![]() |
#121 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko pytanie - kto sie na tym stole bedzie bawil. Ty z Hania czy z bokeh? ![]() Najpierw jakies roczki w kosciele, teraz TzBokeh ożył - co za cuda na tym Slasku ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
o MAMUNIU! Ile stron
![]() Idę pomału nadrabiać Bardzo ładny ![]() ![]() ![]() Ale masz super pomocnika ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nawijku, zarzucił narzutę na stół a pod stołem dał dużo zabawek i latarkę i tak sobie razem siedzieli
![]() ![]() Ogólnie poradził sobie wzorowo ![]() ![]() Co do promocji w rossie, mam wrażenie że jakieś ceny pozawyżane, chociaż mój tusz akurat nie, ale np lakier z loreala zawsze był po 19 a dzi po 23.... tak samo ten maybellin eyeliner za 32 zł? duzo troche, ja kupiłam za 20 w hebe a w superpharm był za 25zł
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do cen - bardzo mozliwe, ze zawyzone ![]() Ja jutro smigam!! Wlasnie, Black, nie znam sie kompletnie na kolorowce/makijazach. Polecasz jakis roz/bronzer z Rossa? Szukam czegos delikatnego... Byle nie w odcieniu typowo rozowym, bo ten mi chyba nie pasuje. Moze cos lekko brzoskwiniowego...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A no o tej Joli pisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
po prostu nigdy nie usypiałam ich na rękach , zawsze ich odkłądałam i tyle. Myślę że pomaga w tym też ukochana maskotka. Wojtek ma reniferka z którym śpi a Ewcia tygryska, kojarzą je ze spaniem, zastępują może poniekąd mnie w procesie usypiania. nie wiem. tak jakoś wyszło i tyle.
#127 |
Zakorzenienie
|
MAŁA, żeby nie pod zdjęciem Silver
![]() Tu masz kozę: https://www.google.pl/search?hl=pl&s...ml%3B480%3B640 Aaaale, tu też jest koza: https://www.google.pl/search?hl=pl&s...51%3B469%3B625 ![]() Silver, bo na zdjęciu Twoim tak wygląda, jakby to drugie było ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-22 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam taki http://kominkielektryczne.com.pl/201...-justus-alamo/
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-22 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Co do mrozenia zupek jeszcze - bo wczesniej napisalam, ze nie dziwie sie Oli tres, ze nie chciala takiej jesc
![]() Nie przepadam za smakiem rozmrozonej zupki i tego typu potraw o podobnej konsystencji. Ale to JA, co nie znaczy, ze potepiam jak ktos tak robi ![]() Ale np mrozenie pierogow czy warzyw jest dla mnie jak najbardziej ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do rossa, tak właśnie się zastanawiam nad tym czy zawyżają ceny czy nie ![]() Hania przez cały dzień spała może trochę ponad godzinę. padam a jeszcze kuchnię muszę wysprzątać:/
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
U nas koszmarnych nocek ciąg dalszy - do 2 jest dobrze a później sajgon, płacz co 30 min. Nawet nie chce mi się liczyć ile razy wstaję. Ale trwa to już tyle dni, że jak w końcu prześpimy noc z kilkoma pobudkami to będę zrelaksowana jak nigdy
1 (szósty) ząbek juz wylazł, Wyłazi jeszcze na pewno siódmy, i oby to było na tyle na razie Poza tym ciągle jest "mamamamam" albo :mememe: Nawet jak byl u rodziców wczoraj to podobnio systematycznie stał pod drzwiami mojego starego pokoju i wołała mama bo myślał, że tam będę.
