Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 22:16   #121
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ja mam chyba nr 2, z fioletowym brokatem

Spróbować pewnie spróbuję, aczkolwiek chyba dopada mnie okres ważnych życiowych decyzji i temu mi źle

A Ty to pewnie masz 100% racji, siostro

Ty też masz rację. Muszę tylko ogarnąć mój przejmujący się łeb

A gdzie reszta z batami?

Dzięki Dziewczyny, jest mi odrobinę lepiej. Aczkolwiek pewnie jeszcze smęcić będę
Kaś! Dziewczyny mają racje! Kto jak kto, ale Ty dasz radę... Zdolna jesteś, pracowita, wiec wystarczy tylko pokonać wątpliwości i brać życie, jak byka za rogi i walczyć o ten doktorat ze wszystkich sił! Może w labie Ci nie pomożemy, ale na wsparcie możesz liczyć! A jak napisała Scar, jak nie spróbujesz to bedziesz żałować i zastanawiać sie, czy gdybyś spróbowała to by się udało...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:21   #122
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z mężem, dzwonił przed chwilą. Jedzie właśnie do domu.. nie wiem, czy jestem gotowa na rozmowę, która wisi w powietrzu już dłuższą chwilę..
Trzymajcie kciuki

kascysko ja bym spróbowała. masz jeszcze sporo czasu i możesz dużo odłożyć przez ten czas, plus praca przez wakacje, to powinnaś dać radę spokojnie. a jak się nie uda, to będziesz wiedziała, spróbujesz i nie będziesz żałować że nie spróbowałaś. poza tym, na pewno Ci się uda, więc nie ma co się zastanawiać

ja też w nastroju do du...szy.
ale nie będę ja jeszcze smęcić.
zagryzam dalej słodyczami, oglądam wojewódzkiego i popijam colą

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:22   #123
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Kaś! Dziewczyny mają racje! Kto jak kto, ale Ty dasz radę... Zdolna jesteś, pracowita, wiec wystarczy tylko pokonać wątpliwości i brać życie, jak byka za rogi i walczyć o ten doktorat ze wszystkich sił! Może w labie Ci nie pomożemy, ale na wsparcie możesz liczyć! A jak napisała Scar, jak nie spróbujesz to bedziesz żałować i zastanawiać sie, czy gdybyś spróbowała to by się udało...
Dziękuję, zaraz będę płakać ze wzruszenia...
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:33   #124
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty to pewnie masz 100% racji, siostro

Dzięki Dziewczyny, jest mi odrobinę lepiej. Aczkolwiek pewnie jeszcze smęcić będę
No ba. Niestety, życie jest trudne i polega na ciągłym podejmowaniu wyborów, które są mniej lub bardziej ryzykowne. Ja właśnie zaryzykowałam i wysmarowałam twarz mlekowym- jeśli jutro będę wyglądać jak paszczur to będę żałować, bo być może dzień jutrzejszy miałby być właśnie tym dniem, w którym dane by mi było spotkać swojego przyszłego męża i ojca moich potencjalnych dzieci (więc sama rozumiesz- ryzyko kwalifikuje jako duże! ). Jak to mówią: się gra, się ma, ni ma ryzyka ni ma wynika!

Kwint-esencja: idźże na doktorata.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-12-11 o 07:57
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:36   #125
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
ni ma ryzyka ni ma wynika!
Chyba sobie to zapiszę
Jesteś zajedwabista, powiadam
Stary 2013-12-10, 22:40   #126
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
No ba. Niestety, życie jest trudne i polega na ciągłym podejmowaniu wyborów, które są mniej lub bardziej ryzykowne. Ja właśnie zaryzykowałam i wysmarowałam twarz mlekowym- jeśli jutro będę wyglądać jak paszczur to będę żałować, bo być może dzień jutrzejszy miałby być właśnie tym dniem, w którym dane by mi było spotkać swojego przyszłego męża i ojca moich potencjalnych dzieci (więc sama rozumiesz- ryzyko kwalifikuje jest duże! ). Jak to mówią: się gra, się ma, ni ma ryzyka ni ma wynika!

