|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szymon Majewski Show =D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej podobaly mi sie te z Majdanem, ktory nie wiedzac, ze jest na wizji w ciagu ok min uzyl ze 20 razy slowa na "k" ![]() ciekawa jestem, kto uklada program artystyczny do Majewskiego, bo cos nie chce mi sie wierzyc, zeby on sam wszystko robil
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
hej
szymon jest the best oglądałam wszystkie odcinki a akurat ten wczorajszy przegapiłam....nie wiecie może kiedy będzie powtórka? aa i czy da sie ściągnąc rozmowy w tłoku?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
no a teraz Majewski poszedl na łatwizne i nie bedzie juz widac sam szperal w necie w poszukiwaniu smiesznych filmikow tylko podal maila i ludzie maja mu słać musze powiedziec ze poczatkowo jak program pojawil sie na antenie bylam sceptycznie nastawiona i myslalam ze to lekki obciach a teraz ehh ale czlowiek zmienia poglady ![]() ![]() edit: z tego co widze powtorka jest w sobote o 14.10
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię ten program. Jest po prostu nienormalny.
Oczywiście rozmowy w tłoku wymiatają wszystko. Ostatnio bardzo mi się podobała parodia Danuty CHojarskiej. Cytat:
Telepatia...? A tu był podobny wątek na temat programu Majewskiego. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72600
|
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() normalnie tak się śmiałam że mama aż do mnie przyszła zobaczyć co się dzieje
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS> Moje kochanie też mowi, ze Fraszyńska podpita była
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Majewski dla mnie jest the best
uwielbiam gościa za ten program ![]() Wczoraj pół odcinka przepłakałam ze smeichu a juz w ogóle przy tej piosence w wannie padłam Jego teksty sa boskie . Nie pamietam wszystkich i może niektóre przekręce ale napisze moje ububione :-czym mozna zabic człowieka-pająka -człowiekiem-kapciem Beger: Na mnie zwierzątka też tak leciały jak byłam panienką! Lepper: Droga Renato! Na drugi raz zanim coś powiesz to weź napisz mi to na kartce i daj do przeczytania wcześniej! renata mówiła , że "połkła tłuczek do mięsa" ale nie pamietam jak to dokładnie szło szymon : co pan sadzi o stu dniach premiera marcinkiewicza ? lepper : a to marcinkiewicz jakomś studnie wykopał? szczuka : Reniu , horror , keidy sie tak mażesz , jesteś gorsza od narzeczonej shreka po zmroku lepper do szczuki: Weź, poczochrańcu, wypuść gdzieś ten jad, może go zbiorą i zrobią surowicę na chorobę wściekłych krów! Beger: A ja jestem Renia, a dla przyjaciół Renka. Szymon: Renka renkę myje... Beger: Niee, GOMBKOM się myję, ale tak w ogóle to nie rozumiem, o co się państwu rozchodzi? Lepper: A, panie Szymonie, co to za miejsce? Ktoś tu jeszcze przyjdzie?...Renata, nie siorb! Szymon: To taka tradycja wigilijna. Beger: Co, siorbanie? Renata, bój się Boga, jak ty teraz wyglądasz?! Jak Paweł Deląg! renia i 'lepik' sa najlepsi Sorki ze się tak rozpisałam
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaaaaaa teraz mi przypomniałas
Cytat:
, z ręką na sercu |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
no texty to ma przednie
|
|
#132 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze lubie żenujący żart prowadzącego
najlepsze rozmowy w tłoku są z lepperem albo Renią
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
też uwielbiam SMS i zawsze z TŻ oglądamy i sikamy po majtkach
w końca nie wida zawsze jest jakiś fajny wątek ( tenz Majdanem ), oczywiście "zenujący dopciw prowadzącego, z którego nikt się nie smieje" tez bywa rozbrajający ale rozmowy w tłoku to już szczyt komedii i absurdu (tak samo jak sztuczne kwiaty, tudzież motyl od Bogusława Kaczyńskiego, w klapie marynary )
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Szymon jest super. Bardzo lubie oglądac Jego program
Rozmowy w tłoku są najlapsze
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj sie uśmiałam do łez z rodzicami i bratem. Lubie w poniedziałkowy wieczór słuchać jego "głupot"
![]() Najgorsze jest to że w jego programie to z czego sie śmiejemy (mam na mysli świat polityki), tak naprawdę jest smutne i przygnebające :/ Pozdrawiam zwolenników tego programu
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długoPiS czy krotkoPiS? |
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię SMS a w szczególności Rozmowy w tłoku (najlepiej jak jest Lepper
) oraz żenujący dwocip porwadzącego.Najfajniejsz y był:Jaka jest Zyta Gilowska w łózku? NiewyZyta
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tego nie słyszałam niestety nie widziałam wszystkich ale niedługo sobie ściągne i zrobie maraton
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że Szymon od zawsze robił rewolucje:P Pamiętacie jeg pierwsze kroki w tv? Jest genialny, a nad jego nanowszym programem pracuje sztab ludzi. Czasem myślę że, mimo całej mojej niechęci do pana Kaczyńskiego, przesuwa troszkę za bardzo granice dobrego smaku i jednak należałoby troszkę szacunku oddać prezydentowi. Ale ogólnie uwelbiam oglądać ten program i myślę że jest w tej chwili najlepszym rozrywkowym show w tv.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Ten program jest swietny,fajne zadanka w konca nie widac,a fraszynska wczoraj:P,poprostu wymieklam
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

albo moze na haju byla 

oglądałam wszystkie odcinki a akurat ten wczorajszy przegapiłam....nie wiecie może kiedy będzie powtórka?
no a teraz Majewski poszedl na łatwizne i nie bedzie juz widac sam szperal w necie w poszukiwaniu smiesznych filmikow tylko podal maila i ludzie maja mu słać 

**