#132 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dlatego, ze dziecko bylo zainteresowane i pewnie grzeczne bo z inna osoba tak z tydzien trzeba albo i dwa |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na gwiazdkę kupiłam dziś młodemu w lidlu arkę noego, super jest. Poszłam na zakupy spożywcze oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Jestem,pisze
![]() Ale fajny dzionek miałam ![]() Mąż kupił mi ten zestaw do makijażu w biedronce i powiem wam że całkiem fajnie to się prezentuje. Jutro będę próbować. Poza tym jutro jadę do rossa ![]() ![]() ![]() Silver-wybaczam i dziękuje za akceptację ![]() Hje-przecież miałaś nk jeszcze niedawno ![]() TżBokeh-Ty naprawdę istniejesz ![]() No i skoro bokeh mówi że dałeś radę to masz ode mnie ![]() ![]() Bokeh-dawaj foto fryzurki ![]() aaaa Hje... Widzę że Ci te kozy ciążą coś ![]() Idę się myć i spadam,mąż uspał synka a mnie zaprosił na horror ![]() ![]() Może zajrze później. Ciao ![]()
#135 |
Zadomowienie
|
Lady
koniecznie zbadaj siuski mi pediatra mowil ze jak siuski smierdza to badac zaraz ale mi i tak co miesiac badamy bomielismy problem z leukocytami ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- wiecie co do drugie dziecka maz mowi jedna to kochamy a jak drugie pokochac tak samo mocno ja mowie dziewczyny na wizazu pisaly ze to dzieje sie mechanicznie a Ona a jak bedzie sie jedna bardziej kochalo, faworyzowalo i jak tez to pojawi sie mechanicznie w koncu jest bardzo duzo rodzin ktore faworyzuja jedna dziecko i wiecie w sumie ma racje zobaczcie jak u nas na watku niektorzy tesciowie rodzice wola wnuki bardziej od jednego dziecka niz od drugiego tak samo dzieci innym bardziej pomagaja drugim mniej nawet w rodzinie kurcze moja babcia mamy mama faworyzowala najmlodsza corke mojej kolezanki rodzice synusia piescili a Ona tez nie byla zle traktowana ale synus to zawsze byl synus oczko w glowie jak sie do tego odniesiecie? alez mnie to dreczy |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Sarah widze, ze maz tez taki rozkminiacz jak Ty
![]() Ja nie wiem co Ci odp, nigdy nie myslalam o drugim dziecku. Ale mysle, ze jakbys juz urodzila drugiego bobasa to kompletnie nie zastanawialabys sie nad takimi rzeczami - wtedy juz nie ma miejsca na watpliwosci, jest tylko wielka milosc do obojga dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A no tak, bo bokeh to cały dzień nic nie robi przecież... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-11-22 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
sarah tez kiedyś o tym myślałam, nawet rozmawiałam ze swoją Mamą o tym. powiedziała mi, że jak była ze mną w ciąży to płakała po nocach bo nie wiedziała czy będzie potrafiła rozdzielać miłość między mnie a Siostrę. potem ja się urodziłam ze zlamanym obojczykiem, zapalenie płuc i płakała bo stwierdzila, że to przez Nią bo tak myślała
![]() co innego babcie, ciocie itd. tu wiadomo zawsze babcia ma swoje(go) ulubione(go) wnuczka czy wnuczkę.
#139 |
Zadomowienie
|
Sarah, myślę, że miłość do drugiego dziecka sama się pojawi, a skoro zdajecie sobie sprawę, że nie można faworyzować. Wiesz, Ty i Twój Tż to w moich oczach taka szanująca się, kochająca rodzina, ciepli i dobrzy rodzice, zobacz, sama mówiłaś, że Twój Tz chociażby Twoja siostrę traktuje jak własną córkę... więc na pewno nie miałby z tym problemu, gdyby pojawiło się kolejne dziecko... no a Ty? Wcielenie dobra, obcym dzieciom pomagasz jak tylko masz możliwość, myślisz, że drugiego dziecka nie pokochałabyś tak samo jak Nati? Takiego maleńkiego bezbronnego człowieka? No właśnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Sarah,hmmm. Nie wiem,czy potrafie odpowiedziec na to pytanie,bo w koncu mam jedno dziecko. Jak sie urodzil Marcin,z dnia na dzien kochalam go coraz bardziej i myslalam,ze juz dla nikogo innego tej milosci nie starczy. ALE szybko mi to minelo,bardzo chcialabym miec drugie,a najlepiej i trzecie dzieciatko do kochania.
Pamietasz, bedac w ciazy wiekszosc z nas tez miala watplowosci pt:"czy bede w stanie kochac ta istotke?" I co? Zycie bysmy przeciez za nasze bobasy oddaly. A to,ze niektorzy rodzice faworyzuja jakies dziecko... ![]() Poza tym siostrzyczka lub braciszek to ponoc najwiekszy dar jaki mozna dac dziecku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, boje sie, ze dzisiejsza noc bedzie taka jak poprzednia... Poki co Kubus wykapany, najedzony i zabawa trwa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Bokeh, co robiłaś z włosami?? Poka fotkę ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- sarah, ja jestem pewna że drugie dzieciątko pokochacie równie mocno jak pierwsze ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
uspalam babla w 15minut w lozeczku.
ehhhh normalnie malz o 7 rano pojechal do pracy dalej nie wrocil ![]() ![]() ![]() ![]() ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() poza tym jutro powinnam dostac okres. tzbokeh wow! ale jedna jaskolka wiosny nie czyni ![]() sarah, wiesz, tez sie tego balam i boje dalej, w sensie np Pietraszko jak chcial przy UU ciumkac 4godziny to ciumkal, z drugim na pewno nie bedzie takiej opcji. wiec najbardziej sie boje o ta bliskosc bezposrednio po porodzie. no i w druga strone - ze jak sie pojawi drugie malenstwo to pietraszko moze sie poczuc odrzucony? wiem, ze wszystko idzie ogarnac, ale sie boje, ze przegapie ktorys moment, jakies sygnaly, ze cos jest nie tak i potem ciezko bedzie naprawic te relacje. wiecie czemu zimno mi bylo? bo okna mielismy na szczelinie przez caly dzien ![]() ide zrobic herbate ksiazka w reke tosty i bede czekac az laskawy pan sie odezwie...... kurcze, wiecie, on faktycznie nie wychodzi nigdzie. zrezygnowal z siatkowki z pingponga z tenisa..... no i teraz mi wypomina, ze ja wychodze pobiegac a czemu on nie moze pojsc pograc. tylko jak ja ide biegac to mi to zajmuje maks 1, 5godz przy treningach w sobote, w tyg 50min. on jak wychodzil na tenisa/siatke/pjngla to byly to minimum 4 godziny. minimum!!!!! czesto po pracy jechal od razu pograc i wracal wieczorem bardzo pozno. i on nie rozumie, ze ja wychkdze sobie na godzinke a jak on wyjdzie na 4gldz to ja padam na pysk bo z bablem caly dzien, co zdaze sobie jedzenie przygotowac to mlody sie budzi itd z aaaaaaaaaaa szkoda slow normalnie nigdy nie dojdziemy do porozumienia w tej sprawie i tyle no. i to jest chyba jedyna rzecz o ktora sie klocimy o, zadzwonil w miedzyczasie, nie wie o ktorej wroci bo musza zagrac mecz rewanzowy a to moga byc 2 sety a moze byc 5 i MUSZA zagrac do konca :/ ja pierdziu ide czytac bo ![]()
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Darie wykąpałam, dałam mleczko. położyłam do łóżeczka a ona co?? Hop do góry na nózie i stoi w najlepsze ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Filip się uspał, ja mam jeszcze do wyczyszczenia kuchenkę i płytki (czarne płytki w kuchni, no co mnie podkusiło
![]() ![]() ![]()
#148 | ||||||||
Zadomowienie
|
Czy tylko ja jestem tak naiwna i myślałam, że tylko 4 strony od wczoraj
![]() |Jeszcze z poprzedniego wątku: Cytat:
Cytat:
![]() U nas podobnie w nocy Piotrek nie spał od 23 do 3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O nie, muszę to zobaczyć ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
ooo a tż dobry jest w szkoleniach
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
e e jak to nic (wiem, że ironizujesz) a zbuntowanego kto ogląda? ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze dziewczyny nie mam weny ! muszę napisać ten artykuł i nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.