hahaha dobra jesteś

Stary 2013-12-10, 22:49   #127
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

a ja z tonikiem mlekowym czekam, aż mnie TŻ przywiezie wodę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 23:38   #128
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Rozumiem, czyli niecałe 3 miesiące. 2 miesiące na pewno by Ci wystarczyły na utrzymanie się w Polsce 3-miesięczne, tego jestem pewna. Wracając do samego stypendium, to znamy Cię tu już troszkę i wiemy, że naprawdę się starasz i żeś diabelnie zdolna. Wiem, że czasem pomimo usilnych starań coś nie wychodzi, no ale takie jest życie. A i jestem pewna, że będziesz miała kilka alternatyw. Nawet gdyby się nie udało z badaniami, to pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (brzmi banalnie, ale w tym roku często się o tym przekonuję). Komu jak komu, ale Tobie musi wyjść, o. Póki co rób wszystko co w Twojej mocy i marz o tym, a na pewno się spełni. Ja trzymam kciuki!

właściwie nic do dodania, może tylko jedno: pójdziesz, miną 3 miesiące, stypendium nie dostaniesz, zrezygnujesz - trudno, będziesz w tym samym punkcie, ale nic nie stracisz. a jak nie pójdziesz wcale to zeżrą Cię wyrzuty i wieczne gdybanie. więc masz nasze magiczne kciuki

zdenkowałam Goodbye Damage wreszcie
jakiś pomysł jak wykorzystać pusty flakon po perfumach? ja nie mam, ale zaraz się okaże, że istnieje jakieś superzastosowanie którego nie znam

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 23:57   #129
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

właściwie nic do dodania, może tylko jedno: pójdziesz, miną 3 miesiące, stypendium nie dostaniesz, zrezygnujesz - trudno, będziesz w tym samym punkcie, ale nic nie stracisz. a jak nie pójdziesz wcale to zeżrą Cię wyrzuty i wieczne gdybanie. więc masz nasze magiczne kciuki

jakiś pomysł jak wykorzystać pusty flakon po perfumach? ja nie mam, ale zaraz się okaże, że istnieje jakieś superzastosowanie którego nie znam
włożyć między ubrania/bieliznę-trochę złapią zapachu, jeśli lubisz jak ubrania pachną Twoimi perfumami

dobrej nocy wszystkim

Stary 2013-12-11, 05:37   #130
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
o ile połowinki to sama w sobie średnia zabawa, tak motywacja do rezygnacji mi się nie podoba
Nie idę na Połowinki ze względów estetycznych ale też nie zamierzam patrzeć na zalane alkoholem dziewczyny zataczające się i miziające się do każdego chłopaka. Owszem, lubię imprezować i dobrze się bawić, ale nie z towarzystwem ze szkoły. Nie widzi mi się zabawa z Nimi. Może dlatego, że zbyt krótko ich znam? Za rok pójdę na pewno bo mój rocznik będzie je w końcu organizował

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
oj tam oj tam, niech te wszystkie słodkości idą nam w cycki
Idź na Połowinki, może poznasz kogoś ciekawego
Zawsze gdy zjem coś niezdrowego wmawiam sobie, że pójdzie w cycki. Jaki to człowiek głupi

A kogo ja tam mogę poznać? W mojej szkole jest może z 30 chłopaków? Do tego wszyscy zupełnie nie w moim guście No może poza jednym z którym swojego czasu pisałam i zanosiło się coś. Nawet na siłowni mi pomagał wyobraźcie sobie No ale coś nie tak poszło, skończyliśmy pisać, a On aktualnie ma dziewczynę. Tyle stracić
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 06:13   #131
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym wyrzuciła, jeśli się go nie da użyć jako atomizera - skoro to perfumy, to raczej nie
Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Nie idę na Połowinki ze względów estetycznych ale też nie zamierzam patrzeć na zalane alkoholem dziewczyny zataczające się i miziające się do każdego chłopaka. Owszem, lubię imprezować i dobrze się bawić, ale nie z towarzystwem ze szkoły. Nie widzi mi się zabawa z Nimi. Może dlatego, że zbyt krótko ich znam? Za rok pójdę na pewno bo mój rocznik będzie je w końcu organizował
A nie było tak, że dopóki miałaś chłopaka chciałaś iść niezależnie od względów estetycznych?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 06:51   #132
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

moje włosy albo są dojczlandzkie albo po prostu lubią się alkoholizować
Stary 2013-12-11, 07:01   #133
izaa29
Zakorzenienie

Ominęła mnie dyskusja ale kas jestem tego samego zdania co dziewczyny Spróbować zawsze warto, aby później nie żałować Masz jeszcze sporo czasu, więc jak tylko masz możliwość pracować na pewno uda się odłożyć pieniądze
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 07:45   #134
miranda122
Zakorzenienie

Mogłam się dzisiaj wyspać, to od 7 trzaskają na klatce schodowej, teraz coś wiercą

Do szkoły na 5 lekcji, mam nadzieję że szybko zleci

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:00   #135
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
włożyć między ubrania/bieliznę-trochę złapią zapachu, jeśli lubisz jak ubrania pachną Twoimi perfumami
o! dobry pomysł, dziękuję

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Zawsze gdy zjem coś niezdrowego wmawiam sobie, że pójdzie w cycki. Jaki to człowiek głupi

A kogo ja tam mogę poznać? W mojej szkole jest może z 30 chłopaków? Do tego wszyscy zupełnie nie w moim guście No może poza jednym z którym swojego czasu pisałam i zanosiło się coś. Nawet na siłowni mi pomagał wyobraźcie sobie No ale coś nie tak poszło, skończyliśmy pisać, a On aktualnie ma dziewczynę. Tyle stracić
no, argument, że nie bardzo się dogadujesz z towarzystwem juz do mnie trafia, a ja nie jestem zwolenniczką integracji na siłę w okolicznościach, które tej integracji niekoniecznie sprzyjają - głośna muzyka w klubie, pogadać nie można, wszyscy zalani

Cytat:

Ja bym wyrzuciła, jeśli się go nie da użyć jako atomizera - skoro to perfumy, to raczej nie

A nie było tak, że dopóki miałaś chłopaka chciałaś iść niezależnie od względów estetycznych?
ale to włożę między te ubrania choć na parę dni

słuszna uwaga, Inkus do odpowiedzi!

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
moje włosy albo są dojczlandzkie albo po prostu lubią się alkoholizować
czo to znaczy

lecę na jedne zajęcia, a potem skoczę do sklepu popatrzeć na prezent dla żony taty - herbatę już zamówiłam, teraz chciałabym jakieś ładne kubki kupić i może zerknę, co tam już przecenili w sklepach z ciuchami...

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 08:01   #136
EdizA
Zakorzenienie

No, ja już ogarnięta, jem śniadanie i spadam. Dzisiaj znów do restauracji. Aż mi się buzia sama cieszy

Kaś, ja się obiema rękami podpisuję pod tym, co napisała Scar. Nic dodać, nic ująć.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:18   #137
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:

lecę na jedne zajęcia, a potem skoczę do sklepu popatrzeć na prezent dla żony taty - herbatę już zamówiłam, teraz chciałabym jakieś ładne kubki kupić i może zerknę, co tam już przecenili w sklepach z ciuchami...

Są już przeceny...
Wczoraj byłam h&m, ale nic ciekawego nie dorwałam... Była fajna ramoneska, ale z ogromną dżetową czachą na plecach... A ja chciałam gładką...
Za to w NewLooku kupiłam 2 sukienki... Jedną za 25 zł (bawełnianą tubę w a'la azteckie wzory) a drugą za 50 zł ( fioletową, w kolorowe ptaki, w sam raz na lato; ostatnio ją oglądałam i stwierdziłam, że 100 zł za nią nie dam, a tu taka niespodzianka) i jeszcze rajstopy 70 DEN za dychę...
Więc szara sukienka z allegro wraca do sprzedawcy
2016

Stary 2013-12-11, 08:20   #138
Karo89
Zakorzenienie

Dzień dobry.
witam się z kawusią, komu ?
Jadę zawieźć dziecięcie do mojej mamy a potem zająć się jakąś robotą, potem pojadę do Krakowa, i może skoczę do h&mu bo przeceny muszę mojej rajstopy kupić, i może jakieś bluzki z długim rękawem.

Stary 2013-12-11, 09:33   #139
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hejka

Włosy umyte, odżywka z Delii na paznokciach, jeszcze wypadałoby jakiejś herbaty napić się
Zauważyłam, że zostało mi ok 1/4 Seri miodowej, jak i kiedy ja to zużyłam?
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 09:36   #140
kwrobel2
Wtajemniczenie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44109813]Hejka

Włosy umyte, odżywka z Delii na paznokciach, jeszcze wypadałoby jakiejś herbaty napić się
Zauważyłam, że zostało mi ok 1/4 Seri miodowej, jak i kiedy ja to zużyłam? [/QUOTE]

Ja mam cały litr seri, bo jeszcze jej nie używałam... Zaczne używać, jak coś wykończę...
2016

Stary 2013-12-11, 09:41   #141
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Kotek przed chwilą mnie obudził . Dzisiaj nie mogłam zasnąć, bo stresuje się przed pierwszym dniem w pracy. Co prawda nastąpi on dopiero jutro, ale już się boję. Mam nadzieję, że przepracuje tam przynajmniej rok

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44109813]Hejka

Zauważyłam, że zostało mi ok 1/4 Seri miodowej, jak i kiedy ja to zużyłam? [/QUOTE]

Sporo . Ja serii jeszcze nie miałam. Przez to gromadzenie kosmetyków nie mogę kupić sobie żadnej nowości. Teraz zużywam, zużywam i jeszcze raz zużywam. [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:57   #142
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Gloria jest leciutka, ale rzadka to na pewno nie. Dość gęsta z niej emulsja. Znaczy, można rozcieńczyć zawsze.
Od siebie dorzucę Hegrona - prosty skład, leciutki, jako myjadło się sprawdza u wielu osób zresztą. Fioletowy - wersja rzadsza, różowy - bardziej gęsta.
Właśnie, Hegron jeszcze, Hegron! Dzięki Ci dobra kobieto, niech Bozia błogosławi w postaci większej ilości czego sobie tam chcesz (cycków- niech EdiZa to przeczyta, bo lubi ). To zapoluję na tego dziada

Cytat:
No ba. Niestety, życie jest trudne i polega na ciągłym podejmowaniu wyborów, które są mniej lub bardziej ryzykowne. Ja właśnie zaryzykowałam i wysmarowałam twarz mlekowym- jeśli jutro będę wyglądać jak paszczur to będę żałować, bo być może dzień jutrzejszy miałby być właśnie tym dniem, w którym dane by mi było spotkać swojego przyszłego męża i ojca moich potencjalnych dzieci (więc sama rozumiesz- ryzyko kwalifikuje jako duże! ). Jak to mówią: się gra, się ma, ni ma ryzyka ni ma wynika!

Na taki post Scar czekałam

Cytat:
czo to znaczy
No właśnie, oschodzi?

Cytat:
Są już przeceny...
Wczoraj byłam h&m, ale nic ciekawego nie dorwałam... Była fajna ramoneska, ale z ogromną dżetową czachą na plecach... A ja chciałam gładką...
Za to w NewLooku kupiłam 2 sukienki... Jedną za 25 zł (bawełnianą tubę w a'la azteckie wzory) a drugą za 50 zł ( fioletową, w kolorowe ptaki, w sam raz na lato; ostatnio ją oglądałam i stwierdziłam, że 100 zł za nią nie dam, a tu taka niespodzianka) i jeszcze rajstopy 70 DEN za dychę...
Więc szara sukienka z allegro wraca do sprzedawcy
Mój ulubiony New Look. Może się skoczę do Srajlezji. Nie no na pewno się skoczę. Cierpię na deficyt sweterkowy
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:58   #143
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam cały litr seri, bo jeszcze jej nie używałam... Zaczne używać, jak coś wykończę...
ja właśnie tak używam prawie wszystkiego, bo wkurzało mnie jak maiłam otwarte kilka kosmetyków o tym samym przeznaczeniu

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Cześć!

Kotek przed chwilą mnie obudził . Dzisiaj nie mogłam zasnąć, bo stresuje się przed pierwszym dniem w pracy. Co prawda nastąpi on dopiero jutro, ale już się boję. Mam nadzieję, że przepracuje tam przynajmniej rok

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Sporo . Ja serii jeszcze nie miałam. Przez to gromadzenie kosmetyków nie mogę kupić sobie żadnej nowości. Teraz zużywam, zużywam i jeszcze raz zużywam. [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
Będzie dobrze, nie stresuj się, dzisiaj zrób sobie spa

wiesz jak tak pomyślę, to dałam na spróbowanie 3 osobom, więc trochę one "zużyły" tej maski, ale reszta?
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:05   #144
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

chodyilo o to,ze wszelkíe niemcowe odzywki maja denata wysoko w skladzíe a moje wysokopory zawsze po nich bardziej miekkie niz zwykle i po alverde g po alterce
Stary 2013-12-11, 10:17   #145
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój ulubiony New Look. Może się skoczę do Srajlezji. Nie no na pewno się skoczę. Cierpię na deficyt sweterkowy
Sweterków nie ohlądałam, choć były na wyprzedaży... Chyba też na jakiś zapoluję, bo chciałabym jakiś bordowy... Właśnie takiego mi brakuje w sweterkowej kolekcji... Ale to w przyszłym tygodniu... I ban na zakupy do stycznia!
2016

Stary 2013-12-11, 10:26   #146
201703240903
Konto usunięte

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44110143]ja właśnie tak używam prawie wszystkiego, bo wkurzało mnie jak maiłam otwarte kilka kosmetyków o tym samym przeznaczeniu

Będzie dobrze, nie stresuj się, dzisiaj zrób sobie spa

wiesz jak tak pomyślę, to dałam na spróbowanie 3 osobom, więc trochę one "zużyły" tej maski, ale reszta? [/QUOTE]

Wiesz zależy ile stosuje na włosy. Ja potrafię nałożyć całą garść odżywki, bo wydaje mi się, że mniejsza ilość odżywki to mało
Stary 2013-12-11, 10:27   #147
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Właśnie, Hegron jeszcze, Hegron! Dzięki Ci dobra kobieto, niech Bozia błogosławi w postaci większej ilości czego sobie tam chcesz (cycków- niech EdiZa to przeczyta, bo lubi ). To zapoluję na tego dziada
Cycki zawsze na propsie, przyjmę każdą ilość. (tym bardziej, że z własnymi szału nie mam )

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 10:31   #148
201703240903
Konto usunięte

kwrobel2 wzięłam się za testowanie odlewek od Ciebie i

Stapiz zachwycił mnie pierwszego dnia po myciu po czym drugiego mnie zawiódł.

Balea przepięknie pachnie. Pierwszego dnia po użyciu odżywki włosy wyglądały bardzo ładnie. Natomiast następnego były delikatnie wysuszone

Yves Rocher sprawdziła się całkiem fajnie. Można powiedzieć, że przypadła mi do gustu

Ziaja czeka na testowanie

Z olejkiem Vatika całkiem się polubiliśmy

Natomiast szampon Yves Rocher okazał się dla mnie hitem

Ty już pewnie dawno przetestowałaś wszystkie odlewki
Stary 2013-12-11, 10:35   #149
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
kwrobel2 wzięłam się za testowanie odlewek od Ciebie i

Stapiz zachwycił mnie pierwszego dnia po myciu po czym drugiego mnie zawiódł.

Balea przepięknie pachnie. Pierwszego dnia po użyciu odżywki włosy wyglądały bardzo ładnie. Natomiast następnego były delikatnie wysuszone

Yves Rocher sprawdziła się całkiem fajnie. Można powiedzieć, że przypadła mi do gustu

Ziaja czeka na testowanie

Z olejkiem Vatika całkiem się polubiliśmy

Natomiast szampon Yves Rocher okazał się dla mnie hitem

Ty już pewnie dawno przetestowałaś wszystkie odlewki
Przetestowałam i chyba już wszystkie skończyłam, bo już nawet zapomniałam co tam było a skoro zapomniałam, to znaczy, że nic krzywdy mi nie zrobiło...
W nowym roku zrobię zamówienie z Bingo, jak wykończę przynajmniej 3 maski, które mam na stanie...
2016

Stary 2013-12-11, 10:45   #150
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Przetestowałam i chyba już wszystkie skończyłam, bo już nawet zapomniałam co tam było a skoro zapomniałam, to znaczy, że nic krzywdy mi nie zrobiło...
W nowym roku zrobię zamówienie z Bingo, jak wykończę przynajmniej 3 maski, które mam na stanie...
Oj rzeczy Ci wtedy odlałam . Ja teraz zbiorowo testuje wszystkie odlewki .

A co chcesz zamówić z bingo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości