie
- tyle jest warta ta wypowiedź
O tak, ja, panienka ze wsi, całe dnie w tym oknie siedziałam zanim mi z darów koscielnych komputera nie przynieśli W necie zajmuję się głównie szukaniem męża, bo inaczej sobie nie poradzę w życiu, taka ze mnie nieporadna istotka I panicznie boję się rzeczywistości, oczywiście
Naprawdę, baaardzo Ci dziekuję, ze tak wspaniale zanalizowałaś mój charakter, a przy okazji charakter większosci kobiet na tym forum. Po prostu pomnik Ci za to wystawię a razem ze mną pozostałe wizażanki. Nie wiem jak wcześniej dawałam sobie radę

Milo mi ze pomoglam ci w uswiadomieniu tego sobie. Z calego serca zycze ci powodzenia.

Ana
Stary 2005-09-20, 15:45   #126
PaniKota
Raczkowanie

Cytat:
Mam opinie na temat tego formu - moze cie zainteresuje (jezeli tak to skopiuj jako swoja) Otoz wydaje mi sie, ze forum takie jak to cieszy sie duzym wzieciem pan i panienek ktore w erze przed komputerowej zasiadaly z lokciami na parapetach okien swoich wsi, PGR-ow, i osiedli z wielkiej plyty. Wowczas nazywano je doniczkami - teraz podobno mowi sie na nie internautki. Nadal przyswieca im ta sama zasada - nazbierac jak najwiecej plotek i obserwacji by miec "material do wymiany" z innymi paniami z tego samego klubu.
ee? to w jakim celu się tu znalazłaś? Decydując się na dołączenie do jakiejś społeczności, najpierw trzeba coś o niej wiedzieć. Albo się logujesz i starasz się dostosować do reguł/wychodzisz albo czytasz, analizujesz i logujesz się/szukasz dalej. Zalogować się w ciemno,a potem mieć pretensje, że nie jest tak jak sobie życzyłaś to dziecinada
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 15:49   #127
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez Agoosia
wyszło, wyszło, trzeba kliknąć

Aha no fakt
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-20, 15:50   #128
jasiojanko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Aha no fakt
Izuniu - jestes wprost rozbrajajaca.
Ana
Stary 2005-09-20, 15:53   #129
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
To znaczy - bylo milo dopoty dopoki trwalo.

Prosba - pokazcie ze macie wiecej inteligencji niz konieczne do napisania jednolinijkowego komentarza - pomozecie tym bardzo Akane w napisaniu jej pracy magisterskiej.
Do inteligencji innych sie nie przypinaj...
Stary 2005-09-20, 15:56   #130
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86
Wink Dot.: Koty z glupoty

Dziekuje Ci bardzo
Ale moze ty nie przywyklas do dawania sobie zyczliwych cmokow ,nie wiem nie mam takiego obycia z facetami jak ty ,ja mam jednego i on rowniez lubi cmoczki . Pozyjemy zobaczymy kiedys jak bedziemy z moim TZ mieli po 60 ,moze wiecej lat postaram sie ocenic jego zachowanie ,narazie nie mam z takimi facetami do czynienia ,streszczajac rozumiem ,ze jestes przyzwyczajona do chamskich ,brutalnych zachowan ale moze da sie z toba cos jeszcze zrobic ... Posiedz poobserwuj swoje "bakterie pod mikroskopem "
Stary 2005-09-20, 16:05   #131
PaniKota
Raczkowanie

dziewczyny, popatrzcie na profil naszej nowej zabawnej forumowiczki - zerojedynkowy podpis, urodziny pierwszego kwietnia, zawód: niezdecydowana i zainteresowania: hobby i zainteresowania innych, przewrotny avatar; średnia liczba postów w tak krótkim czasie - wszystko wskazuje na celowy konstrukt mający porozrabiać trochę na Wizażu. Może to jakaś eks-forumowiczka, która została zbanowana lub sama odeszła, bo nie wszyscy ją kochali? Może warto sprawdzić IP?
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-20, 16:17   #132
livy
BAN stały

Moim zdaniem to osoba z jakimis odchyleniami w zakresie psychiki i ogolnie rozumu, ktorej wydaje sie (bardzo blednie zreszta), ze jest inteligentna i caly czas probuje to udowodnic w niezbyt udolny sposob.
livy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:24   #133
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

No i nie doprosiłam się tych dowodów plagiatu...
Stary 2005-09-20, 16:37   #134
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Super - ciesze sie ze moge ci pomoc w dostarczeniu materialu. Mozesz splagiatowac moje posty - to wyglada na popularne zajecie tutaj.
Ciekawa jestem, czy umiesz rozróżnić słowo "cytat" od słowa "plagiat". Masz z tym chyba spore problemy. Co jest nieco dziwne u osoby, która się ponoć doktoryzuje...

Cytat:
Otoz wydaje mi sie, ze forum takie jak to cieszy sie duzym wzieciem pan i panienek ktore w erze przed komputerowej zasiadaly z lokciami na parapetach okien swoich wsi, PGR-ow, i osiedli z wielkiej plyty. Wowczas nazywano je doniczkami - teraz podobno mowi sie na nie internautki. Nadal przyswieca im ta sama zasada - nazbierac jak najwiecej plotek i obserwacji by miec "material do wymiany" z innymi paniami z tego samego klubu.
Teoria zaiste fascynująca. Na czym się opierałaś, tworząc ją? Twoje wnioski są dość daleko posunięte, domyślam się zatem, że spędziłaś wiele godzin uważnie studiując wypowiedzi osób udzielających się na tym forum. W przeciwnym razie Twoja teoria to raczej czysta konfabulacja...

Cytat:
Przyczyna tego - nie wiem na pewno - ty jestes psycholog a przynajmniej chcesz byc - ale wydaje mi sie ze przyczyna jest nieodpowiednie przygotowanie do zycia, brak samodzielnosci, strach przed rzeczywistoscia i swiatem innym niz swiat Mamusi i Tatusia.
Mogłabyś pisać tego typu rzeczy po stwierdzeniu, że większosć wypowiadających się na tym forum dziewczyn, to zabłąkane życiowo nastolatki, których rodzice mają furę kasy i rozpieszczają swoje pociechy do granic możliwości. Jeśli faktycznie masz tego typu opinie, to zastanawiam się czy nie pomyliłaś forów. Rozpieszczone i rozkapryszone dziewczynki należą na tym forum do zdecydowanej mniejszości.

Cytat:
Nie zrozum mnie zle - te dziewczyny wyjda z domu Mamy i Taty - pojda wprost w objecia meza - ktory tez bedzie sie nimi opiekowal. Moze nawet pozwoli im pracowac by mialy pozory niezaleznosci. W kazdym razie - niektore z nich beda mialy na tyle szczescia ze beda mogly sobie pozwolic na kupno butelki francuskich perfum o ktorych rozmawiaja na wizazu - wiekszosc niestety bedzie mogla tylko je powachac w salonie i za darmo je sobie tam uzyc.
Racja - lepiej zbijać krocie pracując w agencji towarzyskiej Wówczas kupno takich perfum nie stanowi żadnego problemu

Cytat:
Nie twierdze ze wszystkie panie i panienki tu obecne sa takie jak pisze. Niektore sa tutaj tylko po to by nazbierac materialu do magisterki .
I znowu widać, jak doskonałą jesteś obserwatorką. Gdybyś przeczytała chociaż połowę moich postów, wiedziałabyś doskonalne, że na Wizażu bywam głównie dla przyjemności, a nie tylko i wyłącznie dla zbierania materiałów do pracy. Ale przecież lepiej jest wyciągać wnioski z powietrza

Cytat:
Z pewnoscia te panienki ktore jak cmy do swiatla lgna to moich beznadziejnych postow naleza do kategorii o ktorej tutaj pisze.
A nie przyszło Ci do główki, że może mają ochotę na polemikę?

Cytat:
No coz - milo bylo - teraz pewnie ktoras zaboli prawda o sobie i mnie zaraportuje i zostane zablokowana lub cos w tym rodzaju.
Milo bylo while it lasted - a juz na pewno bylo ciekawie. Powodzenia z praca magisterska i ze znalezieniem tego jednego jedynego ktory zastapi rodzicow.
Co do pracy - dzięki. Co do "tego jedynego, który zastąpi rodziców", to chyba taki przydałby się Tobie. Chyba, że wolisz wielu - w sumie masz takich w agencji towarzyskiej. W tym przypadku rozumiem ironię przebijającą z wypowiedzi

Cytat:
Anakonda
Wiesz, prowokatorka z Ciebie jest przeciętna... Mogłabym napisać parę rzeczy, które przychodzą mi do głowy na Twój temat (w nieco mniej bezczelny sposób niż Ty to zrobiłaś opisując Wizażanki), ale nie widzę większego sensu. Póki Cię bawi pisanie tego typu postów - baw się. Sama pracujesz na swoją opinię.
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:39   #135
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniKota
Może to jakaś eks-forumowiczka, która została zbanowana lub sama odeszła, bo nie wszyscy ją kochali? Może warto sprawdzić IP?
Mnie się ona trochę z Mężatką20 kojarzy, ale tamta robiła szum na nieco innej zasadzie.
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:40   #136
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Ale na serio nie rozumiem celu z jakim zawitala do nas owa pani . Nawet jesli nie podoba jej sie nasze podejscie do zycia , nie potrafi zrozumiec jak mozna porozmaiwac na ciekawe tematy ,poplotkowac w MILYM towarzystwie ( no chyba ,ze wystapia jakies anomalie i jest chwilowe zaklocenie ) ,to przeciez swoimi hmmm ... jakze madrymi postami nie zmiani nas jako osoby ,przeciez nie oczekuje chyba ,ze napiszemy ,tak jasiojanko oh pani jestes wielka ,amienilas moje podejscie do zycia od teraz obiecuje sie nie myc ,miec wiecznie przetluszczone wlosy i wyrzec sie wszelkich kosmetykow ,po co piekne kobiety na swiecie ,stanmy sie wszystkie zakompleksione jak jeden pewien osobnik ... Nie wiem moze to rzeczywiscie jakis cel
Stary 2005-09-20, 17:19   #137
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
Ciekawa jestem, czy umiesz rozróżnić słowo "cytat" od słowa "plagiat". Masz z tym chyba spore problemy. Co jest nieco dziwne u osoby, która się ponoć doktoryzuje...
Akane, z ust mi to wyjęłaś
(upsss, znów mój komentarz <a może post > zajmuje tylko jedną linijkę ehhh jestem mało inteligentna
Stary 2005-09-20, 17:43   #138
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Super - ciesze sie ze moge ci pomoc w dostarczeniu materialu. Mozesz splagiatowac moje posty - to wyglada na popularne zajecie tutaj. Mam opinie na temat tego formu - moze cie zainteresuje (jezeli tak to skopiuj jako swoja) Otoz wydaje mi sie, ze forum takie jak to cieszy sie duzym wzieciem pan i panienek ktore w erze przed komputerowej zasiadaly z lokciami na parapetach okien swoich wsi, PGR-ow, i osiedli z wielkiej plyty. Wowczas nazywano je doniczkami - teraz podobno mowi sie na nie internautki. Nadal przyswieca im ta sama zasada - nazbierac jak najwiecej plotek i obserwacji by miec "material do wymiany" z innymi paniami z tego samego klubu.
Anakonda
mój komentarz:

moze to przeniesc na "uśmiechnij się" ?
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 20:01   #139
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Ta dziewczyna po prostu wciska nam jakieś bzdyrne kłamstwa, które, jak sądzi mogą nas zbulwersować i oczekuje na naszą reakcje.

Śmiało nazwijmy,

/przepraszam, że tak krótki komentarz, ale naprawde szkoda słów /

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-20, 20:10   #140
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez aniess
Ta dziewczyna po prostu wciska nam jakieś bzdyrne kłamstwa, które, jak sądzi mogą nas zbulwersować i oczekuje na naszą reakcje.

Śmiało nazwijmy,

/przepraszam, że tak krótki komentarz, ale naprawde szkoda słów /

O!

(i kto teraz napisze krótszy post? )
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 20:18   #141
mech
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agoosia
O!

(i kto teraz napisze krótszy post? )

(krótszy jest! krótszy mój! )
mech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 20:19   #142
Agoosia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mech

(krótszy jest! krótszy mój! )
no dobra... teraz to nie rozumiem
Stary 2005-09-20, 20:23   #143
mech
Zadomowienie

niiiiic niiiiic... poczułam tylko zew rywalizacji i chciałam napisać krótszy post niż Ty
Stary 2005-09-20, 20:28   #144
lucille
Wtajemniczenie

Trol, troliczek - a jaka rasa
lucille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 20:28   #145
Agoosia
Zakorzenienie

no ja wiem
i co, udało się? bo tego do teraz nie wiem

dobra, idę spać z kotem zresztą

mech hehe dobranoc
Stary 2005-09-20, 20:30   #146
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mech
niiiiic niiiiic... poczułam tylko zew rywalizacji i chciałam napisać krótszy post niż Ty
pragne wtrącić, że JA mam najkrótszy nadal komentarz
Stary 2005-09-20, 20:31   #147
Agoosia
Zakorzenienie

no dobra, nie będę się kłócić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-20, 20:34   #148
mech
Zadomowienie

to ja też nie będę, truuuudno się mówi
Stary 2005-09-20, 20:36   #149
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agoosia
no dobra, nie będę się kłócić
Agoosiu zwracam honor jednak Twoj koment jest najkrotszy, wczesnij nie wzięłam go pod uwage tylko skupiłam sie na wypowiedzi Mech
Stary 2005-09-20, 20:38   #150
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mech
to ja też nie będę, truuuudno się mówi
Mech nie poddawaj sie tak szybko - w koncu walczymy o miano najmniej inteligentnej wizazanki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości