|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LISTOPAD botki <3 swetry <3 torby <3 spódniczki <3 szalik <3 czapka <3 rękawicz
To jutro podam Ci wymiary i mam nadzieję, że się dogadamy
podpis ustawiałam sobie już wcześniej, ale jak widać coś nie działało ;/
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD botki <3 swetry <3 torby <3 spódniczki <3 szalik <3 czapka <3 rękawicz
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
wymiary:
gorset Amisu stan idealny (kilka razy założony) : góra 36, dół 35, długość 36, zapinany na zamek z tyłu. sztruksy Terranova bordowe (kilka razy założyłam, ale do niczego nie chcą mi pasować) stan bdb : pas 34 (ja mam 37 w pasie i też dobre), biodra 44, długość 98, stan 20. Legginsy Reserved (przy nogawkach zamki, w tym jeden !uszkodzony!) pas 28 (gumka), biodra 42, długość 84. Jeśli chodzi o mnie to chciałabym wymiary morelowej sukienki, mgiełka z żabotem odpada, za duża w biuście na mnie, mgiełka w kwiaty opcjonalnie. |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Napaliłam się na sukienkę ^^ będę robiła w święta dokładkę, może coś Ci się spodoba...
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za bralet w paski H&M, srebrną bluzka tally i rozświetlacz sleek?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
wymiary koszuli białej:
dł. 65cm sz. pod paszkami 36cm |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1385489649
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
tak, wykonana jest z 2 materiałów, niestety w tym momencie nie mam więcej zdjęć
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
bluzka jest firmy Zoul, w PL nie znana, ale generalnie jest dość znana i nie najtańsza
![]() |
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Foto dodatkowe koszuli:
PS. Może coś dobierzesz za paletkę cieni Sleek? |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Zgadza się, w białej koszuli guziki są "kryte".
Już zaglądam raz jeszcze w Twój wątek ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Jednak zostanę przy: -bralet -paletka sleek -rozświetlacz sleek ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- o paletce sleek wspomniałam w przed ostatnim poście, szalik w kratę - dł. 170cm sz. 50cm kolczyki nr 2 = 5,5cm ; nr 3 = 7,5cm ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Czyli chcesz koszulę, szalik, kolczyki, bransoletki i szampon za bralet, rozświetlacz i paletkę? Jak na moje to trochę za dużo... |
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
proponuję za te 3 rzeczy bluzkę + szalik, bądź bluzkę + szampon + kolczyki lub bransoletkę.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
może coś za *Shopper, z jednej strony to taka polyskujaca skora, a z drugiej bardzie matowa, miesci a4, stan bdb-, gdzies z boku ma malutka plamke.
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
a oddałabyś torebkę za spódniczkę?
czy ta torba ma jakies obtarcia? , zapinana jest na zamek?, czy ta rączka jest mocna, i nie popękana ?, bo ja noszę zawsze sporo rzeczy w torbie niekoniecznie lekkich
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
hej bluzka z metki to rozmiar 40 jednak wyglada fajnie zarowno na s i m byla dosyc droga
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam Ci wczoraj w kosmetycznym, że okej, pasuje mi wymiana 3:4
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
wymiary w pasie bez rozciągania 29x2 , jest w pasie gumka to sie rozciąga dużo duzó nawet i do 50 albo i lepiej , dlugosć całkowita z gumką 43cm, materiał to hmm powiedziałabym ze to jakaś dzianina, przynajmniej od spodu wygląda na dzianinę ,a na wierzchu te kwiatki sa takie jakby wytłaczane, na metce 96% viscose i 4 % elastane
czapka jest obecnie w negocjacjach
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
ona jest taka bardziej na teraz właśnie a nie lato,kupiłam ją z 2 tygodnie temu, postaram się zaraz zrobić zdjęcia
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- możesz mi podac na pw swój e-mail, bo tu kurcze nie mogę wrzucić zdjeć, często mam z tym problem, wyslałabym je na meila
Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2013-12-20 o 17:04 |
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
ta książka była dośc droga, no ale w sumie u mnie i tak darmo leży to mogę Ci ją oddać
czyli książka i spódniczka za torebke? jak pasuje to zapraszam na pw
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

podpis ustawiałam sobie już wcześniej, ale jak widać coś nie działało ;/

3/3/6-22/7/8